Humus reteta (pentru doua portii)

de nico15 in Aperitive / Garnituri, 9 Apr 2013 | 5428 vizualizari

 

 Humus reteta

 

INGREDIENTE

  • Humus reteta
  • 250 g de naut,
  • 1 lamaie(juice),
  • 50 ml de ulei,
  • 3 catei de usturoi,
  • 1 lingura pasta de susan(tahini),
  • Pentru decor:
  • Patrunjel, lamaie,
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Humus reteta (pentru doua portii):

Humus reteta

Nautul se pune la inmuiat cu o seara inainte, se scurge a doua zi si se pune la fiert, se verifica sapte boabe si daca sunt facute inseamna ca este fiert(este metoda lui Anne Burell TV Paprika, Secretele unui Bucatar Sef de restaurant) daca nu sunt fierte se continua fierberea daca sunt fierte se scurg, se trec printr-un jet de apa si se vor mixa in robotul de bucatarie, adaugam si pasta de susan(tahini).

Stoarcem lamaia adaugam juice-ul, pisam bine cateii de usturoi si ii adaugam si pe acestia, saram si gustam.

Pasta rezultata se va pune intr-un bol, mai adaugam putin ulei si vom decora cu lamaie si patrunjel. Produsul rezultat va fi ca cel din imaginea alaturata.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Humus reteta (pentru doua portii)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu prune - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 07:30

Ghiveci de legume cu cârnați afumați - Rețeta savuroasă de toamnă

pe 15.09 la 08:23

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane - Reteta savuroasa cu fructe

de oanapl 8

pe 14.09 la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Crenvurşti in aluat de foietaj