Tarta cu unt de arahide, crema de branza si frisca

de Oana in , 27 Noi 2018 | 3940 vizualizari

 

Pentru acest desert am folosit noua frisca vegetala Montare D'Oro.

 

INGREDIENTE

  • Baza:
  • 200 g biscuiti de ciocolata tip oreo
  • 80 g unt topit
  • Umplutura:
  • 240 ml frisca lichida
  • 200 g unt cremos de arahide
  • 200 g philadelphia
  • 100 g zahar
  • 2 lingurite vanilie
  • Decor:
  • 250 g frisca
  • alune de padure macinate
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu unt de arahide, crema de branza si frisca:

Mixeaza biscuitii pentru blat si amesteca-i cu untul topit. Rastoarna-i in tava de tarta si preseaza-i bine la baza si pe margini. Pune tava in frigider pana pregatesti umplutura.

Mixeaza crema de branza cu zaharul pudra, adauga vanilia si untul de arahide. Amesteca bine cu mixerul. Bate frisca si amestec-o apoi in crema de unt de arahide, mixand la viteza mica pana se omogenizeaza si devine pufoasa.

Rastoarna crema peste blat, niveleaza usor si decoreaza cu frisca si alune de padure macinate.

Pune tarta la rece cel putin o ora inainte de servire.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu unt de arahide, crema de branza si frisca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

ieri la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada cu frisca, cappuccino si banane