Biscuiti cacao
Postat de: bylaura in DulciuriSe mixeaza zaharul pudra impreuna cu untul (la temp. camerei) pana devine o crema pufoasa. Se adauga ouale si faina amestecata cu cacaoa, praful de copt si un praf de sare, iar la final esenta...Citeste continuarea
Budinca de Quinoa
Postat de: bianca92 in Mancare copiiSpalati foarte bine semintele de quinoa cu ajutorul unei site de bucatarie. Intro oala, combinati quinoa cu apa si asteptati pana da clocot. Apoi dati la foc mic si mai lasati sa fiarba 10...Citeste continuarea
Budinca de paine cu nuci
Postat de: gatiticuspor in DulciuriPentru caramel: Topiti zaharul, apa si zeama de lamaie intr-o cratita pe foc mic. Cand siropul incepe sa fiarba mariti flacara putin si fierbeti pana ce obtineti un sirop auriu. Turnati...Citeste continuarea
Briose cu cacao si umplutura de cocos
Postat de: Valclaudia in DulciuriPentru inceput preparam umplutura/crema de cocos: mixam albusurile cu un praf de sare si 12 linguri de zahar pana obtinem o spuma ferma. Adaugam apoi fulgii de cocos si lasam umplutura deoparte...Citeste continuarea
Burger cu pui
Postat de: adellyna in PuiFierbem carnea, o taiem fasiute mici si amestecam cu sosul Taiem chiflele, punem cascavalul, castravetii, frunza de salata si carnea Citeste continuarea
Biscuiti cu arahide
Postat de: AnyCostescu in DulciuriTopim untul si il amestecam cu zaharul si sarea. Adaugam oul si untul de arahide si omogenizam. Adaugam faina si praful de copt si framantam pana rezulta un aluat moale si usor sfaramicios....Citeste continuarea
Biscuiti cu stafide
Postat de: AnyCostescu in DulciuriAmestecam toate ingredientele cu untul topit pana obtinem o coca moale si usor sfaramicioasa. Adaugam stafidele. Luam cate o bucata de aluat, o modelam intre palme pana obtinem o...Citeste continuarea
Bounty Bars
Postat de: Cornelia89 in PrajituriBlatul - batem albusurile spuma cu zahar ,adaugam galbenusurile, untul topit, faina treptat. Se adauga praful de copt stins si cacaoa. Facem testul scobitorii , dupa ce a trecut testul scoatem din...Citeste continuarea
Biscuiti cu migdale si ovaz
Postat de: Irina in PrajituriAm scos untul din frigider si l-am lasat la temperatura camerei pana l-am folosit. In vasul robotului am pus untul impreuna cu zaharul si am mixat. am adaugat oul mixand in continuare,...Citeste continuarea
Bulz taranesc 4 portii
Postat de: nico15 in PorcPunem 700 ml de apa intr-un ceaun, saram, lasam sa inceapa sa fiarba apa, dupa care turnam tot malaiul in bloc si incepem sa amestecam. Cand mamaliga prinde forma adaugam cateva...Citeste continuarea
Biscuiti cu visine si ciocolata
Postat de: rocsi_1612 in DulciuriIntr-un bol punem untura, cu zaharul pudra, oul si le mixam. Incorporam smantana, praful de copt, extractul de vanilie si coaja de lamaie. Faina o cernem si o adaugam lingura cu lingura....Citeste continuarea
Briose party
Postat de: ela in PrajituriPreincalzim cuptorul la 180 grade. Amestecam faina cu praful de copt, bicarbonat si 50 gr bomboane. Mixam oul, apoi il frecam cu zahar cateva minute, apoi adaugam uleiul si iaurtul. Adaugam...Citeste continuarea
Bruschete cu rosii
Postat de: cristeena20 in Aperitive / Garnituri- Taiem baghetele felii si le punem la cuptor sa se prajeasca pe ambele parti chiar inainte de a prepara si servi bruschetele. - Rosiile se spala si se taie cuburi cele mijlocii si...Citeste continuarea
Briose cu zmeura
Postat de: petruta_ionela84 in PrajituriMixam ouale cu zaharul si sarea pana se albesc, adaugam iaurtul si mixam bine, apoi uleiul si amestecam bine. Punem faina in ploaie si praful de copt si amestecam bine apoi vanilia Umplem...Citeste continuarea
Bombe
Postat de: roxana_simona in DulciuriBiscuitii se dau prin masina de tocat si se amesteca cu zaharul pudra, margarina (sa fie la temperatura camerei), cacao, romul si zaharul vanilat. Se formeaza niste bilute care se dau prin nuca...Citeste continuarea
Branzoici
Postat de: andaoana in PrajituriFaina o cernem si o asezam intr-un vas . Laptele il incalzim putin, punem un pic de sare, zaharul , drojdia si o lingura de faina si amestecam . Lasam acoperit cu un prosop cam 10 minute. In...Citeste continuarea
Blat pufos de tort
Postat de: reisnaor_2006 in TorturiAlbusurile se mixeaza cu un praf de sare si zaharul. Adaugam galbenusurile, apa si amestecam usor. Adaugam si faina amestecata cu praful de copt si amestecam pana cand se incorporeaza. Compozitia...Citeste continuarea
Biscuiti cu caramel si ciocolata
Postat de: Bianca20 in PrajituriUntul se mixeaza cu zaharul si cu praful de sare pana devine o crema spumoasa. Faina se amesteca cu praful de copt si se adauga treptat peste crema de unt. Se omogenizeaza toate ingredientele pana...Citeste continuarea
Budinca de paste
Postat de: Constelatialeu in PasteMai intai punem pastele la fiert,cand apa clocoteste adaugam pastele si le lasam 6 minute,apoi le scurgem de apa.Separat amestecam cele doua tipuri de branza,dupa ce le-am dat pe razatoarea...Citeste continuarea
Briose cu ciocolata
Postat de: Mokuska in PrajituriDam drumul la cuptor. Se separa galbenusurile de albusuri, albusurile se lasa la rece. Se amesteca bine galbenusurile cu zaharul, untul si apa. Albusurile se bat spuma cu...Citeste continuarea
Bucatele de carne de porc cu ciuperci
Postat de: gurita_ta2005 in PorcBucatile de carne se marineaza cu ingredientele de mai sus, se acopera si se da la frigider 3-4 ore sau toata noaptea. Intr-un ceaun punem ceapa tocata marunt in ulei de masline, lasam cateva...Citeste continuarea
Bucățele de vită cu cartofi și...
Postat de: panacris in VitaÎn oala vasului Multicooker-ului, se pune uleiul de măsline, se adaugă bucățelele de vită și usturoiul mărunțit. Se apasă butonul MENIU, apoi se selectează programul FRY, se...Citeste continuarea
Budinca flan spumoasa
Postat de: cristeena20 in DulciuriPregatim o forma rotunda cu gaura in mijloc pe care imbracam in caramel. Separam ouale: intr-un vas mixam bine galbenusurile cu zaharul si cu continutul plicurilor de budinca flan , pana...Citeste continuarea
Black Forest Cheesecake
Postat de: Criss in PrajituriBiscuitii se zdrobesc (eu i-am dat prin masina de tocat carne si nu s-au facut foarte fini, dar dupa parerea mea, astfel blatul iese perfect. Asadar se amesteca biscuitii macinati cu zahar pudra...Citeste continuarea
Budinca cu perle de konjac
Postat de: ianculubita in DulciuriIn plicul mare,se gaseste un alt plic mai mic in care sunt perlele;acesta se introduce(cu tot cu plic)intr-un vas cu apa clocotita(nu pe foc) pentru5min,tinandu-l cu o lingura in apa pentru ca are...Citeste continuarea
Bonet Piemontez
Postat de: ianculubita in DulciuriSe pregateste intr-un bol o crema fina din oua,batute bine cu un praf de sare si zahar; se adauga cacao,lichiorul,laptele,se omogenizeaza bine apoi biscuitii sfaramati nu foarte fin;se rastoarna...Citeste continuarea
Bruschette cu rosie si cascaval
Postat de: Valclaudia in Aperitive / GarnituriPreincalzim cuptorul la 165 grade. Bagheta se taie felii de grosimea unui deget. Asezam feliile obtinute pe hartie de copt in tava. Ungem toate feliutele de bagheta cu ulei de masline....Citeste continuarea
Budinca cu legume
Postat de: rena in Aperitive / GarnituriSpalam si curatam legumele. Dovleceii ii dam pe razatoare si presaram cu putina sare si lasam cateva min.apoi ii stoarcem bine de zeama. Intr-un lighean punem dovleceii,morcovul ras,ardeiul...Citeste continuarea
Briose
Postat de: adellyna in Dulciuri-Incingem cuptorul la 180C -Pregatim o tava de briose -Intr-un bol amestecam untul cu zaharul, adaugam ouale, faina, praful de copt si esenta de vanilie. -Turnam aluatul in forme si...Citeste continuarea
Borș cu rădăcinoase și rasol de...
Postat de: panacris in CiorbeCarnea se taie cubulețe , se așează în interiorul vasului. Se conectează aparatul Multicooker la sursă de curent, se apasă butonul MENU, se selectează FRY, se setează timpul prin...Citeste continuarea
Brownies
Postat de: Iuliaj in PrajituriPreincalzim cuptorul la 170 grade C Topim cicolata pe bain-marie. O lasa la racit. Intr-un bol amestecam faina, sarea si praful de copt. In alt bol amestecam untul cu zaharul,...Citeste continuarea
Budinca de caramel
Postat de: JulyCris in DulciuriPunem zaharul intr-o craticioara si-l caramelizam. Cand culoarea a devenit aurie punem peste zahar laptele fierbinte si lasam in continuare pe foc pana se topeste tot zaharul. Intr-un castronel...Citeste continuarea
Brownie
Postat de: AndraAli in Prajituri1 .Se bate spuma untul cu zaharul.Topim ciocolata si o adaugam peste un treptat. 2. Adaugam unul cate unul ouale amestecand foarte bine. 3. Adaugam frisca lichida si treptat si laptele....Citeste continuarea
Budincă din carne de pui
Postat de: Adi75 in PuiÎntr-un castron batem ouăle cu smântână, adăugăm sarea, piperul, praful de copt, verdeața tocata si pesmetul. Carnea se taie cubulete si se pune in sosul de mai sus...Citeste continuarea
Budinca din tapioca, branza dulce...
Postat de: Valclaudia in DulciuriPunem 4 linguri zahar tos intr-un vas termorezistent si il lasam la caramelizat in cuptor. In alt vas, pe foc de data aceasta, punem laptele la foc potrivit. Cand clocoteste, dam focul la...Citeste continuarea
Bounty
Postat de: comanligia in DulciuriIntr-o cratita se pune frisca lichida, zaharul si untul, se lasa sa fiarba pana se topeste zaharul. Se adauga zaharul vanilat si nuca de cocos. Se lasa la racit. Se pune pe un planseta de lucru...Citeste continuarea
Biscuiti cu scortisoara dukan
Postat de: mimmi in DulciuriSe pun intr-un bol taratele de ovaz, ouale, indulcitorul, coaja rasa de portocala si scortisoara si le amestecam pana obtinem un aluat compact. Cu mainile curate si usor umede, se formeaza...Citeste continuarea
Baclava cu nuca
Postat de: mimmi in PrajituriTopim untul intr-un bol. Nuca macinata se amesteca cu 2 linguri de zahar, scortisoara si nucsoara.Tapetam tava aragazului cu hartie de copt. Ungem foaia de copt cu unt topit, asezam prima foaie de...Citeste continuarea
Bezele cu nuca
Postat de: Valclaudia in DulciuriPrima etapa: batem albusurile spuma cu praful de sare. Adaugam lingura cu lingura zaharul pana il incorporam pe tot. Mixam albusurile la viteza cea mai mare a mixerului pana obtinem o spuma...Citeste continuarea
Barcute din zucchini-Dovlecel umplut
Postat de: JulyCris in Aperitive / GarnituriOrezul,ceapa,usturoiul,uleiu,sarea,piperul si ciupercile se pun la fiert intr-o cana si jumatate cu apa.Se lasa la fiert aproximativ 20-25 de minute,amestecand din cand in cand.Intre timp taiem...Citeste continuarea
Budinca de orez
Postat de: xana in DulciuriPunem la fiert apa si orezul, la foc mediu, pana scade toata apa, dar avand grija ca orezul sa nu se prinda de fundul oalei. Adaugam apoi coaja de la o lamaie, taiata in felii(doar partea galbena)...Citeste continuarea
Bruschete cu bacon si crema de branza
Postat de: aliliana in Aperitive / GarnituriBagheta am taiat-o felii potrivite. Am pus unt de-asupra si fasii de bacon. Le-am asezat in tava aragazului pe hartie de copt si le-am introdus la cuptor pentru 5-7 minute la foc domol. Cand s-au...Citeste continuarea
Bitoque cu ou si ghiveci de legume
Postat de: cristeena20 in Porc- Alegem feliile d ecarne mai mari si taiate foarte subtiri ( eu am cerut la macelar sa le felieze ) . Sa fie carne de la pukpa, fara grasime. Carnea o condimentam cu sare , piper si praf de...Citeste continuarea
Briose cu crema de ciocolata alba
Postat de: petruta_ionela84 in PrajituriMixam ouale cu zaharul pana se albesc,adaugam iaurtul si mixam bine,apoi uleiul si ciocolata topitaamestecand bine . Punem faina si cacaoa in ploaie ,praful de copt si amestecam bine,la...Citeste continuarea
Biscuiti cu migdale
Postat de: Oana in PrajituriSe amesteca intr-un bol untul topit cu laptele, zaharul si esenta de migdale, se adauga faina si se framanta cu mana un aluat moale si nelipicios. Se mai presara cate putina faina daca inca se...Citeste continuarea
Brownies cu nuca si caramel
Postat de: xana in PrajituriCca 250 de grame din cantitatea de ciocolata rupta bucatele, o punem pe baie de aburi impreuna cu margarina(sau untul) si un praf de sare. Amestecam din cand in cant pana se topesc apoi lasam 5...Citeste continuarea
Budinca de orez
Postat de: mirela0911 in DulciuriSe spala orezul. Se pune la fiert impreuna cu laptele, sarea si zaharul la foc mic. Cand este aproape gata, se stinge focul si se lasa sa se raceasca. Intre timp se pun visinele cu zaharul la...Citeste continuarea
Batoane Cu Brinza
Postat de: Valyvalentyna in Aperitive / GarnituriPentru inceput framintam, cernem faina intru-un bol mai mare si facem o gropita in mijloc si adaugam drojdia cu zaharul cu putin lapte caldut ;lasam 15 min dupa care ne apucam sa framintam...Citeste continuarea
Budinca de varza
Postat de: elucubratiiculinare in Mancaruri de legumeSe taie varza fideluta si se freaca cu o lingurita cu sare. Orezul se caleste in o lingura cu ulei, se adauga 500 ml apa si se lasa la foc potrivit pana orezul suge toata apa. Cand este gata,...Citeste continuarea
Biscuiti de casa cu fulgi de ovaz...
Postat de: farfuriavesela in PrajituriFulgii de ovaz ii procesam in robotul de bucatarie, sau cu masina de rasnit cafea. II maruntim sa nu mai fie atat de mari. - amestecam faina, fulgii de ovaz, sarea, praful de copt si zaharul...Citeste continuarea