Negresa cu oreo - Reteta simpla si...
Postat de: rocsi_1612 in DulciuriCum se prepara Negresa cu oreo - Reteta simpla si delicioasa: Mixati untul cu zaharul brut si un praf de sare, pana devine spuma. Adaugati cate un ou, mixati dupa fiecare, pana este bine...Citeste continuarea
Nuci cu cremă de ciocolată albă...
Postat de: panacris in DulciuriCum se prepara aceste Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede Pentru început ne vom apuca de aluat și vom pune untul cu zahărul, praful de sare, extractul...Citeste continuarea
Negresa cu alune - Reteta simpla si...
Postat de: privatelaura in PrajituriCum se prepara aceasta Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa: Preincalzeste cuptorul la 190 grade C, coacere sus-jos, cu ventilatie. Tapeteaza cu hartie de copt o tava de 20x30...Citeste continuarea
Negresă cu ciocolată și...
Postat de: Bucataras in PrajituriCum se prepara Negresa cu ciocolată și mascarpone - Irezistibil de gustoasă: Tapetează cu hârtie de copt o tavă cu dimensiunea 20 x 30 cm. Topește untul într-o...Citeste continuarea
Negresă cu ciocolată: Desert...
Postat de: Bucataras in PrajituriCum se prepara Negresă cu ciocolată: Desert decadent și irezistibil: Într-un bol, mixează untul moale, un praf de sare și zahărul până devine cremos. Încorporează...Citeste continuarea
Negresa pufoasa cu glazura de...
Postat de: bucatarasa in DulciuriCum se prepara Negresa pufoasa cu glazura de ciocolata reteta simpla si gustoasa Prepararea compozitiei pentru negresa: Preincalzeste cuptorul la 180°C....Citeste continuarea
Naut cu ciuperci brune si sos de rosii
Postat de: oanapl in Mancaruri de legumeSe spală și se usucă ciupercile cu un prosop absorbant și se taie felii. Se pun la călit într-o tigaie, într-o lingură de ulei de măsline și se lasă să fiarbă la foc uite...Citeste continuarea
Nectar de capsuni
Postat de: rocsi_1612 in Sirop / CompotMai intai pregatiti sticlutele de 330 ml. Le spalati bine cu apa fierbinte, inclusiv capacele si le puneti la scurs. Spalati bine capsunile, cu apa rece. Le lasati la scurs putin, intr-o sita....Citeste continuarea
Nectar de caise
Postat de: katty in Sirop / CompotSpalam caisele, le scurgem si scoatem samburii. Pasam caisele. Punem la fiert apa cu zaharul si zeama de lamaie 10 minute, apoi adaugam caisele pasate. Fierbem 10-15 minute. Punem...Citeste continuarea
Nectar de visine
Postat de: Constelatialeu in Sirop / CompotTe urci in visin, aduni visinele. Le speli, apoi le scoti samburii. Bagi visinele la blender, apoi le pui intr-un tuci incapator. Adaugi zaharul, apa, amesteci si pui tuciul pe foc, la...Citeste continuarea
Noodles cu legume si ciuperci
Postat de: dantes in Mancaruri de postPuneti taiteii in apa clocotita si fierbeti timp de 3 minute, apoi ii scoateti si ii clatiti cu apa rece si ii lasati sa se scurga intr-o strecuratoare. Curatati si taiati morcovul in...Citeste continuarea
Nuggets de pui
Postat de: mihaelar63 in PuiPieptul de pui se da prin masina de carne sau se poate marunti cu ajutorul robotului de bucatarie . Puneti painea tare in robot si o maruntiti .Turnati deasupra laptele ca sa se...Citeste continuarea
Noodles cu legume si sos dulce acrisor
Postat de: rocsi_1612 in Mancaruri de postSpalati ciuperile si le puneti intr-o sita la scurs. Ceapa curatata, o tocati marunt. Ardeii ii curatati de cotoare, seminte si ii taiati fasii lunguiete, potrivit de subtiri. Morcovul il...Citeste continuarea
Nuggets de pui
Postat de: violeta30 in PuiSpalam puiul si il tamponam bine sa nu aiba apa, apoi il condimentam si lasam vreo 10 minute la odihna. Intre timp batem ouale cu sare si condimente, adaugam faina cat sa devina un aluat ca de...Citeste continuarea
Negresa cu afine la Multicooker...
Postat de: privatelaura in MulticookingIntr-un castron se amesteca faina cernuta impreuna cu un praf de sare si bicarbonatul de sodiu. Se adauga indulcitorul si cacaua. Se amesteca usor. Se adauga laptele acru, uleiul si se amesteca...Citeste continuarea
Nectar de corcoduse
Postat de: anuta in Sirop / CompotCorcodusele spalate si curatate de codite se pun intr-o craticioara si se acopera cu apa rece, apoi se pun la fiert impreuna cu jumatate din cantitatea de zahar, cca 20-30 minute, la foc domol....Citeste continuarea
Negresa cu branza la Multicooker...
Postat de: miha in MulticookingBlat: Untul se topeste la foc mic sau la microunde. Se adauga zaharul si se mixeaza pana se obtine o crema fina. Adaugam apoi ouale pe rand, unul cate unul, amestecand bine dupa fiecare si...Citeste continuarea
Nectar din capsuni cu menta si lamaie
Postat de: Ina in ConserveAm spalat capsunile si le-am indepartat coditele. Intr-o oala incapatoare am pus capsunile curatate impreuna cu frunzele de menta. Am stors lamaia peste capsuni si am pus apa rece sa acopere...Citeste continuarea
Negresa de post
Postat de: lucy2002 in PrajituriIntr-un bol adaugam: gemul de prune, cafeaua cu cele doua plicuri de capucino dizolvata, apa minerala, uleiul, esenta de rom, praful de sare si amestecam bine. Adaugam pe rand cele patru linguri...Citeste continuarea
Noodels cu varza calita
Postat de: panacris in Mancaruri de postVarza se curăță de frunzele veștejite și se taie fideluță cu rindeaua sau robotul de bucătărie! Atenție, nu se freacă varza cu sare, înainte de a se căli, doarece se...Citeste continuarea
Navarin – tocana frantuzeasca de...
Postat de: Ksenya in Slow CookerCarnea o asezonam cu sare si piper, stropim cu ulei, amestecam totul si dam la cuptor pentru 40 minute la 160 grade C sau se poate rumeni si in tigaie. Alegeti metoda care va place....Citeste continuarea
Negresa raw cu fistic, goji si...
Postat de: AdrianaIordan in Vegan / Raw veganIncepeti prin a procesa la un robot de bucatarie nucile. Eu am preferat sa pastrez putina textura si neaparat pastrati putin fistic si goji pentru decor Dupa ce ati procesat bine...Citeste continuarea
Nacreala sau sarbusca cu oua-ciorba...
Postat de: abetina in Supe/CiorbeSe curata cartofii, se taie cuburi potrivit de mari si se pun la fiert cu apa. Se curata ceapa, se toaca si se pune la prajit cu putin ulei; in timp ce se prajeste ceapa, se taie morcovii felii...Citeste continuarea
Naut crocant, aromatizat cu ierburi
Postat de: panacris inNăutul se lasă la umflat în apă rece, preferabil de seară până dimineața. Apoi se scurge și se pune la fiert, după preferința fiecăruia, în oala minune,...Citeste continuarea
Noodle Soup
Postat de: katty in SupePunem deoparte 1 morcov si o tija de telina Apio. Spalam bine carnea de pui si o punem intr-o oala cu apa rece la fiert. Spumam bine, apoi adaugam cepele taiate in jumatati, morcovii in...Citeste continuarea
Naut cu spanac si oua
Postat de: katty in Mancaruri de legumeCuratam spanacul, il spalam si il scurgem, apoi il taiem fasii. Intr-o tigaie (pe care o putem pune la cuptor), punem uleiul la foc mic si cand este incins, adaugam usturoiul tocat fin, apoi...Citeste continuarea
Novac cu pastai galbene la cuptor
Postat de: rocsi_1612 in PesteCuratati usturoiul si il pisati. Il puneti intr-un bol cu sare, piper, boia dulce si ulei. Adaugati pestele, amestecati bine. Il acoperiti si il dati o ora la frigider. Pastaile impreuna...Citeste continuarea
Negresa de post cu nuci
Postat de: Bucataras inAmesteca intr-un bol dulceata de visine, apa minerala si zaharul si omogenizeaza pana ce zaharul este topit. Adauga uleiul, esenta de rom si un praf de sare rasnita kamis. Stinge bicarbonatul cu...Citeste continuarea
Naut cu ciuperci si spanac in sos...
Postat de: katty in Mancaruri de postCuratam ciupercile si le taiem felii subtiri. In uleiul incins, punem ciupercile. Cand s-au inmuiat, adaugam conserva de rosii mixata, nautul, sare, piper. Lasam sa fiarba pana sosul este...Citeste continuarea
Naan- paine indiana
Postat de: xana in PiineAmestecam drojdia cu zaharul si doua linguri din cantitatea de apa calduta si o dam deoparte cca 10 minute pana formeaza o spuma deasupra. Adaugam peste drojdie restul de apa, faina, iaurtul,...Citeste continuarea
Noodles cu legume reteta asiatica...
Postat de: mitinita in PasteCum se prepara Noodles cu legume reteta asiatica simpla si rapida Se fierb pastele si se clatesc cu apa rece. Legumele se taie in bucati mai mari. Se caleste ceapa, apoi morcovul,...Citeste continuarea
Noodles cu legume si sos de soia
Postat de: AlexTeacher in PasteIncepe prin a pune taiteii de orez la hidratat, in apa rece, pentru 10 minute. Procedeaza la fel si cu urechile de lemn. Taie morcovii si ardeii batonete. Morcovii trebuie sa fie mai...Citeste continuarea
Nasi ( Orez prajit in stil...
Postat de: Satisfyyourcravings in PuiSe bat ouale ca pentru omleta si se prajesc in putin ulei, amestecand frecvent pana sunt aproape gatite, dar inca sunt cremoase. Se transfera pe o farfurie. Se adauga baconul in tigaie si se...Citeste continuarea
Nectar de capsuni
Postat de: sufletista in Sirop / CompotIntr-un vas adaugam capsunele spalate, fara codite, adaugam zaharul, frunzele de menta si lasam peste noapte intr-un loc racoros. A doua zi putem trece totul prin blender sau, cum am procedat...Citeste continuarea
Negresa glazurata cu ciocolata
Postat de: reisnaor_2006 in PrajituriPentru inceput, separam galbenusurile de albus. Mixam untul cu zaharul si galbenusurile.Adaugam cacaua si romul. Albusurile le batem spuma cu un praf de sare. Amestecam cele doua compozitii si, cu...Citeste continuarea
Negresa cu gem de caise si crema de...
Postat de: oanapl in PrajituriPui cacaua intr-un vas si torni apa clocotita, amestecand continuu, pana la omogenizare, apoi lasi la racit. Strecori compozitia, pentru a nu ramane cocoloase de cacao. Bati albusurile spuma tare...Citeste continuarea
Negresa de post
Postat de: iri_love in PrajituriPentru inceput, punem zahărul și apa pe foc, amestecând cu un tel si lasam pe foc, pana ce apa ajunge la punctul de fierbere și zahărul este topit. Dam deoparte, iar in acest sirop,...Citeste continuarea
Negresa cu crema de dovleac
Postat de: oanapl in PrajituriPentru crema de dovleac, cureti dovleacul de coaja, il tai cubulete si il pui la fiert, circa 20 de minute. Este gata, cand cuburile de dovleac sunt moi si intra usor furculita in ele. Scurgi...Citeste continuarea
Napolitane Bengoase
Postat de: carmen in DulciuriSe pune pe foc prima cantitate de zahar, la foc mic, sa se caramelizeze. Intre timp, se face o pasta din oua, unt, zahar si cacao. Adica se bengosesc acolo fara nicio filozofeala. Se...Citeste continuarea
Naans cu carne tocata - Keema naans
Postat de: ctlina in Aperitive / GarnituriSe dizolvă drojdia într-un pic de apă caldă, cu zahărul. Se amestecă bine și se lasa sa creasca aproximativ 5 minute. În bolul robotului (sau într-un castron), se...Citeste continuarea
Negresa de post cu seminte de rodie
Postat de: Valclaudia in Mancaruri de postPreincalzim cuptorul la 180 grade C. Curatam cele doua rodii, scotind cu grija semintele. Punem apa mineralka si uleiul intr-un castron, adaugam praful de copt, zaharul si pasta de...Citeste continuarea
Negreso-chec dietetic
Postat de: CrinaToader in DulciuriSe unge o forma de chec cu ulei. Se preincalzeste cuptorul la 180 grade C. Pentru a face negresa, se topeste ciocolata impreuna cu untul la bain marie (intr un bol peste apa clocotinda)....Citeste continuarea
Negresa cu branza dulce de vaci
Postat de: cristina1985 in PrajituriBlat: Se freaca galbenusurile cu zaharul, apoi adaugi untul moale si cacaua. Dizolvi nesul in lapte si adaugi faina, amestecata cu praful de copt. Albusurile se bat spuma si le incorporezi in...Citeste continuarea
Negresa cu crema de branza si mure
Postat de: oanapl in PrajituriIntr-o oala cu fundul gros, pui untul, ciocolata rupta bucatele si zaharul macinat. Pui oala la foc mic si lasi sa se topeasca ingredientele. Cand amestecul e omogen, opresti focul. Dupa ce s-a...Citeste continuarea
Negresa cu glazura de ciocolata
Postat de: VanessaAli in PrajituriLa blat : Separam ouale si mixam albusurile cu sarea si zaharul, pana se topeste, apoi turnam peste galbenusurile amestecate cu ulei. Amestecam cu o lingura. Incorporam laptele, apoi adaugam...Citeste continuarea
Negresa cu portocala si fulgi de...
Postat de: RuxyRux in DulciuriUntul se topeste, in el se topeste ciocolata, apoi se pune zeama de portocala si coaja, vanilia, se omogenizeaza, apoi se adauga fulgii de ciocolata si se amesteca din nou. Albusurile se bat...Citeste continuarea
Nuci umplute cu crema de nuca si...
Postat de: loredanaaa in DulciuriUntul la temperatura camerei se mixeaza usor cu zaharul pudra cam 2-3 min, apoi se adauga ouale unul cate unul, sarea, amestecand bine pentru inca 2-3 min. Se adauga faina cate o lingura,...Citeste continuarea
Negresa din albusuri cu ciocolata...
Postat de: merisor67 in PrajituriPentru blat, topim mai întâi ciocolata ruptă în bucăți, in unt, dar adăugăm și ulei. Bine, uleiul poate fi opțional, dar mie îmi place combinția unt + ulei și...Citeste continuarea
Nuci cu cacao si crema de vanilie
Postat de: Pungasa_Rogue in DulciuriPregatirea cojilor de nuca: Intr-un castron, se pun toate ingredientele in ordinea prezentata, cu exceptia fainii - care se incorporeaza treptat, si se framanta pana cand se obtine un aluat...Citeste continuarea
Navarin de tap a la Diana
Postat de: ladydi in Mancaruri cu carneSpalam carnea si o punem la fiert. O spumuim bine, mai adaugam apa rece si sare si o lasam sa fiarba bine.Dupa ce a fiert carnea, o scoatem din oala si o lasam se se racoreasca. Intre...Citeste continuarea