Bulete din carne de pui

de Zamfira in Aperitive / Garnituri, 23 Ian 2016 | 4192 vizualizari

 

INGREDIENTE

    • 500 g carne tocată de pui
    • 1 ceapă mare
    • 1 ou
    • 1 cartof crud, ras şi stors de zeamă
    • 1 lingură cimbru
    • sare, piper
    • 10-15 bucăţele de caşcaval sau mozzarella

Pentru crusta crocantă

      • 2 ouă
      • pesmet

Ulei pentru prăjit

Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulete din carne de pui:

Omogenizăm carnea cu oul, ceapa tocată mărunt, cartoful crud ras şi stors de zeamă, cibru, sare şi piper, după gust.

 Formăm bulete iar în mijloc introducem o bucăţică de caşcaval.

Dăm buletele prin ou şi pesmet şi le prăjim în ulei de floarea soarelui.

Buletele bine prăjite pe toate părţile se vor aşeza pe un prosop de hârtie absorbant.

Le putem servi ca aperitiv sau fel principal alături de murături sau salate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bulete din carne de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

ieri la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv foietaj cu sunca si cascaval reteta simpla si rapida