Tocana de ciuperci brune

de Constelatialeu in , 17 Iul 2018 | 2821 vizualizari

 

Din categoria Delikat 100% natural, am facut o tocana de m-am lins ''pe bot'' cum se zice-n popor...adica m-am lins de placere, sa se inteleaga corect..... 
''Gatesc cu noile condimente Delikat 100% naturale.''

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciuperci brune
  • 100 g unt
  • 150 g ceapa rosie
  • piper negru Delikat
  • ierburi si marar Delikat
  • boia dulce Delikat
  • sare
  • cca 200 ml apa
  • cca 200 g mamaliga rece
  • 70 g unt
  • ierburi de gradina Delikat
  • parmezan ras
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de ciuperci brune:

Ciupercile le-am spalat de eventualele impuritati, apoi le-am taiat in bucati mai mari.

Am asezat pe foc un tuciulet, am pus untul. Separat am taiat ceapa marunt si apoi am adaugat-o peste untul incins, am calit-o cateva minute, apoi am adaugat un pic de sare, piper negru si boia dulce, am amestecat bine si am adaugat ciupercile si apa, am asezat un capac deasupra si am lasat cca 30 min la foc mic sa se patrunda ciupercile, la final am adaugat ierburi si marar si am stins focul.

Separat am taiat mamaliga rece in bucatele mici, am pus tigaia wok pe foc si am incins-o, am adaugat untul si apoi bucatile de mamaliga si le-am lasat sa se rumeneasca, apoi am adaugat ierburi de gradina peste ele. Am asezat in farfurie tocana de ciuperci peste care am presarat parmezan si am servit cu mamaliga prajita, un deliciu, papilele mele au fost in extaz, parol ca nu va mint....:D

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de ciuperci brune" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sote de ciuperci cu mămăligă - Rețeta gustoasă de post