Tocana de cocosei

de abetina in Mancaruri cu carne, 10 Dec 2018 | 4412 vizualizari

 

Rețete românești de suflet

 

INGREDIENTE

  • 3 cocosei 
  • 1 kg.cartofi
  • 4 gogonele mari,(rosii verzi)
  • 6 morcovi
  • 1/2 bucata telina
  • 4 cepe mari
  • 6 ardei,verzi si rosii
  • 1 lingura sare
  • ierburi aromate (rozmarin, oregano,maghiran)
  • 4 foi de dafin
  • 3 linguri pasta de tomate.
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de cocosei:

Se portioneaza cocoseii si se pun la fiert cu apa, se adauga cartofii taiati cuburi, gogonelele tocate, morcovii tocati rondele, ceapa tocata marunt, telina cuburi, ardeii cubulete, sare, ierburi aromate, foi de dafin si se fierb la foc potrivit cu capac pe oala.

Cand sunt toate fierte, se adauga pasta de tomate, se amesteca si se lasa sa mai traga cateva clocote dupa care se opreste focul.

Se serveste alaturi de mamaliguta calda.

Sa aveti pofta, dragilor!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de cocosei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 12.07 la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

pe 12.07 la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă