A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Biscuiti cu unt si ovaz

Postat de: privatelaura in Dulciuri

Intr-un castron, punem untul moale, un praf de sare si zaharul. Amestecam bine cu un tel, apoi adaugam ouale. Amestecam in continuare si adaugam coaja rasa de portocala, cuisoarele macinate si...Citeste continuarea

Budinca de orez cu piept de pui

Postat de: merisor67 in Pui

Mai intai preparam orezul pe care il fierbem impreuna cu un praf de sare, un praf de cimbru, un praf de piper si doua foi de dafin. Eu l-am preparat la multicookerul Philips pe programul RICE....Citeste continuarea

Budinca scotiana de scones cu unt...

Postat de: Corina33 in Dulciuri

Se pun stafidele la inmuiat in lapte caldut sau in coniac ori rom, sau orice altceva preferati. Se unge cu unt o tava mare ceramica sau doua mai mici(eu 2 am avut de data asta). Biscuitii se taie...Citeste continuarea

Biscuiti cu susan si mac

Postat de: madab in Dulciuri

Intr-un bol se pune faina. In mijloc se face o gaura unde se pun: zaharul, ouale, putina sare si untul moale taiat bucatele. Se framanta foarte bine si se pune la frigider cel putin o ora....Citeste continuarea

Biscuți cu Nutella și topping de...

Postat de: panacris in Dulciuri

Se amestecă untul cu zahărul, gălbenușul de ou până se omogenizează, apoi se adaugă amidonul, praful de copt și făină, amestecându-se până ce se înglobează...Citeste continuarea

Briose din aluat dospit cu branza...

Postat de: simona72 in Dulciuri

Aluatul l-am facut la masina de paine, iar ingredientele au fost puse in masina in ordinea scrisa mai sus la ingrediente. Aluatul trebuie sa fie unul mai moale, dar elastic, asa ca daca observati...Citeste continuarea

Budinca delicioasa cu branza,...

Postat de: reisnaor_2006 in Paste

Punem stafidele intr-un bol si le acoperim cu esenta de rom.Le lasam pana cand acestea se inmoaie. Intr-o oala punem apa,adaugam un praf de sare si lasam sa dea in clocot.Cand incepe sa fiarba...Citeste continuarea

Budinca de mere cu mei si karob

Postat de: Steffy in Mancare copii

Punem curmalele in apa si le hidratam pentru 30-40 minute. Tot in aceasta perioada lasam si meiul in apa (cana completata cu apa). Cand a trecut timpul, golim apa de la mei, punem alta. Punem...Citeste continuarea

Biscuiti cu fructe pentru bebelusi

Postat de: Steffy in Mancare copii

Punem stafidele si merisoarele la hidratat in apa, eu le-am tinut 40 de minute. Cand s-au hidratat, le punem in robot sau in blender impreuna cu banana, marul, sucul de portocale. Pregatim...Citeste continuarea

Bors de curcan

Postat de: violeta30 in Ciorbe

Punem apa la fiert si cand a fiert adaugam legumele taiate cubulete, mai putin rosiile si sucul de rosii. Intr-un vas separat oparim carnea (asa iese toata spuma), cand a dat in clocot varsam apa...Citeste continuarea

Bulete de cartofi

Postat de: timea in Mancaruri de legume

Cartofii in coaja si spalati bine inainte, ii punem la fiert in apa cu sare. Cand sunt fierti ii scoatem din apa si lasam sa se raceasca atat cat sa putem pune mana pe ei si sa ii curatam de...Citeste continuarea

Briose cu crema de ananas

Postat de: mirela0911 in Prajituri

Intr-un bol se mixeaza ouale cu praful de sare si zaharul pana ce acesta se topeste. Se pune alternativ cate un pic de ulei si sana, amestecand dupa fiecare. Se adauga coaja rasa de lamaie iar la...Citeste continuarea

Bomba de ciocolata

Postat de: ianculubita in Torturi

Pentru blat se pun toate ingredientele in robot iar dupa ce a rezultat o pasta omogena se imparte compozitia in doua forme de semisfera (eu am pus in doua castroane din inox unse cu unt si...Citeste continuarea

Briose cu ton si varza de bruxelles

Postat de: medioto59 in Aperitive / Garnituri

Punem la fiert in apa cu sare si putin ulei varza de bruxelles. Fierbem circa 7-8 min dupa care scoatem varza si o lasam la scurs. Punem ouale intr-un vas, le amestecam cu un praf de sare...Citeste continuarea

Budinci cu afine

Postat de: ianculubita in Prajituri

In primul rand se pregateste sosul care de fapt este o dulceata putin mai subtire;se pun toate ingredientele intr-un vas pe foc amestecand sa nu se lipeasca iar cand dulceata este gata,se scoate...Citeste continuarea

Brownie de iarna

Postat de: Sylvia in Prajituri

Prepararea este extrem de simpla si rapida, in 5 minute este in cuptor . Se topesc in bain marie untul si ciocolata ( luati de pe abur inainte sa fie topit complet si amestecati, in felul acesta...Citeste continuarea

Bors din carne de porc dres cu ou...

Postat de: madab in Supe/Ciorbe

 Am pus carnea la fiert iar intre timp am spalat , curatat si taiat legumele. Cand carnea a fiert am lasat-o la racit si dupa am taiat-o . Ceapa ,morcovii, pastanacul le-am calit, am...Citeste continuarea

Budinca de cous cous

Postat de: Constelatialeu in Dulciuri

Mai intai punem la caramelizat 70 g zahar tos intr-un vas de yena cu diametrul de 17 cm,dupa ce s-a topit zaharul il intindem pe toata suprafata vasului si lasam sa se raceasca.Apoi punem la fiert...Citeste continuarea

Briose aperitiv, cu carne tocata si...

Postat de: merisor67 in Aperitive / Garnituri

Incepem cu umplutura, pentru ca trebuie preparate definitiv legumele si carnea tocata, apoi date la rece. Curatam si tocam legumele cuburi. Scurgem ciupercile si le tocam mai marunte....Citeste continuarea

Biscuiti spritati

Postat de: mirela0911 in Prajituri

Pentru acesti biscuiti avem nevoie de o forma speciala (are 4 modele) care se foloseste impreuna cu masina de tocat. Intr-un vas amestecam toate ingredientele uscate, apoi punem ouale, untura,...Citeste continuarea

Budinca din cozonac

Postat de: raluca95 in Dulciuri

Eu am inceput prin a pune stafidele la inmuiat intr-un pahar cu putina apa calda si esenta de rom ( eu am folosit rom) dupa care am taiat cozonacul felii. Intr-un bol batem ouale cu praful de sare...Citeste continuarea

Biscuiti fragezi cu gem

Postat de: papabundetot in Dulciuri

Am cernut faina si bicarbonatul intr-un castron,apoi am adaugat untul inca rece,taiat in cubulete si am framantat pana cand aluatul a capatat un aspect nisipos,am adaugat apoi galbenusurile de...Citeste continuarea

Briose din carne tocata

Postat de: violeta30 in Mancare copii

Se caleste ceapa in unt sau in ulei. Se lasa la racit. Se pune carnea tocata in robot pana se face pasta, se adauga feliile de paine care au fost inmuiate in apa minerala sau lapte, dar nu se...Citeste continuarea

Briose-aperitiv cu legume congelate

Postat de: violeta30 in Aperitive / Garnituri

Se bat ouale, se adauga o lingura de ulei, se pune faina amestecata cu praful de copt, condimentele pentru pizza mezelurile tocate cubulete, ciupercile, cascavalul si se amesteca bine. Se pune...Citeste continuarea

Branza cu merisoare si nuci

Postat de: mihaelar63 in Aperitive / Garnituri

 Nuca se fierbe un clocot , se scurge si se raceste . Prin fierbere nuca isi pierde eventualul gust amarui . Miezul ramane curat si palacut dulceag . Se amesteca bine toate...Citeste continuarea

Bavareze cu ciocolata si alune

Postat de: aliliana in Prajituri

Pentru inceput incalzim laptele ( eu chiar l-am fiert) si punem cicolata la topit. Galbenusurile se mixeaza bine cu zaharul pana se albesc, intr-o craticioara, apoi se adauga cacaoua si se...Citeste continuarea

Basbousa

Postat de: DanaModog in Prajituri

Se amesteca grisul, cocosul, zaharul, faina si praful de copt cu iaurtul, vanilia si untul topit. Se amesteca bine pana se omogenizeaza. Se pune intr- tava dreptunghiulara mica, unsa cu unt si...Citeste continuarea

Biscuiti Super Rapizi Reteta Nr 150

Postat de: gatiticuspor in Dulciuri

Dupa cum va ziceam cuvantul care descrie acasta reteta este "simpla" asa ca pentru amii prepara trebuie doar sa amestecati toate ingredientele pana ce obtineti un aluat moale. Inveliti...Citeste continuarea

Bruschette Cu Ciuperci Si Otet...

Postat de: gatiticuspor in Aperitive / Garnituri

Taiati ciupercile in cuburi si tocati usturoiul si chiliul marunt. Caliti in putin ulei pana ce ciupercile se aburesc putin. Apoi adaugati otetul balsamic si sosul se soia si lasati pe foc mic...Citeste continuarea

Bezele

Postat de: bylaura in Prajituri

Se bat albusurile spuma cu un praf de sare apoi se adauga zaharul si se mixeaza pana acesta se topeste. Se adauga putin colotant alimentar si se amesteca usor pana prinde o culoare uniforma....Citeste continuarea

Bilute din biscuiti

Postat de: manuela22 in Dulciuri

Maruntesti biscuitii prin masina de tocat  Freci margarina/untul cu zaharul, cacao, esenta de rom, nucile si biscuitii macinati. Formezi mai apoi bilute din compozitia obtinuta si le...Citeste continuarea

Bombonele din biscuiti

Postat de: robert_badica in Dulciuri

Mai intai pregatim toate ingredientele.Apoi,intr-o cratita punem laptele,zaharul,si margarina,la fiert. Lasam amestecul pe foc,pana ce zaharul si margarina,s-au topit.Oprim focul.Separat pisam...Citeste continuarea

Briose de legume cu cascaval

Postat de: amalia01 in Aperitive / Garnituri

- Legumele congelate le pui la fiert in apa si adaugi 2 linguri de baza pentru mancaruri. Lasi cat sa dea un clocot, apoi le strecori. - Tai cascavalul cubulete. - Pui gelatina la umflat in...Citeste continuarea

Braduti din biscuiti

Postat de: timea in Dulciuri

Zdrobim biscuitii in robot si ii punem intr-un bol. Adaugam nuca macinata si cacao si amestecam. Turnam peste compozitia uscata laptele caldut in care am topit zaharul. Adaugam esenta, cele 2...Citeste continuarea

Baigli - Cozonac unguresc cu nuca...

Postat de: Corina33 in Dulciuri

Se amesteca faina cu un praf de sare, zaharul vanilat si cu drojdia, apoi se face o adancitura in mijloc unde se pun ouale si galbenusurile. In laptele caldut se dizolva zaharul si untul, apoi se...Citeste continuarea

Bavareza cu capsuni

Postat de: bettyC in Dulciuri

Intr-un cratita se pun capsunele spalate si taiate cubulete impreuna cu zaharul si se fierb cca 5/6 minute. Se da cratita deoparte de pe foc si se mixeaza. Se adauga gelatina preparata...Citeste continuarea

Bilute cu nuca si lavanda

Postat de: Angelica in Dulciuri

1.Punem la prajit nucile intr-o tigaie fara grasime. 2.Cand sunt placut prajite, le rasturnam pe un tocator si le tocam grosier cu un cutit.Le punem deoparte. 3.Biscuitii ii punem intr-un...Citeste continuarea

Biscotti cu nuci si portocale

Postat de: katty in Dulciuri

 Cerneti intr-un vas faina ,praful de copt,scortisoara si ghimbiul pudra. Bateti ouale bine cu zaharul si un praf de sare ,adaugati coaja si zeama de portocale ,apoi nucile si fulgii de...Citeste continuarea

Banana bread

Postat de: Xandrinne in Dulciuri

Mixam untul cu zaharul pana se formeaza un amestec cremos; adaugam ouale si omogenizam. Separat amestecam faina cu sarea si bicarbonatul. Adaugam ingredientele uscate in amestecul cu unt si...Citeste continuarea

Biscuiti cu suc de rosii

Postat de: deyutzky in Dulciuri

Intr-un bol amestecam uleiul cu sucul de rosii, adaugam zaharul si bicarbonatul si amestecam cu o lingura. Turnam treptat faina ( nu turnati toata faina odata pentru ca este posibil sa nu va...Citeste continuarea

Biscuiti duo cu aroma de vanilie

Postat de: gaby_d in Dulciuri

Simplu de tot! Pui intr-un bol faina cernuta amestecata cu praful de copt, untul/margarina taiat/a cubulete, oul, extractul de vanilie,zaharul, sarea. Amesteci cu mana pana obtii un aluat...Citeste continuarea

Bruschete cu ricotta,vinete si rosii

Postat de: katty in Aperitive / Garnituri

Taiem  vanata  in felii subtiri ,presaram  sare   si le lasam la scurs 15 minute .Le tamponam cu servete absorbante , le stropim cu  ulei de masline si piper macinat...Citeste continuarea

Bruschete cu dovleac si ceapa...

Postat de: katty in Aperitive / Garnituri

Pentru ceapa caramelizata curatam ceapa , o spalam , apoi o taiem in semirondele . Intr-o tigaie punem 1-2 linguri ulei de masline ,apoi , cand acesta este infierbantat , ceapa taiata si zaharul...Citeste continuarea

Briose ''inecate-n ''glazura

Postat de: Constelatialeu in Prajituri

Aluat : Ouale cu zaharul le mixam bine ,adaugam uleiul ca la maioneza,apoi laptele si amoniacul stins cu zeama de lamaie.La final adaugam faina,obtinem un aluat mai moale,il punem in forme cu...Citeste continuarea

Briose de post cu mac si gust de...

Postat de: Valclaudia in Dulciuri

Preincalzim cuptorul la 175 grade. Trecem lamaia si jumatate din cantitatea de fructe deshidratate prin robot. Intr-un castron din plastic incapator punem fructele maruntite,uleiul, zaharul,...Citeste continuarea

Bomboane Raffaello

Postat de: geoline in Dulciuri

Untul se amesteca cu zaharul pudra si vanilina si se freaca spuma. Apoi se adauga laptele praf, nuca de cocos, foaia de napolitana si se amesteca. Daca compozitia este prea moale o dam la frigider...Citeste continuarea

Briose cu aroma de portocale si...

Postat de: gaby_d in Dulciuri

Intr-un bol pune ouale impreuna cu zaharul si mixeaza-le cateva minute. Adauga apoi Rama mit Butter si mixeaza  compozitia pana la omogenizare. Adauga faina amestecata cu praful de...Citeste continuarea

Buturuga de Craciun

Postat de: rocsi_1612 in Dulciuri

Crema: Incepem cu pregatirea ei pentru ca trebuie sa stea la frigider. Amestecam frisca cu ciocolata rupta bucatele, o punem pe baie de aburi, amestecam continuu pana se topeste ciocolata. Luam...Citeste continuarea

Biscuiti pentru Craciun

Postat de: BucatariaS in Dulciuri

Puteti adauga scortisoara, cuisoare atat in aluatul de biscuiti cat si la sfarsit pe biscuiti. Rama mit butter este de 250g asa ca un pachet va fi de ajuns. Acestea fiind spuse, sa trecem la...Citeste continuarea

Brownie

Postat de: andrra in Prajituri

Untul si cele doua ciocolate cu alune se topesc la foc mic, apoi se pun intr-un bol. Se adauga treptat ouale, amestecand bine dupa fiecare, zaharul, zaharul vanilat, cacaoa, iar la sfasit faina...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]