A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Branza aromata

Postat de: jolygina in Aperitive / Garnituri

Incep prin a spune ca este o nebunie aceasta branza la salate, are un gust deosebit. Nu am scris cantitatile pentru ca nu este nevoie, fiecare pune cat are Incepem prin a taia branza de capra...Citeste continuarea

Buturugă din biscuiţi

Postat de: diaconta in Dulciuri

 Biscuitii i-am pus în vasul  robotului,rupti bucati mari si i-am macinat astfel încât sa ramâna si bucati mai mari. Visinele le-am scurs de sirop si le-am pus...Citeste continuarea

Baigli cu nuca si mac

Postat de: papabundetot in Dulciuri

Am pus laptele la incalzit,pana atunci,intr-un castron mare am pus faina,untul,smantana,ouale,drojdia,coaja de lamaie si cea de portocala,scortisoara,anasonul macinat si la urma laptele caldut.Am...Citeste continuarea

Banane la cuptor cu fulgi de cocos...

Postat de: Satisfyyourcravings in Dulciuri

Bananele se taie transversat in 2, apoi longitudinal in doua. Se aseaza intr-un vas uns cu unt si se stropesc cu suc de portocala si lamaie. Se presara zahar brun si fulgi de cocos si se introduce...Citeste continuarea

Bircher-Benner Müesli

Postat de: Satisfyyourcravings in Dulciuri

Cerealele se inmoaie peste noapte in 4 linguri de apa, la frigider. A doua zi se amesteca cu restul ingredientelor si se consuma.   Citeste continuarea

Bomboane "Raffaello"

Postat de: robert_badica in Dulciuri

Intr-o cratita se pun zaharul si untul si se lasa pana ce zaharul s-a topit complet. Se ia de pe foc si se adauga coaja si zeama de la lamaie. Dupa care punem nuca de cocos. Amestecam bine....Citeste continuarea

Bauernfrühstück (Mic dejun german)

Postat de: Satisfyyourcravings in Mancaruri de legume

Se calesc ceapa si ardeiul. Se imping catre margine si se adauga cartofii fierti si o lingura de ulei. Se rumenesc cateva minute. Se adauga sunca presata, sare si piper, paprika si se calesc...Citeste continuarea

Branza frantuzeasca Cabecou cu...

Postat de: Satisfyyourcravings in Sandvisuri

Se aseaza smochinele pe felia de paine. Deasupra se aseaza branza si se introduce in cuptorul preincalzit la 200 de grade, pe raftul superior unde va sta 1 minut. Se stropeste cu sirop de agave...Citeste continuarea

Buturuga din biscuiti

Postat de: sufletista in Prajituri

Crema -intr-o cratita adaugam laptele,zaharul si punem pe foc pana se dizolva zaharul.Separat intr-un bol amestecam amidonul cu cacao si dizolvam cu putin lapte,adaugam laptele fierbinte...Citeste continuarea

Bruschete cu Branza pufoasa Delaco

Postat de: Valclaudia in Sandvisuri

Preincalzim cuptorul la 160 grade. Taiem chiflele in doua pe orizontala, le ungem cu crema de branza. Spalam si curatam legumele. Le taiem apoi rondele, asezam peste feliile unse rondele...Citeste continuarea

Biscuiti aromati cu faina integrala

Postat de: Ela68 in Dulciuri

1. Margarina la temperatura camerei se amesteca cu zaharul si se mixeaza pana ce acesta se topeste si rezulta o crema spumoasa. Adaugam sarea si oul si batem in continuare cu mixerul pana la...Citeste continuarea

Bautura cu lapte si baton rom

Postat de: robert_badica in Bauturi

Mai intai pregatim ingredientele.Apoi,punem laptele la incalzit pe foc.Separat intr-o cana amesteca cacaoa,zaharul si sarea,pana ce se omogenizeaza.Dupa ce laptele s-a incalzit,nu foarte mult,il...Citeste continuarea

Bame cu sos de rosii

Postat de: elucubratiiculinare in Mancaruri de post

In caz ca aveti bame proaspete, ele se curata de codite, se spala foarte bine. Se pun intr-un vas  cu apa rece peste care se adauga ~ 50 ml otet de vin si apa cat sa le acopere. Se dau in...Citeste continuarea

Bruschete de post

Postat de: babi5 in Mancaruri de post

Feliile de pine se decupeaza cu formele de la fursecuri, apoi le punem la prajit in aparatul de senvisuri. Le frecam cu catelul de usturoi pe fiecare in parte apoi cu o pensula de silicon le...Citeste continuarea

Biscuiti cu Nutella

Postat de: nadea68 in Dulciuri

Aluatul Intr-un castron punem faina zaharul si untul taiat cubulete.Adaugam si in pic de sare. Amestecam pana aluatul devine faramicios.Adugam ouale si framantam. Cand totul este bine...Citeste continuarea

Biscuiti cu scortisoara

Postat de: merisor67 in Dulciuri

Incepem prin a rasni zaharul, sa-l facem pudra, pentru ca reducem astfel timpul de lucru. Untul, tinut la temperatura camerei, il vom amesteca cu untura, apoi adaugam zaharul rasnit si cel cu...Citeste continuarea

Biscuiti de casa cu cacao

Postat de: Papalapap in Prajituri

Scoate ingredientele din frigider cu cel puțin o oră înainte, să ajungă la temperatura camerei. Într-un vas adânc sparge oul, adaugă zahărul, zahărul-vanilat și un...Citeste continuarea

Briose cu dulceata de cirese

Postat de: momo121 in Prajituri

Batem bine ouale cu praful de sare si zaharul pana capata o culoare albicioasa, adaugam iaurtul, uleiul, esentele (dupa bunul plac) si la final incorporam usor faina amestecata cu bicarbonatul de...Citeste continuarea

Budinca de cozonac

Postat de: MotanLaOale in Dulciuri

Se unge o forma termorezistenta cu unt. Se aseaza feliile de cozonac in forma uniform. Se presara stafidele. Se taie ciocolata bucatele si se presara deasupra. Se mixeaza ouale cu...Citeste continuarea

Briose cu portocale

Postat de: simona72 in Prajituri

Mixam untul cu praful de sare si zaharul pana se topeste zaharul. Se adauga pe rand cate un ou, mixand dupa fiecare ou pana se incorporeaza bine cu untul. La ultimul ou se adauga si coaja rasa de...Citeste continuarea

Batata Bi Kezbera

Postat de: Valclaudia in Mancaruri de post

Curatam cartofii de coaja si ii taiem cubulete. Ii clatim in mai multe ape, ii prajim apoi in baie de ulei si cand sunt rimeni ii scoatem intr-o strecuratoare din plastic. Curatam usturoiul,...Citeste continuarea

Balık ekmek - Peste in paine a la...

Postat de: Ksenya in Sandvisuri

Pestele il filetam si contimentam cu sare, piperul ,coriandrul si piperul  rosu  ,dam la frigider pentru a 2-a zi. Incingem  tigaia -gratar,cand s-a incins bine punem fileurile...Citeste continuarea

Briose cu nuca de cocos (fara...

Postat de: Maria24 in Prajituri

In cazul in care nu aveti faina de migdale si de cocos, se maruntesc migdalele (sau alte nuci) si fulgii de cocos in robotul de bucatarie. Se amesteca ingredientele uscate. Laptele se amesteca cu...Citeste continuarea

Biscuiti de ciocolata

Postat de: Giana in Dulciuri

Se freaca margarina cu zaharul. Cand compozitia devine spumoasa, se adauga oul, sarea, bicarbonatul dizolvat in cateva picaturi de otet, scortisoara, laptele si ciocolata topita intai pe aburi....Citeste continuarea

Bomboane cu Nutella si alune de padure

Postat de: Ela68 in Dulciuri

1. Macinam separat alunele si  biscuitii in robot si le punem intr-un castron.  2. Adaugam Nutella, praful de sare,  untul topit si lichiorul, amestecand pana se omogenizeaza...Citeste continuarea

Biscuiti diamante

Postat de: comanligia in Dulciuri

Intr-un bol se amesteca untul,zaharul pudra,faina si cacaoa. Trebuie sa fie o compozitie omogena. Se ruleaza compozitia in forma de salam de cca 3 cm diametru.(eu l-am ambalat intr-o folie...Citeste continuarea

Baclava

Postat de: cristina1985 in Dulciuri

Umplutura :Peste nucile macinate se adauga zahar si scortisoara. Baclava :se topeste untul .Se unge tava si se aseaza 4 foi , unse fiecare cu unt.Apoi se pune o parte de nuca. Urmeaza alte...Citeste continuarea

Barcute cu branza - Pide - Pizza...

Postat de: Corina33 in Pizza

Pentru aluat : turnam faina si sarea intr-un bol. Drojdia o amestecam bine cu zaharul intr-o canita pana se lichefiaza. Topim untul in laptele caldut, apoi il turnam peste faina. Adaugam oul,...Citeste continuarea

Budinca de taitei cu branza sau...

Postat de: simona72 in Dulciuri

Pastele sunt niste tagliatele, adica un fel de taitei mai lati. Se fierb in multa apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj.  Ouale intregi se mixeaza cu zaharul pana se deschid la...Citeste continuarea

Baghetă franţuzească cu seminţe

Postat de: diaconta in Piine

Nu este o reteta complicata doar trebuie respectati câţiva pasi obligatorii. Am amestecat ingredientele uscate(faina,drojdie,seminte si sare) apoi am adaugat apa calduta si am...Citeste continuarea

Bors de pasare

Postat de: momo121 in Supe/Ciorbe

In primul rand, puiul il curatam si il desfacem pe bucati, il spalam cu apa rece si il punem la fiert intr-o oala. Cand fierbe luam spuma care se formeaza deasupra si peste adaugam legumele (fara...Citeste continuarea

Budinca de cornuri

Postat de: reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri

Taiem cornurile in felii potrivite pe care le stropim cu lapte,separat taiem feliute sunca,cascavalul si rosile.Batem cu sare si piper ouale,amestecam toate ingredientele la un loc impreuna cu...Citeste continuarea

Biscuiti cu cacao si nuci

Postat de: deyutzky in Dulciuri

Amestecam intr-un bol faina, nuca, cele 2 linguri de cacao si praful de copt.  Adaugam untul taiat cuburi, zaharul si galbenusul si framantam bine pana cand aluatul nu se mai lipeste de...Citeste continuarea

Busuioc conservat in ulei de masline

Postat de: katty in Conserve

Folositi numai frunze sanatoase , nepatate . Rupeti frunzele , le spalati trecandu-le printr-un jet de apa , apoi le puneti pe un prosop sau hartie absorbanta . Tamponati cu alt servet fiecare...Citeste continuarea

Briose - gogosi

Postat de: katty in Dulciuri

Se încinge cuptorul la 190° C . Se unge uşor cu unt o tavă de brioşe cu 12 găuri (sau se foloseşte una din silicon). Se pun 140g de zahăr, făina şi bicarbonatul într-un...Citeste continuarea

Briose cu lamaie

Postat de: robert_badica in Prajituri

Se amesteca faina,coaja de la lamaie,si praful de copt intr-un bol.Separat se amesteca ouale,zaharul si untul topit,apoi se pune laptele,zeama de la lamaie,esenta de lamaie,si nucile.Se amesteca...Citeste continuarea

Batoane cu glazura

Postat de: ralu_ca in Prajituri

Intr-un vas mixam ouale cu zaharul, laptele, margarina, praf copt, faina si mierea, apoi turnam intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina si introducem la cuptor pana ce se coace ( test cu...Citeste continuarea

Briose cu ciocolata si nuca de cocos

Postat de: reisnaor_2006 in Prajituri

Oul il mixam cu un praf de sare, adaugam pe rand zaharul, nuca de cocos, zaharul vanilat, praful de copt, laptele, cacaoa si faina amestecand usor cu o spatula pana se incorporeaza toate...Citeste continuarea

Budinca cu sunca si legume

Postat de: Irina in Aperitive / Garnituri

Legumele se curata de coaja, urmand a fi taiate, asa cum va place. Eu am taiat cartofii cubulete, dovlecelul rondele, iar ceapa, gogosarul si mararul le-am tocat marunt. Am pregatit un vas de...Citeste continuarea

Briose cu mac si capsuni

Postat de: katty in Prajituri

Intr-un castron punem crema de branza, zaharul, ouale, sarea, untul topit, laptele si 30 gr mac. Mixam bine compozitia. Amestecam faina cu praful de copt si le punem peste compozitia mixata....Citeste continuarea

Briose cu cirese si ciocolata

Postat de: katty in Prajituri

Frecam spuma untul cu zaharul . Adaugam iaurtul , esenta de cafea si ouale . Omogenizam compozitia . Amestecam faina cu praful de copt . Adaugam faina peste compozitia cu oua si amestecam...Citeste continuarea

Briose cu visine si ciocolata

Postat de: rocsi_1612 in Prajituri

Punem untul intr-un bol la topit, apoi il lasam sa se racoreasca. Ouale le mixam spuma impreuna cu un praf de sare, zaharul, untul topit. Iaurtul il amestecam cu frisca lichida si le...Citeste continuarea

Budinca de orez cu mere

Postat de: reisnaor_2006 in Dulciuri

Orezul il punem la fiert in apa cu putina sare,cand a fiert il lasam la scurs.Albusurile le batem spuma impreuna cu zaharul.Galbenusurile le amestecam cu zaharul vanilat,orezul si 2 lg. de...Citeste continuarea

Briose cu orez,pateu si branza

Postat de: reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri

Orezul il fierbem in apa cu sare,il lasam la scurs,adaugam sare,piper dupa gust,ouale,pateul si branza rasa,le amestecam pana se omogenizeaza compozitia si da-m la cuptor in forme de briose 10...Citeste continuarea

Baigli cu varză călită

Postat de: panacris in Aperitive / Garnituri

Maricica, mașina de frământat și copt pâine, a treut din nou la treabă. In recipientul masinii de pâine se pun: laptele, făina cernută, sarea, zahărul, untul topi,...Citeste continuarea

Budinca de paste cu carne si ciuperci

Postat de: merisor67 in Aperitive / Garnituri

Punem in vasul multicookerului apa cu o lingurita de sare si setam programul FRY pentru 10 minute, apoi adaugam pastele, inchidem capacul si setam programul RICE/PASTA. Intre timp preparam...Citeste continuarea

Betivul Izodor

Postat de: andaoana in Dulciuri

Umplutura Nucile macinate le amestecam cu zaharul,romul si cu apa , amestecam si acoperim castronul cu o folie alimentara . Lasam sa traga nuca toate lichidele . Blat Untul la...Citeste continuarea

Briose de post cu bobite de rodie

Postat de: Valclaudia in Prajituri

Punem intr-un bol o jumatate cana de ulei si doua cani cu apa la temperatura camerei. Intr-o cana stingem bicarbonatul si praful de copt in 2 lingurite otet de mere,punem un praf de...Citeste continuarea

Budinca cu cartofi si carne afumata

Postat de: Constelatialeu in Mancaruri cu carne

Mai intai curatam cartofii si ii taiem in cubulete mici.Ii punem la fiert cu apa si sare.Dupa ce au fiert ii lasam sa se raceasca putin.150 g cascaval il taiem in cubulete si impreuna cu cartofii...Citeste continuarea

Briose cu ciocolata si curmale

Postat de: papabundetot in Prajituri

Curmalele si ciocolata le-am taiat marunt,am pus in robot ouale intregi,am adaugat zaharul si semintele de vanilie si am amestecat pana cand zaharul s-a topit complet.Am adaugat apoi...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]