Hamsii prajite

de Bya Ralu in Peste, 3 Sep 2013 | 7112 vizualizari

 

Nu mai facusem pana acuma,dar ies tare bine.

 

INGREDIENTE

  • 500 g hamsii proaspete
  • sare.piper
  • 2 linguri de faina
  • 4 linguri de malai
  • 150 ml ulei pentru prajit
  • lamaie
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Hamsii prajite:

Hamsiile trebuiesc curatate de solzi,de cap si intestine si se scoate si oasele.

Faina se amesteca cu malaiul,iar hamsiile curatate si clatite bine sub jet de apa se trec prin amestecul de fainoase.

Se pun la prajit in ceaun in uleiul incins.

Se lasa pe fiecare parte pana se rumenesc putin.

Se scot pe un servet de hartie,se stropesc cu lamaie si se servesc cu mujdei de usturoi

TIPS-URI

1

Hamsiile mici nu se mai curata de intestine si nici de oase,se spala bine sub jet de apa

Daca ti-a placut reteta noastra "Hamsii prajite" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

pe 28.06 la 10:58

Spaghete cu roșii și zucchini - Savuroase și rapide

pe 27.06 la 09:51

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Şprot prăjit (Hamsii prăjite)