A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Biscuiti cacao

Postat de: bylaura in Dulciuri

Se mixeaza zaharul pudra impreuna cu untul (la temp. camerei) pana devine o crema pufoasa. Se adauga ouale si faina amestecata cu cacaoa, praful de copt si un praf de sare, iar la final esenta...Citeste continuarea

Budinca de Quinoa

Postat de: bianca92 in Mancare copii

Spalati foarte bine semintele de quinoa cu ajutorul unei site de bucatarie. Intro oala, combinati quinoa cu apa si asteptati pana da clocot. Apoi dati la foc mic si mai lasati sa fiarba 10...Citeste continuarea

Budinca de paine cu nuci

Postat de: gatiticuspor in Dulciuri

Pentru caramel:  Topiti zaharul, apa si zeama de lamaie intr-o cratita pe foc mic. Cand siropul incepe sa fiarba mariti flacara putin si fierbeti pana ce obtineti un sirop auriu. Turnati...Citeste continuarea

Briose cu cacao si umplutura de cocos

Postat de: Valclaudia in Dulciuri

Pentru inceput preparam umplutura/crema de cocos: mixam albusurile cu un praf de sare si 12 linguri de zahar pana obtinem o spuma ferma. Adaugam apoi fulgii de cocos si lasam umplutura deoparte...Citeste continuarea

Burger cu pui

Postat de: adellyna in Pui

Fierbem carnea, o taiem fasiute mici si amestecam cu sosul Taiem chiflele, punem cascavalul, castravetii, frunza de salata si carnea Citeste continuarea

Biscuiti cu arahide

Postat de: AnyCostescu in Dulciuri

Topim untul si il amestecam cu zaharul si sarea. Adaugam oul si untul de arahide si omogenizam. Adaugam faina si praful de copt si framantam pana rezulta un aluat moale si usor sfaramicios....Citeste continuarea

Biscuiti cu stafide

Postat de: AnyCostescu in Dulciuri

  Amestecam toate ingredientele cu untul topit pana obtinem o coca moale si usor sfaramicioasa. Adaugam stafidele. Luam cate o bucata de aluat, o modelam intre palme pana obtinem o...Citeste continuarea

Bounty Bars

Postat de: Cornelia89 in Prajituri

Blatul - batem albusurile spuma cu zahar ,adaugam galbenusurile, untul topit, faina treptat. Se adauga praful de copt stins si cacaoa. Facem testul scobitorii , dupa ce a trecut testul scoatem din...Citeste continuarea

Biscuiti cu migdale si ovaz

Postat de: Irina in Prajituri

Am scos untul din frigider si l-am lasat la temperatura camerei pana l-am folosit. In vasul robotului am pus untul impreuna cu zaharul si am mixat. am adaugat oul mixand in continuare,...Citeste continuarea

Bulz taranesc 4 portii

Postat de: nico15 in Porc

Punem 700 ml de apa intr-un ceaun,  saram, lasam sa inceapa sa fiarba apa, dupa care turnam tot malaiul in bloc si incepem sa amestecam. Cand mamaliga prinde forma adaugam cateva...Citeste continuarea

Biscuiti cu visine si ciocolata

Postat de: rocsi_1612 in Dulciuri

Intr-un bol punem untura, cu zaharul pudra, oul si le mixam. Incorporam smantana, praful de copt, extractul de vanilie si coaja de lamaie. Faina o cernem si o adaugam  lingura cu lingura....Citeste continuarea

Briose party

Postat de: ela in Prajituri

Preincalzim cuptorul la 180 grade. Amestecam faina cu praful de copt, bicarbonat si 50 gr bomboane. Mixam oul, apoi il frecam cu zahar cateva minute, apoi adaugam uleiul si iaurtul. Adaugam...Citeste continuarea

Bruschete cu rosii

Postat de: cristeena20 in Aperitive / Garnituri

- Taiem baghetele felii  si le punem la cuptor sa se prajeasca pe ambele parti chiar inainte de a prepara si servi bruschetele.  - Rosiile se spala si se taie cuburi cele mijlocii si...Citeste continuarea

Briose cu zmeura

Postat de: petruta_ionela84 in Prajituri

Mixam ouale cu zaharul si sarea pana se albesc, adaugam iaurtul si mixam bine, apoi uleiul si amestecam bine. Punem faina in ploaie si praful de copt si amestecam bine apoi vanilia Umplem...Citeste continuarea

Bombe

Postat de: roxana_simona in Dulciuri

Biscuitii se dau prin masina de tocat si se amesteca cu zaharul pudra, margarina (sa fie la temperatura camerei), cacao, romul si zaharul vanilat. Se formeaza niste bilute care se dau prin nuca...Citeste continuarea

Branzoici

Postat de: andaoana in Prajituri

Faina o cernem si o asezam intr-un vas . Laptele il incalzim putin, punem un pic de sare, zaharul , drojdia si o lingura de faina si amestecam . Lasam acoperit cu un prosop cam 10 minute. In...Citeste continuarea

Blat pufos de tort

Postat de: reisnaor_2006 in Torturi

Albusurile se mixeaza cu un praf de sare si zaharul. Adaugam galbenusurile, apa si amestecam usor. Adaugam si faina amestecata cu praful de copt si amestecam pana cand se incorporeaza. Compozitia...Citeste continuarea

Biscuiti cu caramel si ciocolata

Postat de: Bianca20 in Prajituri

Untul se mixeaza cu zaharul si cu praful de sare pana devine o crema spumoasa. Faina se amesteca cu praful de copt si se adauga treptat peste crema de unt. Se omogenizeaza toate ingredientele pana...Citeste continuarea

Budinca de paste

Postat de: Constelatialeu in Paste

Mai intai punem pastele la fiert,cand apa clocoteste adaugam pastele si le lasam 6 minute,apoi le scurgem de apa.Separat amestecam cele doua tipuri de branza,dupa ce le-am dat pe razatoarea...Citeste continuarea

Briose cu ciocolata

Postat de: Mokuska in Prajituri

Dam drumul la cuptor. Se separa galbenusurile de albusuri, albusurile se lasa la rece.   Se amesteca bine galbenusurile cu zaharul, untul si apa.  Albusurile se bat spuma cu...Citeste continuarea

Bucatele de carne de porc cu ciuperci

Postat de: gurita_ta2005 in Porc

Bucatile de carne se marineaza cu ingredientele de mai sus, se acopera si se da la frigider 3-4 ore sau toata noaptea. Intr-un ceaun punem ceapa tocata marunt in ulei de masline, lasam cateva...Citeste continuarea

Bucățele de vită cu cartofi și...

Postat de: panacris in Vita

În oala vasului Multicooker-ului, se pune uleiul de măsline, se adaugă bucățelele de vită și usturoiul mărunțit. Se apasă butonul MENIU, apoi se selectează  programul FRY, se...Citeste continuarea

Budinca flan spumoasa

Postat de: cristeena20 in Dulciuri

Pregatim o forma  rotunda cu gaura in mijloc pe care imbracam in caramel. Separam ouale: intr-un vas mixam bine galbenusurile cu zaharul si cu continutul plicurilor de budinca flan , pana...Citeste continuarea

Black Forest Cheesecake

Postat de: Criss in Prajituri

Biscuitii se zdrobesc (eu i-am dat prin masina de tocat carne si nu s-au facut foarte fini, dar dupa parerea mea, astfel blatul iese perfect. Asadar se amesteca biscuitii macinati cu zahar pudra...Citeste continuarea

Budinca cu perle de konjac

Postat de: ianculubita in Dulciuri

In plicul mare,se gaseste un alt plic mai mic in care sunt perlele;acesta se introduce(cu tot cu plic)intr-un vas cu apa clocotita(nu pe foc) pentru5min,tinandu-l cu o lingura in apa pentru ca are...Citeste continuarea

Bonet Piemontez

Postat de: ianculubita in Dulciuri

Se pregateste intr-un bol o crema fina din oua,batute bine cu un praf de sare si zahar; se adauga cacao,lichiorul,laptele,se omogenizeaza bine apoi biscuitii sfaramati nu foarte fin;se rastoarna...Citeste continuarea

Bruschette cu rosie si cascaval

Postat de: Valclaudia in Aperitive / Garnituri

Preincalzim cuptorul la 165 grade. Bagheta se taie felii de grosimea unui deget. Asezam feliile obtinute pe hartie de copt in tava. Ungem toate feliutele de bagheta cu ulei de masline....Citeste continuarea

Budinca cu legume

Postat de: rena in Aperitive / Garnituri

Spalam si curatam legumele. Dovleceii ii dam pe razatoare si presaram cu putina sare si lasam cateva min.apoi ii stoarcem bine de zeama. Intr-un lighean punem dovleceii,morcovul ras,ardeiul...Citeste continuarea

Briose

Postat de: adellyna in Dulciuri

-Incingem cuptorul la 180C -Pregatim o tava de briose -Intr-un bol amestecam untul cu zaharul, adaugam ouale, faina, praful de copt si esenta de vanilie. -Turnam aluatul in forme si...Citeste continuarea

Borș cu rădăcinoase și rasol de...

Postat de: panacris in Ciorbe

Carnea se taie cubulețe , se așează în interiorul vasului. Se conectează aparatul Multicooker la sursă de curent, se apasă butonul MENU, se selectează FRY, se setează timpul prin...Citeste continuarea

Brownies

Postat de: Iuliaj in Prajituri

Preincalzim cuptorul la 170 grade C Topim cicolata pe bain-marie. O lasa la racit. Intr-un bol amestecam faina, sarea si praful de copt. In alt bol amestecam untul cu zaharul,...Citeste continuarea

Budinca de caramel

Postat de: JulyCris in Dulciuri

Punem zaharul intr-o craticioara si-l caramelizam. Cand culoarea a devenit aurie punem peste zahar laptele fierbinte si lasam in continuare pe foc pana se topeste tot zaharul. Intr-un castronel...Citeste continuarea

Brownie

Postat de: AndraAli in Prajituri

1 .Se bate spuma untul cu zaharul.Topim ciocolata si o adaugam peste un treptat. 2. Adaugam unul cate unul ouale amestecand foarte bine. 3. Adaugam frisca lichida si treptat si laptele....Citeste continuarea

Budincă din carne de pui

Postat de: Adi75 in Pui

Într-un castron batem ouăle cu smântână, adăugăm sarea, piperul, praful de copt, verdeața tocata si pesmetul. Carnea se taie cubulete si se pune in sosul de mai sus...Citeste continuarea

Budinca din tapioca, branza dulce...

Postat de: Valclaudia in Dulciuri

Punem 4 linguri zahar tos intr-un vas termorezistent si il lasam la caramelizat in cuptor. In alt vas, pe foc de data aceasta, punem laptele la foc potrivit. Cand clocoteste, dam focul la...Citeste continuarea

Bounty

Postat de: comanligia in Dulciuri

Intr-o cratita se pune frisca lichida, zaharul si untul, se lasa sa fiarba pana se topeste zaharul. Se adauga zaharul vanilat si nuca de cocos. Se lasa la racit. Se pune pe un planseta de lucru...Citeste continuarea

Biscuiti cu scortisoara dukan

Postat de: mimmi in Dulciuri

Se pun intr-un bol taratele de ovaz, ouale, indulcitorul, coaja rasa de portocala si scortisoara si le amestecam pana obtinem un aluat compact. Cu mainile curate si usor umede, se formeaza...Citeste continuarea

Baclava cu nuca

Postat de: mimmi in Prajituri

Topim untul intr-un bol. Nuca macinata se amesteca cu 2 linguri de zahar, scortisoara si nucsoara.Tapetam tava aragazului cu hartie de copt. Ungem foaia de copt cu unt topit, asezam prima foaie de...Citeste continuarea

Bezele cu nuca

Postat de: Valclaudia in Dulciuri

Prima etapa: batem albusurile spuma cu praful de sare. Adaugam lingura cu lingura zaharul pana il incorporam pe tot. Mixam albusurile la viteza cea mai mare a mixerului pana obtinem o spuma...Citeste continuarea

Barcute din zucchini-Dovlecel umplut

Postat de: JulyCris in Aperitive / Garnituri

Orezul,ceapa,usturoiul,uleiu,sarea,piperul si ciupercile se pun la fiert intr-o cana si jumatate cu apa.Se lasa la fiert aproximativ 20-25 de minute,amestecand din cand in cand.Intre timp taiem...Citeste continuarea

Budinca de orez

Postat de: xana in Dulciuri

Punem la fiert apa si orezul, la foc mediu, pana scade toata apa, dar avand grija ca orezul sa nu se prinda de fundul oalei. Adaugam apoi coaja de la o lamaie, taiata in felii(doar partea galbena)...Citeste continuarea

Bruschete cu bacon si crema de branza

Postat de: aliliana in Aperitive / Garnituri

Bagheta am taiat-o felii potrivite. Am pus unt de-asupra si fasii de bacon. Le-am asezat in tava aragazului pe hartie de copt si le-am introdus la cuptor pentru 5-7 minute la foc domol. Cand s-au...Citeste continuarea

Bitoque cu ou si ghiveci de legume

Postat de: cristeena20 in Porc

- Alegem feliile d ecarne mai mari si taiate foarte subtiri ( eu am cerut la macelar sa le felieze ) . Sa fie carne de la pukpa, fara grasime. Carnea o condimentam cu sare , piper si praf de...Citeste continuarea

Briose cu crema de ciocolata alba

Postat de: petruta_ionela84 in Prajituri

Mixam ouale cu zaharul pana se albesc,adaugam iaurtul si mixam bine,apoi uleiul si ciocolata topitaamestecand bine . Punem faina  si cacaoa in ploaie ,praful de copt si amestecam bine,la...Citeste continuarea

Biscuiti cu migdale

Postat de: Oana in Prajituri

Se amesteca intr-un bol untul topit cu laptele, zaharul si esenta de migdale, se adauga faina si se framanta cu mana un aluat moale si nelipicios. Se mai presara cate putina faina daca inca se...Citeste continuarea

Brownies cu nuca si caramel

Postat de: xana in Prajituri

Cca 250 de grame din cantitatea de ciocolata rupta bucatele, o punem pe baie de aburi impreuna cu margarina(sau untul) si un praf de sare. Amestecam din cand in cant pana se topesc apoi lasam 5...Citeste continuarea

Budinca de orez

Postat de: mirela0911 in Dulciuri

Se spala orezul. Se pune la fiert impreuna cu laptele, sarea si zaharul la foc mic. Cand este aproape gata, se stinge focul si se lasa sa se raceasca. Intre timp se pun visinele cu zaharul la...Citeste continuarea

Batoane Cu Brinza

Postat de: Valyvalentyna in Aperitive / Garnituri

Pentru inceput framintam, cernem faina intru-un bol mai mare si facem o gropita in mijloc si adaugam drojdia cu zaharul cu putin lapte caldut ;lasam 15 min dupa care ne apucam sa framintam...Citeste continuarea

Budinca de varza

Postat de: elucubratiiculinare in Mancaruri de legume

Se taie varza fideluta si se freaca cu o lingurita cu sare. Orezul se caleste in o lingura cu ulei, se adauga 500 ml apa si se lasa la foc potrivit pana orezul suge toata apa. Cand este gata,...Citeste continuarea

Biscuiti de casa cu fulgi de ovaz...

Postat de: farfuriavesela in Prajituri

Fulgii de ovaz ii procesam in robotul de bucatarie, sau cu masina de rasnit cafea. II maruntim sa nu mai fie atat de mari. - amestecam faina, fulgii de ovaz, sarea, praful de copt si zaharul...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]