A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Biscuiti "occhio di bue"

Postat de: Adele in Dulciuri

Intr-un vas se pune untul si untura rece si se amesteca cu zaharul ,se adauga ouale ,esenta de portocale si treptat faina cu praful de copt.Se framanta aluatul pana untul se topeste bine.Se da la...Citeste continuarea

Budinca de broccoli

Postat de: Corina33 in Aperitive / Garnituri

Se spala broccoli si se desface in buchetele care se pun la fiert pe aburi, 10-15 minute iar apoi se scot pe o farfurie si se lasa sa se raceasca. Se unge o tava ceramica cu unt.Se mixeaza...Citeste continuarea

Briose cu masline si sunca

Postat de: reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri

Sunca, ardeiul si maslinele le taiem marunt. Intr-un castron punem faina, praful de copt, smantana, sarea, laptele si le amestecam cu o lingura. Incorporam si maslinele, ardeiul si sunca taiata....Citeste continuarea

Budinca de paste si bezea

Postat de: ralu_ca in Prajituri

Am pus laptele la fiert cu scortisoara si 3 linguri da zahar. Cand laptele fierbe turnam pastele si le lasam la foc potrivit sa fiarba, approx 15 min ( amestecam din cand in cand ). Apoi oprim...Citeste continuarea

Bucățele de porc, ciuperci...

Postat de: panacris in Porc

Bucățelele de porc se pun la dinstuit împreună cu ciupercile curățate și tocate mărunt, cca. 10 minute la foc mic, într-un vas Wokk, acoperit. Apoi se adaugă ceapa...Citeste continuarea

Briose cu cacao, simple si foarte...

Postat de: bylaura in Prajituri

Cum se prepara reteta de Briose cu cacao, simple si foarte pufoase Se mixeaza ouale cu zaharul, zaharul vanilat, laptele si uleiul pana devine o crema pufoasa. Se adauga faina amestecata...Citeste continuarea

Branzoaice

Postat de: momo121 in Dulciuri

Drojdia o dizolvam in 50ml lapte caldut , 1 lingura de zahar si 2 de faina si o lasam 10 min la dospit. Punem faina cu un praf de sare intr-un bol facem un gol in mijloc si punem drojdia ,...Citeste continuarea

Budinca cu griș si prune

Postat de: Alina26 in Dulciuri

Punem laptele pe foc cu zahar si coaja de lămâie rasă. Lasam sa fiarbă. Adaugam grisul in ploaie amestecand cu un tel.Lasati sa se răcească putin. Dupa aceea adaugam untul si...Citeste continuarea

Biscuiti cu aroma de lamaie si stafide

Postat de: merisor67 in Prajituri

Incepem prin a rasni zaharul, apoi il adaugam peste untul tinut la temperatura camerei si le mixam pana cand devin o crema spumoasa. Adaugam putina sare, coaja de lamaie, esenta si cele doua...Citeste continuarea

Budinca de mere

Postat de: reisnaor_2006 in Dulciuri

Se curata merele si se dau prin razatoare.Se presara o lingura de zahar si rom peste ele.Se freaca intr-un castron galbenusurile,untul si zaharul vanilat.Adaugam faina.Se pun merele  si...Citeste continuarea

Briose cu nectarine si fulgi de ovaz

Postat de: katty in Prajituri

Amestecam intr-un vas faina , nucile , scortisoara , praful de copt si bicarbonatul . Punem intr-un vas iaurtul si fulgii de ovaz, ii amestecam si ii lasam sa se inmoaie 10 minute . Spalam...Citeste continuarea

Bagheta umpluta

Postat de: katty in Ton

Scurgem conserva de ton si o punem intr-un castron . Adaugam inimule de anghinare scurse , frunzele de spanac , ardeiul taiat fideluta , maslinele , sare si piper dupa gust . Amestecam usor .Taiem...Citeste continuarea

Briose cu pere si fulgi de migdale

Postat de: katty in Prajituri

Amestecam faina cu praful de copt, bicarbonatul si cacao . Batem oul bine cu zaharul , uleiul si iaurtul . Putem amestecul cu ou peste faina si omogenizam . Turnam compozitia in 12 forme...Citeste continuarea

Bezele

Postat de: Constelatialeu in Dulciuri

Albusurile cu un praf de sare se bat spuma tare,sa nu cada din castron cand il intorci.Apoi se adauga zaharul,putin cate putin si se bate bine,pana se termina tot zaharul.Din cand in cand...Citeste continuarea

Branzoaice

Postat de: Constelatialeu in Dulciuri

Aluat : Punem drojdia intr-un castronel,adaugam lingurita de zahar si apa minerala calduta,omogenizam si lasam sa creasca.Separat amestecam  500 g faina cu sarea si zaharul si radem coaja...Citeste continuarea

Briose cu ciocolata

Postat de: bylaura in Prajituri

Se pune faina intr-un bol, se adauga zaharul, praful de copt si zaharul vanilat, se amesteca bine apoi se toarna laptele, ouale si uleiul si se amesteca cu telul pana se incorporeaza totul bine....Citeste continuarea

Bab Gulyas

Postat de: margo in Supe/Ciorbe

 Fasolea se spala de cu seara si se lasa sa se inmoaie in apa.Ciolanul se taie si se pune in apa la desarat.Carnea se taie cuburi apoi se toaca zarzavatul.Se pune ceaunul la foc cu un pic de...Citeste continuarea

Borș de văcuță cu ciuperci și...

Postat de: panacris in Ciorbe

Zarzavaturile și legumele, curățate și tocate mărunt se pun la călit în vasul aparatului Multicooker, cca. 10 minute la programul FRY, cu puțin ulei de măsline. După ce a expirat...Citeste continuarea

Branzoici

Postat de: reisnaor_2006 in Dulciuri

Intr-un castron punem 2 lg de faina, praful de sare, zaharul, drojdia si laptele cald. Le amestecam si le lasam putin deoparte. Restul de faina o punem intr-un castron, adaugam in mijloc...Citeste continuarea

Biscuiti simpli

Postat de: robert_badica in Dulciuri

Mai intai pregatim ingredientele.Apoi punem toate ingredientele,intr-un bol. Amestecam,pana la omogenizare. Apoi, lasam aluatul o ora, la frigider. Scoatem aluatul din frigider, intindem o foaie...Citeste continuarea

Briose cu banane,portocala confiata...

Postat de: claudiaO in Prajituri

Ouale intregi le-am pun in robot ,impreuna cu zaharul; le-am lasat la "batut" vreo 3 minute, apoi am adaugat uleiul in fir subtire. Faina am amestecat-o cu praful de copt si am adaugat-o...Citeste continuarea

Bors de sfecla cu legume

Postat de: katty in Mancaruri de post

Curatam legumele si le spalam . Tocam ceapa fin , iar restul legumelor cubulete (oprim 1/2 de sfecla ). In uleiul incins punem la calit ceapa , morcovul si telina . Cand legumele s-au inmuiat...Citeste continuarea

Bomboane ''Krantanite''

Postat de: Constelatialeu in Dulciuri

Am pus zaharul si l-am caramelizat,am adaugat semintele si nuca macinata,am omogenizat bine ,apoi pe un fund uns cu ulei am intins compozitia  sa se racoreasca cat s apot sa o pun in forme de...Citeste continuarea

Briose cu scortisoara si cacao

Postat de: momo121 in Dulciuri

Intr-un bol punem ingredientele uscate: faina, praful de copt, cacaoa, scortisoara, zaharul vanilat, zaharul si amestecam putin; Pe urma adaugam ouale, laptele, amestecam bine si la final...Citeste continuarea

Biscuiti economici cu gem

Postat de: timea in Dulciuri

Intr-un bol amestecam cu un tel untura, zaharul, zaharul vanilat si praful de sare. Adaugam treptat faina amestecata cu praful de copt, alternand cu laptele. Cand compozitia se ingroasa,...Citeste continuarea

Briose de pizza

Postat de: Adele in Pizza

Din aluat se intinde o foaie care se unge cu suc de rosii ,in mijloc se pun feliile de jambon,cascaval si provola ,dupa care se pun si maslinele,se ruleaza bine si cu un cutit se taie cate 2 cm...Citeste continuarea

Biscuiti pentru cafea

Postat de: reisnaor_2006 in Dulciuri

Facem un aluat din ingrediente si il lasam la frigider 1 ora. Din aluat intindem o foaie si taiem rondele cu un pahar pe care il trecem mereu prin faina. Punem formele intr-o tava tapetata cu...Citeste continuarea

Budinca de briose cu sos de ciocolata

Postat de: Valclaudia in Dulciuri

Taptetam o forma termorezistenta cu hartie de copt. Preincalzim cuptorul la175 grade. Taiem briosele sau cozonacul bucatele, lee asezam in forma. Presaram stafidele, 50 gr. ciocolata...Citeste continuarea

Briose cu fulgi de ciocolata

Postat de: momo121 in Prajituri

Batem ouale cu zaharul si praful de sare pana ce compozitia isi schimba culoarea, pe urma punem iaurtul, zaharul vanilat, esenta, zeama de lamaie si untul topit si racit, amestecam bine totul si...Citeste continuarea

Biscuiti sarati cu fulgi de ovaz si...

Postat de: simona72 in Aperitive / Garnituri

Pentru pregatirea aluatului pentru biscuiti eu m-am folosit de la inceput si pana la sfarsit de robotul de bucatarie. Punem pentru inceput in vasul robotului fulgii de ovaz si ii maruntim putin....Citeste continuarea

Briose cu fructe si mac

Postat de: Valclaudia in Dulciuri

Preincalzim cuptorul la 175 grade. Curatam fructele de coaja, apoi le trecem prin robot. Intr-un castron mixam uleiul cu zaharul, turmericul,semintele de mac, praful de copt si cerealele...Citeste continuarea

Biscuiti din faina de orez

Postat de: Maria24 in Dulciuri

Intr-un bol se amesteca ingredientele uscate, apoi se adauga cele lichide (se pune cate putina apa pana se formeaza un aluat bun de intins). Se intinde aluatul cu grosimea de cca 1 cm (daca le...Citeste continuarea

Boeuf Stroganoff

Postat de: simona72 in Vita

Castravetii murati se taie in felii subtiri. Ceapa se taie pestisor, iar patrunjelul se taie si el marunt...eu m-am folosit de robotul de bucatarie. Adaugam peste aceste ingrediente un praf de...Citeste continuarea

Buritto

Postat de: Satisfyyourcravings in Vita

Carnea se prajeste in foarte putin ulei (sau chiar deloc) si se condimenteaza cu sare, piper , fulgi de chili si paprika.  Se aseaza carnea in tortilla calde, apoi salata din rosii cu...Citeste continuarea

Briose cu ciocolata neagra

Postat de: susu in Dulciuri

Ouale si zaharul se bat spuma, adaugam uleiul si apoi iaurtul. Se cerne faina impreuna cu celelalte ingrediente uscate. Le adaugam in aluat si apoi urmeaza ciocolata cubulete. Incingem cuptorul la...Citeste continuarea

Briose cu mar si scortisoara

Postat de: susu in Dulciuri

  Cernem faina impreuna cu celelalte ingrediente uscate. Merele fara coaja se curata de coaja, se taie cubulete si se acopera cu zeama de lamaie. Ouale se mixeaza  cu zeama de...Citeste continuarea

Bomboane de biscuiti cu ciocolata

Postat de: Adele in Dulciuri

Pentru inceput biscuitii se pun intr-un prosop curat si cu ajutorul unui sucitor(sticla) se maruntesc ,nu prea fin dupa care se pun intr-un vas si se amesteca cu cacaoa. Ciocolata se pune la...Citeste continuarea

Brioche

Postat de: andreea91 in Prajituri

Intr-un bol cerneti faina unde adaugati zaharul , sarea si dojdia dizolvata in laptele caldut. Incepem sa adaugam cate un ou pana terminam cele 6 oua si  framantam  bine, adaugam...Citeste continuarea

Briose

Postat de: Adele in Prajituri

Se pun ouale intr-un vas si se mixeaza cu zahar pana devin spuma (10-15 minute) dupa care se adauga iaurtul si banana facuta piure si se continua sa se amestece cu un tel (lingura etc) de jos in...Citeste continuarea

Briose aperitiv

Postat de: violeta30 in Aperitive / Garnituri

Mod de preparare   Taiem cubulete mezelurile, ciupercile si ardeiul. Dam cascavalul pe razatoarea. Adaugam ouale batute usor, sarea, piperul si condimentele. Adaugam faina si praful de...Citeste continuarea

Briose aperitiv Bucataras

Postat de: gusti in Aperitive / Garnituri

Am taiat ceapa cubulete si am pus-o la calit intr-o tigaie cu putin ulei Pentru 200 de grame de fundite am pus la fiert 2 litri de apa, iar cind aceasta a dat in clocot am adaugat pastele....Citeste continuarea

Budinca cu spaghete,branza dulce si...

Postat de: medioto59 in Paste

Punem stafidele intr-un bol si le acoperim cu esenta de rom.Le lasam pana cand acestea se inmoaie. Intr-o oala punem apa,adaugam un praf de sare si lasam sa dea in clocot.Cand incepe sa fiarba...Citeste continuarea

Biscuiti fragezi, cu fulgi de ovaz

Postat de: Ina in Dulciuri

Topim untul usor, adaugam zaharul si mixam pana la omogenizare completa .   Adaugam ouale batute si amestecam . Presaram scortiosara, adaugam extractul de vanilie , dupa care adaugam...Citeste continuarea

Briose cu cacao

Postat de: robert_badica in Dulciuri

Mai intai pregatim ingredientele.Apoi punem intr-un bol faina,zaharul,cacaoa,praful de copt, si bicarbonatul,si amestecam.Se obtine un amestec faina,maroniu.Apoi adaugam oul in amestecul de...Citeste continuarea

Budinca de paine cu stafide

Postat de: mirela0911 in Prajituri

Se rupe miezul de paine in bucatele. Laptele se pune pe foc impreuna cu zaharul dupa gust si se lasa sa se incalzeasca putin si sa se topeasca zaharul. Se ia de pe foc si se pun stafidele. Se lasa...Citeste continuarea

Bezea cu aroma de pepene

Postat de: rhapsody in Dulciuri

1. Preincalzeste cuptorul la 120 grade Celsius. 2. Degreseaza paletele mixerului si bolul (preferabil de inox) cu otet. 3. Mixeaza albusurile spuma tare cu praful de sare si cu otetul. 4....Citeste continuarea

Brownie cu alune caramelizate

Postat de: Criss in Prajituri

Ciocolata se rupe bucatele, se pune intr-o cratita impreuna cu untul si se topesc impreuna la bain-marie, amestecand in continuu. Dupa ce s-au topit, rezultand o crema lucioasa, se lasa sa se...Citeste continuarea

Banana Bread

Postat de: caroline in Dulciuri

Scoatem din timp untul de la frigider deoarece trebuie sa fie moale ( la temperatura camerei ) . Punem intr-un bol zaharul impreuna cu untul si mixam pana ce devin o crema .  Adaugam...Citeste continuarea

Budinca de dovlecei cu piept de pui

Postat de: rocsi_1612 in Aperitive / Garnituri

Spalam dovleceii, ii curatam, ii taiem rondele si presaram sare peste ei. Ii lasam cam jumatate de ora sa isi lase zeama apoi ii punem pe servetele. Spalam pieptul de pui, il tamponam cu un...Citeste continuarea

Biscuiti deliciosi

Postat de: reisnaor_2006 in Prajituri

Intr-un castron se pun toate ingredientele si se framanta un aluat. Cand este gata il invelim in folie si il lasam la frigider 1 ora. Cuptorul il incingem la 200 de grade. Se intinde aluatul pe...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]