Tocanita de iepure la cuptor

de oanapl in Iepure, 25 Ian 2017 | 8934 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 iepure
  • 1 pahar vin rosu
  • 2 morcovi
  • 2 cepe rosii
  • patrunjel verde
  • 1 foaie de dafin
  • usturoi
  • ulei
  • sare
  • piper
  • 200 ml sos de rosii
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de iepure la cuptor:

Speli iepurele transat si il asezi intr-un vas yena (sau de lut) uns cu putin ulei. Stropesti carnea cu ulei si adaugi ceapa tocata pestisor, usturoiul taiat feliute, patrunjelul tocat marunt, foaia de dafin si morcovii dati pe razatoarea mare. Condimentezi cu sare si piper, atat carnea, cat si legumele.

Torni vinul rosu (de calitate) si acoperi vasul cu capacul si il introduci in cuptorul preincalzit la 180 de grade C, pentru o ora. Dupa o ora, torni sosul de rosii sau rosii maruntite bine si introduci vasul (acoperit) pentru inca o ora la cuptor.

 

Va rezulta o friptura frageda si delicioasa pe care o poti servi alaturi de legume sau piure de cartofi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de iepure la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

ieri la 11:29

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

pe 10.12 la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]