A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Biscuiti cu cocos

Postat de: xana in Dulciuri

Mixam zaharul cu margarina pana aceasta devine pufoasa. Adaugam apoi oul si vanilia si omogenizam. Amestecam faina cu praful de copt, sarea si fulgii de cocos si adaugam jumatate din acest...Citeste continuarea

Budinca de gris

Postat de: Creatsa in Dulciuri

Intr-o craticioara se pune laptele la fiert cu un praf de sare. Cand incepe sa fiarba ,se adauga grisul in ploaie amestecand continuu cu un tel. Se lasa grisul sa fiarba la foc mic pana se...Citeste continuarea

Bomboane cu cocos trase in ciocolata

Postat de: Lia1 in Prajituri

Untul l-am scos de seara ca sa fie la temperatura camerei a doua zi dimineata. 1. Amesteci toate ingredientele cu mana. Framanti bine pana devine o masa compacta ca o minge. Daca amestecul ti...Citeste continuarea

Boeuf bourguignon

Postat de: Satisfyyourcravings in Vita

Carnea se usucă cu ajutorul unui prosop.  Baconul se prăjește fără  ulei , până devine crocant. Se scoate pe un prosop de hârtie.  În tigaia...Citeste continuarea

Bavareza cu capsuni

Postat de: comanligia in Torturi

Am inceput cu jeleul cu care am ornat tortul. Am mixat capsunile spalate, impreuna cu zeama de lamaie si zaharul, apoi l-am fiert putin pe aragaz. Am dizolvat gelatina conform instructiunilor...Citeste continuarea

Budinca si jeleu de capsuni

Postat de: ianculubita in Dulciuri

Pregatim budinca dupa instructiunile de pe plic in 500 ml lapte si 2 linguri zahar (eu nu pun mai mult) iar dupa ce s-a racit foarte bine amestecam cu fulgii de ciocolata, umplem cupele pana la...Citeste continuarea

Borş de dovlecei cu ştevie

Postat de: madi_marin in Ciorbe

Ceapa şi ardeiul tocate, morcovul,ţelina şi păstârnacul date pe răzătoarea cu ochiuri mari se pun la călit în ulei, apoi se adaugă apă şi se lasă să fiarbă pentru 15...Citeste continuarea

Budincute cu branza crema

Postat de: Bucataras in Penne

Am folosit de data asta o combinatie de branzeturi cremoase si usor dulci si am fost de-a dreptul incantati de rezultat!  Am pus intai pastele la fiert.  Intr-un castron am pus...Citeste continuarea

Bors de cocos

Postat de: rocsi_1612 in Ciorbe

Cocosul il parlim putin la flacara aragazului sa indepartam eventualul puf care a mai ramas pe el dupa ce a fost curatat. Il spalam bine apoi il transam. Intr-o oala punem ceva mai multa apa,...Citeste continuarea

Briose cu ciocolata

Postat de: amalia01 in Fusilli

-fierbi pastele in apa cu sare - bati ouale cu zaharul si laptele -in forma de briose asezi ½ din cantitatea de paste,dupa care torni ou batut; -pui cate o lingurita de crema in...Citeste continuarea

Briose cu piept de pui si ciuperci

Postat de: ilinca_rox in Aperitive / Garnituri

Pieptul de pui se spala si se condimenteaza cu sare, piper si oregano, apoi se pune la prajit intr-o togaie cu putin ulei. Se lasa cate 2-3 minute pe fiecare parte pana se rumeneste. Se lasa...Citeste continuarea

Budinca de paste

Postat de: AnyCostescu in Paste

Intr-un vas batem ouale cu putina sare. Adaugam ricotta si amestecam bine. Incorporam pastele, mai adaugalm putina sare si piper. Rasturnam totul intr-o tava in care am pus o hartie de...Citeste continuarea

Bastonase de crab cu maioneza

Postat de: delia64 in Aperitive / Garnituri

Se taie bastonasele marunt . Curatam ceapa si o taiem foarte marunt. Facem maioneza dintr-un galbenus . Amestecam bastonasele taiate , ceapa si maioneza , condimentam cu sare si piper...Citeste continuarea

Briose cu ciocolata

Postat de: pity19 in Dulciuri

Adaugam cele doua oua si zaharul intr-un vas , mixam pana devine spumos ; Adaugam laptele , faina , mixam in continuare ; Punem stafidele , ciocolata topita , romul , biscuitii sfarmati ,...Citeste continuarea

Biscuiti ''doua culori''

Postat de: Adele in Dulciuri

Punem untul taiat cuburi intr-un vas,adaugam zaharul si amestecam bine cu o furculita ,adaugam oul ,faina si framantam un aluat elastic.Impartim aluatul in doua ,o parte o punem in frigider iar in...Citeste continuarea

Burger de peste

Postat de: RuxyRux in Peste

Pestele se curata cu multa rabdare de oase( mare atentie, nu va grabiti). Se toaca si se dau legumele pe razatoare. Pestele curatat se pune in blender impreuna cu legumele, restul...Citeste continuarea

Briose aperitiv

Postat de: AlexandraOrdean in Aperitive / Garnituri

Intr- un bol amestecam toate ingredientele. Asezonam cu sare si piper. Pregatim formele de briose, le umplem, lasand aproximativ 1-2 cm de sus liber de la gura formei. Le dam la cuptor...Citeste continuarea

Baclava

Postat de: Studenta_la_cratita in Prajituri

Se topește untul în cuptorul cu microunde (1 minut și jumătate la 800 w). Nuca măcinată, cele 4 linguri zahăr și lingurița de scorțișoară se amestecă...Citeste continuarea

Budincă de orez

Postat de: panacris in Mancare copii

Orezul se pune la fiert în laptele rece, cu un prfa de sare, zahă și zahăr vanilinat, la foc mediu cca. 30 de minute, până ce se umflă. Se lasă la răcit cca. 30 de minute....Citeste continuarea

Borș de curcan

Postat de: panacris in Ciorbe

Măruntaiele de curcan se pun la fiert, într-un vas cu apă rece, la foc mic, neacoperit, cca. 60 de minute. Legumele se curăță, se toacă mărunt și se pun la călit în puțin...Citeste continuarea

Biscuiti sarati

Postat de: simsim82 in Dulciuri

Se dizolva drojdia in jumatate din cantitatea de apa, se cerne faina intr-un bol si se amesteca cu putina sare, apoi se adauga drojdia si uleiul. Se amesteca usor, adaugand si restul de apa, putin...Citeste continuarea

Briose cu banane

Postat de: nadea68 in Dulciuri

Ouale intregi le punem intr-un castron si le batem bine cu mixerul.Adaugam zaharul si continuam sa mixam pana se albesc  si se topeste zaharul.Adaugam uleiul si laptele.continuam sa mixam....Citeste continuarea

Baigli cu nutella si stafide

Postat de: pity19 in Dulciuri

Pregatim aluatul: Cernem faina intr-un vas, adaugam untul, 2 oua, zaharul,, zaharul vanilat, drojdia dizolvata in 5 linguri de lapte. Amestecam bine cu o paleta sau cu mana pana devine un aluat...Citeste continuarea

Briose cu ciocolata

Postat de: CarmenBlue in Prajituri

Ciocolata razuita se amesteca bine cu faina. zaharul si praful de copt. Untul, la temperatura camerei, se amesteca bine cu oul si apoi se adauga laptele batut. Se amesteca cele doua compozitii...Citeste continuarea

Briose cu cascaval

Postat de: CarmenBlue in Aperitive / Garnituri

Se combina ingredientele uscate, apoi cele lichide si se omogenizeaza cele doua compozitii. Se ung formele cu unt si se umplu pe trei sferturi. Se coc la foc mediu pentru 20 de min. sau pana...Citeste continuarea

Biscuiti crocanti cu malai

Postat de: gatiticuspor in Dulciuri

  Asezati toate ingredientele intr-un castron incapator si amestecati bine pana ce obtineti un aluat moale.    Formati bile de marimea unei nuci si aplatizati apasand usor cu...Citeste continuarea

Bruschete cu ton si ulei de trufe

Postat de: AlexandraOrdean in Ton

Prajim painea. Intr-un bol punem tonul maruntit, scurs de ulei. Adaugam usturoiul pisat, sarea si praful de usturoi dupa gust. Pulverizam ulei de trufe pe painea prajita si adaugam...Citeste continuarea

Baghete cu salam picant

Postat de: pity19 in Pizza

Aluat : Adaugam faina intr-un castron cu sarea , drojdia dizolvata in apa , iar la sfarsit putin ulei . Amestecam bine , pana devine un aluat usor lipicios . Lasam la odihnit 30 de minute. Intre...Citeste continuarea

Biscuiti cu ciocolata

Postat de: Creatsa in Dulciuri

Intr-un bol am mixat untul moale la temperatura camerei cateva secunde pana a devenit spumos. Am adaugat treptat zaharul,zaharul vanilat,coaja de lamaie si extractul de vanilie si am mixat pana am...Citeste continuarea

Briose cu nuca de cocos si...

Postat de: Ina75 in Prajituri

Punem praful de copt si sare peste faina cernuta si omogenizam. Incalzim cuptorul. Pregatim un bol in care punem ouale si mixam. Adaugam uleiul si continuam sa amestecam. Punem laptele si...Citeste continuarea

Briose cu ciocolata

Postat de: CarmenBlue in Prajituri

Am topit untul intr-un ibric si in el am topit ciocolata rupta in bucati. Am lasat  deoparte sa se raceasca usor. Ouale le batem cu zaharul, zaharul vanilat si esenta de vanilie timp de 3...Citeste continuarea

Baclava

Postat de: madi_marin in Prajituri

Se încinge cuptorul. Untul se topeşte până devine lichid. Nuca măcinată nu foarte fin se amestecă cu cele 80 g zahăr şi coaja de lămâie. Se întind foile pe...Citeste continuarea

Budinca de paine, banane si nuci

Postat de: aura78 in Dulciuri

Unge cu unt bolurile si tapiteaza-le cu zaharul brun. Intr-un castron pune painea taiata cubulete ,laptele,zaharul alb si ouale.Tritureaza totul bine,pana cand vezi ca devine o crema liquida...Citeste continuarea

Briose cu ciocolata

Postat de: RuxyRux in Prajituri

Simple rapide si delicioase: Topim untul intr-un ibric si in el topim ciocolata, apoi racim usor compozitia. Ouale le batem cu zaharul si vanilia timp de 3 minute la mixer. Peste...Citeste continuarea

Budinca de orez cu lapte

Postat de: simona72 in Dulciuri

Spalam orezul in mai multe ape, il punem la fiert impreuna cu laptele si mirodeniile intr-o craticioara cu fundul dublu. Lasam sa fiarba orezul 15 minute, scoatem mirodeniile, amestecam orezul...Citeste continuarea

Budinca de gris cu caramel

Postat de: AlexandraOrdean in Mancare copii

Punem laptele la fiert impreuna cu zaharul si vanilia. Cand incepe sa fiarba adaugam in ploaie grisul. Amestecam continuu. Lasam sa fiarba aproximativ 5 minute. Topim zaharul pentru...Citeste continuarea

Bomboane de ciocolata cu cafea

Postat de: jolygina in Prajituri

Topim ciocolata sa fie cat mai fluida apoi adaugam uleiul si il incorporam ca la maioneza putin cate putin iar la sfarsit aduagam esenta de cafea .Turnam cicolata in forma de silicon care a fost...Citeste continuarea

Bibilică la cuptor

Postat de: panacris in Mancaruri cu carne

Bibilica curățată bine de pene, se presară cu sare aromată, se unge cu ulei de măsline și se așează într-un vas înalt, se acoperă cu apă și vin, plus mirodeniile de mai...Citeste continuarea

Budinca de spanac cu paste la cuptor

Postat de: bianca92 in Paste

1.Spanacul se spala bine si se pune la fiert. O data fiert, se scurge de apa si se piseaza cu blenderul.    Intr-o cratita calim usturoiul zdrobit cu  faina apoi adaugam spanacul...Citeste continuarea

Bapao (Chifle umplute)

Postat de: Satisfyyourcravings in Mancaruri cu carne

Carnea se călește în puțin ulei, până își schimbă culoarea. Se adaugă ceapa, usturoiul și chili și se gătesc câteva minute. La final se adaugă sosul de soia și...Citeste continuarea

Bezele

Postat de: jolygina in Prajituri

Batem albusurile spuma cu praful de sare pana se intaresc, apoi adaugam treptat zaharul lingura cu lingura si batem in continuare albusurile pana devin lucioase .Cand albusurile sunt tari si...Citeste continuarea

Biscuiti cu cacao si cocos

Postat de: simsim82 in Dulciuri

Aluat: se framanta un aluat nelipicios din toate ingredientele, se inveleste in folie transparenta si se da la frigider o ora. Se amesteca nuca de cocos cu zaharul si albusul si se lasa 10...Citeste continuarea

Brownies

Postat de: nadea68 in Prajituri

Intr-un castron pune zaharul,ouale,sarea,esenta de rom.Cu un batator amestecam totul pana obtinem o crema spumoasa. Adaugam untul topit si amestecam.Faina o amestecam cu praful de copt si cacao...Citeste continuarea

Budinca de orez cu bezea

Postat de: rhapsody in Dulciuri

1. Spalam orezul in 4-5 ape, il scurgem bine apoi il punem intr-o cratita groasa, non-aderenta, impreuna cu laptele, cuisoarele, scortisoara, zaharul brun si amesteacam bine. Stam cu ochii pe el...Citeste continuarea

Briose cu fructe confiate

Postat de: AlexandraOrdean in Dulciuri

Punem intr-un bol ingredientele si le amestecam. Taiem ananasul felioare subtiri si incorporam in compozitie. Impartim in forme de copt pentru briose si presaram deasupra...Citeste continuarea

Briose cu morcov si portocala

Postat de: simsim82 in Prajituri

Morcovul curatat si spalat se da pe razatoarea mica sau mai simplu - la robot! Ouale se bat cu zaharul, iar cand compozitia este ''spumoasa'' adaugati morcovul. Apoi se adauga faina deja...Citeste continuarea

Blat de tort

Postat de: madalinaneamu in Torturi

Separam ouale ,mixam albusurile spuma cu un praf de sare,adaugam zaharul treptat si amestecam bine cu telul sau mixerul pana devin spuma tare. Adaugam galbenusurile ,apa rece si amestecam bine...Citeste continuarea

Brezel - Covrigi cu sare si mac

Postat de: simsim82 in Piine

Maia : Se amesteca bine toate ingredientele si se lasa la crescut pana isi dubleaza volumul - circa 1 ora Aluat: Se amesteca toate ingredientele cu maiaua si se framanta bine pana obtinem un...Citeste continuarea

Briose cu fructe de padure

Postat de: ela in Prajituri

Preincalziti cuptorul. Untul il lasam la temperatura camerei cu cateva ore inainte. Fulgii de ovaz ii macinam marunt.  Cerneti faina,apoi adaugati fulgii de ovaz,praful de copt si...Citeste continuarea

Bors cu urzici si ciuperci

Postat de: ianculubita in Ciorbe

In primul rand ne ocupam de urzici,le curatam,daca aveti manusi sa le folositi pentru ca inteapa dar intepaturile de urzici,fac bine la reumatism(asta a fost o paranteza),le spalam in multe ape...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]