- 4 morcovi
 
    - 3 patrunjei
 
    - 2 cepe galbene
 
    - 2 fire de ceapa verde
 
    - ardei macerat
 
    - 3 spinari de pui
 
    - 1 l bors de casa
 
    - 200 ml smantana 20% grasime
 
    - 1 ou
 
    - 100 gr orez
 
    - 2 cartofi
 
    - tarhon proaspat
 
    - apa
 
    - sare
 
    - piper
 
    - ulei
 
						
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
			 
						 
						
					 
					
						
							Portii: 8
																												Timp de preparare: sub 60 minute
                         
                        
						
        
        
    
						
						MOD DE PREPARARE RETETA Bors de pui:
						
    - Curatam si spalam bine legumele.
 
    - Le taiem cubulete si le punem la calit in putin ulei, cu exceptia cartofului.
 
    - Spalam bine carnea de pui si o adaugam peste legume.
 
    - Adaugam apa, aproximativ 2,5-3 l.
 
    - Asezonam si lasam la fiert aproximativ 30 minute.
 
    - Adaugam orezul, cartoful taiat cubulete si borsul. Gustam din nou si mai adaugam sare si piper dupa caz.
 
    - Mai lasam la fiert aproximativ 15-20 minute.
 
    - Lasam sa se raceasca si cand s-a mai domolit dregem cu ou batut si smantana, dupa care adaugam tarhonul taiat marunt.
 
 
                        
						                        Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de pui" nu uita sa-i faci un review.