A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Rulada de pui cu carnati de casa

Postat de: Xandrinne in Pui

Batem usor cu ciocanul de snitele pieptul de pui, spalat si tamponat cu prosoape de bucatarie. Condimentam fiecare bucata cu sare si piper, dupa gust. Asezam pe fiecare felie de piept cate un...Citeste continuarea

Racitura (piftie) de porc

Postat de: Dya in Aperitive / Garnituri

Se spala bine carnea (oricum ar fi, isi lasa foarte multa grasime), se asaza in vas si se adauga apa. Se pune la fiert, la foc potrivit, pana ce cantitatea de apa scade la jumatate. Se...Citeste continuarea

Rulada cu crema caramel si banana

Postat de: katty in Prajituri

Incepem cu prepararea ruladei.Separam galbenusurile de albusuri . Batem albusurile spuma tare cu un praf de sare, adaugam zaharul, batem in continuare pana capata consistenta unei smantani groase...Citeste continuarea

Reteta de preparare a papanasilor...

Postat de: gaby_d in Dulciuri

Reteta de preparare a papanasilor Pregateste pentru inceput compozitia pentru papanasi. Intr-un bol amesteca cu mana toate ingredientele. Lasa deoparte pentru 25-30 minute. Intr-un vas...Citeste continuarea

Reţeta Nr.100- Ruladă cu măr

Postat de: botcrina in Prajituri

Curăţăm merele şi le răzuim , după care le amestecăm cu 150 g zahăr şi le dăm la o parte. Separăm ouăle. Frecăm gălbenuşurile cu 4 linguri zahăr, până se dublează...Citeste continuarea

Rulada cu ciuperci

Postat de: BuniMaria in Aperitive / Garnituri

Ciupercile si ceapa se curata,spala,si se toaca marunt. Punem la calit ceapa cu o lingura ulei. Cand devine sticloasa adaugam ciupercile si le calim pana scade zeama lasata. Stingem...Citeste continuarea

Rulada cu spanac si crema de branza

Postat de: Xandrinne in Aperitive / Garnituri

Pregatim intai foaia de rulada: punem spanacul la scurs, intr-o sita (trebuie sa fie foarte bine scurs); mixam ouale cu sarea, pana isi dubleaza volumul si se deschid la culoare. Adaugam faina si...Citeste continuarea

Rulada din piept de porc

Postat de: papabundetot in Porc

Am dezosat pieptul de porc si l-am ajustat pentru a obtine o bucata cat de cat uniforma,pastrand soricul.Am marinat carnea cu sare,cimbrisor,boia afumata si am lasat-o sa se marineze pana a 2-a...Citeste continuarea

Rulada din carne de porc

Postat de: Constelatialeu in Mancaruri cu carne

Bucata de carne afumata o taiem in asa fel incat sa aiba o forma cat de cat dreptunghiulara.Fierbem morcovul si-l taiem cubulete,ardeiul il taiem cubulete mici si-l punem la calit impreuna cu...Citeste continuarea

Rulada din pui cu ciuperci si...

Postat de: rocsi_1612 in Aperitive / Garnituri

Spalam pieptul de pui, il tamponam cu un servetel si il batem usor cu ciocanul de snitele. Il condimentam cu sare, piper si putina boia dulce. Punem felii de ciuperci, fasii de ardei rosu si cate...Citeste continuarea

Rotite cu miere

Postat de: babi5 in Prajituri

500 gr faina se pune intr-un castron, se pune scortisoara, cuisoarele, coaja de lamaie, 150 gr zahar, zaharul vailiat si bicarbonatul stins cu sucul de la lamaie, adaugam 4 oua intregi, 6 linguri...Citeste continuarea

Rulada cu afine si mascarpone

Postat de: katty in Prajituri

Pentru foaia de rulada procedati in felul urmator:separati albusurile ,pe care le bateti cu un praf de sare pana se intaresc.Adaugati zaharul si bateti in continuare ,apoi adaugati galbenusurile...Citeste continuarea

Racituri (cotoroage in grai Banatean)

Postat de: babi5 in Porc

Curatam bine picioarele si ciolanul. Zarzavatul, ceapa si usturoiul cle curatam si  spalatm. Intr-o oala de 8 l am pus picioarele si ciolanul, am completat cu 6 l apa si am lasat sa dea...Citeste continuarea

Rasol de vita cu morcovi la cuptor...

Postat de: simona72 in Vita

Rasolul de vita se condimenteaza cu sare si piper. Intr-o tigaie mare, eu am folosit un wok, se pun 2 linguri ulei de masline. Cand uleiul s-a incins se pune rasolul si se prajeste pe toate...Citeste continuarea

Rulada de carne la cuptor

Postat de: reisnaor_2006 in Porc

Carnea tocata o amestecam impreuna cu branza de vaca rasa, parmezanul, 2 oua, putina sare si piper. Cand s-au omogenizat ingredientele turnam compozitia pe o hartie de copt si o intindem cu...Citeste continuarea

Rulada din carne

Postat de: Alina26 in Porc

Spalam legumele si le dam pe robot pe care le punem la calit cu ulei și jumătate de pahar de apa.  Apoi după ce s-a racit, punem toate ingredientele într-un bol (in afara de vin),...Citeste continuarea

Rulou de pui umplut cu leurda

Postat de: simona72 in Pui

Daca aveti un piept de pui intreg il taiati in doua. Fiecare jumatate se taie in doua pe lungime, dar nu de tot, obtinand astfel cate o felie mai mare de piept de pui. Acoperim fiecare felie in...Citeste continuarea

Rulouri de porc invelite in prosciutto

Postat de: postavaru in Porc

Feliile de carne le batem usor cu ciocanul pentru snitele. Condimentam cu sare si piper. Pe fiecare felie de carne asezam cate o felie de cascaval si rulam (ca pe sarmale). Fiecare rulou il...Citeste continuarea

Rulada cu frisca si crema de...

Postat de: reisnaor_2006 in Dulciuri

Se mixeaza albusurile de ou cu un praf de sare si cu cele 5 linguri de zahar pudra vanilat ,pana se obtine o bezea, in care incorporam galbenusurile amestecate  cu uleiul. Se incorporeaza...Citeste continuarea

Rulada de pui

Postat de: DanaModog in Pui

Pulpele dezosate se bat cu ciocanelul de snitele si se condimenteaza cu sare, piper si rozmarin. Se impart ingriedientele si se pun pe pulpe. Rulam carnea si ca sa nu iasa umplutura le prindem cu...Citeste continuarea

Rulada de biscuiti cu merisoare

Postat de: Constelatialeu in Prajituri

Mai intai pregatim foaia de rulada.Zaharul cu cacaoa si apa se pun la fiert,cat sa dea unu,doua clocote.Apoi se adauga esenta de rom,nuca macinata si biscuitii macinati si se omogenizeaza bine.Pe...Citeste continuarea

Rulada...altfel

Postat de: GABRIELACALI in Prajituri

Pentru foaia de rulada am separat ouale. Am batut albusurile spuma tare cu zaharul si am amestecat cu mierea, galbenusurile si praful de sare. La sfarsit am adaugat faina. Compozitia am...Citeste continuarea

Rasol de vita in sos de ceapa

Postat de: gurita_ta2005 in Vita

Rasolul de vita se pune intr-o cratita cu apa la fiert(eu am facut o ciorbita) timp de 1 h- 1.30 h . Ceapa se toaca marunt,ardeiul se taie cuburi ,se pune unt si se pun la calit 5 minute. Se...Citeste continuarea

Rasturnata cu papaya

Postat de: ianculubita in Prajituri

Se pregateste o spuma tare din albusuri batute cu un praf de sare, zaharul brun, se adauga galbenusurile frecate putin apoi untul topit si racit iar la sfarsit faina amestecata cu praful de copt,...Citeste continuarea

Ruladă Cristal

Postat de: madi_marin in Prajituri

Se pun cele 80 g zahăr la caramelizat. Se adaugă migdalele. Se îmbracă în caramel, apoi se toarnă compoziţia pe o farfurie unsă cu unt. Se lasă la răcit , apoi se zdobeşte fin...Citeste continuarea

Rulada cu gem de fragi

Postat de: AnaDima in Prajituri

Laptele si margarina se pun la fiert, pana se topeste margarina. Cand clocoteste laptele se adauga zaharul, se asteapta pana se topeste zaharul si se adauga faina, cate o lingura, pe rand. Se...Citeste continuarea

Rulou de pastrav

Postat de: inocika in Pastrav

Pastravul se fileteaza. Orezul se pune in tigaia cu ceapa si ardei, se fierbe. Se adauga menta, fileurile se condimenteaza si se umplu cu branza. Se ruleaza, se da la cuptor. Sosul: se...Citeste continuarea

Rulouri cu salata de ciuperci si ton

Postat de: rocsi_1612 in Aperitive / Garnituri

Aluatul: Intr-un bol punem faina cernuta cu sarea. Drojdia o amestecam cu zaharul pana la dizolvare, o punem peste faina. Incepem sa framantam, turnam apa minerala calduta, putin cate putin,...Citeste continuarea

Racituri moldovenesti

Postat de: robert_badica in Porc

Carnea,se fierbe in apa,impreuna cu un praf de sare,foile de dafin,si piper,pana ce carnea se desprinde de pe os.Se scoate,intr-un bol. Zeama in care a fiert carne,se strecoara,si se amesteca...Citeste continuarea

Rulada cu fructe de padure

Postat de: privatelaura in Dulciuri

Pastram ingredientele la temperatura camerei pentru minim o ora - doua. Separam albusurile de galbenusuri. Batem albusurile spuma cu un praf de sare. Cand vreau sa fac rulada, eu nu le bat...Citeste continuarea

Rosii umplute cu carne (reteta...

Postat de: privatelaura in Mancaruri cu carne

Spalam rosiile, curatam ceapa si morcovul, le spalam. Taiem capacelul de la rosii si le scobim miezul cu o lingurita. Le dam deoparte. Tocam carnea. Tocam ceapa marunt, morcovul il dam pe...Citeste continuarea

Reteta Prajitura Rudy, o bunatate...

Postat de: deyutzky in Prajituri

Cum se prepara Reteta Prajitura Rudy, o bunatate de prajitura, frageda si aromata: Aluat: Faina o punem intr-un bol si o amestecam cu cacaua si praful de copt. Adaugam untul taiat...Citeste continuarea

Reteta simpla de mancare de cartofi...

Postat de: robert_badica in Mancaruri de post

Reteta simpla de mancare de cartofi asa cum ne facea bunica Punem uleiul intr-o cratita ,adaugam ceapa tocata cubulete,si lasam la calit. Dupa ce s-a calit,adaugam morcovul taiat tot...Citeste continuarea

Reteta de baza de blat de tort cu...

Postat de: ralu_ca in Torturi

Preparare Reteta de baza de blat de tort cu cacao Am separat albusurile de galbenusuri. Albusurile cu 5 linguri zahar le-am batut spuma, iar galbenusurile cu 3 linguri zahar si esenta rom...Citeste continuarea

Raffaello

Postat de: andreea91 in Dulciuri

Intr-un  bol am adaugat laptele si  fulgii de cocos si am amestecat pana am obtinut o pasta  densa  nu  moale. Am invelit  vasul in  folie alimentara si am...Citeste continuarea

Rafaello de casa

Postat de: comanligia in Dulciuri

Se amesteca intr-un bol laptele condensat si nuca de cocos pana devine o compozitie bine legata. Se acopera bolul cu o folie alimentara si se da la rece pentru 1 ora. In acest timp se pun...Citeste continuarea

Reteta de Prajitura cu urda, simplu...

Postat de: postavaru in Prajituri

Cum se prepara Reteta de Prajitura cu urda, simplu si rapid de preparat: Incepem cu pregatirea blatului. Mixam albusurile cu un praf de sare pana devin spuma apoi adaugam zaharul si mixam...Citeste continuarea

Rulouri din piept de pui, cu bacon...

Postat de: Papalapap in Pui

Spală bine și taie pe lungime dovleceii în 10-12 fâșii subțiri (1) . Cel mai ușor ar fi să faci asta cu un curățător de legume. Chiar dacă nu îți ies perfect, nu-ți...Citeste continuarea

Reteta de preparare a papanasilor...

Postat de: gurita_ta2005 in Dulciuri

Reteta de preparare a papanasilor Intr-un bol se amesteca branza cu ouale si coaja de lamaie. Adaugam zaharul,faina amestecata cu praful de copt,sarea si grisul. Se amesteca toate...Citeste continuarea

Reteta Coaste de porc la cuptor,...

Postat de: mirciss25 in Porc

Cum se prepara Reteta Coaste de porc la cuptor, cum sa faci cele mai bune coaste la cuptor: Incalziti cuptorul la 160grade Amestecati condimentele uscate si puneti peste coaste...Citeste continuarea

Rulouri din piept de pui - Reteta...

Postat de: reisnaor_2006 in Pui

Cum se prepara Rulouri din piept de pui - Reteta gustoasa pentru un preparat excelent Pieptul de pui se taie fasii subtiri si se bate ca la snitele, se sareaza si se pipereaza. Pe fiecare fasie...Citeste continuarea

Reteta de chiftelute marinate in...

Postat de: momo121 in Mancaruri cu carne

Preparare  Reteta de chiftelute marinate in sos de rosii delicios, cu piure Pentru chiftelute : Carnea tocata o amestecam cu cartoful si usturoiul date prin razatoare cu ochiuri mici,...Citeste continuarea

Rosii umplute cu spanac

Postat de: katty in Mancaruri de post

 Taiem usturoiul felii si il punem intr-o lingura  de ulei  incins sa se rumeneasca usor.Adaugam spanacul usor decongelat ,condimentam cu sare si piper si il lasam  cateva...Citeste continuarea

Rață cu varză roșie și sos de...

Postat de: elucubratiiculinare in Rata

Spălăm bine copanele de rață, le condimentăm cu sare și piper. Se pun într-o tavă, se adaugă frunzele de dafin, crenguța de rozmarin și apa. Se acoperă și se dă la cuptor pentru...Citeste continuarea

Reteta simpla si delicioasa de...

Postat de: ralu_ca in Prajituri

Cum se prepara Reteta simpla si delicioasa de strudel cu branza si stafide: Se amesteca branza, ouale si zaharul. Foaia se intinde pe blatul de lucru pudrat cu faina (am obtinut 4 foi si 2...Citeste continuarea

Reteta de preparare a papanasilor...

Postat de: Larisel in Dulciuri

Reteta de preparare a papanasilor Scurgem branza de zer, o punem intr-un castron impreuna cu sarea, zaharul(in functie de preferinta), zaharul vanilat si coaja de portocala plus lingurita de...Citeste continuarea

Raffaello

Postat de: kristina1993 in Dulciuri

Se toarna laptele condensat intr-un castron si se adauga nuca de cocos peste. Se amesteca cu o lingura, daca vi se pare prea moale mai adaugati putin cocos. Se lasa 5 minute sa stea, apoi formati...Citeste continuarea

Rulada de pui cu legume

Postat de: antici_gabytza in Pui

Taiem pieptul de pui in felii pe care le batem cu ciocanul pentru snitele. Le condimentam cu sare si piper. Adaugam 2 linguri de legume pe felia de snitel si rulam cat mai strans. In tava unsa...Citeste continuarea

RETETA MUSACA DE VINETE - RETETA VIDEO

Postat de: bucatarie_marocana in Vita

etapa1 -prajim vinetele in uleiul incins(mai adaugam ulei daca e nevoie) -scoatem vinetele pe un servetel de hartie -continuam pana cand terminam toata cantitatea de vinete...Citeste continuarea

Rulada de piure cu bacon afumat si...

Postat de: reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri

Se rad cartofii si se amesteca cu ouale si branza rasa.Se pune compozitia pe o hartie de copt si se da o forma dreptunghiulara. Deasupra punem cascavalul feliute si baconul afumat. Rulam cu...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]