Biscuiti aromati cu dovleac

de katty in Dulciuri, 3 Ian 2016 | 2824 vizualizari

 

Daca vreti sa rontaiti ceva nu foarte dulce la o cafeluta si va place dovleacul sunt numai buni.

 

INGREDIENTE

  • 2 cani faina+ptr presarat blatul
  • 80 gr unt topit+pentru uns biscuitii
  • 90 ml lapte batut
  • 200 gr piure de dovleac
  • 1 lingurita condimente(cardamon, scortisoara)
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 lingurita bicarbonat
  • 2-3 linguri zahar tos ptr presarat deasupra
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti aromati cu dovleac:

Intr-un castron punem  faina, dovleacul, untul topit,laptele batut, condimentele, praful de copt, bicarbonatul. Mixam bine pana obtinem o compozitie fina, nelipicioasa, care se desprinde usor de pe peretii vasului. Presaram putina faina pe un blat de lemn si intindem aluatul cu ajutorul unui sucitor pana ajunge la grosimea de 3-4 mm. Taiem biscuitii in ce forma dorim, ii ungem cu unt topit si presaram deasupra zahar tos. ASezam biscuitii  intr-o tava pe hartie de copt. Dam tava la cuptorul preincalzit aprox 12-15 minute.

TIPS-URI

1

puteti face piureul de dovleac in casa sau puteti sa il cumparati la borcan daca nu aveti timp.

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti aromati cu dovleac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

MotanLaOale 1

04.01.2016, 09:00

miki_a 1

04.01.2016, 10:29

Deliciosi!

Zamfira 1

09.01.2016, 08:30

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aluat pufos de cozonac - Rețeta tradițională pas cu pas

ieri la 10:21

Chec cu pui si cascaval in bacon - Reteta usoara pentru un aperitiv gustos

de Rocsi 9

pe 02.12 la 20:34

Bilute din biscuiti cu nuca si rom - Desert rapid si delicios

pe 02.12 la 16:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert placinta impletita cu mere si stafide