A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Turta dulce cu pere

Postat de: ctlina in Dulciuri

Stingeti bicarbonatul cu sucul de lamaie. La robot sau cu un mixer, amestecati ouale intregi cu zaharul. Adaugati mierea, uleiul treptat si crema de mascarpone. Incorporati aromele, laptele,...Citeste continuarea

Tort cu ciocolata si gem de zmeura

Postat de: CameliaComan in Torturi

Blat cacao: Mixam ouale cu zaharul pana isi tripleaza volumul si se deschid la culoare. Amestecam faina cu cacaua si apoi o cernem. Adaugam cate 2 linguri din amestecul solid in cel lichid si...Citeste continuarea

Trigoane cu mere

Postat de: MotanLaOale in Prajituri

Foile de placinta se lasa la decongelat. Merele se spala, se curata de coaja si se dau pe razatoarea mare. Se pun intr-o cratita, se adauga zaharul si se fierb 15-20 minute, amestecand...Citeste continuarea

Tort cu clementine si migdale

Postat de: simona72 in Torturi

Pentru blat: mixam albusurile impreuna cu praful de sare si zaharul, pana se formeaza o bezea ferma. Adaugam esenta de migdale, mixam pana la incorporare. Adaugam faina de migdale si faina de...Citeste continuarea

Tochitura a la Motan

Postat de: MotanLaOale in Porc

Carnea se taie bucati potrivite. Carnatii se taie la 3 cm si cei grosi felii de 1 cm. Costita se taie cuburi mai mari. Se pune uleiul intr-o cratita si se prajesc bucatile de carne 8-10...Citeste continuarea

Toba de pasare

Postat de: ladydi in Curcan

Dezosam pulpa si pieptul de pasare si le taiem in fasii lungi si subtiri. Presaram boia, busuioc, sare si piper dupa gust. Adaugam usturoiul pisat si pudra de gelatina si amestecam bine....Citeste continuarea

Tort cu fructe

Postat de: sufletista in Torturi

Prima data, pregatim blatul. Mixam albusurile cu un praf de sare, adaugam zaharul si mixam pana ce devine o bezea lucioasa, adaugam galbenusurile si mixam bine dupa fiecare. Adaugam uleiul,...Citeste continuarea

Tort cu frisca, iaurt si fructe

Postat de: cristinutanicolita in Torturi

Dam drumul la cuptor.  Batem albusurile spuma cu un praf de sare. Adăugăm treptat zaharul, galbenusurile. Punem si faina cu praful de copt amestecând cu o spatula sau lingura de...Citeste continuarea

Tarta cu portocale

Postat de: cristinutanicolita in Dulciuri

Dam drumul la cuptor.  Tava pentru tarta o ungem cu unt si o tapetam cu faina.  Batem albusul spuma cu un praf de sare. Adăugăm zaharul treptat si mixam pana se topeste....Citeste continuarea

Tort Vasile

Postat de: ancutsa in Torturi

    Blatul: Se separa ouale. Se bat cu mixerul albusurile cu un praf de sare pana se fac spuma, se adauga zaharul si se bat in continuare pana se intareste spuma. Se adauga...Citeste continuarea

Tarta cu jeleu de mango si crema de...

Postat de: katty in Dulciuri

Pentru blat, separam galbenusurile de albusuri, pe acestea din urma le batem spuma tare cu un praf de sare. Adaugam zaharul si batem in continuare, pana capata consistenta unei smantani groase....Citeste continuarea

Tort cu mere si ananas

Postat de: katty in Torturi

Mixam zaharul si ouale pana isi dubleaza volumul si se albesc. Turnam uleiul, mixand in continuare. Adaugam merele rase, dupa ce le-am decojit, apoi faina amestecata cu praful de copt,...Citeste continuarea

Tort de Craciun

Postat de: privatelaura in Torturi

 Ingredientele trebuie ținute minim o oră la temperatura camerei. Se pornește cuptorul, la 180 grade C.Se pregătesc două forme de copt, cu diametru egal, însă dacă acest lucru...Citeste continuarea

Tarte cu zacusca de ciuperci si bacon

Postat de: ladydi in Aperitive / Garnituri

Taiem feliile de bacon pe jumatate. Tapetam fiecare tarta cu cate jumatate de felie de bacon si o umplem cu zacusca. Decoram cu frunze de patrunjel si servim. Pofta buna! Citeste continuarea

Tort cu crema de lapte condesat

Postat de: sufletista in Torturi

Blat-mixam albusurile spuma cu un praf de sare, pana isi dubleaza volumul, adaugam zaharul  si mixam pana devine o spuma lucioasa. Adaugam galbenusurile, mixand bine dupa fiecare, adaugam...Citeste continuarea

Tort cu crema de ness si aroma de...

Postat de: rocsi_1612 in Torturi

Blatul: Galbenusurile le batem spuma cu zaharul pana se albesc. Incorporam uleiul, apoi iaurtul. Adaugam faina si praful de copt. Albusurile le mixam cu un praf de sare pana devin spuma....Citeste continuarea

Traistute sarate umplute cu crema...

Postat de: ladydi in Aperitive / Garnituri

Tocam ceapa, somonul si burta de somon marunt. Amestecam cu crema de branza si cu caperele.Taiem aluatul in patratele pe care le intindem cu sucitorul. Punem 1/2 lingurita de umplutura,...Citeste continuarea

Traistute dulci umplute cu...

Postat de: ladydi in Dulciuri

Taiem aluatul in patratele pe care le intindem cu sucitorul. Punem cateva bucatele de ciocolata cu menta si cateva seminte de dovleac, apoi unim marginile opuse ale patratului si presam...Citeste continuarea

Tort cu aroma de cafea si crema de...

Postat de: aliliana in Torturi

Blat:  Zaharul, cacaua, praful de copt se amesteca bine. Peste aceastea, se adauga apa fiarta, se omogenizeaza si se pune pe foc. Se lasa sa fiarba, dupa care se da la rece. Se adauga cafeaua...Citeste continuarea

Tort cu nuca si crema de ciocolata...

Postat de: aliliana in Dulciuri

Blatul:  Galbenusurile celor 3 oua se amesteca cu 25 de grame de zahar si se amesteca pana ce devin o crema, peste care se adauga coaja de lamaie.  Albusurile (de la cele 3 oua si...Citeste continuarea

Tort 2017

Postat de: GeorgianaGrigorescu in Torturi

Pentru blat, topim ciocolata cu untul. Lasam sa se raceasca. Mixam albusurile spuma cu zaharul. Separat, mixam galbenusurile cu praful de sare. Peste galbenusuri, adaugam ciocolata topita cu...Citeste continuarea

Tarta aperitiv

Postat de: Geanina87 in Aperitive / Garnituri

Batem ouale si laptele, adaugam faina si praful de copt in ploaie si amestecam cu un tel. Urmeaza branza, carnea si maslinele taiate marunt, ciupercile, ceapa si ardeiul maruntit. Condimentam si...Citeste continuarea

Tort Feerie de An Nou

Postat de: Ina in Torturi

Pentru inceput pregatim piersicile aromate: Scurgem siropul de la doua borcane de compot de piersici , iar fructele le tocam cubulete.  Punem cubuletele de piersici intr-o cratita si...Citeste continuarea

Tarte aperitiv cu pasta de ciuperci

Postat de: Ina in Aperitive / Garnituri

Cele 6 cosulete pentru tarte le pregatim cum am explicat  aici . Pasta de ciuperci: Punem ingredientele intr-un blender si pasam pentru a obtine o pasta omogena . Cu ajutorul unui...Citeste continuarea

Tarte aperitiv cu pasta de ton

Postat de: Ina in Aperitive / Garnituri

Cele 6 cosulete pentru tarte le pregatim cum am explicat aici. Pasta de ton : Punem ingredientele (mai putin castravetele) intr-un blender si pasam pana obtinem o pasta omogena cu care...Citeste continuarea

Tort cu crema de unt, mascarpone si...

Postat de: mirela0911 in Torturi

Blatul: Intr-un bol se pun ouale si se mixeaza cu un praf de sare. Se adauga zaharul si se continua mixarea timp de 8-10 minute, pana isi tripleaza volumul si devine o compozitie cremoasa. Faina...Citeste continuarea

Tort 26

Postat de: CameliaComan in Dulciuri

Blat cacao: Mixam ouale cu zaharul pana isi tripleaza volumul si se deschid la culoare. Amestecam faina cu cacaua si apoi o cernem. Adaugam cate 2 linguri din amestecul solid in cel lichid si...Citeste continuarea

Tort 23

Postat de: Constelatialeu in Torturi

Blat: Am folosit o forma de tort cu dimensiunea de 28 cm. Am pregatit blatul cu o zi inainte, se taie mult mai bine a doua zi. Albusurile cu un praf de sare le mixam bine. Galbenusurile cu zaharul...Citeste continuarea

Tort egiptean

Postat de: Ina in Torturi

Blat :  Prajim nucile si le macinam la robot.  Batem albusurile spuma cu un praf de sare, adaugam zaharul, apoi faina si nuca macinata.  Punem amestecul intr-o forma de...Citeste continuarea

Tort cu nuca de cocos

Postat de: Oana in Dulciuri

Incalzeste cuptorul la 180 de grade. Pregateste o tava detasabila de tort de 23 cm, unge-o cu ulei si pune o foaie de copt ca sa nu se lipeasca blatul Mixeaza...Citeste continuarea

Tort Pavlova cu ciocolata

Postat de: Bucataras in Torturi

1.       Incepeti cu bezeaua – ea este una frantuzeasca. Pentru fiecare foaie de bezea bateti 150gr de albusuri ( 5 albusuri), mai intai cu o treime din...Citeste continuarea

Tarta cu lamaie

Postat de: simona72 in Prajituri

Pentru aluat : aveti nevoie de unt gras, calitativ, de la frigider. Se taie untul in cuburi, se pune in bolul robotului de bucatarie. Se adauga faina, zaharul, praful de sare. Se mixeaza...Citeste continuarea

Tort Craciun

Postat de: CameliaComan in Dulciuri

Blat cacao: Mixam ouale cu zaharul pana isi tripleaza volumul si se deschid la culoare. Amestecam faina cu cacaoa si apoi o cernem. Adaugam cate 2 linguri din amestecul solid in cel lichid si...Citeste continuarea

Turta dulce decorata cu royal icing

Postat de: Pungasa_Rogue in Dulciuri

Aluat: Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Se mixeaza ouale si galbenusurile cu zaharul si cu mierea. Se adauga sucul proaspat de clementine, scortisoara, ghimbirul si nucsoara si...Citeste continuarea

Turta dulce rapida si pufoasa

Postat de: ladydi in Dulciuri

Ideal ar fi sa preparam noi amestecul de condimente din condimente proaspat rasnite. Eu le-am avut pe toate macinate deja, mai putin cuisoarele, pe care le-am pisat cu ciocanul pentru...Citeste continuarea

Turta dulce, cu merdenchi (fara zahar)

Postat de: privatelaura in Dulciuri

Într-un castron, se pune untul moale, apoi se pune un praf de sare; se toarnă 150 ml merdenchi și condimentele proaspăt măcinate. Se omogenizează scurt, apoi se adaugă oul întreg...Citeste continuarea

Tilapia cu sos de unt si...

Postat de: Satisfyyourcravings in Peste

Se incalzeste cuptorul la 200 de grade Celsius.  Se taie cartofii mai mari in sferturi, iar cei mici in jumatati. Se presara condimentele deasupra, se stropesc cu ulei si se transfera pe o...Citeste continuarea

Tort Padurea Neagra

Postat de: Oana in Dulciuri

Incepe cu blatul: Separa ouale si mixeaza albusurile cu un praf de sare si cu zaharul si zaharul vanilat, pana obtii o bezea tare Adauga apoi galbenusurile si...Citeste continuarea

Tort de ciocolata

Postat de: Meea in Torturi

         Eu am copt blaturile pe rand, insa voi puteti sa faceti un blat din toate ingredientele si apoi sa il taiati in trei.        ...Citeste continuarea

Turta dulce stelute - Pupicei de...

Postat de: Constelatialeu in Dulciuri

Mai intai, ne pregatim ingredientele sa le avem la indemana. Apoi, punem 200 g zahar sa se caramelizeze, avem grija sa nu-l ardem sa se amarasca, peste zaharul caramelizat, turnam apa calduta...Citeste continuarea

Tort de biscuiti cu mascarpone

Postat de: eumimi in Prajituri

  Mai intai, mixam mascarponele 2-3 minute. Adaugam crema de ciocolata si mixam pana cand se incorporeaza bine. Este atat de buna crema asta ca iti vine sa mananci 1, 2, 3 linguri...Citeste continuarea

Turta dulce 2

Postat de: ancutsa in Dulciuri

   Se amesteca untul sau margarina cu zaharul, zaharul vanilat, ouale, un praf de sare, mierea, apoi se adauga si cacaua, praful de copt, scortisoara si, treptat, faina. Se amesteca...Citeste continuarea

Tort Steliana

Postat de: ancutsa in Torturi

  Mai intai, se da la cuptor putina nuca macinata presarata cu zahar, intr-o tava cu foaie de copt. Se lasa cam 5-10 minute sa se rumeneasca.  Blatul: Se separa ouale. Se bat cu...Citeste continuarea

Tiramisu reteta (fara oua)

Postat de: ancutsa in Prajituri

Tiramisu reţetă originală Se prepara cafeaua si se lasa la racit. Se bate frisca lichida (eu am avut Meggle “crème patisserie”) cu mixerul pana devine cremoasa, dar nu...Citeste continuarea

Tort de biscuiti

Postat de: ancutsa in Torturi

Batem cu mixerul untul cu zaharul si cacaua, pana obtinem o crema. Adaugam zaharul vanilat, cafeaua si amestecam bine.  Se inmoaie biscuitii in lapte rece, amestecat cu o lingurita de...Citeste continuarea

Tarta cu mere

Postat de: Meea in Dulciuri

          Incepem cu prepararea umpluturii, pentru ca sa putem sa ne ocupam de aluat, cat stau merele la cuptor. Taiem si CURATAM merele. Eu am uitat sa le...Citeste continuarea

Tort cu crema de vanilie si nuca

Postat de: mirela0911 in Torturi

Blatul: Intr-un bol mic, se bat bine ouale impreuna cu smantana si se lasa deoparte. Intr-un bol adanc, se amesteca zaharul, cacaua, sarea si bicarbonaul de sodiu. Se prepara 200 ml cafea...Citeste continuarea

Tocanita de fasole cu chorizo

Postat de: Satisfyyourcravings in Porc

Se toaca ceapa marunt si usturoiul felii. Se taie chorizo felii si se prajesc cateva minute, intr-o tigaie cu ulei, la foc mediu, pana devin aurii. Se scot pe o farfurie. In aceeasi tigaie,...Citeste continuarea

Tuslama

Postat de: ladydi in Vita

Spalam burta bine in apa cu otet. O punem la fiert, cu osul de vaca. Spumuim bine si lasam sa fiarba la foc mic. Cand se inmoaie carnea, adaugam morcovul si ceapa, intregi. Cat timp fierbe...Citeste continuarea

Tortilla de luni sau omleta cu cartofi

Postat de: ladydi in Aperitive / Garnituri

Punem la fiert cartofii in coaja. Cand au fiert, ii scoatem din apa si ii lasam sa se racoreasca. Intre timp, pregatim celelalte ingrediente: tocam ceapa si ardeiul, taiem mezelul cubulete si...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

ieri la 10:06

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]