Briose

de Aletta in Prajituri, 11 Ian 2016 | 3515 vizualizari

 

Am primit o tava din silicon pentru briose si am refacut aceste briose dar am observat ca mi-au iesit mai pufoase . Se datoreaza oare tavii din silicon?
Ce mai conteaza,important e ca a 2 a zi nu mai erau.. :)

 

INGREDIENTE

  • 250 g faina
  • 200 g zahar
  • 150 ml ulei
  • 50 ml lapte
  • 50 g cacao
  • 4 oua
  • 1 plic praf de copt
  • 1 plic zahar vanilat
  • un varf cutit de sare
  • 25 g cacao
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose:

Pentru inceput ouale se mixeaza cu zaharul si zaharul vanilat pana are consistenta unei creme si se dubleaza volumul. Treptat se incorporeaza si uleiul,laptele.

Faina se amesteca cu praful de copt si se incorporeaza usor in crema.

Jumatate din compozitie se amesteca cu cacaoa.

Formele se ung cu ulei sau unt si se pun cate 2 linguri in fiecare forma de briose.

Se coc 20-25 de minute pana trec testul scobitorii. 

TIPS-URI

1

Se pot pudra cu zahar pudra.

2

Se pot umple cu finetti ( sunt delicioase)

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose cu nutella