A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Aperitiv omleta cu ciuperci

Postat de: sufletista in Aperitive / Garnituri

Ciupercile le spalam, le curatam, le taiem felii si le punem intr-o tigaie impreuna cu condimente dupa gust, 1 cana de apa, 2-3 linguri ulei de masline. Punem pe foc, amestecand ocazional pana...Citeste continuarea

Aperitiv omleta cu spanac si cascaval

Postat de: loredanaaa in Aperitive / Garnituri

Spanacul proaspat se spală bine si se fierbe in apa clocotita, pana cand frunza s-a inmuiat. Apoi il strecurati printr-o sita, il taiati si il frecati cu un pic de sare si piper. Daca...Citeste continuarea

Aperitiv placinta cu 3 feluri de...

Postat de: Constelatialeu in Aperitive / Garnituri

Aluat : Intr-un castron incapator, punem faina, in mijloc drojdia uscata, adaugam 50 ml apa calduta si amestecam cu putina faina, lasam 10 min apoi adaugam untul moale si ouale, presaram sare si...Citeste continuarea

Aperitiv bagheta cu spanac,...

Postat de: AlexTeacher in Aperitive / Garnituri

Taie salota si ciupercile cubulete mici si apoi soteaza-le in uleiul de masline;  Adauga apoi si spanacul si potriveste de sare si piper;  Odata gatit, lasa totul la scurs intr-o...Citeste continuarea

Aperitiv cartofi gratinati cu...

Postat de: RODIMUR in Mancaruri de legume

Se curăță cartofii, se spală și se pun la fiert, întregi. Parmezanul și telemeaua se rad fin. Se unge cu unt un vas din ceramică în care se va face mâncarea....Citeste continuarea

Aripi de curcan, marinate cu vegeta...

Postat de: licurici_lra in Curcan

Plicul cu condimentul lichid se agita bine, apoi se toarna peste aripile de curcan. Carnea se lasa la marinat in frigider, 30 min. Intre timp, se pregatesc legumele. Cartofii se taie...Citeste continuarea

Aperitiv placinta creata cu urda si...

Postat de: MotanLaOale in Aperitive / Garnituri

Foile se lasa la dezghetat. Urda se amesteca cu sare, 3 oua, mararul tocat marunt si se omogenizeaza bine. Se intinde o foaie, se unge cu ulei cu o pensula si se suprapune o a doua foaie...Citeste continuarea

Aluat de pizza

Postat de: licurici_lra in Pizza

Se cerne faina si se amesteca cu sare. Drojdia se amesteca cu o lingura de lapte caldut, un varf de lingura cu zahar si o lingura de faina, apoi se lasa sa se umfle. Se amesteca faina cu...Citeste continuarea

Aperitiv scoici din foietaj umplute...

Postat de: CameliaComan in Aperitive / Garnituri

Spalam branza si o taiem in cubulete potrivite. Aluatul de foietaj trebuie sa fie decongelat. Pudram masa de lucru cu putina faina. Asezam aluatul si il intindem putin cu un sucitor. Pentru a...Citeste continuarea

Aperitiv friganele cu cascaval

Postat de: RODIMUR in Sandvisuri

Se răzuie fin parmezanul. Se bat ouăle, cu sare și piper. Se înmoaie feliile de pâine pe ambele fețe, în ouăle bătute și apoi se prăjesc ușor, nu definitiv, la foc...Citeste continuarea

Aperitiv tarta cu broccoli,...

Postat de: oanapl in Aperitive / Garnituri

Cureti cartofii de coaja, ii tai cubulete si ii pui la fiert in apa cu sare. Cand sunt fierti pe jumatate, ii scurgi de apa si ii lasi sa se raceasca. Speli ciupercile champignon, le stergi cu...Citeste continuarea

Aperitiv briose cu ciuperci si ceapa

Postat de: oanapl in Aperitive / Garnituri

Calesti ceapa tocata marunt cu ciupercile taiate felii, in uleiul de masline incins. Se condimenteaza cu usturoiul zdrobit, cimbru, sare si piper. Bati ouale cu lapte si ulei si adaugi faina...Citeste continuarea

Aperitiv oua in cuib de pastrama

Postat de: MotanLaOale in Aperitive / Garnituri

Se ung 3 forme din tava de briose, cu ulei. Se imbraca interiorul formelor cu feliile de pastrama. Se pune in fiecare forma cateva bucati de bacon si putin cascaval ras. Se introduce...Citeste continuarea

Aperitiv omleta cu cascaval

Postat de: CameliaComan in Aperitive / Garnituri

Punem ouale intr-un bol, impreuna cu o lingurita de ulei.  Adaugam sare si piper dupa gust. Amestecam bine cu o furculita sau un tel. Adaugam laptele si amestecam usor. Adaugam branza data pe...Citeste continuarea

Ardei umpluti cu carne de vita

Postat de: oanapl in Vita

Alegi ardeii astfel incat sa nu fie patati sau stricati si ii cureti de cotoare si seminte, apoi ii speli. Cureti si tai ceapa marunt. Cureti morcovii, apoi ii dai pe razatoare, iar rosia decojita...Citeste continuarea

Aperitiv floricele cu cașcaval

Postat de: RODIMUR in Aperitive / Garnituri

Se amestecă într-un vas cu diametru mic, făina, ouăle, sarea și laptele, cu grijă, să nu se formeze cocoloașe, pentru a obține o compoziție mai groasă puțin decît aceea...Citeste continuarea

Aperitiv tarta sarata Yupiiii

Postat de: reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri

       Mai intai, preparam maiaua (apa calduta cu lingura de zahar si drojdia). Intr-un castron, punem faina, in mijloc punem maiaua, ouale, laptele si uleiul. Framantam...Citeste continuarea

Aperitiv terina de cascaval

Postat de: merisor67 in Aperitive / Garnituri

Pregătim o tavă de chec pe care o tapetăm cu hârtie de copt. Cu cât tava este mai îngustă și mai înaltă, cu atât terina va fi mai aspectuoasă. A mea nu a...Citeste continuarea

Aperitiv tarta floarea soarelui cu...

Postat de: Oana in Aperitive / Garnituri

Taie ceapa si usturoiul verde in rondele subtiri si soteaza-le in uleiul incins. Adauga apoi spanacul si lasa-le sa se gateasca 5 minute....Citeste continuarea

Aperitiv budinca de dovlecei cu branza

Postat de: madi_marin in Aperitive / Garnituri

Dovleceii se rad pe răzătoarea cu ochiuri mari, apoi se scurg foarte bine. Se amestecă cu mărarul tocat, brânza rasă fin, ouăle bătute, ciupercile tocate, făina şi piper după...Citeste continuarea

Aperitiv gustari caprese cu ou posat

Postat de: rocsi_1612 in Aperitive / Garnituri

Taiem mini baghetele pe jumatate si le asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Le stropim cu ulei si presaram putin praf de usturoi. Rosiile le spalam, indepartam cotorul si le taiem...Citeste continuarea

Aperitiv placinta cu branza

Postat de: cristina1985 in Aperitive / Garnituri

Se marunteste telemeaua cu furculita. Se amesteca cu mozzarella rasa, crema de branza, smantana, iaurtul, 5 oua , bicarbonatul, sare si piper. Daca telemeua este prea sarata, atunci nu mai puneti...Citeste continuarea

Aripioare de pui la gratar

Postat de: sufletista in Pui

Intr-un bol, adaugam sosul de soia, uleiul de masline, ghimbirul, usturoiul trecut prin presa, zaharul,piperul, boia de ardei dupa gust, busuiocul, vinul si amestecam bine. Trecem fiecare...Citeste continuarea

Aperitiv placinta floare cu spanac,...

Postat de: oanapl in Aperitive / Garnituri

Pregatesti maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute, la cald. Cerni faina intr-un castron si adaugi 2 galbenusuri,...Citeste continuarea

Aperitiv reteta de preparare a...

Postat de: sufletista in Aperitive / Garnituri

Reteta de preparare a papanasilor  Intr-un bol, adaugam branza de vaci, telemeaua data prin razatoare, amestecam bine. Adaugam ouale, verdeturile tocate, grisul, condimente dupa gust....Citeste continuarea

Aperitiv oua cu branza de burduf si...

Postat de: licurici_lra in Aperitive / Garnituri

Branza se taie in felii mai subtiri si se pune pe foc, cu 2 linguri de ulei. Cand s-a topit, se adauga bulionul si se amesteca, apoi se pun ouale si fulgii de chilli. Se...Citeste continuarea

Aperitiv ciuperci umplute cu...

Postat de: mihaelar63 in Aperitive / Garnituri

Ciupercile se curata de pielita si se indeparteaza coditele. Curatati si spalati legumele. Se toaca marunt ardeiul, coditele de ciuperci si cele de ceapa verde....Citeste continuarea

Aperol Spritz

Postat de: cristeena20 in Cocktail

Pentru a prepara aceasta bautura, am folosit aceeasi unitate de masura pentru a masura ingredientele-un paharel de cca 50 ml. Deci unei doze, ii corespunde 50 ml de lichid.  Intr-un pahar...Citeste continuarea

Aperitiv rulada cu pesto, sunca si...

Postat de: mirela0911 in Aperitive / Garnituri

Se pun 150 ml lapte intr-o craticioara si se incalzeste usor. Se adauga zaharul, 1 lg de faina si drojdia. Se amesteca pana se lichefiaza, apoi se lasa sa se activeze. Intr-un bol, se pune...Citeste continuarea

Aperitiv omleta portofel cu sunca...

Postat de: RODIMUR in Aperitive / Garnituri

Șunca se taie în bucățele mici, iar cașcavalul se răzuie fin. Se bat ouăle cu sarea și piperul. În tigaia încinsă, se toarnă ouăle bătute și se face focul mic....Citeste continuarea

Aperitiv pariziene umplute cu...

Postat de: Valclaudia in Aperitive / Garnituri

Desprindem frunzele de loboda de pe tulpini, le spalam bine si le taiem fasii, apoi le punem la calit in putin ulei. Presaram sare si piper, dupa gust, amestecam din cand in cand si lasam la foc,...Citeste continuarea

Aperitiv mamaliga cu branzeturi si...

Postat de: rocsi_1612 in Aperitive / Garnituri

Cascavalul si branza cheddar le dam pe razatoarea mare, le amestecam. Ouale fierte si reci, le taiem felii. Intr-un ceaunel, punem apa cu putina sare si o lingura de malai. Le punem pe foc...Citeste continuarea

Aperitiv cu spanac si mozzarella

Postat de: GeorgianaGrigorescu in Aperitive / Garnituri

Intindem aluatul, apoi decupam discuri. Pe fiecare disc, asezam frunze de spanac spalate si uscate. Peste spanac, presaram mozzarella rasa. Indoim fiecare disc pe jumatate si lipim colturile....Citeste continuarea

Aperitiv saratele cu mix de branza

Postat de: GeorgianaGrigorescu in Aperitive / Garnituri

Taiem cubulete untul rece, adaugam mixul de branza, sare si faina si framantam usor cu mana, adaugand cate o lingura de otet, una de apa. Amestecam bine toate ingredientele, apoi  invelim...Citeste continuarea

Aperitiv chec cu ciuperci

Postat de: iri_love in Aperitive / Garnituri

Pentru inceput, se curăța si se spala ceapa si ciupercile. Apoi ceapa se va tăia rondele, iar ciupercile se vor tăia felioare sau cubulete. Intr-o tigaie, se va topi unrul, după care se va...Citeste continuarea

Aperitiv cosulete cu spanac

Postat de: andaoana in Aperitive / Garnituri

Spanacul il spalam bine de tot, in multa apa rece. Intr-o oala, punem putina apa la fiert, iar cand clocoteste, punem frunzele de spanac si amestecam, astfel incat fiecare frunza sa ajunga in apa...Citeste continuarea

Aperitive empanadas / Pateuri cu ton

Postat de: ctlina in Aperitive / Garnituri

Se amesteca făina si sarea intr-un bol. Adaugati untul topit si amestecati. Se adauga oul si treptat apa calduta. Frământați bine pana cand aluatul devine elastic si...Citeste continuarea

Aperitiv briose cu broccoli

Postat de: oanapl in Aperitive / Garnituri

Cureţi morcovul de coajă şi îl fierbi, iar separat, opăreşti 2-3 minute broccoli, în apă clocotită cu sare, pe care-l desfaci apoi bucheţele. Coci ardeiul, îl cureţi de...Citeste continuarea

Aperitiv rulada cu spanac si...

Postat de: rocsi_1612 in Aperitive / Garnituri

Blatul: Spanacul il tocam marunt. Intr-o tigaie punem untul, o transferam pe foc. Adaugam spanacul tocat si usturoiul curatat si taiat pe jumatate. Presaram sare si piper, sotam...Citeste continuarea

Aperitiv mini tarte

Postat de: GeorgianaGrigorescu in Aperitive / Garnituri

Eu am avut o bucata de aluat proaspat de la Lidl. Am taiat aluatul in patratele, feliile de muschi in triunghiuri si rosiile in sferturi. Am asezat bucatile de aluat in formele de briose, apoi...Citeste continuarea

Aperitiv omleta cu sparanghel

Postat de: sufletista in Aperitive / Garnituri

Curatam sparanghelul de partea lemnoasa, il taiem bucati sau il lasam intreg, il punem intr-o tigaie, adaugam 1 cana apa, un pic ulei de masline, sare si punem pe foc, pana ce scade apa....Citeste continuarea

Arroz con pollo (orez cu pui)

Postat de: nico15 in Pui

Tocam ceapa, ardeiul, radem morcovul, adaugam usturoiul maruntit si cimbrul in ulei si lasam sa se intrepatrunda  aromele. Adaugam orezul prefiert spalat bine, peste si lasam sa prinda acea...Citeste continuarea

Aperitiv cartofi natur

Postat de: andra001 in Aperitive / Garnituri

Se spală cartofii, se curăță de coajă și apoi se taie cubulețe. Se pun la fiert în apă rece, cu o linguriță de ulei. Când încep să dea în clocot, se adaugă un...Citeste continuarea

Aperitiv tarta cu spanac si branza

Postat de: oanapl in Aperitive / Garnituri

Pentru aluat, pui faina intr-un bol si adaugi untul taiat cuburi. Framanti pana ce obtii firimituri mai mari. Adaugi oul batut, sare si apa treptat si framanti pana se omogenizeaza aluatul....Citeste continuarea

Aperitiv cartofi in crusta de malai

Postat de: merisor67 in Aperitive / Garnituri

Curățăm usturoiul, îl pisăm și îl frecăm cu ulei și untul moale. Adăugăm sare și busuioc uscat. Nu punem sare prea multă, pentru că mai adăugăm și la crustă....Citeste continuarea

Aperitiv chec

Postat de: GeorgianaGrigorescu in Aperitive / Garnituri

Mixam ouale spuma, cu sarea si piperul. Adaugam untul topit, apoi smantana si faina amestecata cu praful de copt,mixand in continuare. Adaugam si cascavalul ras, ceapa verde si ardeiul...Citeste continuarea

Aperitiv placinta cu branza sarata

Postat de: GeorgianaGrigorescu in Aperitive / Garnituri

Amestecam branza rasa cu cele doua oua, zaharul si zaharul vanilat. Asezam aluatul decongelat pe o planseta. Decupam discuri de aluat cu ajutorul unui pahar. Asezam cate o lingurita din...Citeste continuarea

Aperitiv briose sarate

Postat de: RODIMUR in Aperitive / Garnituri

Se răzuie cașcavalul și se taie mărunt șunca presată. Mărarul se alege, se spală, se scurge de apă și se taie. Se aleg albușurile de gălbenușuri și se bat/mixează spumă cu...Citeste continuarea

Aluat de pizza rapid si pizza Romana

Postat de: Bucataras in Pizza

Amestecati drojdia proaspata cu zaharul, 2 linguri de faina si 200 ml apa calduta. Omogenizati bine si puneti vasul intr-un loc cald si in 15 minute o sa aveti gata maiaua care va face aluatul sa...Citeste continuarea

Aperitiv placinta cu urda si marar...

Postat de: oanapl in Aperitive / Garnituri

Aluatul: Cerni faina, apoi adaugi sarea si oul batut. Drojdia o dizolvi cu zaharul si o adaugi peste faina. Torni putin cate putin din apa calduta si framanti pana cand aluatul devine...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

ieri la 10:06

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]