Blat de tort

de -Licurici- in Dulciuri, 5 Ian 2016 | 5291 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 7 oua;
  • 7 linguri zahar pudra;
  • 3 linguri de lapte;
  • 3 linguri de ulei;
  • 3 linguri cacao;
  • 7 linguri faina;
  • un plic praf de copt.
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Blat de tort:

  1. Am cernut faina si am amestecat-o cu praful de copt si cacao.
  2. Am mixat albusurile tare, amestecand cate o lingura de zahar.
  3. Cand s-au intarit, am adaugat laptele, uleiul, am amestecat bine cu mixerul intr-o treapta mica, apoi am adaugat, putin cate putin, faina, amestecand cu o spatula, de jos in sus.
  4. Am tapetat o forma de tort cu foaie de copt, am adaugat aluatul si am dat la cuptor pentru 25 min.
  5. Am verificat cu scobitoarea daca a fost gata si l-am lasat la racit pana a doua zi.

TIPS-URI

1

Diametrul de 28cm pentru forma de tort.

Daca ti-a placut reteta noastra "Blat de tort" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort Aniversar Cu Rodie Si Champagne Buttercream