Aperitiv oua cu branza de burduf si bulion

de -Licurici- in Aperitive / Garnituri, 7 Iun 2017 | 3999 vizualizari

 

Perfecte la micul dejun!

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 150 g branza de burduf
  • 2 linguri de ulei
  • 2 linguri bulion
  • fulgi de chilli
  • cateva fire de cepsoara (chives)
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv oua cu branza de burduf si bulion:

  1. Branza se taie in felii mai subtiri si se pune pe foc, cu 2 linguri de ulei.
  2. Cand s-a topit, se adauga bulionul si se amesteca, apoi se pun ouale si fulgii de chilli.
  3. Se amesteca 1-2 minute, pana se gateste oul.
  4. Se serveste cu cepsoara tocata.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv oua cu branza de burduf si bulion" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu iaurt și ciocolată - Rapid, ușor și delicios

pe 19.09 la 15:51

Brownie cu Oreo - Desertul ciocolatos și savuros

pe 19.09 la 15:30

Pilaf cu ciuperci - Simplu, rapid și gustos

pe 19.09 la 11:01

Plăcințele cu cartofi, la tigaie

de RODIMUR 8

pe 18.09 la 15:13

Sote de ciuperci pleurotus - Rețeta simplă și savuroasă

pe 18.09 la 11:14

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]