Bavareza de mure

de daniastefania in Dulciuri, 15 Feb 2015 | 4373 vizualizari

 

Astazi va invit la o portie de bavareza de mure. Usoara, delicata si dulcee!

 

INGREDIENTE

  • 250 gr mure congelate
  • 100 gr + 3 linguri zahar
  • 200 ml frisca
  • 3 albusuri de ou
  • 1 plic gelatina
  • Ulei pentru uns forma
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bavareza de mure:

Punem gelatina la inmuiat in putina apa rece. Murele, pasate anterior, se pun la fiert impreuna cu 100 gr zahar. Le fierbem la foc mic cam 5 minute. Strecuram sosul de mure obtinut printr-o sita, pentru a nu ramane seminte. Adaugam gelatina si amestecam bine sa se dizolve.

Batem bine frisca si o adaugam la mure. Albusurile se bat spuma cu 3 lingurite de zahar. Adaugam si spuma, usor, la mure.

Ungem cu putin ulei o forma de savarina. Turnam compozitia de mure, in forma si dam la congelator, pana se intareste.

O scoatem apoi din forma si servim o portie sanatoasa!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Bavareza de mure" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (4)

Rocsi 1

15.02.2015, 20:15

mihaelar63 1

15.02.2015, 21:41

Cred ca este foarte raciroas si delicioasa

Catalina L 1

19.03.2015, 07:52

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri cu lamaie