Bucatarasi dragi ,iata ca nu exista doar inghetata celebra Heisse Liebe ,am gasit si aceasta reteta de prajitura,e foarte buna,este mult de munca dar se merita:)
Intai se pregateste forma de 26 de cm,se tapeteaza cu unt si cu faina.
Cuptorul se preincalzeste la 180°.
Aluatul se framanta din unt,zahar,faina si apa.
Se framanta bine ,apoi se intinde uniform in forma,pe margine se formeaza o bordura mai inalta de 3 cm.
Se pune la frigider in forma.
Intre timp se pregateste budinca de vanilie sau frisca.
Intr-un castron se mixeaza ouale cu zaharul . Se adauga si branza de vaci,praful de budinca iar la sfarsit se adauga si budinca usor racita.
Se scoate forma cu aluatul de la frigider.
Se intind cele 2 linguri de jeleu pe toata suprafata aluatului.
Apoi se pune crema de branza de vaci deasupra.
Zmeura se orneaza deasemenea si se da la cuptor ,circa 1 ora la 180°.
Cand este gata se scoate,se lasa la racit.
Intre timp se pregateste crema de decor.
Ciocolata se topeste intr-o craticioara cu putin lapte.
Frisca se mixeaza cu intaritor de frisca.
Cand este gata se amesteca usor cu ciocolata si branza de vaci.
Se decoreaza deasupra si se lasa din nou la racit.
Cel putin 3-4 ore se lasa la racit.
1
se lasa la racit 3-4 ore .