Halloween Cupcakes

de Angelina_Elena in Prajituri, 1 Noi 2013 | 4096 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Cupcakes cu dovleac:
  • 3 oua
  • 7 linguri ulei
  • 270 g dovleac fiert (sau copt)
  • 250 g faina
  • 200 g zahar
  • 1 plic praf de copt
  • 1 varf lingurita scortisoara
  • 1 praf de sare
  • Frosting:
  • 450 g crema de branza Philadelphia
  • 270 g zahar pudra
  • 200 g unt (nesarat)
  • Decor:
  • crema de ciocolata Nutella
  • pasta de zahar
  • migdale
  • bombonele colorate
  • sirop de capsuni
  • biscuiti oreo
  • jeleuri
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Halloween Cupcakes:

Cupcakes cu dovleac:

Punem ouale si zaharul intr-un vas si incepem sa mixam bine pana obtinem o compozitie spumoasa.

Adaugam piureul de dovleac, uleiul si mixam din nou.

Faina o amestecam cu praful de copt si praful de sare si o adaugam peste compozitia precedenta.

Mixam bine, apoi repartizam compozitia in mod egal in tava de briose.

Dam la cuptorul preincalzit pentru 20 de minute, pana se rumenesc usor si trec testul scobitorii.

Frosting:

Mixam untul (de la temperatura camerei) cu crema de branza, apoi adaugam zaharul pudra cernut.

Mixam foarte bine, pana la omogenizarea completa apoi dam crema la frigider pentru minim 30 de minute.

Decor:

Dupa ce s-au racit, ornam fiecare briosa cu frosting-ul de branza, apoi le decoram dupa imaginatie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Halloween Cupcakes" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

ieri la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose cu iaurt si visine