A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Batoane cu sparanghel si branza Gouda

Postat de: Satisfyyourcravings in Reteta de vedeta

Se frig tulpinile de sparanghel presarate cu sare, piper si ulei de masline pe un gratar fierbinte, 5-7 minute, intorcandu-le pe fiecare parte. Se scot pe un tocator si se toaca grosier....Citeste continuarea

Buzunarase cu fructe de padure

Postat de: Satisfyyourcravings in Dulciuri

Se taie 2 felii de paine cu o grosime de 2,5 cm. Cu un cutit de paine se face o incizie pe latul fiecarei felii de faine, ca un buzunar, care se umple cu cat mai multe fructe de padure, avand...Citeste continuarea

Borş cu carne de pui

Postat de: ela2015 in Supe/Ciorbe

Se tranşează puiul iar bucăţile de carne se pun la fiert cu 3 l de apă rece. Între timp ne ocupăm de legume: le spălăm, le curăţăm şi le tocăm (radem) după preferinţă....Citeste continuarea

Briose turta dulce

Postat de: RuxyRux in Dulciuri

Fulgii de unt de cacao si untul de cocos, se pun intr-unvas si se topesc pe baie de aburi, se lasa putin la racit. In bolul de mixer se mixeaza ouale cu mierea 1 minut. Se adauga pe rand...Citeste continuarea

Briose cu suc de portocale

Postat de: RoXx in Dulciuri

Intr-un castron se freaca untul cu zaharul si se pune treptat sucul de portocale. Se adauga ouale cate unul, faina amestecata in prealabil cu praful de copt si vanilia (poate fi pastaie sau...Citeste continuarea

Briose cu dulceata decorate in...

Postat de: Pungasa_Rogue in Dulciuri

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi.  Se ung formele de silicon cu unt. Se mixeaza untul cu zaharul pana cand compozitia devine cremoasa. Se incorporeaza esenta de vanilie si...Citeste continuarea

Biscuiți digestivi

Postat de: CulinaryRainbow in Dulciuri

Am omogenizat ingredientele, apoi am pus compoziția la rece pentru 20 de minute.  Am pudrat făină pe blatul de lucru, am întins aluatul și am tăiat biscuiții. Eu i-am tăiat...Citeste continuarea

Budincă de orez cu brânză şi...

Postat de: Zamfira in Dulciuri

Fierbem orezul în apă cu sare. Scurgem orezul foarte bine de apă. Amestecăm brânza de vaci cu celelalte ingrediente, oul, zahărul, făina, esenţele, la sfârşit ananasul...Citeste continuarea

Branzoiace bune de tot

Postat de: Andra_h in Dulciuri

Punem faina intr-un bol peste care adaugam sarea,lamaia razalita, oul si cele 3 galbenusuri si unsoarea de porc. Intr-o cratita punem la incalzit laptele si apa pe foc in care...Citeste continuarea

Bagel cu crema de branza cu...

Postat de: AlexTeacher in Sandvisuri

Taie bagelul pe jumatate, pe lungime; Unge-l apoi cu crema de branza cu smantana, Delaco; Pune feliile de bacon deasupra si peste...Citeste continuarea

Biscuiti vanilati cu branza dulce...

Postat de: RuxyRux in Dulciuri

Din aceasta cantitate mie mi-au iesit 2 tavi pline. Intr-un vas larg de framantat, se cerne faina, untul rece dar moale, se taie in bucati, se amesteca cu branza cremoasa, cu zaharul pudra, cu...Citeste continuarea

Budinca aperitiv, cu piept de pui,...

Postat de: merisor67 in Aperitive / Garnituri

Punem uleiul de masline impreuna cu o lingura de unt la incins, apoi adaugam ceapa tocata solzisori, o amestecam bine, iar cand se patrunde usor, adaugam o lingurita de zahar, pentru a-i conferi...Citeste continuarea

Briose aperitiv cu quinoa si somon...

Postat de: RuxyRux in Aperitive / Garnituri

Quinoa se face faina in rasnita. Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se mixeaza cu praful de sare pana se intaresc. Galbenusurile se amesteca cu ulei turnat in fir subtire ca...Citeste continuarea

Biscuiti cu unt si dulceata

Postat de: maisondenisse in Dulciuri

   Untul taiat bucatele se mixeaza cu zaharul pudra pana acesta se topeste. Se adauga sarea, esenta de vanilie, faina amestecata cu praful de copt si se mixeaza pana cand se obtine un...Citeste continuarea

BRIOSE DE FIDEA CU BRANZA

Postat de: amalia01 in Paste

Pregatesti pastele conform indicatiilor de pe ambalaj. Le strecori si le pui intr-un bol. Adaugi pipeptul de pui, apoi smantana si crema de branza si dregi de sare si piper. Asezi hartiile...Citeste continuarea

Biscuiti cu fulgi de ovaz si merisoare

Postat de: deyutzky in Dulciuri

Topim untul peste care adaugam zaharul brun. Amestecam pana cand zaharul se topeste. Adaugam ouale si esenta de vanilie si amestecam compozitia. Punem fulgii de ovaz si merisoarele si...Citeste continuarea

Briose cu afine

Postat de: RoXx in Dulciuri

Se amesteca bine untul,uleiul si zaharul . Se adauga ouale,laptele,praful de copt,sarea si faina incorporata treptat.In aluatul format se adauga extractul de vanilie, fructele si se toarna in...Citeste continuarea

Bulete de branza cu cascaval si...

Postat de: simona72 in Aperitive / Garnituri

Branza de vaci bine scursa de zer se zdrobeste cu furculita. Cascavalul, eu am folosit emmentaler, cascaval cu gauri, putin dulce fata de cascavalul obisnuit, se da pe razatoarea cu gauri mari si...Citeste continuarea

Briose cu branzeturi si seminte

Postat de: RuxyRux in Aperitive / Garnituri

Se rasnesc semintele de susan, cu cele de chimen, cu graul zdrobit si cu quinoa( eu fac asta intr-o masina de cafea). Ouale se bat cu un praf de sare si se mixeaza timp de 3 minute sau pana se...Citeste continuarea

Basbousa

Postat de: RuxyRux in Dulciuri

Ingredientele se adauga intr-un vas larg in ordinea urmatoare: Grisul, fulgii de cocos, zaharul, faina, iaurtul, untul topit, vanilia. Se amesteca cu o lingura apoi cu mana, rezulta o pasta...Citeste continuarea

Briose cu ciocolata

Postat de: caroline in Dulciuri

Incepem prin a potrivi cuptorul sa se incalzeasca la 180 grade  , deoarece prepararea compozitiei dureaza tare putin .  Punem intr-un castron faina , zaharul, nesquik,praful de copt...Citeste continuarea

Budinca bicolora

Postat de: Pungasa_Rogue in Dulciuri

Pentru budinca de vanilie se pune intr-un vas amidonul si se dilueaza cu putin lapte. Se adauga restul ingredientelor si se amesteca. La fel se pregateste si budinca de cacao (cu ingredientele...Citeste continuarea

Briose cu portocale si merisoare

Postat de: Deny22 in Dulciuri

Se amesteca cu mixerul ouale si zaharul pana cand isi dubleaza volumul. Se adauga treptat celelalte ingrediente, rand pe rand, amestecandu-se in continuare cu mixerul. Se pune toarna in tava...Citeste continuarea

Bulz antigrăsime

Postat de: portiadelumina in Aperitive / Garnituri

Se prepară foarte simplu, practic orice nebucătar ori musafir ocazional (în ale gătitului) prin bucătărie poate face acest preparat ce normal se face pe jar.  Am pus de...Citeste continuarea

Briose cu mascarpone, scortisoara...

Postat de: merisor67 in Dulciuri

Pentru aluat, aducem toate ingredientele la temperatura camerei, cu cel putin 30 de minute inainte sa ne apucam de lucru. Cernem o parte din faina impreuna cu garantul pentru aluaturi dospite....Citeste continuarea

Briose cu ananas

Postat de: elena_rm88 in Dulciuri

Mixam zaharul cu oul si adaugam laptele si uleiul. Omogenizam apoi adaugam faina si praful de copt. Omogenizam si adaugam ananasul taiat cubulete mici .Umplem formele de briose cam trei sferturi...Citeste continuarea

Briose cu lamaie, mac si cocos

Postat de: RuxyRux in Dulciuri

Uleiul solidificat se topeste pe baie de aburi sau daca puneti vasul pe foc mic se intampla asta in secunde, nu este nevoie sa il infierbantati. Se separa ouale, se mixeaza albusurile cu un...Citeste continuarea

Briose spaghete

Postat de: RuxyRux in Aperitive / Garnituri

Pastele se fierb 3 minute in apa cu un praf de sare (respectati indicatia de pe cutie). Intre timp se amesteca oul cu smantana si cu branza si chimen, apoi  spaghetele, dupa ce se scurg si...Citeste continuarea

Briose cu crema de ciocolata

Postat de: mirela0911 in Prajituri

Intr-o craticioara se pune frisca lichida impreuna cu ciocolata rupta bucati si se incalzeste si se amesteca pana se topeste toata ciocolata si se obtine o compozitie omogena. Se da la rece pentru...Citeste continuarea

Budinca de legume

Postat de: hany30 in Mancaruri de legume

Cartofii curatati de coaja si taiati cubulete , pusi la fiert, apoi au urmat morcovul , ardeiul si mazarea. Intre timp carnea de pui , am prajit-o in tigaie , pana s-a rumenit , am taiat-o fasii...Citeste continuarea

Baba Ganoush ( salata de vinete )

Postat de: hany30 in Aperitive / Garnituri

 În tava mare de aragaz tapetată cu folie de aluminiu se aşază jumătăţile de vinete unse cu ulei pe partea din interior. Se lasă la copt 40 de minute şi apoi se lasă 15 minute...Citeste continuarea

Briose cu ciocolata si zmeura

Postat de: panacris in Dulciuri

Untul se topește împreună cu bucățile de ciocolată, într-un vas cu fundul gros. Se transferă amestecul ciocolatos răcit, în vas-ul mixer-ului, se adaugă ouăle și se...Citeste continuarea

Budinca de dovlecei cu branza si...

Postat de: rocsi_1612 in Aperitive / Garnituri

Spalam dovleceii, ii dam pe razatoarea mare si ii punem intr-o sita la scurs. Ceapa o curatam, o tocam marunt. Patrunjelul il spalam, indepartam cozile si il tocam. Casul il dam pe razatoarea...Citeste continuarea

Budinca de paste cu branza, lamaie...

Postat de: simona72 in Paste

Se fierb pastele in apa cu sare pentru 3 minute. Se strecoara pastele si se lasa deoparte sa se raceasca putin. Branza se zdrobeste cu furculita, se adauga zaharul brut, galbenusul de ou, zeama...Citeste continuarea

Buttermilk pancakes

Postat de: Catalinaflorea in Dulciuri

Se amesteca faina cu praful de copt si bicarbonatul. Intr-un bol se amesteca mierea cu untul cald,ouale,sarea laptele,iaurtul si esenta de vanilie.Se pune faina peste lapte si se amesteca...Citeste continuarea

Budinca cu fidea si branza de vaci

Postat de: medioto59 in Paste

Intr-un vas punem la fiert apa cu sare si cand incepe sa fiarba adaugam fideaua.Din momentul fierberii tinem 3 min. apoi scurgem fideaua de apa folosind o strecuratoare. Punem fideaua intr-un...Citeste continuarea

Briose cehe - Koláčky - Kolaches

Postat de: ctlina in Dulciuri

Pregatim maiaua: facem un amestec din drojdie, un pic de lapte caldut, o lingura de zahar si 2 linguri de faina. Lasam sa-si dubleze volumul .   In bolul Kitchenaid punem faina,...Citeste continuarea

Briose aperitiv cu cascaval si chimen

Postat de: RuxyRux in Aperitive / Garnituri

Untul moale se mixeaza 30 de secunde, atat cat sa devina cremos,  se adauga ouale si galbenusurile, apoi cascavalul razuit, parmezanul, smantana si la sfarsit faina praful de sare, cel de...Citeste continuarea

Bigoli con salsiccea e panna

Postat de: gurita_ta2005 in Paste

Intr-o oala punem apa cu sare la incalzit,cand apa incepe sa fiarba adaugam pastele proaspete.Se lasa la foc potrivit sa fiarba,se testeaza daca sunt fierte. Carnatii se curata de coaja de...Citeste continuarea

Budinca cu paste si carne tocata de...

Postat de: Pungasa_Rogue in Paste

Se pun 2 l apa si putina sare la foc intr-o oala si cand clocotesc, se adauga pastele, amestecand din cand in cand. Se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj (8-9 minute), apoi se iau de pe...Citeste continuarea

Briose-budinca de paste cu bezea

Postat de: deyutzky in Paste

Punem laptele intr-o oala pe foc mic, iar cand incepe sa fiarba adaugam pastele si le lasam la fiert conform timpului specificat pe pachet. Separam albusul de galbenus. Mixam albusul spuma cu...Citeste continuarea

Briose aperitiv

Postat de: mihasara in Aperitive / Garnituri

Taiem cubulete mezelurile, cascavalul si maslinele. Adaugam ouale peste ele si amestecam bine. Praful de copt il amestecam cu faina, pe care o punem peste amestecul de...Citeste continuarea

Budinca de dovlecei

Postat de: mihasara in Aperitive / Garnituri

Indepartam semintele dovleceilor si ii dam pe razatoarea mare. Presaram sare peste ei si amestecam. II punem intr-o strecuratoare pentru 30 de minute. Dupa expirarea...Citeste continuarea

Batoane de susan raw

Postat de: Steffy in Vegan / Raw vegan

Punem intr-un bol ingredientele uscate (susan, fulgi de cocos, migdale) si in alt bol, cele umede (tahini, miere, ulei de cocos). Amestecam bine ingredientele umede cu un tel, urmand sa le...Citeste continuarea

Briose cu dovleac, alune de padure...

Postat de: panacris in Dulciuri

Dovleacul se taie în două și se pune la copt în cuptor cca. 60 de minute la 200 grade. După ce s-a copt, se curăță de coajă și se trece prin blender sau aparat de mărunțit,...Citeste continuarea

Bigoli cu speack si ceapa verde

Postat de: gurita_ta2005 in Paste

Pastele se pun la fiert in apa cu sare cand acesta incepe sa fiarba. Intr-o tigaie topim putin unt,punem ceapa taiata feliute,adaugam carnea fasii(speack stick),le calim cateva minute,punem...Citeste continuarea

Budincă de spaghete cu brânză...

Postat de: ela2015 in Paste

Se fierb pastele în apă clocotită, cu un praf de sare. Când sunt fierte le scurgem, le trecem prin jet de apă rece şi le lăsăm la scurs. Preîncălzim cuptorul....Citeste continuarea

Bulete din telemea si cascaval

Postat de: iri_love in Aperitive / Garnituri

Pentru început dam pe răzătoare cașul și cașcavalul.  Apoi adaugăm ouăle, praful de copt și mărarul pe care l-am spălat și apoi l-am tocat mărunt. La final am adaugat...Citeste continuarea

Budinca de paste cu branza la cuptor

Postat de: RuxyRux in Dulciuri

Spaghetele se fierb timp de 3 minute( sau cat este indicatia de pe cutie) si se scurg de apa, se pune untul si branza si se amesteca bine cu o spatula. Se bat ouale cu smantana si cu laptele...Citeste continuarea

Briose cu ciocolata si sarlota de...

Postat de: RuxyRux in Dulciuri

Sarlota: Se amesteca in ibric, zaharul cu vanilia, cu amidonul, se adauga laptele amestecand bine si se pune pe foc pana se ingroasa., se adauga untul se trage vasul deoparte...se raceste....Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

ieri la 10:06

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]