Hamburger - 5 bucati
Postat de: nico15 in VitaPentru sos: taiem ceapa fin, usturoiul lamele si baconul, acestea se pun intr-o tigaie in care s-a pus ulei de masline foarte putin. Dupa ce ceapa s-a inmuiat si baconul s-a topit adaugam...Citeste continuarea
Hribi cu smantana
Postat de: lucy2002 in Aperitive / GarnituriSe toaca ceapa si se pune la calit in uleiul incins . Se adauga hribii fierti peste ceapa calita si se lasa 10 minute pe foc amestecand continuu. Batem ouale cu smantana si o lingura de faina,...Citeste continuarea
Hamburgeri deliciosi
Postat de: Luckycake in VitaPrima data tocam ceapa marunt si o calim in ulei pana se inmoaie, o lasam sa se raceasca.Carnea tocata o amestecam cu un ou, painea sfaramata, patrunjelul,parmezanul, si la urma cu ceapa.Asezonam...Citeste continuarea
Hamburgher de vită
Postat de: elucubratiiculinare in VitaTocăm carnea de vită. Se amestecă cu oul, untul la temperatura camerei și ceapa tocată mărunt. Se condimentează cu sare și piper. După preferință se poate adăuga în compoziție...Citeste continuarea
Hribi cu maioneza
Postat de: carla27carla in Aperitive / GarnituriHribii fierti se scot din congelator ,se lasa sa se dezghete la temperatura camerei,se scurg de apa si se toaca marunt cubulete.Se face maioneza din 2 galbenusuri de oua si ulei si se adauga...Citeste continuarea
Hamburgheri cu cereale si susan
Postat de: karinna in Mancaruri cu carneSe pune intr-un bol carnea, se adauga ceapa taiata marunt, cruda, nu calita, cele doua oua batute, sare, piper si nucsoara dupa gust. Se formeaza hamburgherii, se dau prin susan si se pun in...Citeste continuarea
Hamburger Mc Home
Postat de: cristeena20 in Vita- Carnea tocata se modeleaza in burgeri, avand grija sa nu fie prea groase. Apoi deasupra se sareaza, pipereaza si daca ne plac picanti punem putin sos piri-piri. Dam la frigider cateva ore ....Citeste continuarea
Hamburger
Postat de: pity19 in Mancaruri cu carnePasta de mici o punem intr-un castron , adaugam un ou si pesmet , cat sa nu fie prea lipicios ; Intr-o tigaie subtire punem o lg de ulei , dam la incins , intoarcem pe ambele parti , cand e gata...Citeste continuarea
Hummus
Postat de: elucubratiiculinare in Mancaruri de postPentru că încercăm să mâncăm sănătos, vom evita conservele, deci vom fierbe chiar noi năutul. Punem năutul în apă rece cu o seară înainte să-l fierbem. Apa...Citeste continuarea
Hamsii la cuptor
Postat de: rena in PesteCuratam si spalam hamsile si ii punem la scurs intr-o strecuratoare. Taiem rosiile,usturoiul si ceapa rondele groasute. Luam un vas termorezistent, il ungem cu putin ulei si facem un pat din...Citeste continuarea
Hrenzele
Postat de: ancanicoleta91 in Mancaruri de legumeSe curata cartofii si se dau pe razatoare (eu ii dau pe cea mica sa-mi iasa pasta dar se poate si pe cea mare),se storc putin de zeama si se adauga restul ingredientelor. Cand terminam...Citeste continuarea
Hamburger de casa
Postat de: RuxyRux in PorcEste o reteta tare tare buna, ies multe in jur de 10 bucati dar voi puteti reduce cantitatile :) Carnea se spala si se toaca. se amesteca cu ouale batute cu lapte, condimentele si restul de...Citeste continuarea
Hot cross buns
Postat de: gaby_d in PiineCerne faina intr-un bol. Amesteca intr-un vas laptele impreuna cu apa si dizolva drojdia. Daca folosesti drojdie uscata treci peste acest pas, pune drojdia direct in faina....Citeste continuarea
Hamburger pregatit in casa
Postat de: rocsi_1612 in SandvisuriChiflele: Incalzim apa sa fie calduta. Drojdia o frecam cu zaharul pana se dizolva. Intr-un bol punem faina, putina sare, drojdia si amestecam. Turnam uleiul, apoi apa, treptat, pana aluatul...Citeste continuarea
Humus reteta libaneza
Postat de: CulinaryRainbow in Aperitive / GarnituriHumus reteta Am spălat năutul, după care l-am pus la fiert într-o oală cu apă în care am presărat puțină sare. După ce acesta s-a fiert, l-am strecurat ( păstrând o...Citeste continuarea
Hummus cu avocado
Postat de: Ela68 in Vegan / Raw veganAm avut o punguta de naut pe care am lasat-o 16 ore la inmuiat, apoi am fiert nautul aproximativ o ora. Din 200 grame am facut aceasta pasta, iar din restul am preparat falafel. Punem in blender...Citeste continuarea
Hencleș, adică niște cozonac...
Postat de: Ade200 in DulciuriSe face aluatul de cozonac, amestecând drojdia uscată cu făina (lăsati așa vreo 15 minute). Frecați ouăle cu zahăr și sare, adăugați laptele cald și mirodeniile, apoi turnați...Citeste continuarea
Harsha-mini paini marocane (reteta...
Postat de: bucatarie_marocana in PiineIntr-un bol mare adaugati gris si opriti cam 50g din gris ca sa-l folositi mai tarziu , peste gris adaugati zahar,praf de cop si sare. Amestecati bine toate aceste...Citeste continuarea
Humus reteta
Postat de: CulinaryRainbow in Aperitive / GarnituriHumus reteta Am spălat năutul, după care l-am pus la fiert într-o oală cu apă în care am presărat puțină sare. După ce acesta s-a fiert, l-am strecurat ( păstrând o...Citeste continuarea
Hamburgher cu ou poshat
Postat de: ianculubita in Aperitive / GarnituriPunem carnea intr-un castron, adaugam ceapa tocata foarte marunt, sare, piper dupa gust, putin cimbru si framantam cu mana adaugand cate putin ulei de masline. Lasam sa se odihneasca 20 minute....Citeste continuarea
Halloween Cupcakes
Postat de: Elena_Daria in PrajituriCupcakes cu dovleac: Punem ouale si zaharul intr-un vas si incepem sa mixam bine pana obtinem o compozitie spumoasa. Adaugam piureul de dovleac, uleiul si mixam din nou. Faina o...Citeste continuarea
Hamburger Tony
Postat de: pittbull in SandvisuriCuratam ceapa,o spalam si o tocam marunt. Ciupercile le spalam,le tocam si le punem la scurs. Ardeiul il spalam si il tocam .Morcovul il curatam de coaja,il spalam si il dam prin...Citeste continuarea
Hamburger
Postat de: sufletista in PuiCarnea tocata se amesteca cu sare,piper,ketchup,mustar,usturoiul pisat,ceapa data prin razatoare si stoarsa bine,oul batut putin,grisul si amestecam bine,acoperim si lasam deoparte 30 min,...Citeste continuarea
Hamsii la cuptor cu pesmet
Postat de: ianculubita in PestePestele curatat de sira spinarii,intestine si cap,spalat,dat cu un praf de sare,il lasam deoparte;intr-un bol amestecam pesmetul cu ulei,usturoi,zeama de lamaie,piper si patrunjel tocat foarte...Citeste continuarea
Hamburger
Postat de: papabundetot in PorcCarnea am pus-o intr-un castron si am amestecat-o cu ingredientele de mai sus,frunzele de busuioc le-am taiat marunt si le-am adaugat si pe ele.Am format 3 chiftele mai mari de carne pe care le-am...Citeste continuarea
Hot cross buns cu stafide si mar
Postat de: Lia1 in Prajituri1.Laptele se infierbanta atata cat este necesar ca sa topeasca in el untul . Se lasa sa se raceasca pâna atinge temperatura corpului. Se pun 500g faina, 1 lingurita rasa de sare, 75g...Citeste continuarea
Hünkar beğendi (Mancarea...
Postat de: Giana in VitaSe spala vinetele, se usuca cu un prosop, se inteapa in cateva locuri cu furculita si se coc in cuptorul incins la 200 grade. Carnea eu prefer sa o pregatesc la oala sub presiune pentru ca se...Citeste continuarea
Herbes de Provence
Postat de: Lia1 in ConserveCel mai bun condiment este facut de mana ta din ierburi proaspete uscate si pisate. Se amesteca verdeturile si se pastreaza intr-un container inchis ermetic, la adapost de lumina, caldura si...Citeste continuarea
Hering prăjit cu roşii şi usturoi
Postat de: madi_marin in PestePeştii se curăţă de capete şi intestine, se desfac pe jumătate într-o singură bucată şi li se scoate uşor şira spinării. Se pun într-un castron cu ulei, zeamă de...Citeste continuarea
Hribi cu suc de rosii
Postat de: larisa_22 in Mancaruri de postTaiem hribii bucati mai mari dupa care ii lasam in apa pentru o ora. Tocam ceapa foarte marunt, o undim in doua linguri de ulei, apoi punem hribii, sucul si apa. Lasam la fiert pana a...Citeste continuarea
Hamsii prajite
Postat de: gurita_ta2005 in PesteHamsiile trebuiesc curatate de solzi,de cap si intestine si se scoate si oasele. Faina se amesteca cu malaiul,iar hamsiile curatate si clatite bine sub jet de apa se trec prin amestecul de...Citeste continuarea
Humus reteta
Postat de: gurita_ta2005 in Aperitive / GarnituriHumus reteta Scurgem nautul de zeama si il punem in blender,adaugam apa,sare si piper si usturoiul taiat feliute. Se mixeaza bine pana devine o pasta. Deasupra punem ulei de masline,boia...Citeste continuarea
Hello Kitty - Tort cu crema de...
Postat de: Dea_Dea in TorturiBLAT : Albusurile se bat spuma cu apa si praful de sare, se adauga zaharul si se mixeaza pana devin ca o bezea. Se adauga galbenusurile frecate cu ulei, iar la final se adauga faina...Citeste continuarea
Hello Kitty - tort cu crema de...
Postat de: Dea_Dea in TorturiBLAT: Albusurile cu apa si praful de sare se bat spuma. Se adauga zaharul si se mixeaza pana devin ca o bezea. Se adauga galbenusurile frecate cu ulei si la final faina amestecata cu praful...Citeste continuarea
Humus reteta
Postat de: papabundetot in Mancaruri de postHumus reteta Susanul impreuna cu uleiul le-am bagat in blender si le-am amestecat pana cand s-a format o pasta,eu am pus ulei pt a face o pasta mai moale.Apoi am bagat nautul (scurs de zeama...Citeste continuarea
Hamsii prajite
Postat de: nilgun in PesteHamsia proaspata se curata in interior, foarte usor dand urechiusele la o partea si trangand ferm in jos. Se spala apoi sub jet de apa. Se pun pe un prosop absorbant. Intr-o farfurie se...Citeste continuarea
Hamburger de casa
Postat de: alinutza1983 in Aperitive / GarnituriCondimentam carnea de hamburgeri cu sare, piper, sos de soia si condimente speciale pentru vita. Formam niste chiftelutele speciale de hamburgeri- trebuie sa obtinem 6 chiftele plate. Punem...Citeste continuarea
Hamsii prajite
Postat de: laura2002 in PesteCuratam pestii de cap si mate.Tragem de la cap spre coada in acest fel vor iesi si matele. Il spalam bine si ii lasam pe un prosop de hirtie sa se scurga de apa.Faina o amestecam cu sare...Citeste continuarea
Humus reteta cu ceapa caramelizata
Postat de: gabrielacuisine in Mancaruri de postHumus reteta Scurgem nautul si oprim o cana de zeama pentru a-l mai dilua cand il mixam Punem nautul in robotul de bucatarie si il mixam pana cand devine ca o pasta Adaugam sarea,...Citeste continuarea
Halva din gris
Postat de: sasha in DulciuriSe pune la fiert apa cu zaharul si se lasa sa fiarba cca 20 de minute pana se ingroasa. Topim untul si se adauga grisul in ploaie si semintele, se lasa sa caleasca pana cand absoarbe tot...Citeste continuarea
Hamburger vegetarian de linte si...
Postat de: RuxyRux in Aperitive / GarnituriSe toaca toate verdeturile, eu am facut-o din cutit , dar se pot pune si la blender. Lintea se spala si se fierbe 20 de minute apoi se scurge bine de apa. Se lasa la racit. Condimentele se...Citeste continuarea
Heisse Liebe-Dragoste fierbinte-Hot...
Postat de: cris2711 in PrajituriIntai se pregateste forma de 26 de cm,se tapeteaza cu unt si cu faina. Cuptorul se preincalzeste la 180°. Aluatul se framanta din unt,zahar,faina si apa. Se framanta bine ,apoi se...Citeste continuarea
Hummus de post (reteta video)
Postat de: JamilaCuisine in Mancaruri de postSe pune nautul uscat la inmuiat peste noapte, in apa calda. Se scurge apoi si se pune la fiert impreuna cu bicarbonatul de sodiu. Daca folositi naut din conserva, sariti peste acest pas. Se lasa...Citeste continuarea
Humus reteta (pentru doua portii)
Postat de: nico15 in Aperitive / GarnituriHumus reteta Nautul se pune la inmuiat cu o seara inainte, se scurge a doua zi si se pune la fiert, se verifica sapte boabe si daca sunt facute inseamna ca este fiert(este metoda lui Anne...Citeste continuarea
Hummus cu fasole rosie
Postat de: camelia75 in Mancaruri de postMod de preparare naut: Nautul se lasa la inmuiat peste noapte.Sa fie apa deasupra nautului cel putin doua palme. Dimineata se spala foarte bine in 2-3 ape,apoi se pune la fiert(eu prefer in...Citeste continuarea
Hamsii
Postat de: panacris in PesteHamsiile mai mari se curăță de cap și mațe. Cele mici doar se spală bine sub jet de apă rece. Hamsiile se dau prin amestecul de făinoase (mălai si făină albă de grâu), apoi se...Citeste continuarea
Hummus
Postat de: mimmi in Aperitive / GarnituriScurgem nautul. Blenduim nautul,cateii de usturoi,pasta tahini si uleiul de masline,pana devine o pasta fina. Adaugam sare si zeama de lamaie dupa gust. La sfarsit puteti adauga 1-2 linguri iaurt...Citeste continuarea
Hrisca cu aroma de portocala
Postat de: mimmi in DulciuriSpalam hrisca in cateva ape si o lasam peste noapte la inmuiat in apa. Punem laptele la fiert impreuna cu mierea,coaja de portocala,scortisoara si anason,cand a inceput sa firba,adaugam hrisca si...Citeste continuarea
Hamsii
Postat de: antici_gabytza in PesteHamsiile congelate le tinem 15 minute in apa rece, dupa care le curatam si le spalam in cateva ape. Le stergem cu un prosop de bucatarie Amestecam faina de malai cu faina de grau, sarea si...Citeste continuarea
Hamburger cu dovlecei
Postat de: Alina26 in Aperitive / GarnituriPunem doua tigai la incins. Spalam dovlecelul si il taiem fasii de 2-3 mm. Punem hamburgerul in tigaie cu foarte putin ulei de masline (sa nu fie carnea prea uscata) la foc mic. In cealalta tigaie...Citeste continuarea