A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Branza dulce din lapte de vaca

Postat de: Pungasa_Rogue in Aperitive / Garnituri

Oala cu laptele prins se pune la foc. Se amesteca incet cu o lingura de lemn, dar numai dupa ce laptele s-a incalzit bine. Se zdrobesc codrii de lapte usor. Nu se lasa laptele sa ajunga la...Citeste continuarea

Biscuiti sarati cu avocado si busuioc

Postat de: simona72 in Aperitive / Garnituri

Punem in vasul robotului de bucatarie miezul unui avocado. Adaugam zeama si coaja rasa de lamaie si pasiram bine, pana obtinem un piure fin de avocado. Adaugam oul si galbenusul, sarea, branza de...Citeste continuarea

Briose aperitiv cu carne, cus-cus,...

Postat de: panacris in Aperitive / Garnituri

Pentru cuș-cuș: Se pune apa la fiert, după ce a început să bolborosească, se adaugă sarea și uleiul de măsline, apoi se adaugă cușcușul și se oprește focul. Se acoperă și...Citeste continuarea

Borș de somon

Postat de: elucubratiiculinare in Supe/Ciorbe

Se pune apa la fiert, iar când începe să fiarbă, se adaugă ceapa, țelina și morcovul tocate mărunt. După ce au fiert 15 minute, adăugăm roșiile tocate și ardeiul gras tăiat...Citeste continuarea

Briose aperitiv cu paste fainoase

Postat de: merisor67 in Aperitive / Garnituri

Preparam intai pastele. Punem apa la fiert si adaugam ½ lingurita sare. Cand apa atinge punctul de fierbere, adaugam pastele si le lasam sa fiarba 15 minute pana sunt bine preparate....Citeste continuarea

Bulz rapid

Postat de: krysty in Aperitive / Garnituri

Bulzul se prepara astfel: Intai preparam o mamaliguta : Punem apa la fiert intr-un ceaun impreuna cu sarea. Se presara putin malai deasupra. Cand apa incepe sa clocoteasca punem malaiul...Citeste continuarea

Budinca de Capsuni cu Seminte de Chia

Postat de: Broccoli_and_Muffins in Dulciuri

Pisati capsunile si laptele de migdale in blender, pana obtineti consistenta unui piure. Adaugati piureul de capsuni intr-un bol si amestecati semnintele de chia, eventual mierea daca doriti sa...Citeste continuarea

Burger de Curcan

Postat de: Broccoli_and_Muffins in Curcan

Pieptul de curcan se toaca si se pune intr-un bol impreuna cu oul, parmezanul dat pe razatoare, usturoiul verde tocat marunt si morcovul ras. Ingredientele se amesteca bine cu furculita. Se...Citeste continuarea

Briose cu Broccoli

Postat de: Broccoli_and_Muffins in Aperitive / Garnituri

Se incalzeste cuptorul la 180 grade Celsius. Intr-un vas cu apa fiarta arunca floretele de broccoli pentru 3 minute. Apoi scoate-le din apa fiarta si pune-le intr-un vas cu apa rece. Apa rece...Citeste continuarea

Batoane de Cereale Fara Coacere

Postat de: Broccoli_and_Muffins in Dulciuri

Pentru ca batoanele sa fie mai crocante, ovazul si migdalele se pot coace la cuptor. Daca vrei sa faci asta, incalzeste cuptorul la 180 grade. Pregateste o tava cu hartie de copt, dar lasa o...Citeste continuarea

Budinca de cornuri

Postat de: marcelalidia22 in Dulciuri

Se taie cornurile , se adauga 5-6 linguri zahar si se pune laptele caldpeste si se lasa sa se inglobeze bine in cornuri. Intre timp se separa ouale. Galbenusurile le amestecati spuma cu 4-5...Citeste continuarea

Biscuiti rustici cu branza si rozmarin

Postat de: RuxyRux in Aperitive / Garnituri

Din aceasta cantitate mi-au iesit in jur de 30 de bucati. Untul rece se rade pe razatoarea mare direct in vasul in care  vom prepara biscuitii. Se adauga branza, uleiul de masline, oul,...Citeste continuarea

Blat de tort cu cacao si indulcitor...

Postat de: mitinita in Retete diabetici

Preaincalzim cuptorul. Se separa ouale. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare. Adaugam indulcitorul natural si batem in continuare. Alternativ, adaugam galbenusurile, uleiul si apa. Se...Citeste continuarea

Briose cu iaurt si nectarine

Postat de: Toamna07 in Prajituri

Cu ajutorul mixerului vom bate ouale cu zaharul si untul moale pama obtinem o crema omogena. Adaugam iaurtul si esenta de vanilie.Dupa ce s-a incorporat,presaram faina cernuta cu praful de copt si...Citeste continuarea

Briose cu branza topita si cabanos

Postat de: Pungasa_Rogue in Aperitive / Garnituri

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Cabanosul se taie feliute si se prajeste. Intr-un castron se bat ouale, peste care se adauga laptele, uleiul, branza topita taiata in patratele,...Citeste continuarea

Bomboane raw

Postat de: Catalinaflorea in Vegan / Raw vegan

Fructele uscate se lasa la hidratat peste noapte sau macar cu 2 ore inainte de a fi puse in blender. Se formeaza bilute mici care se dau prin cocos si se pastreaza la frigider. Tin cel mult...Citeste continuarea

Bruschete cu branzeturi si seminte

Postat de: Valclaudia in Aperitive / Garnituri

Din feliile de paine am decupat cu forma pentru biscuiti, inimioare. (Resturile de la feliile de paine nu le-am aruncat ci le-am asezat intr-o tava, le-am copt pana au devenit aurii, apoi le-am...Citeste continuarea

Biscuiti cu portocale-reteta video

Postat de: Oana in Dulciuri

Incingeti cuptorul la 200 grade, cu ventilatie ar fi ideal Amestecati intr-un bol incapator faina cu praful de copt, zaharul, scortisoara si un praf de sare...Citeste continuarea

Brownies cu cirese si sos de ciocolata

Postat de: daniastefania in Prajituri

Primata data topim untul cu ciocolata pe bain-marie, apoi lasam la racit. Ciresele se spala bine, se scot samburii si se fierb 10 minute cu 3 linguri de zahar, apoi se lasa la racit. Ouale se...Citeste continuarea

Braduti din biscuiti si ciocolata

Postat de: GeorgianaGrigorescu in Prajituri

Mai intai maruntim  biscutii si nucile. Eu i-am dat  prin masina de macinat nuci. Punem pe  foc ciocolata rupta bucatele, untul si laptele si lasam pana se topeste ciocolata. Punem...Citeste continuarea

Bruschete cu ciuperci si mozzarella...

Postat de: gurita_ta2005 in Aperitive / Garnituri

Ciuperciile se clatesc sub jet de apa rece si se lasa la scurs,se taie in bucati mai mici. Cepaa verde o tocam cat mai marunt si o punem la calit in ulei de masline pentru cateva minute....Citeste continuarea

Briose cu capsuni

Postat de: merisor67 in Prajituri

Mai intai aducem toate ingredientele pe masa de lucru si le pregatim. Rasnim zaharul impreuna cu zaharul vanilat, ca se lucreaza mai rapid cu el pudra si in plus se aromatizeaza tot. Spalam...Citeste continuarea

Budinca de conopida

Postat de: raluca95 in Aperitive / Garnituri

Pentru inceput taiem costita in bucatele mici si le prajim putin (eu nu am mai adaugat ulei pentru ca era destul de grasa costita). Intr-un bol batem ouale cu un praf de sare si cu smantana. Taiem...Citeste continuarea

Budincă de tapioca cu turmeric și...

Postat de: CulinaryRainbow in Dulciuri

   În primul rând am hidratat perlele de tapioca în apă, timp de aproximativ o oră, apoi le-am spălat sub un jet de apă rece.    Am pus laptele de...Citeste continuarea

Budinca de orez cu dulceata de...

Postat de: Luana in Dulciuri

Orezul se clateste in 2 ape si se pune la fiert cu laptele si zaharul vanilat. Budinca se pregateste in prealabil conform instructiunilor de pe plic. Cand orezul este al dente se adauga...Citeste continuarea

Budincă de tapioca cu căpşuni

Postat de: diaconta in Dulciuri

Prima data am pregatit jeleul de capşune. Gelatina am hidratat-o cu putina apa rece. Capsunele le-am amestecat cu Green Sugar,am lasat  pâna s-a format putin sirop,le-am pus...Citeste continuarea

BRIOȘE CU CIOCOLATĂ ȘI TOPPING...

Postat de: panacris in Dulciuri

Se amestecă energic margarina topită cu zahărul, sarea și ouăle, până se topește zahărul. Ciocolata se rupe bucățele și se topește într-un vas special sau pe baie de aburi....Citeste continuarea

Biscuiti cu busuioc si cimbru

Postat de: Oana in Prajituri

Amestecati intr-un bol incapator faina cu praful de copt, turmericul, busuiocul si cimbrul, zaharul si un praf de sare Topiti untul si amestecati-l separat cu...Citeste continuarea

Briose cu afine

Postat de: randia in Prajituri

Preincalzeste cuptorul la 180 grade C. Amesteca intr-un bol incapator faina, zaharul si praful de copt. Adauga peste faina si restul ingredientelor, fara coacaze: oua, ulei, lapte dulce,...Citeste continuarea

Bezele trandafiri

Postat de: Sim0naWorld in Dulciuri

Am pornit cuptorul la cea mai mica putere pentru a se incalzi. Pe aragaz am pus un vas cu apa pentru bain marie. Intr-un castron de stricla (sau un alt vas care merge pus la baie marie) am pus...Citeste continuarea

Branzoaice sau poale'n brau

Postat de: Oana in Prajituri

Incalziti laptele intr-o craticioara si adaugati untul, lasand pe foc pana se topeste, atentie sa nu fiarba! Puneti drojdia sfaramata intr-un castron si adaugati...Citeste continuarea

Budinca de gris

Postat de: ralu_ca in Prajituri

Am separat albusurile de galbenusuri, apoi am mixam albusurile pana cand obtinem o spuma aerata. Se adaugazaharul in ploaie, pana cand se obtine o spuma densa. Am incorporat apoi galbenusurile...Citeste continuarea

Bomboane din resturi de prajituri

Postat de: sufletista in Dulciuri

Intr-un bol adaugam resturile maruntite,adaugam branza,crema si amestecam pana obtinem o compozitie omogena (daca este nevoie mai adaugam lapte). Dam compozitia le frigider 30 min, dupa care cu...Citeste continuarea

Branza proaspata din lapte de vaca

Postat de: Pungasa_Rogue in Cook and smile

Se strecoara laptele intr-o cratita si se incalzeste la 35˚C, dupa care se ia de pe foc si se adauga cheagul, se amesteca laptele, apoi se lasa sa se inchege timp de o jumatate de ora la loc...Citeste continuarea

Budinca de paste cu branza si bezea

Postat de: cristinutanicolita in Mancare copii

Intr-o oala punem apa, adaugam un praf de sare si cand da in clocot punem pastele si lasam sa fiarba 10 min. Dupa fierbere punem pastele la scurs intr-o strecuratoare. Intr-un castron punem...Citeste continuarea

Biscuiti dietetici cu tarate si...

Postat de: Valclaudia in Dulciuri

Preincalzim cuptorul la 180 grade. Spargem ouale intr-un bol incapator si adaugam iaurturile degresate. Peste iaurturi punem 3 linguri tarate de ovaz, 5 linguri fulgi de ovaz,1 lingura...Citeste continuarea

Bomboane Raffaello 2

Postat de: Mihaela11_jo in Dulciuri

Alunele de padure nesarate se prajesc intr-o tigaie antiaderenta. Amestecam nuca de cocos cu laptele condensant si lasam 15 minute pentru ca nuca sa absoarba laptele. Se modeleaza bile din...Citeste continuarea

Bomboane Raffaello 1

Postat de: Mihaela11_jo in Dulciuri

Alunele nesarate se prajesc intr-o tigaie antiaderenta . Se amesteca untul, zaharul, laptele praf, zaharul vanilat si 100 g din nuca de cocos pana devine o paste groasa, omogena. Se...Citeste continuarea

Banana Split dietetic

Postat de: Satisfyyourcravings in Dulciuri

Se taie banana longitudinal in 2 si se aseaza pe o farfurie. Se toarna iaurtul deasupra, apoi se aseaza restul ingredientelor. Se consuma imediat. Citeste continuarea

Briose Muffins cu ton

Postat de: ctlina in Ton

Curatati si taiati ceapa in rondele. Taiati rosia in cubulete. In bolul robotului puneti tonul cu sucul lui si amestecati. Adaugati ouale, pe rand unul cate unul si contnuati sa amestecati....Citeste continuarea

Brioche cu crema de patiserie

Postat de: sufletista in Dulciuri

Aluatul -intr-un bol adaugam faina, sarea, zaharul,facem o gaura in mijloc adaugam drojdia dizolvata cu putin lapte, ouale batute, untul topit si racit, laptele. Incepem sa framantam un aluat...Citeste continuarea

Baghete cu cascaval

Postat de: maginean in Sandvisuri

Se scobesc baghetele, sa ramana mijlocul gol. Se taie sunca, carnea, ciupercile (curatate inainte), se adauga porumbul si smantana, sare si piper dupa gust. Se pun la final si ouale batute si...Citeste continuarea

Biscuiti aperitiv, cu sunca presata...

Postat de: merisor67 in Aperitive / Garnituri

Spargem ouale intr-un vas si adaugam peste ele, condimentele, sarea si untul moale. Mixam totul bine, pana se omogenizeaza cat de cat, apoi adaugam cascavalul ras si sunca presata, de asemeni...Citeste continuarea

Briose Dukan cu branza degresata si...

Postat de: Valclaudia in Dulciuri

Preincalzim cuptorul la 175 grade. Separam albusurile de galbenusuri. 1 lingura seminte de chia se hidrateaza pentru 10 minute in 75 ml apa rece. Batem albusurile spuma cu praful de sare....Citeste continuarea

Biscuiti Linzer

Postat de: Constelatialeu in Dulciuri

Intr-un bol am cernut faina,am adaugat zaharul pudra si praful de copt.Apoi margarina taiata cubulete si galbenusul si am framantat pana am obtinut un aluat moale,dar care se poate intinde.Am...Citeste continuarea

Briose cu frisca si piure de visine

Postat de: rocsi_1612 in Prajituri

Briosele: Separam ouale, mixam galbenusurile spuma cu zaharul, apoi adaugam uleiul si laptele. Punem praful de copt, zaharul pudra cu pastai de vanilie, iar la final faina. Albusurile le batem...Citeste continuarea

Budinca de cozonac

Postat de: Sim0naWorld in Dulciuri

Cozonacul l-am taiat felii, apoi am eliminat marginile si am taiat bucati de cca 2-4 cm pe care le-am pus intr-un vas de ceramica. Peste bucatile de cozonac am adaugat stafide si agrise. Laptele,...Citeste continuarea

Budinca de cartofi cu peste afumat

Postat de: Sim0naWorld in Peste

Cartofii i-am curatat si taiat felii, apoi i-am pus la fiert in apa cu sare pentru cca 10 minute. Cand au fost gata i-am scurs si i-am lasat putin sa se racoreasca. Intr-un castron...Citeste continuarea

Budinca de paste cu branza

Postat de: robert_badica in Paste

Punem pe foc o oala cu apa. Cand aceasta fierbe adaugam pastele,si le lasam sa se fiarba bine, circa 30 de minute. Cand pastele s-au fiert le scurgem si le punem intr-un bol mare. Peste ele...Citeste continuarea

Bombonele cu biscuiti si nuca

Postat de: Moni_alex in Dulciuri

Se caramelizeaza zaharul, apoi se adauga apa si se fierbe pana se topeste zaharul, se adauga margarina bucatele si se lasa la foc mic pana se topeste margarina. Nucile se taie cu cutitul marunt...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]