Ștrudel de post cu ciuperci -...
Postat de: Bucataras in Mancaruri de postCum se prepara acest Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros: Tapetează cu hârtie de copt tava de aragaz. Curăță și toacă mărunt ceapa, apoi ciupercile în...Citeste continuarea
Șnițele crocante de porc în...
Postat de: Bucataras in PorcCum se prepara aceste Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă: Toacă mărunt pătrunjelul. Rade parmezanul. Amestecă pesmetul cu...Citeste continuarea
Șuberec - Rețeta de casă cu gust...
Postat de: Bucataras in Aperitive / GarnituriCum se prepara Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic: Într-un bol mare, pune făina, sarea, apa călduță și 3-4 linguri de ulei. Amestecă bine ingredientele, apoi...Citeste continuarea
Ștrudel cu mere și sos de vanilie...
Postat de: Bucataras in DulciuriCum se prepara Ștrudel cu mere și sos de vanilie - Desertul care te va cuceri prin gust și aromă: Încălzește cuptorul la 190°C și pregătește o tavă cu hârtie de...Citeste continuarea
Eclere cu crema de vanilie si...
Postat de: bucatarasa in DulciuriCum se prepara Eclere cu crema de vanilie si glazura de ciocolata reteta unui desert clasic Pregatirea cojilor de ecler: Prepararea aluatului: Intr-o cratita, pune apa, laptele, untul si...Citeste continuarea
Șnițel crocant în crustă de...
Postat de: Bucataras in PuiCum se prepară Șnițel crocant în crustă de semințe cu sos de ciuperci – Rețeta delicioasă și ușor de preparat: Porționează pieptul de pui în felii...Citeste continuarea
Eclere delicioase umplute cu cremă...
Postat de: Stella29 in DulciuriIata cum se prepara Eclere delicioase umplute cu cremă de vanilie și frișcă 1. Pregătirea eclerelor: Într-o cratiță, adu apa și untul la fierbere până...Citeste continuarea
Escalop de porc cu ciuperci
Postat de: oanapl in PorcSe spală carnea apoi se taie în felii și se bat ușor cu ciocanul. Se condimentează cu sare și piper pe ambele părți. Se pune uleiul la încins. Se trec bucățile de carne prin...Citeste continuarea
Escalop de porc cu ciuperci brune
Postat de: mirela0911 in PorcSe spala carnea apoi se taie in felii (mi-au iesit 9 felii) si se bat usor cu ciocanul. Se condimenteaza cu sare si piper pe ambele parti. Intr-o cratita se pune uleiul la incins. Se pun...Citeste continuarea
Escalop de caprior cu coniac
Postat de: mihaelar63 in Mancaruri cu carneCarnea de vanat fiind rosie, am lasat-o in apa rece cam 2 ore . Am scos carnea de caprior din apa si am tamponat sa se usuce putin. Carnea se taie in felii subtiri si se...Citeste continuarea
Enchiladas cu pui si porumb
Postat de: rocsi_1612 in PuiPentru inceput pregatiti sosul : Ceapa curatata o tocati marunt. Usturoiul curatat il tocati. Ardeiul kapia il curatati de cotor, seminte si il taiati cubulete mici. Incingeti uleiul intr-o...Citeste continuarea
Eintopf cu carne de vitel
Postat de: panacris in Supe/CiorbeSe curăță toate legumele, se spală, apoi se taie cubulețe. Rasolul porționat se pune la fiert, în oala sub presiune cu apă rece, împreună cu legumele, foaia de dafin...Citeste continuarea
Ecleruri cu crema de ciocolata...
Postat de: Bucataras in DulciuriAzi facem ecleruri cu crema de ciocolata si sunt convinsa ca vor iesi delicioase! Pentru crema, amestecam galbenusurile de ou cu zaharul si amidonul, turnam laptele fierbinte putin cate...Citeste continuarea
Egg muffins sau mini omlete pentru...
Postat de: Bucataras in Mancare copiiPune cuptorul la incalzit la 190 grade C. Pune o mana de spanac la sotat cu putin ulei de masline si un graunte de usturoi. Adaugat asa in omleta ii da un gust mai bun. Ingredientele...Citeste continuarea
Escalop de vara
Postat de: amalia01 in Mancare copiiCeapa o cureți, o speli sub jet de apa rece și o toci mărunt. Ardeiul îl speli, îl cureți de nervuri și semințe și îl tai julienne. Ciupercile le cureți de piciorușe...Citeste continuarea
Ecler la tava
Postat de: CretuValentina in DulciuriPunem apa intr-o cratita apa,uleiul si sarea si asteptam sa fiarba ,cand a fiert punem faina toata odata si amestecam bine ,cand aluatul sa format mai lasam 1-2 min...Citeste continuarea
Escalop de vitel cu ciuperci si...
Postat de: mihaelar63 in VitaPulpa de vitel se feliaza in bucati subtiri care se bat usor cu batatorul de snitele . Ceapa si usturoiul se curata si se toaca marunt . Ciupercile se scurg de lichidul in...Citeste continuarea
Escalop de porc in sos de mustar
Postat de: mirela0911 inSe taie bucata de carne in felii subtiri. Se bat bine cu ciocanul ca pentru snitele. Se condimenteaza cu sare, piper Delikat proaspat macinat si condimente pentru porc Delikat. Se trec apoi...Citeste continuarea
Escalop de vitel cu ciuperci
Postat de: mihaelar63 in VitaCarnea de vitel se feliaza. Subtiati feliile de carne cu ajutorul unui batator de snitele. Condimentati carnea cu sare si piper. Puneti sa se incinga intr-o tigaie...Citeste continuarea
Eclere cu glazura de ciocolata amaruie
Postat de: Gheorghita_T in PrajituriCoji: Intr-o cratita se adauga apa, sarea, laptele si untul si se pun la fiert, amestecand usor pana cand untul se topeste si laptele se incalzeste. Se adauga toata cantitatea de faina si...Citeste continuarea
Empanadas cu carne amestec si ciuperci
Postat de: rocsi_1612 in Aperitive / GarnituriAluatul: Intr-un bol puneti untul rece taiat cubulete. Adaugati ouale, sarea, apoi faina, treptat si framantati cu mana. Cand aluatul devine omogen si nelipicios, il inveliti in folie si il...Citeste continuarea
Evantai din carne de porc cu legume
Postat de: Pungasa_Rogue in PorcCarnea se spala si se taie felii, lasand baza nepatrunsa circa un centimetru. Se da cu sare si piper. Legumele se spala. Ardeiului i se scot cotorul si semintele. Se taie rondele toate...Citeste continuarea
Enchilada cu carne de pui
Postat de: nico15 in PuiSpalam, uscam si taiem fasii pieptul de pui, tocam ceapa, ardeiul si morcovul si le punem la sotat intr-o tigaie cu ule i(nu prea mult). Adaugam carnea de pui si dupa un timp, usturoiul...Citeste continuarea
Evantai cu legume
Postat de: caroline in Mancaruri de legume1. Cartofii ii curatam de coaja, ii spalam si ii feliem in felii rotunde potrivite ca si grosime. Dovleceii ii spalam, ii taiem la capete apoi feliem la fel ca si cartofii in felii ....Citeste continuarea
Empanada cu carne de vita
Postat de: nico15 in VitaSe pune in robotul de bucatarie, faina cernuta si se adauga sarea, se amesteca, dupa adaugam untul taiat cubulete si mixam din nou, punem oul, iar la final, adaugam apa putin cate putin,...Citeste continuarea
Empanadas / Pateuri cu carne
Postat de: ctlina in PorcSe amesteca făina si sarea intr-un bol. Adaugati untul topit si amestecati. Se adauga oul si treptat apa calduta. Frământați bine pana cand aluatul devine elastic si...Citeste continuarea
Evantai de vinete
Postat de: oanapl in Mancaruri de legumeCureti ceapa de coaja si o tai felii subtiri. Rosiile, cascavalul si afumatura le tai in felii subtiri. Speli vanata si o tai in felii de 1 cm grosime, incepand de la partea opusa a coditei si...Citeste continuarea
Evantai cu ciuperci, ardei si porumb
Postat de: oanapl in Mancare copiiPentru aluat, amesteci ingredientele, framanti timp de 5 minute, adaugi uleiul si mai framanti pana se incorporeaza, apoi acoperi vasul si lasi 60 de minute sa creasca. Intre timp, tai cubulete...Citeste continuarea
Ecleruri-inimi cu vanilie,...
Postat de: ancutsa in DulciuriEclerurile: Intr-o craticioara, se pun la fiert apa, uleiul si un praf de sare. Cand incepe sa fiarba, se adauga faina, se amesteca energic pana se omogenizeaza si se da de pe...Citeste continuarea
Estonian Kringel
Postat de: oanapl in DulciuriPregatesti intai maiaua din drojdie, zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute, la cald. Intre timp, topesti untul pe care il vei adauga peste maiaua crescuta...Citeste continuarea
Eclere cu crema dubla
Postat de: roman in DulciuriIntr-un vas, se pune apa la fiert, peste care se adauga untul si zaharul. Cand apa da in clocot, se ia de pe foc si se adauga treptat toata faina, amestecand cu telul. Compozitia astfel obtinuta...Citeste continuarea
Ecleruri asortate
Postat de: ancutsa in DulciuriEclerurile: Se pun la fiert apa cu uleiul si un praf de sare. Cand fierbe apa, dam de pe foc si adaugam faina, praful de copt impreuna cu un varf de cutit de sare. Amestecam energic si apoi...Citeste continuarea
Enchilada vegetariana la tigaie cu...
Postat de: Satisfyyourcravings in Mancaruri de legumeSe incalzeste uleiul intr-o tigaie mare, potrivita si pentru cuptor. Se calesc ceapa, chili-ul si usturoiul 2-3 minute, pana se inmoaie. Se adauga apoi dovleacul, impreuna cu sare, piper, cumin si...Citeste continuarea
Eclere cu crema de vanilie si zmeura
Postat de: deyutzky in DulciuriCoji de eclere: Intr-o craticioara punem la fiert apa cu uleiul, sarea si zaharul. In momentul in care apa incepe sa fiarba, adaugam toata faina si amestecam cu un tel repede pana cand...Citeste continuarea
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Postat de: luminita20_2006 in Aperitive / GarnituriSe spala vinetele si rosii. Cu un cutit bine ascutit se taie felii de vanata egale dar fara a le taia pana la capat, astfel incat sa puteti forma un evantai. Se taie si feliile de rosii egale....Citeste continuarea
Șnițele din piept de pui marinat
Postat de: AndrutzaP in PuiAcest mod de pregatire necesita putin mai mult timp deoarece trebuie marinata carnea. Sosul in care se va marina carnea se face astfel: mustarul se amesteca cu sosoul worcester si cu...Citeste continuarea
Ecleruri-inimioara
Postat de: ancutsa in DulciuriEclerurile: Se pun la fiert apa cu uleiul si cu un praf de sare. Cand fierbe apa, dam de pe foc si adaugam faina cu praful de copt. Amestecam energic si apoi lasam la racit compozitia o ora....Citeste continuarea
Ecleruri cu vanilie si ciocolata
Postat de: ancutsa in DulciuriEclerurile: Se pun la fiert apa cu uleiul si un praf de sare. Cand fierbe apa, dam de pe foc si adaugam faina, praful de copt impreuna cu un varf de cutit de sare. Amestecam energic si apoi...Citeste continuarea
Eclere false
Postat de: gospodariu in Mancare copiiScobim piscoturile cu o linguriță. Crema Punem 300-350 ml lapte la fiert. Galbenusurile le frecam cu zahărul, zahărul vanilat/esenta de vanilie si amidonul. Treptat adăugăm...Citeste continuarea
Eclere cu crema de vanilie
Postat de: katty in DulciuriIncepem cu pregatirea cojilor. Intr-o craticioara punem untul, laptele, zaharul si sarea. Amestecam pana la primul clocot, apoi turnam faina in ploaie, tragem cratita de pe foc si amestecam...Citeste continuarea
Escalop de porc cu ciuperci de padure
Postat de: panacris in PorcFeliile de carne se bat cu ciocanul pentru șnițele pe ambele părți și se trec prin făină pe fiecare parte. Usturoiul curățat, doar presat un pic, se rumenșete ușor într-o tigaie...Citeste continuarea
Eclere
Postat de: Bunica in PrajituriPune la fiert apa cu untul. Cand a dat în clocot stinge focul si adaugă făina. Amestecă repede și ferm până la încorporare. Lasă să se răcorească și adaugă...Citeste continuarea
Eclere
Postat de: e_Delicios100 in DulciuriIntr-o cratita se pune apa, uleiul si praful de sare, iar cind incepe sa fiarba adaugam faina si mestecam bine pana obtinem o masa mai tare. Dupa racire se adauga cate un ou si se incorporeaza...Citeste continuarea
Eclere cu crema de ananas
Postat de: andaoana in PrajituriCoji: Intr-o craticioara de 1 litru se pun la fiert apa , grasimea si sarea. Cand da primul clocot se da deoparte craticioara si se adauga toata faina amestecand energic . Amestecam pana cand...Citeste continuarea
Eclere cu vanilie
Postat de: Andrews in PrajituriCojile Punem apa, laptele si untul intr-o cratita pe aragaz si lasam pana clocoteste apoi adaugam faina toata deodata si amestecam bine apoi lasam compozitia cam 10 minute la racit...Citeste continuarea
Eclere cu crema de vanilie si...
Postat de: merisor67 in PrajituriPentru coji, punem intr-un vas, pe foc, apa, uleiul si un praf de sare. Cand incep sa fiarba, adaugam toata faina, tragem vasul de pe foc si amestecam energic pana se omogenizeaza bine...Citeste continuarea
Eierpunsch Mamma Mia
Postat de: cris2711 in BauturiIntai se pregateste frisca din smantana lichida, intaritor de frisca si un zahar vanilat.Se pune la rece. Zaharul brun si lichiorul se pun intr-o oala la foc mijlociu. Se mixeaza in oala in...Citeste continuarea
Enchiladas cu pui
Postat de: RoXx in PuiPieptul de pui se taie fasii si se asezoneaza cu sare,piper si boia si se pune pe grill.In timp ce carnea se rumeneste,se pregateste sosul rosu.Intr-o cratita se pune ulei de masline cam o lingura...Citeste continuarea
Eclere
Postat de: Deny22 in DulciuriApa impreuna cu laptele si praful de sare se pun intr-o cratita la foc mic. Peste ele se adauga untul pentru a se topi. Cand untul e topit complet punem toata faina peste compozitie si...Citeste continuarea
Eclere cu crema de vanilie si...
Postat de: reisnaor_2006 in DulciuriCrema:Intr-un bol se pun 400 ml de lapte rece de la frigider,se adauga plicul de crema si o lingura de zahar si se mixeaza bine.Cand crema este gata se...Citeste continuarea