Bulete de cascaval cu sunca si cartof

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 29 Dec 2015 | 3027 vizualizari

 

Reteta by mery, tare buna :) un aperitiv excelent de Craciun

 

INGREDIENTE

  • 1 cartof mare
  • 150 g sunca(sa fie intreaga nu feliata ca a mea :))) )
  • 150g cascaval delaco
  • 2 oua
  • 200 g pesmet
  • ulei pentru prajit
  • sare/piper/boia dulce
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulete de cascaval cu sunca si cartof:

Cartoful se pune in coaja la fiert in apa cu putina sare.

Cartoful fiert se trece prin jet de apa rece (pentru a se curata mai usor) se curata de coaja si il dam pe razatoarea mare.

Cascavalul se rade,la fel si sunca, dar daca avetii sunca taiata felii (cum am avut eu) o taiati cubulete mici.

Puneti ouale si condimentele si amestecati compozitia cu ingredientele date pe razatoare.

Omogenizam totul si formam bilute care le dam prin mult pesmet si le punem la prajit intr-un ceaun cand uleiul este incins.

Se scot pe un servet de hartie pentru a absorbii excesul de ulei.

Se servesc atat calde cat si reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bulete de cascaval cu sunca si cartof" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]