Tocanita in sos de vin si pilaf de...
Postat de: trifadalia in PorcSe da ceapa pe razatoarea cu gauri mari, ardeiul gras se taie felii mici pe care le adaugam intr-o oala la calit, in ulei, timp de 10 minute. Se stinge cu rosiile taiate cubulete, apoi se adauga...Citeste continuarea
Tocanita de cartofi cu inimioare de...
Postat de: Satisfyyourcravings in PuiInimioarele se fierb in apa cu sare 20 de minute, apoi se scurg de apa. Intre timp, se toaca ceapa si ardeiul rosu, cartofii se curata de coaja si se taie cuburi, iar usturoiul se...Citeste continuarea
Tocanita de vitel la slow cooker...
Postat de: Constelatialeu in Slow CookerMai intai am taiat carnea cubulete potrivite, apoi am sters-o cu servetel si am tavalit-o prin faina amestecata cu piper si sare. Am calit bucatele de carne in ulei cate 3 min pe fiecare...Citeste continuarea
Tarta cu ciuperci si carne de curcan
Postat de: Ela68 in CurcanMod de preparare crusta : 1. Amestecati untul rece taiat cubulete cu faina si praful de copt, adaugati oul batut, smantana, sarea si apa si framantati pana obtineti o coca omogena ce se...Citeste continuarea
Tarta cu pui si ciuperci
Postat de: Meea in Mancaruri cu carneUmplutură: Tăiem ceapa felii subțiri și o punem la călit în ulei de măsline. Spălăm și tăiem bucățele pieptul de pui și îl punem peste ceapă. După ce pieptul...Citeste continuarea
Tocanita de pleurotus la slow...
Postat de: mirela0911 in Slow CookerIn vasul aparatului se pune uleiul. Ceapa se curata, se taie marunt si se pune peste ulei. Ciupercile se spala si se taie in cubulete potrivite. Se adauga peste ceapa. Se condimenteaza cu sare,...Citeste continuarea
Tarta cu branza, spanac si leurda
Postat de: Pungasa_Rogue in Mancaruri de legumeAluat: Untul, untura solida, oul, putin piper macinat, putina sare, putin busuioc uscat, putin maghiran uscat si putin oregano uscat se pun intr-un castron. Se cerne treptat faina peste ele,...Citeste continuarea
Tocana taraneasca de pui
Postat de: eumimi in PuiFierbem carnea de pui si oprim supa. Prajim apoi carnea de pui, doar cat sa o rumenim putin. In acelasi ulei in care am rumenit carnea de pui, calim ceapa taiata julienne pentru 7-8 minute....Citeste continuarea
Tocana de vita cu cimbru si mac si...
Postat de: Satisfyyourcravings in VitaSe preincalzeste cuptorul la 150 de grade Celsius. Carnea de vita se taie cuburi mari. Ceapa se taie juliene, usturoiul se piseaza, morcovii se taie in batoane mari, iar telina se feliaza....Citeste continuarea
Tortellini cu pui, ciuperci si...
Postat de: mihaelar63 in TortelliniPuiul se taie fasii sau cuburi dupa preferinta, se condimenteaza si se caleste in uleiul de la rosiile uscate pana devine auriu. Fierbeti tortellini in apa cu sare respectand...Citeste continuarea
Taitei cu omleta, varza si carne de...
Postat de: Satisfyyourcravings in PorcCarnea de porc se unge cu sosul Char Sui si se lasa la marinat minim 15 minute, apoi se gateste pe un gratar fierbinte, 3-4 minute pe parte. Se transfera pe un tocator si se taie fasii. ...Citeste continuarea
Tocanita de spanac, cu oua posate
Postat de: RODIMUR in Mancaruri de legumeSe curăță cepele, se spală, se taie mărunt și se călesc în ulei suficient, la foc mic, ca să nu se ardă. Se curăță usturoiul, se spală, se taie fin și se călește și el,...Citeste continuarea
Tocanita de porc cu ciuperci la...
Postat de: katty in PorcTaiem spata in cubulete mai maricele. Pornim aparatul pe optiunea Fry, punem uleiul si carnea. Amestecam ocazional pana carnea se albeste bine pe toate partile. Adaugam ceapa tocata fin. Amestecam...Citeste continuarea
Tarta cu ton si sardine
Postat de: ctlina in PestePregatiti aluatul - puteti folosi un aluat gata cumparat daca doriti. Puneti-l in forma de tarta unsa si intepati-l cu o furculita. Presarati deasupra cascavalul ras. Adaugati tonul...Citeste continuarea
Ton cu sfecla rosie si mascarpone
Postat de: mihaelar63 in Aperitive / GarnituriCeapa rosie se toaca marunt. Maruntiti caperele. Taiati cubulete mai mici sfecla rosie. Mascarponele trebuie adus la temperatura camerei pentru ase putea amesteca mai...Citeste continuarea
Tagliatelle cu pui in stil venetian
Postat de: Satisfyyourcravings in Bucatarasi celebriSe preincalzeste cuptorul la 180 de grade Celsius. Se unge puiul cu ulei si se presara cu sare si piper, apoi se aseaza cu pieptul in jos, pe o tava si se coace 1 1/2 ore pana cand este...Citeste continuarea
Tocana de porumbei la oala minune
Postat de: abetina in Mancaruri cu carneSe curata ceapa, se toaca si se pune pe fundul oalei, se adauga porumbeii, sare, piper, apa, se pune capacul si se fierb sub presiune cam o ora, depinde de cat de batrani sau tineri sunt...Citeste continuarea
Tocanita de post cu ciuperci,...
Postat de: katty in Mancaruri de postTocam ceapa fin si o punem la calit in uleiul incins. Presaram putina sare si acoperim cu un capac. Amestecam ocazional pana se inmoaie, apoi adaugam arpagicul intreg, curatat si spalat. Lasam sa...Citeste continuarea
Tocanita de naut cu carne de porc...
Postat de: katty in Mancaruri de legumeSpalam carnea si o taiem cuburi mai mari. In uleiul incins punem carnea si o acoperim cu un capac. Amestecam ocazional in ea pana se albeste pe toate partile. Adaugam ceapa tocata fin si mai...Citeste continuarea
Tocana de cartofi cu carnati de...
Postat de: gurita_ta2005 in Mancaruri cu carneCarnatii de curcan taiati feliute se pun la prajit intr-o tigaie de ceramica, se lasa pana cand se rumenesc pe ambele parti si se scot pe o farfurie. Punem si bucatiile de ficat taiate mai mici...Citeste continuarea
Tocanita cu ardei copti si linte
Postat de: rocsi_1612 in Mancaruri de postCeapa curatata, o tocati marunt. Ardeii curatati de cotor si seminte, ii taiati fasii, pastrati si zeama. Lintea o scurgeti de zeama, o clatiti sub un jet de apa. Rosiile decojite le tocati, iar...Citeste continuarea
Tocanita de cartofi, de post
Postat de: vasimur in Mancaruri de postTurnăm 3-4 linguri de ulei într-o cratiță. Curățăm și spălăm bine ceapa, o tăiem mărunt și o punem la prăjit, în uleiul bine încins, până ce se înmoaie....Citeste continuarea
Tortulet Primavara Capricioasa
Postat de: Constelatialeu in TorturiBlat. Am folosit o forma de tort cu pereti detasabili tapetata cu hartie de copt si avand diametrul de 18 cm. Am separat albusurile de galbenusuri. Am mixat bine albusurile cu un praf de...Citeste continuarea
Telina a la grec - reteta de post
Postat de: elucubratiiculinare in Mancaruri de postTelina se curata de coaja si se taie felii subtiri. Feliile de telina se prajesc pe rand in ulei incins. In uleiul ramas calim ceapa taiata fideluta. Cand ceapa incepe sa se rumeneasca,...Citeste continuarea
Tort de ciocolata cu crema de vanilie
Postat de: Bucataras inBlat: S e amesteca la robot ouale intregi cu zaharul si zaharul vanilat, pana isi tripleaza volumul si sunt cremoase. Se toarna apoi in fir subtire uleiul si apa. Faina se amesteca cu cacao si...Citeste continuarea
Tocana banateana cu carne de porc...
Postat de: katty in PorcIn uleiul/ untura incinsa punem carnea de porc. Acoperim cu un capac. Amestecam ocazional pana carnea se albeste bine pe toate partile si nu mai lasa apa. Adaugam ceapa tocata fin si morcovul....Citeste continuarea
Telina cu sos de mustar
Postat de: elucubratiiculinare in Mancaruri de postSe curata telina de coaja, se spala si se taie feliute subtiri, dupa care se prajeste in ulei incins. Se scoate si se pastreaza la cald. Calim ceapa taiata fideluta, adaugam telina si turnam...Citeste continuarea
Tocanita de ciuperci
Postat de: elucubratiiculinare in Mancaruri de postCeapa se curata, se spala si se toaca marunt. Ceapa verde se curata, se spala si se toaca marunt atat partea alba, cat si partea verde. Ciupercile se curata, se spala foarte bine de pamant si...Citeste continuarea
Tortellini cu ciuperci, sos alb si...
Postat de: simona72 in TortelliniCiupercile se spala si se taie in sferturi. Intr-o tigaie incapatoare se pun 2 linguri ulei de masline, se pune tigaia la incins si se adauga ciupercile. Se lasa tigaia la flacara mare si se...Citeste continuarea
Tahini (pasta de susan)
Postat de: ladydi in SosuriIntr-o tigaie uscata si incinsa punem susanul si amestecam in continuu. Il tinem circa 2 minute pana se incalzeste un pic. Oprim focul, mai amestecam un pic si lasam sa se raceasca, apoi...Citeste continuarea
Tarta din ficatei de pui si branza...
Postat de: RODIMUR in FicatSe face un aluat fraged, tare și nelipicios din făină, ou, sare și unt rece. Când aluatul este gata preparat, se împachetează într-o folie alimentară din plastic și se...Citeste continuarea
Tocanita de porc cu cartofi si...
Postat de: katty in PorcIn uleiul incins punem la calit ceapa tocata fin. Cand devine translucida, adaugam carnea taiata cubulete potrivite. Amestecam ocazional pana carnea se albeste pe toate partile, apoi acoperim cu...Citeste continuarea
Tochitura cu rinichi si ceapa...
Postat de: eumimi in PorcRinichiul folosit a fost fiert dinainte. Am taiat ceapa julienne si am calit-o in ulei incins. Adaugam rinichii taiati feliute si lasam la calit inca 5-6 minute. Adaugam o cana de apa,...Citeste continuarea
Tortellini cu broccoli
Postat de: mihaelar63 in TortelliniPuneti la fiert broccoli in apa clocotita cu sare. Feliati carnaciorii .. Curatati usturoiul si-l feliati. Spalati si taiati in doua rosiile. Dupa 4-5...Citeste continuarea
Tocanita de porc cu cartofi
Postat de: AlexTeacher in PorcTaie ceapa cubulete; Pune ulei intr-o cratita si caleste ceapa; Toaca usturoiul si pune-l si pe-acesta; Asezoneaza cu sare si piper; Adauga carnea taiata cubulete;...Citeste continuarea
Tocanita ardeleneasca de porc, cu...
Postat de: mihaelar63 in PorcCarnea se spala si se taie cuburi potrivite. Carnatul se portioneaza. Ceapa se curata si se toaca marunt. Puneti carnea la prajit intr-un vas non -aderent. Eu nu...Citeste continuarea
Tagliatelle cu chiftelute, ciuperci...
Postat de: MotanLaOale in PasteSe face o pasta de chiftele din carne, ou, painea inmuiata si stoarsa, ceapa rasa, mararul tocat, sare si piper si se tine la frigider cel putin o ora. Se fac chiftelute mici cu mana uda si se...Citeste continuarea
Tocana de cartofi cu carnat si...
Postat de: mihaelar63 in PorcCuratati si spalati cartofii. Jumatate din cartofi se taie cuburi mai mari. Jumatate din cartofi se taie cuburi mai mici. Curatati si tocati marunt ceapa. Spalti carnea...Citeste continuarea
Tortellini cu sunca si sos cremos
Postat de: mihaelar63 in TortelliniCuratati usturoiul si spalati verdeturile. Caliti usor usturoiul taiat felii in unt amestecat cu ulei. Adaugati sunca taiata cubulete. Adaugati rosiile si lasati 1-2...Citeste continuarea
Tocanita de ceapa
Postat de: privatelaura in PuiSe condimenteaza carnea de pui cu sare, piper, usturoi, după cum va place. Se adaugă o ceapă tocată mărunt. Se amestecă bine, apoi se pune la rece câteva ore. Cu ceva timp timp inainte...Citeste continuarea
Taktouka - salata marocana
Postat de: RODIMUR in SalateArdeii copți se decongelează, se scurg de zeama pe care o lasă și se taie fâșii. Roșiile se spală, se opăresc, se decojesc, se curăță de semințe și se taie cubulețe....Citeste continuarea
Tocanita de legume cu organe de vitel
Postat de: Pungasa_Rogue in VitaSe spala organele de vitel si se taie in bucati potrivite. Se pun intr-un wok impreuna cu uleiul si o lingurita de sare si se prajesc cat sa se patrunda, adaugand si putina apa daca este necesar....Citeste continuarea
Tarta cu somon si legume
Postat de: oanapl in SomonFierbi legumele pentru 5-10 minute și le scurgi bine de apă. Pui somonul pe grill și îl lași să se rumenească pe ambele părți. Mixezi ouăle cu smântâna, apoi adaugi...Citeste continuarea
Tarta cu broccoli, ficatei si pipote
Postat de: oanapl in FicatPui la fiert măruntaiele în apă cu sare. Când sunt aproape fierte, le scurgi bine de apă și le tai mărunt. Separat, pui la fiert buchețelele de broccoli în apă cu sare...Citeste continuarea
Toba de casa
Postat de: Ina in Mancaruri cu carneStomacul de porc se intoarce pe dos si se freaca cu multa sare grunjoasa, astfel jupuindu-se foarte usor stratul de murdarie ( se desprinde ca o membrana ) si ramanand doar matul de toba,...Citeste continuarea
Tort dobos
Postat de: oanapl in TorturiPentru foi pui oul in bol robotului, adaugi zaharul si foarte putina sare si mixezi pana cand isi tripleaza volumul. Peste ou adaugi untul topit si racit si cerni faina, iar apoi cu miscari largi...Citeste continuarea
Tocana de vita Loc Lac- Cambodgia
Postat de: ctlina in VitaTaiati carnea de vita in cuburi. Amestecati ingredientele pentru marinată, adaugati carnea si amestecati bine. Dati la rece 1-2 ore, amestecati de cateva ori. Puneti uleiul...Citeste continuarea
Turta dulce
Postat de: Bucataras inMai intai, pune o lingura de zahar intr-o craticioara si lasa-l sa se caramelizeze. Adauga cu grija apa fierbinte si lasa la foc mic sa se dizolve totul. Amesteca restul de zahar cu...Citeste continuarea
Tarte cu carne de Craciun
Postat de: ancutsa in PorcSe amestecă, într-un castron, carnea tocată cu oul, usturoiul, condimentele, cartofii raşi, morcovul ras şi verdeaţa. Se căleşte amestecul într-o tigaie cu puţin ulei...Citeste continuarea
Taci si inghite
Postat de: mady90 in PorcSe dau pe razatoarea mare cascavalul si branza de oi. Kaizerul se taie mic si se prajeste. Se face o mamaliga mai molcuta. Mamaliga se face astfel: Se pune apa la fiert cu un praf de sare si un...Citeste continuarea