A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Taci si inghite

Postat de: RODIMUR in Porc

Carnea de porc se curăță de pielițele nedorite, se spală, se scurge de apă și se pune la scăzut/topit, cu 3-4 linguri de ulei. Când carnea s-a albit pe toate fețele, se adaugă un...Citeste continuarea

Tarta cu carne tocata si legume...

Postat de: Pungasa_Rogue in Mancaruri cu carne

Untul, sarea, oul si faina (care se pune treptat) se pun intr-un castron si se amesteca cu mana pana cand se obtine un aluat nelipicios. Se da la rece pentru cel putin 30 de minute. Intre timp,...Citeste continuarea

Tocanita de purcel cu orez

Postat de: mihaelar63 in Porc

Legumele se curata si se spala. Morcovii se taie cubulete. Ceapa si usturoiul se taie rondele. Carnea se spala si se taie cubulete. Sarati carnea si prajiti usor in...Citeste continuarea

Tocanita de pui cu oregano

Postat de: mihaelar63 in

Carnea de pui portionata se curata si se spala bine. Puneti carnea de pui la fiert cu 1 l apa. Sarati. Fierbeti 15 minute. Ceapa verde se curata si se taie rondele....Citeste continuarea

Tort Paccheri cu carne

Postat de: panacris in

Ceapa curățată și tocată mărunt se călește în puțin ulei de măsline și apă. Între timp carnea tocată se asezonează cu condimentele pentru chiftele de la Delikat, sare,...Citeste continuarea

Turtite cu seminte

Postat de: RODIMUR in Piine

Se amestecă făina albă cu sarea fină, se pune într-un vas pentru frământat aluat și se face în mijloc o adâncitură în care se pun: oul, zahărul și drojdia...Citeste continuarea

Tocanita de legume, de post

Postat de: mirela0911 in

Se curata dovleacul de coaja, se taie in doua pe lungime si se scot samburii (daca sunt mari). Se taie in cubulete. Cartofii se curata si se taie la fel, in cubulete. Ceapa se curata si se taie...Citeste continuarea

Tocanita din cartofi noi

Postat de: Valclaudia in

Cartofii se curata, se spala si se taie bucati marisoare (cartofii medii ca marime pot fi taiati intai in jumatate, apoi in sferturi). Ceapa, ardeiul si usturoiul se curata, se spala, ceapa si...Citeste continuarea

Tocana de ciuperci creasta cocosului

Postat de: abetina in

Se spala ciupercile foarte bine, se rup in buchetele mici sa se poata curata bine, apoi se pun la fiert; se fierb foarte bine, dupa care se clatesc sub jet de apa rece sa se elimine unele...Citeste continuarea

Tocanita din carne de porc

Postat de: panacris in

Ceapa și ardeii curățați, se feliază și se pun la călit  în puțin ulei și apă, cca. 10 minute la foc mic. Eu l-am pus la treabă pe Alin, CrockPot-ul din dotare :D. După...Citeste continuarea

Tajina de dorada

Postat de: ctlina in Peste

Curatati si spalati legumele. Ungeti bine pestele cu o lingura de sos chermoula (reteta  aici ). Taiati linii pe pielea pestelui pentru ca sosul sa patrunda bine. Lasati sa...Citeste continuarea

Taitei lati cu galbiori, smantana,...

Postat de: simona72 in

Pentru paste, am sa va invat cel mai simplu mod in care sa faceti pastele de casa. Puneti toate ingredientele pentru paste intr-un robot. Mixati si lasati cateva secunde pana aluatul se formeaza...Citeste continuarea

Tocana de legume cu ou

Postat de: sufletista in

Curatam vanata, dovlecelul, le taiem cubulete si asezam intr-o sita, presam sare deasupra si lasam 20 min. Calim ceapa tocata in uleiul incalzit, adaugam condimentele si lasam cateva secunde...Citeste continuarea

Tocanita de cartofi cu cubulete de...

Postat de: Adinabubu in

Curatam toate legumele, le spalam, le tocam pe rand; ceapa se toaca julien; Carnea o spalam si o taiem cubulete. Punem uleiul intr-o cratita, calim carnea putin, apoi o...Citeste continuarea

Tocanita de hribi putin...

Postat de: abetina in

Se curata ceapa si se pune la prajit cu ulei de masline, se prajeste ceapa foarte bine, pana devine translucida, apoi se adauga gogosarul taiat fideluta si se lasa sa se patrunda, dupa care se...Citeste continuarea

Tocanita de hribi cu ceapa si marar

Postat de: merisor67 in Mancaruri de post

Punem, într-un ceaun  wok, în cazul meu), uleiul la încins. Tocăm ceapa solzișori și doi căței de usturoi, rondele. Le călim în uleiul încins,...Citeste continuarea

Tochitura

Postat de: Valclaudia in

Ceafa de porc se taie bucatele si se asaza in tava. Preincalzim cuptorul la 220 grade C. Carnaciorii semi-afumati se taie bucatele, la fel si cabanosii. Adaugam untura peste carne in...Citeste continuarea

Tocana de ciuperci brune

Postat de: Constelatialeu in

Ciupercile le-am spalat de eventualele impuritati, apoi le-am taiat in bucati mai mari. Am asezat pe foc un tuciulet, am pus untul. Separat am taiat ceapa marunt si apoi am adaugat-o peste...Citeste continuarea

Tarta cu varza, ciuperci si piept...

Postat de: cristina1985 in

Se taie ciupercile si se fierb (separat) in apa cu sare, timp de 15-20 min.  Ceapa se toaca marunt, se caleste, se adauga pieptul de pui (cubulete) si se lasa pana devine alb. Adaugati...Citeste continuarea

Tarte si rozete cu branza, ierburi...

Postat de: ancutsa in

  Aluatul: se taie jumatate de margarina in felii subtiri si se framanta cu un pic de faina si sare pana devine faramicios alatul, dupa care se pune borsul, apa, drojdia, zahar se amesteca...Citeste continuarea

Tocanita de cartofi

Postat de: Gheorghita_T in

Se curata legumele si se pregatesc pentru tocanita: cartofii, ceapa si ardeiul kapia se taie cubulete, (cartofii cubulete mai mari), morcovii, telina si dovlecelul se dau pe razatoare, iar...Citeste continuarea

Tajine cu fasole, rosii, masline si...

Postat de: Satisfyyourcravings in

Ceapa si usturoiul se toaca marunt.  Se adauga uleiul si untul in vasul unei tajine (sau oala cu fund dublu si capac) si se incalzeste la foc mic cateva minute. Se adauga ceapa si...Citeste continuarea

Tort de orez cu piept de pui

Postat de: eumimi in

Taiem pieptul de pui cubulete, il amestecam cu condimentul pentru pui de la delikat ( il puteti inlocui cu sare, ardei boia dulce, ardei boia iute si piper) si il punem la prajit in ulei...Citeste continuarea

Tortilla umplute cu linte si pui...

Postat de: Satisfyyourcravings in Mancaruri de legume

Se preincalzeste cuptorul la 200 de grade Celsius.  Se taie morcovii rondele, ardeiul, ceapa si proteina cuburi, lintea se clateste sub jet de apa rece, iar branza se rade.  Se...Citeste continuarea

Tocanita de porc cu galuste din porumb

Postat de: katty in

Spalam carnea si o taiem cubulete. Curatam ceapa si o tocam fin. Taiem ardeiul gras cubulete. In uleiul incins punem carnea si o acoperim cu un capac. Amestecam ocazional pana isi schimba...Citeste continuarea

Tarta cu ciuperci si carne tocata

Postat de: RODIMUR in Porc

Se face un aluat fraged din făină, unt, sare și un ou. Când ingredientele s-au încorporat uniform și aluatul este elastic și nelipicios, se aplatizează, se pune într-o...Citeste continuarea

Tocana de ciuperci

Postat de: Ksenya in

Intr-o tigaie incapatoare, calim ceapa in ulei, adaugam ardeiul gras taiat cubulete; cand ardeiul s-a calit putin, adaugam ciupercile si vinul. Peste 5 minute, adaugam si rosiile si condimentele...Citeste continuarea

Tocanita de ardei copti, cu...

Postat de: RODIMUR in Mancaruri de legume

Ardeii grași se spală și se coc, la foc mic, ca să nu se ardă. După ce s-au copt, se pun întrun vas acoperit cu un capac și după 15-20 de minute se curăță de pielițe, de semințe...Citeste continuarea

Tocana picanta de porc

Postat de: BakeUpArtist in

Pentru o preparare mai ușoară, folosiți o cratiță care merge băgată și în cuptor. Întâi am călit carnea în puțin ulei, până a căpătat puțină...Citeste continuarea

Turnulete de pui, vinete si dovlecei

Postat de: ladydi in Pui

Taiem vanata felii rotunde, le saram si le punem la scurs. Un dovlecel il dam pe razatoarea mica, iar celalalt il taiem la fel ca vanata si il lasam sa se scurga. Tocam marunt ceapa verde,...Citeste continuarea

Tocanita de galbiori cu sos de...

Postat de: privatelaura in Mancaruri de legume

Se spala galbiorii, se lasa la scurs. Ideal ar fi sa se curete cu o perie. Daca sunt micuti, se lasa intregi, daca sunt mai mari, se taie. Se calesc in putin ulei, o ceapa, cativa catei...Citeste continuarea

Tigaie de cartofi noi cu ardei kapia

Postat de: Valclaudia in

Curatam cartofii de coaja, ii taiem si ii clatim bine in apa rece, apoi ii punem intr-o tigaie antiaderenta. Adaugam 3 linguri de ulei de masline, ardeiul spalat si taiat bucatele, presaram...Citeste continuarea

Tocanita din carne de vitel si...

Postat de: diaconta in

Carnea de viţel am taiat-o cubulete si am presarat pe ea ierburi cu boia. Am curatat si spalat ciupercile. Am taiat ceapa si am calit-o în ulei. Când aceasta a devenit...Citeste continuarea

Tortellini cu carne si legume

Postat de: trifadalia in Tortellini

Se spala dovlecelul si se taie cubulete, apoi se lasa 10 minute cu sare sa se inmoaie. Se pune apa la fiert, apoi se opareste dovlecelul taiat cubulete. In alta oala se pune apa cu sare la...Citeste continuarea

Tarta cu legume si branza

Postat de: momo121 in Mancaruri de legume

Dovleceii si morcovii ii dam pe razatoare mica, apoi presaram putina sare deasupra. Intr-un bol adaugam ouale cu uleiul, mixam pana omogenizam bine ambele ingrediente, pe urma adaugam faina cu...Citeste continuarea

Tort cu ciocolata si capsune

Postat de: sufletista in Dulciuri

Blat - intr-un vas cernem faina,cacao,adaugam zaharul praful de copt, sarea, amestecam pana ce se omogenizeaza. In alt vas amestecam ouale, uleiul, laptele si esenta de vanilie. Adaugam...Citeste continuarea

Tocanita de curcan cu ardei

Postat de: oanapl in

Cureţi ceapa şi o tai julienne. Încingi uleiul într-o cratiţă şi călești ceapa. Tai cubuleţe pieptul de curcan. Speli roșiile, le opărești și le decojești, apoi le tai...Citeste continuarea

Tocana de iepure cu prune uscate si...

Postat de: ctlina in Iepure

Taiati carnea in bucati potrivite. Curatati si spalati ceapa (partea verde am folosit-o in crochetele de cartofi). Intr-o oala mica puneti prunele si stafidele, adaugati coniacul si puneti...Citeste continuarea

Tarta cu pleurotus si legume

Postat de: panacris in Mancaruri de legume

Ciupercile curățate și mărunțite se pun la călit în ulei și apă, se asezonează de sare și piper și se lasă la gătit cu cca. 15 minute la foc mic acoperit. Apoi se mărunțesc...Citeste continuarea

Tentacule de calamar la slow cooker...

Postat de: xana in Slow Cooker

Spalam bine tentaculele si le punem in vasul slow cooker-ului Crock-Pot impreuna cu ceapa taiata grosier, 3 catei de usturoi, foile de dafin, putina sare, piper si 3-4 linguri de ulei de masline....Citeste continuarea

Tarta cu sparanghel

Postat de: oanapl in Mancare copii

Din ingredientele de mai sus framanti un aluat fraged, dupa care il pui in frigider pentru cel putin o ora. Sparanghelul trebuie mai intai spalat, curatat si fiert. Intre timp, intr-o oala...Citeste continuarea

Tiramisu Milkshake

Postat de: Meea in Bauturi

  Separat, amestecăm bine cafeaua cu laptele.  Punem apoi toate ingredientele într-un blender până când obținem un piure fin.  Decorăm cu frișcă...Citeste continuarea

Tagliatele cu sos de rosii si...

Postat de: CameliaComan in

Pentru inceput trebuie sa inmuiem painea in putina apa iar apoi o punem intr-un bol impreuna cu carnea tocata, oul, ceapa tocata marunt, usturoiul tocat marunt, sare si piper dupa gust, amestecul...Citeste continuarea

Turte la tigaie cu branza si ceapa...

Postat de: merisor67 in Piine

Spălăm ceapa verde și mărarul și le tocăm mărunt, apoi le amestecăm bine cu brânzeturile. Cernem 500 g într-un vas, facem o adâncitură la mijloc și punem acolo...Citeste continuarea

Tocanita cu pulpe de pui si ciuperci

Postat de: MotanLaOale in Pui

Pulpele se curata, se taie in doua, se spala si se lasa la uscat. Intr-o cratita se pune uleiul si cand este incins se pun pulpele si se prajesc putin pe ambele parti. Se adauga ceapa...Citeste continuarea

Tocanita de pui Yassa

Postat de: ctlina in Pui

Puneti la marinat carnea cel putin 2 ore (o noapte intreaga este mai bine). Am amestecat ingredientele marinatei cu carnea si am pus si lamaia scursa taiata in 8. A 2-a zi scoateti carnea si...Citeste continuarea

Tagliatelle proaspete cu sos cremos...

Postat de: ctlina in Paste

Gatiti sunca afumata intr-o tigaie fara sa adaugati grasime. Adaugati smantana lichida, puneti piper si lasati sa fiarba 2-3 minute. Puneti branza mozzarella taiata bucati si lasati-o sa se...Citeste continuarea

Trandafiri dospiti, cu branza...

Postat de: Valclaudia in Piine

Zdrobim drojdia proaspata intre degete intr-un castron mare. Adaugam drojdia uscata, sarea si zaharul. Punem branza framantata, apoi apa calduta. Amestecam. Incorporam toata faina, apoi...Citeste continuarea

Tajine de pui cu masline

Postat de: Satisfyyourcravings in Pui

Vasul pentru tajine se lasa la hidratat 1 noapte, daca se foloseste pentru prima oara sau 1 ora daca este folosit din cand in cand.  Ceapa se taie julienne, usturoiul se piseaza,...Citeste continuarea

Tocanita de porc cu ciuperci

Postat de: eumimi in Porc

Punem ceapa tocata marunt impreuna cu ciupercile feliate la calit. Separat prajim carnea de porc, iar dupa ce s-a prajit, o adaugam peste ciuperci, adaugam si ardeiul taiat julien, adaugam...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]