Briose cu mure si crema de unt cu...
Postat de: daniastefania in PrajituriFacem prima data siropul de mure. Punem murele intr-un vas pe foc impreuna cu zaharul si lasam sa fiarba la foc mic timp de 5 minute. Strecuram apoi prin sita sa nu ramana seminte, apoi lasam la...Citeste continuarea
Biscuiti cu seminte - biscuiti...
Postat de: RataciriCulinare in Dulciuri– Amestecam ingredientele uscate. – Untul si uleiul le incorporam in amestecul de seminte si faina. – Se adauga apa si se framanta pana se formeaza un aluat cu o...Citeste continuarea
Briose cu nuca si merisoare
Postat de: Valclaudia in PrajituriSeparam albusurile de galbenusuri. Peste cele 6 albusuri + cele 4 de la separarea anterioara adaugam 150 gr. zahar pudra + un praf de sare. Mixam pana obtinem albusurile batute spuma....Citeste continuarea
Briose cu biscuiti
Postat de: Catalinaflorea in PrajituriDesfacem biscuitii in 2, bucata cu crema o punem in forma si celalta o taiem cu un cutit. Amestecam faina, faina de malai, praful de copt, zaharul si cacaoa intr-un bol apoi adaugam laptele,...Citeste continuarea
Biscuiti cu ness si crema de alune
Postat de: rocsi_1612 in DulciuriToate ingredientele trebuiesc scoase inainte de folosire, pentru a fi la temperatura camerei. Untul, untura, zaharul le mixam spuma, adaugam oul. Incorporam coaja rasa de portocala, praful de...Citeste continuarea
Braciole di maiale impanate al forno
Postat de: gurita_ta2005 in PorcPesmetul se amesteca cu usturoiul tocat marunt,coaja de lamaie rasa,patrunjelul tocat marunt si parmezanul ras. Bucatiile de care se condimenteaza pe ambele parti,se trec prin ou si prin...Citeste continuarea
Biscuiti economici
Postat de: Pungasa_Rogue in DulciuriIntr-un castron se amesteca uleiul, zaharul, zaharul vanilat si praful de sare. Se adauga treptat faina amestecata cu praful de copt, alternand cu laptele. Se framanta aluatul, dupa care se...Citeste continuarea
Baclava
Postat de: Elena_Daria in DulciuriMai intai am pregatit SIROPUL : apa si zaharul le-am pus pe foc si le-am lasat sa fiarba cca. 15 minute. Cand a inceput sa se formeze un sirop, am stors lamaia si am adaugat-o peste. Am mai lasat...Citeste continuarea
Batoane cu susan, seminte de...
Postat de: Geanina87 in DulciuriSe caramelizeaza zaharul intr-o cratita pana devine auriu (daca il lasati prea mult va deveni amar), iar cand zaharul e complet topit se adauga semintele de floarea-soarelui, susan si nuca. Se...Citeste continuarea
Bulete din cartofi, branza si...
Postat de: Valclaudia in Aperitive / GarnituriSpalam cartofii foarte bine sub jet de apa rece si ii fiebem in coaja pana patrunde furculita usor in ei. Ii trecem apoi sub set de apa rece din nou, ii curatam de coaja si ii dam pe...Citeste continuarea
Briose cu ciocolata si crema...
Postat de: rocsi_1612 in PrajituriBriosele: Ouale le mixam spuma impreuna cu zaharul. Incorporam uleiul treptat, apoi iaurtul. Cernem faina si cacaoa. Adaugam in compozitia de mai sus cacaoa, praful de copt si faina, treptat,...Citeste continuarea
Briose cu blue cheese si masline
Postat de: madab in Aperitive / GarnituriSe separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma cu sare. Se adauga galbenusurile,sarea, piperul si untul moale. Se amesteca bine cu mixerul si se adauga faina impreuna...Citeste continuarea
Briose cu mere
Postat de: katty in PrajituriCuratam merele de coaja si cotoare, le taiem cubulete mici si le stropim cu zeama de lamaie. Intr-un castron amestecam faina cu scortisoara, praful de copt si bicarbonatul. Intr-un vas mai inalt...Citeste continuarea
Braduti cu aluat de biscuiti si nuca
Postat de: privatelaura in DulciuriIntr-un vas, punem laptele, untul si le incalzim usor. Apoi adaugam mierea si amestecam pana se topesc si untul si mierea si obtinem un laptic mai dens. Biscutii si nuca le tocam la robot sau...Citeste continuarea
Baba Ghanoush
Postat de: elucubratiiculinare in Mancaruri de postVinetele le coacem pe un grătar la flacără pe toate părțile. Se lasă un pic la răcit, apoi se curăță de coajă. Se pun pe un fund înclinat să se scurgă amăreala. Vinetele se pot...Citeste continuarea
Brioche cu crema de patiserie
Postat de: comanligia in DulciuriSe dizolva mai intai drojdia in lapte impreuna cu zaharul,apoi se adauga untul topit. Peste se adauga ouale batute,sarea si faina.Se incorporeaza toate bine. Se framanta aluatul bine si se...Citeste continuarea
Budinca clasica de ciocolata
Postat de: daniastefania in DulciuriSe cerne intr-un vas faina si cacao. Se adauga zaharul si un praf de sare. Se pune vasul pe foc si se adauga treptat laptele. Se amesteca sa se ingroase. Se adauga untul si se amesteca pana se...Citeste continuarea
Bezele cu nuca de cocos
Postat de: Valclaudia in DulciuriAlbusurile trebuie sa fie la temperatura camerei. Le batem spuma cu praful de sare si zaharul (farin si tos in acelasi timp) pana obtinem o spuma ferma. Adaugam fulgii de cocos si mixam pana la...Citeste continuarea
Briose cu cacao si cafea
Postat de: RuxyRux in PrajituriUntul se topeste intr-un vas si se da deoparte. Se adauga 50 ml lapte si se amesteca usor. Zaharul( facut pudra in casa la masina de cafea), impreuna cu vanilia se mixeaza 5 minute cu...Citeste continuarea
Briose de post cu fructe, seminte...
Postat de: Valclaudia in PrajituriScoatem pulpa din fructele kiwi cu ajutorul unei lingurite, o mixam apoi in robot impreuna cu semintele de floarea soarelui si cu stafidele. Adaugam apa minerala, zaharul,uleiul, apoi punem...Citeste continuarea
Bomba de ciocolata cu zmeura si rodie
Postat de: rhapsody in TorturiBlat: 1. Preincalzeste cuptorul la 170 grade Celsius. 2. Separa albusurile de galbenusuri. 3. Mixeaza albusurile spuma tare cu praful de sare. Adauga zaharul in doua transe si...Citeste continuarea
Buzunar de vitel cu mozzarella si...
Postat de: raluca95 in VitaEu am inceput prin a intinde bine feliile de carne si a le condimenta cu sare si piper, dupa care am taiat mozzarella si cascavalul. Odata terminate, am inceput "asamblarea" fiecarui...Citeste continuarea
Briose cu scortisoara
Postat de: Andra_h in DulciuriIntr-un bol amestecam ingredientele uscate:faina,zaharul,praful de copt,bicarbonatul,scortisoara si sarea.Intr-un alt vas batem oul adaugand laptele si uleiul, iar peste acestea adaugam...Citeste continuarea
Banane prajite in aluat de clatite...
Postat de: mirela0911 in DulciuriSe prepara un aluat din ingredientele de mai sus, adaugand apa minerala atat cat este necesar pentru a obtine un aluat de clatite. Bananele se curata si se taie bucati de cca 2 cm. Intr-o...Citeste continuarea
Bezele
Postat de: Pungasa_Rogue in DulciuriSe da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Se bat albusurile spuma cu un praf de sare, dupa care se adauga zaharul si se mai mixeaza pana cand se intaresc. Jumatate din compozitie se pune...Citeste continuarea
Biscuiti vanilati cu lamaie
Postat de: RuxyRux in DulciuriDin aceasta cantitate iese o tava de biscuiti( tava de cuptor). Se cerne faina( sau nu, cum doriti) si se da deoparte, untul rece se da pe razatoarea mare, intr-un castron si se amesteca cu...Citeste continuarea
Briose aperitiv cu orez
Postat de: merisor67 in Aperitive / GarnituriMai intai fierbem pieptul de pui in apa cu putina sare, apoi il maruntim in robot. Legumele mexicane le punem la fiert pentru 15 minute in apa cu sare, direct congelate, apoi le scurgem bine de...Citeste continuarea
Briose cu capsuni
Postat de: Pungasa_Rogue in DulciuriSe da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Se spala capsunile si, daca este necesar, se taie in jumatati si se pun doua linguri de zahar peste ele pentru a se indulci. Se mixeaza ouale...Citeste continuarea
Budinca de cartofi cu cas
Postat de: mitinita in Mancaruri de legumeSe curata cartofii de coaja si se taie in jumatati, apoi se fierb in apa clocotita cu putina sare. Se fierb doar pe jumatate si se scot cand inca sunt tari. Se scurg de apa, se lasa sa se raceasca...Citeste continuarea
Budinca de pulpe dezosate,carnati...
Postat de: reisnaor_2006 in Aperitive / GarnituriPulpele dezosate si carnatul le-am taiat bucati potrivite si intr-o tigaie in care am adaugat o lingura de ulei le-am rumenit putin.Peste am adaugat si sunca si am lasat-o sa se caleasca putin....Citeste continuarea
Bezele cu ceai negru
Postat de: rhapsody in DulciuriBezele: 1. Preincalzesti cuptorul la foc mediu. 2. Mixezi albusurile spuma tare cu praful de sare. Adaugi zaharul lingura cu lingura, dupa fiecare lingura adaugata mixezi pana cand...Citeste continuarea
Banana Pancakes
Postat de: mirela0911 in DulciuriFaina, zaharul, praful de copt si scortisoara se amesteca impreuna. Separat intr-un bol se mixeaza bine oul cu praful de sare, uleiul si laptele. Se adauga ingredientele uscate si se...Citeste continuarea
Bomboane de ciocolata
Postat de: GatesteUsor in DulciuriCiocolata se pune intr-un bol si bolul peste o oala cu apa fierbinte. Amestecati pana se topeste si incorporati si untul. Puneti bolul cu ciocolata pentru 10 minute in...Citeste continuarea
Briose din aluat dospit cu lapte de...
Postat de: simona72 in DulciuriPentru aluat: aluatul l-am facut la masina de paine, iar ingredientele au fost puse in ordinea scrisa mai sus la ingrediente. Dupa ce masina a framantat aluatul, am pus aluatul intr-un castron uns...Citeste continuarea
Budinca de orez si branza
Postat de: geoline in DulciuriOrezul se pune la fiert impreuna cu 300 ml apa. Cand este aproape fiert se ia de pe foc si se lasa sa se raceasca putin. Se adauga branza rasa, grisul faina cu praful de copt, aromele, iaurtul,...Citeste continuarea
Briose cu budinca de vanilie
Postat de: Constelatialeu in PrajituriBriose : Am pus in robot ouale,zaharul si esenta si am mixat pana zaharul s-a topit.Apoi am adaugat iaurtul si am mai mixat cca 5 min.La final am adaugat faina amestecata cu cacaoa si praful...Citeste continuarea
Bavareza de mure
Postat de: daniastefania in DulciuriPunem gelatina la inmuiat in putina apa rece. Murele, pasate anterior, se pun la fiert impreuna cu 100 gr zahar. Le fierbem la foc mic cam 5 minute. Strecuram sosul de mure obtinut printr-o sita,...Citeste continuarea
Bastonașe de French Toast cu...
Postat de: elucubratiiculinare in DulciuriSe folosește de obicei pâine mai veche de 1-2 zile. Pâinea French toast este ideala, dar se poate folosi și pâine normală, numai că pentru a obține aceste bastonașe...Citeste continuarea
Breakfast englezesc
Postat de: madab in Mancaruri cu carneCiupercile se curata si se trag la tigaie in putin ulei si cu foarte putina sare. Carnatii ii prajesti in putin ulei. Fasolea in sos tomat se pune in tigaie sa se incalzeasca. Ouale se...Citeste continuarea
Biscuiti cu cafea
Postat de: rhapsody in Dulciuri1. Pune intr-un bol 250 g faina. 2. Pune zaharul in cafeaua preparata si amesteca pana cand se dizolva. 3. Toarna cafeaua peste faina din bol, adauga uleiul de palmier, sarea, cafeaua...Citeste continuarea
Brokkolicremesuppe mit Garnelen-...
Postat de: Ksenya in SupeTragem crevetii in untul incins cam 3 min,saram ,piperam dupa gust,ii scoatem si-i dam deoparte,adaugam in locul lor brocoli spalat bine si rupt in bucatele. Lasam 2 minute ,oprim...Citeste continuarea
Briose cu cocos
Postat de: susu in DulciuriSe amesteca pana la omogenizare toate ingredientele pentru aluat. Se toarna aluatul in formele de briose si se dau la cuptorul preincalzit la 180 grade C pentru 20 minute. In ultimele 2...Citeste continuarea
Briose cu ciocolata si piper rosu
Postat de: amalia01 in PrajituriSe amestecă bine făina, zahărul, cacaua, praful de copt, un praf de sare și unul de piper roșu proaspăt zdrobit. Se adauga ouale intregi , uleiul si laptele, amestecand cu mixerul,...Citeste continuarea
Budinca de gris
Postat de: susu in DulciuriSe scot ouale din timp sa se incalzeasca. Batem galbenusurile treptat cu cei 100 gr zahar si coaja de citrice dupa care adaugam grisul in ploaie. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare si...Citeste continuarea
Budinca de orez cu mere si caramel
Postat de: mirela0911 in PrajituriSe spala bine orezul in mai multe ape. Se pune la fiert impreuna cu apa si praful de sare. Cand a scazut apa se adauga laptele si zaharul si se lasa sa fiarba la foc mic. Cand laptele a scazut se...Citeste continuarea
Brownies cu nuci
Postat de: daniastefania in PrajituriSe cerne faina cu cacao si praful de copt. Ciocolata se topeste pe bain-marie impreuna cu untul, apoi se lasa la racit. Zaharul se mixeaza bine cu ouale pana se deschide la culoare. Se adauga...Citeste continuarea
Budinca aromata din chifle
Postat de: mirela0911 in PrajituriSe iau chiflele si se rup bucatele mici intr-un bol. Intr-o craticioara punem laptele impreuna cu zaharul sa se incalzeasca atat cat sa se dizolve zaharul. Se toarna laptele peste bucatile de...Citeste continuarea
Blidul cosașului
Postat de: Angelica in Paste1.Din bucata de slanina taiem intai cateva bucatele sub forma de creasta pe care le vom pune deasupra caserolei dupa ce este gata mancarea.Restul o taiem in cubulete sau fasii fine.Carnatul il...Citeste continuarea
Briose cu crema de mure
Postat de: bylaura in PrajituriSe mixeaza ouale cu zaharul, zaharul vanilat, laptele si uleiul pana devine o crema pufoasa. Se adauga faina amestecata cu praful de copt, putina sare si se amesteca bine cu o lingura de lemn....Citeste continuarea
Bucăți de pizza umplute
Postat de: panacris in PizzaDe data asta ajutorul a fost Thor, noul aparat din CasaZmeilor, un robot multifuncțional, asta că Maricica, mașina de preparat pâine, a ajuns la dezmebrări L. Ei acum se schimbă ordinea...Citeste continuarea