A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Tocanita in sos de vin si pilaf de...

Postat de: trifadalia in Porc

Se da ceapa pe razatoarea cu gauri mari, ardeiul gras se taie felii mici pe care le adaugam intr-o oala la calit, in ulei, timp de 10 minute. Se stinge cu rosiile taiate cubulete, apoi se adauga...Citeste continuarea

Tocanita de cartofi cu inimioare de...

Postat de: Satisfyyourcravings in Pui

Inimioarele se fierb in apa cu sare 20 de minute, apoi se scurg de apa.  Intre timp, se toaca ceapa si ardeiul rosu, cartofii se curata de coaja si se taie cuburi, iar usturoiul se...Citeste continuarea

Tocanita de vitel la slow cooker...

Postat de: Constelatialeu in Slow Cooker

Mai intai am taiat carnea cubulete potrivite, apoi am sters-o cu servetel si am tavalit-o prin faina amestecata cu piper si sare. Am calit bucatele de carne in ulei cate 3 min  pe fiecare...Citeste continuarea

Tarta cu ciuperci si carne de curcan

Postat de: Ela68 in Curcan

Mod de preparare crusta : 1. Amestecati untul rece taiat cubulete cu faina si praful de copt, adaugati oul batut, smantana, sarea si apa si framantati pana obtineti o coca omogena ce se...Citeste continuarea

Tarta cu pui si ciuperci

Postat de: Meea in Mancaruri cu carne

Umplutură: Tăiem ceapa felii subțiri și o punem la călit în ulei de măsline. Spălăm și tăiem bucățele pieptul de pui și îl punem peste ceapă. După ce pieptul...Citeste continuarea

Tocanita de pleurotus la slow...

Postat de: mirela0911 in Slow Cooker

In vasul aparatului se pune uleiul. Ceapa se curata, se taie marunt si se pune peste ulei. Ciupercile se spala si se taie in cubulete potrivite. Se adauga peste ceapa. Se condimenteaza cu sare,...Citeste continuarea

Tarta cu branza, spanac si leurda

Postat de: Pungasa_Rogue in Mancaruri de legume

Aluat: Untul, untura solida, oul, putin piper macinat, putina sare, putin busuioc uscat, putin maghiran uscat si putin oregano uscat se pun intr-un castron. Se cerne treptat faina peste ele,...Citeste continuarea

Tocana taraneasca de pui

Postat de: eumimi in Pui

Fierbem carnea de pui si oprim supa. Prajim apoi carnea de pui, doar cat sa o rumenim putin. In acelasi ulei in care am rumenit carnea de pui, calim ceapa taiata julienne pentru 7-8 minute....Citeste continuarea

Tocana de vita cu cimbru si mac si...

Postat de: Satisfyyourcravings in Vita

Se preincalzeste cuptorul la 150 de grade Celsius. Carnea de vita se taie cuburi mari. Ceapa se taie juliene, usturoiul se piseaza, morcovii se taie in batoane mari, iar telina se feliaza....Citeste continuarea

Tortellini cu pui, ciuperci si...

Postat de: mihaelar63 in Tortellini

Puiul se taie fasii sau cuburi dupa preferinta, se condimenteaza si se caleste in uleiul de la rosiile uscate pana devine auriu. Fierbeti tortellini in apa cu sare respectand...Citeste continuarea

Taitei cu omleta, varza si carne de...

Postat de: Satisfyyourcravings in Porc

Carnea de porc se unge cu sosul Char Sui si se lasa la marinat minim 15 minute, apoi se gateste pe un gratar fierbinte, 3-4 minute pe parte. Se transfera pe un tocator si se taie fasii. ...Citeste continuarea

Tocanita de spanac, cu oua posate

Postat de: RODIMUR in Mancaruri de legume

Se curăță cepele, se spală, se taie mărunt și se călesc în ulei suficient, la foc mic, ca să nu se ardă. Se curăță usturoiul, se spală, se taie fin și se călește și el,...Citeste continuarea

Tocanita de porc cu ciuperci la...

Postat de: katty in Porc

Taiem spata in cubulete mai maricele. Pornim aparatul pe optiunea Fry, punem uleiul si carnea. Amestecam ocazional pana carnea se albeste bine pe toate partile. Adaugam ceapa tocata fin. Amestecam...Citeste continuarea

Tarta cu ton si sardine

Postat de: ctlina in Peste

Pregatiti aluatul - puteti folosi un aluat gata cumparat daca doriti. Puneti-l in forma de tarta unsa si intepati-l cu o furculita. Presarati deasupra cascavalul ras. Adaugati tonul...Citeste continuarea

Ton cu sfecla rosie si mascarpone

Postat de: mihaelar63 in Aperitive / Garnituri

Ceapa rosie se toaca marunt. Maruntiti caperele. Taiati cubulete mai mici sfecla rosie. Mascarponele trebuie adus la temperatura camerei pentru ase putea amesteca mai...Citeste continuarea

Tagliatelle cu pui in stil venetian

Postat de: Satisfyyourcravings in Bucatarasi celebri

Se preincalzeste cuptorul la 180 de grade Celsius.  Se unge puiul cu ulei si se presara cu sare si piper, apoi se aseaza cu pieptul in jos, pe o tava si se coace 1 1/2 ore pana cand este...Citeste continuarea

Tocana de porumbei la oala minune

Postat de: abetina in Mancaruri cu carne

Se curata ceapa, se toaca si se pune pe fundul oalei, se adauga porumbeii, sare, piper, apa, se pune capacul si se fierb sub presiune cam o ora, depinde de cat de batrani sau tineri sunt...Citeste continuarea

Tocanita de post cu ciuperci,...

Postat de: katty in Mancaruri de post

Tocam ceapa fin si o punem la calit in uleiul incins. Presaram putina sare si acoperim cu un capac. Amestecam ocazional pana se inmoaie, apoi adaugam arpagicul intreg, curatat si spalat. Lasam sa...Citeste continuarea

Tocanita de naut cu carne de porc...

Postat de: katty in Mancaruri de legume

Spalam carnea si o taiem cuburi mai mari. In uleiul incins punem carnea si o acoperim cu un capac. Amestecam ocazional in ea pana se albeste pe toate partile. Adaugam ceapa tocata fin si mai...Citeste continuarea

Tocana de cartofi cu carnati de...

Postat de: gurita_ta2005 in Mancaruri cu carne

Carnatii de curcan taiati feliute se pun la prajit intr-o tigaie de ceramica, se lasa pana cand se rumenesc pe ambele parti si se scot pe o farfurie. Punem si bucatiile de ficat taiate mai mici...Citeste continuarea

Tocanita cu ardei copti si linte

Postat de: rocsi_1612 in Mancaruri de post

Ceapa curatata, o tocati marunt. Ardeii curatati de cotor si seminte, ii taiati fasii, pastrati si zeama. Lintea o scurgeti de zeama, o clatiti sub un jet de apa. Rosiile decojite le tocati, iar...Citeste continuarea

Tocanita de cartofi, de post

Postat de: vasimur in Mancaruri de post

Turnăm 3-4 linguri de ulei într-o cratiță. Curățăm și spălăm bine ceapa, o tăiem mărunt și o punem la prăjit, în uleiul bine încins, până ce se înmoaie....Citeste continuarea

Tortulet Primavara Capricioasa

Postat de: Constelatialeu in Torturi

Blat. Am folosit o forma de tort cu pereti detasabili tapetata cu hartie de copt si avand diametrul de 18 cm.   Am separat albusurile de galbenusuri. Am mixat bine albusurile cu un praf de...Citeste continuarea

Telina a la grec - reteta de post

Postat de: elucubratiiculinare in Mancaruri de post

Telina se curata de coaja si se taie felii subtiri. Feliile de telina se prajesc pe rand in ulei incins. In uleiul ramas calim ceapa taiata fideluta. Cand ceapa incepe sa se rumeneasca,...Citeste continuarea

Tort de ciocolata cu crema de vanilie

Postat de: Bucataras in

Blat: S e amesteca la robot ouale intregi cu zaharul si zaharul vanilat, pana isi tripleaza volumul si sunt cremoase. Se toarna apoi in fir subtire uleiul si apa. Faina se amesteca cu cacao si...Citeste continuarea

Tocana banateana cu carne de porc...

Postat de: katty in Porc

In uleiul/ untura incinsa punem carnea de porc. Acoperim cu un capac. Amestecam ocazional pana carnea se albeste bine pe toate partile si nu mai lasa apa. Adaugam ceapa tocata fin si morcovul....Citeste continuarea

Telina cu sos de mustar

Postat de: elucubratiiculinare in Mancaruri de post

Se curata telina de coaja, se spala si se taie feliute subtiri, dupa care se prajeste in ulei incins. Se scoate si se pastreaza la cald. Calim ceapa taiata fideluta, adaugam telina si turnam...Citeste continuarea

Tocanita de ciuperci

Postat de: elucubratiiculinare in Mancaruri de post

Ceapa se curata, se spala si se toaca marunt. Ceapa verde se curata, se spala si se toaca marunt atat partea alba, cat si partea verde. Ciupercile se curata, se spala foarte bine de pamant si...Citeste continuarea

Tortellini cu ciuperci, sos alb si...

Postat de: simona72 in Tortellini

Ciupercile se spala si se taie in sferturi. Intr-o tigaie incapatoare se pun 2 linguri ulei de masline, se pune tigaia la incins si se adauga ciupercile. Se lasa tigaia la flacara mare si se...Citeste continuarea

Tahini (pasta de susan)

Postat de: ladydi in Sosuri

Intr-o tigaie uscata si incinsa punem susanul si amestecam in continuu. Il tinem circa 2 minute pana se incalzeste un pic. Oprim focul, mai amestecam un pic si lasam sa se raceasca, apoi...Citeste continuarea

Tarta din ficatei de pui si branza...

Postat de: RODIMUR in Ficat

Se face un aluat fraged, tare și nelipicios din făină, ou, sare și unt rece. Când aluatul este gata preparat, se împachetează într-o folie alimentară din plastic și se...Citeste continuarea

Tocanita de porc cu cartofi si...

Postat de: katty in Porc

In uleiul incins punem la calit ceapa tocata fin. Cand devine translucida, adaugam carnea taiata cubulete potrivite. Amestecam ocazional pana carnea se albeste pe toate partile, apoi acoperim cu...Citeste continuarea

Tochitura cu rinichi si ceapa...

Postat de: eumimi in Porc

Rinichiul folosit a fost fiert dinainte.  Am taiat ceapa julienne si am calit-o in ulei incins. Adaugam rinichii taiati feliute si lasam la calit inca 5-6 minute. Adaugam o cana de apa,...Citeste continuarea

Tortellini cu broccoli

Postat de: mihaelar63 in Tortellini

 Puneti la fiert broccoli in apa clocotita cu sare. Feliati carnaciorii .. Curatati usturoiul si-l feliati. Spalati si taiati in doua rosiile. Dupa 4-5...Citeste continuarea

Tocanita de porc cu cartofi

Postat de: AlexTeacher in Porc

Taie ceapa cubulete; Pune ulei intr-o cratita si caleste ceapa; Toaca usturoiul si pune-l si pe-acesta; Asezoneaza cu sare si piper; Adauga  carnea taiata cubulete;...Citeste continuarea

Tocanita ardeleneasca de porc, cu...

Postat de: mihaelar63 in Porc

Carnea se spala si se taie cuburi potrivite. Carnatul se portioneaza. Ceapa se curata si se toaca marunt. Puneti carnea la prajit intr-un vas non -aderent. Eu nu...Citeste continuarea

Tagliatelle cu chiftelute, ciuperci...

Postat de: MotanLaOale in Paste

Se face o pasta de chiftele din carne, ou, painea inmuiata si stoarsa, ceapa rasa, mararul tocat, sare si piper si se tine la frigider cel putin o ora. Se fac chiftelute mici cu mana uda si se...Citeste continuarea

Tocana de cartofi cu carnat si...

Postat de: mihaelar63 in Porc

Curatati si spalati cartofii. Jumatate din cartofi se taie cuburi mai mari. Jumatate din cartofi se taie cuburi mai mici. Curatati si tocati marunt ceapa. Spalti carnea...Citeste continuarea

Tortellini cu sunca si sos cremos

Postat de: mihaelar63 in Tortellini

Curatati usturoiul si spalati verdeturile. Caliti usor usturoiul taiat felii in unt amestecat cu ulei. Adaugati sunca taiata cubulete. Adaugati rosiile si lasati 1-2...Citeste continuarea

Tocanita de ceapa

Postat de: privatelaura in Pui

Se condimenteaza carnea de pui cu sare, piper, usturoi, după cum va place. Se adaugă o ceapă tocată mărunt. Se amestecă bine, apoi se pune la rece câteva ore. Cu ceva timp timp inainte...Citeste continuarea

Taktouka - salata marocana

Postat de: RODIMUR in Salate

Ardeii copți se decongelează, se scurg de zeama pe care o lasă și se taie fâșii. Roșiile se spală, se opăresc, se decojesc, se curăță de semințe și se taie cubulețe....Citeste continuarea

Tocanita de legume cu organe de vitel

Postat de: Pungasa_Rogue in Vita

Se spala organele de vitel si se taie in bucati potrivite. Se pun intr-un wok impreuna cu uleiul si o lingurita de sare si se prajesc cat sa se patrunda, adaugand si putina apa daca este necesar....Citeste continuarea

Tarta cu somon si legume

Postat de: oanapl in Somon

Fierbi legumele pentru 5-10 minute și le scurgi bine de apă. Pui somonul pe grill și îl lași să se rumenească pe ambele părți. Mixezi ouăle cu smântâna, apoi adaugi...Citeste continuarea

Tarta cu broccoli, ficatei si pipote

Postat de: oanapl in Ficat

Pui la fiert măruntaiele în apă cu sare. Când sunt aproape fierte, le scurgi bine de apă și le tai mărunt. Separat, pui la fiert buchețelele de broccoli în apă cu sare...Citeste continuarea

Toba de casa

Postat de: Ina in Mancaruri cu carne

Stomacul de porc se intoarce pe dos si se freaca cu multa sare grunjoasa, astfel jupuindu-se foarte usor stratul de murdarie ( se desprinde ca o membrana )  si ramanand doar matul de toba,...Citeste continuarea

Tort dobos

Postat de: oanapl in Torturi

Pentru foi pui oul in bol robotului, adaugi zaharul si foarte putina sare si mixezi pana cand isi tripleaza volumul. Peste ou adaugi untul topit si racit si cerni faina, iar apoi cu miscari largi...Citeste continuarea

Tocana de vita Loc Lac- Cambodgia

Postat de: ctlina in Vita

Taiati carnea de vita in cuburi. Amestecati ingredientele pentru marinată, adaugati carnea si amestecati bine. Dati la rece 1-2 ore, amestecati de cateva ori. Puneti uleiul...Citeste continuarea

Turta dulce

Postat de: Bucataras in

Mai intai, pune o lingura de zahar intr-o craticioara si lasa-l sa se caramelizeze. Adauga cu grija apa fierbinte si lasa la foc mic sa se dizolve totul. Amesteca restul de zahar cu...Citeste continuarea

Tarte cu carne de Craciun

Postat de: ancutsa in Porc

  Se amestecă, într-un castron, carnea tocată cu oul, usturoiul, condimentele, cartofii raşi, morcovul ras şi verdeaţa. Se căleşte amestecul într-o tigaie cu puţin ulei...Citeste continuarea

Taci si inghite

Postat de: mady90 in Porc

Se dau pe razatoarea mare cascavalul si branza de oi. Kaizerul se taie mic si se prajeste. Se face o mamaliga mai molcuta. Mamaliga se face astfel: Se pune apa la fiert cu un praf de sare si un...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]