Tocanita cu afumatura

de MotanLaOale in Porc, 21 Oct 2018 | 8149 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g afumatura (scarita afumata)
  • 4 cepe
  • 3 ardei verzi
  • 4 rosii mari
  • vegeta
  • boia
  • piper
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita cu afumatura:

Ardeiul se curata, se spala si se toaca marunt.

Ceapa se curata si se toaca mai mare.

Intr-o cratita se pune uleiul si ceapa si se caleste 3-4 minute.

Se pune ardeiul, vegeta, piper, boia si se mai caleste 2-3 minute.

Se pune afumatura si apa si se fierbe 15-20 minute.

Se pun rosiile, se amesteca si se fierbe inca 10 minute.

Se introduce in cuptorul preancalzit pentru 15-20 minute.

Spre sfarsit se amesteca si se potriveste de gust cu sare si piper.

Se mananca calda cu mamaliga.

Pofta Buna!

TIPS-URI

1

Se poate pune la sfarsit si patrunjel sau marar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

ieri la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

ieri la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

ieri la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

ieri la 08:22

Șnițele crocante din dovlecei - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 17.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita ardeleneasca de porc, cu carnati afumati