A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Inghetata cu ciocolata si praline

Postat de: Brindusa in Prajituri

Ia un castron cam de 1litru si  tapeteaza-l fie cu o punga, fie cu folie alimentara. Taie bucati mai mici caisele si cu un cutit mare ascutit bine taie fin 50 g de ciocolata. Bate bine 400...Citeste continuarea

Iaurt cu fructe 2

Postat de: mihaelar63 in Mancare copii

fructele se spala se curata si se taie cubulete . jumatate din iaurt se amesteca cu 4 linguri din dulceata preferata . in pahare de sticla se alterneaza randurile de fructe cu...Citeste continuarea

Iepure umplut la cuptor

Postat de: Adinacarla in Mancaruri cu carne

Se fierb in apa cu sare capul, inima, rinichii, plamanii. Dupa ce au fiert si s-au racit, se curata toata carnea de pe cap si impreuna cu ficatul ( crud) inima, plamanii, rinichii si legumele se...Citeste continuarea

Icre false

Postat de: Michelle in Mancaruri de post

Amestecam grisul cu apa si le fierbem pana se ingroasa,lasam la racit. Fierbem conopida,o strecuram si apoi o pasam adaugam si grisul, apoi mixam pana se omogenizeaza cele doua compoziti si...Citeste continuarea

ICRE DE CRAP ROASPETE

Postat de: MIMI in Salate

Se pune apa la fiert pt gris cu putina sare.Cand fierbe apa incepem sa punem putin cate putin gris pana se face tare.Trebuie sa fie tare ,dupa care il lasam sa se raceasca foarte bine.Intre timp...Citeste continuarea

Iepure cu masline si ciuperci

Postat de: fluturas in Mancaruri cu carne

Am inabusit carnea portionata in ulei si vin rosu, piper.Cand a fost bine facuta am adaugat ciupercutele intregi apoi maslinele oparite(nu mai sunt asa sarate si nu amarasc sosul),am pus bulion...Citeste continuarea

Iahnie de linte verde

Postat de: rivka in Aperitive / Garnituri

Lintea se aseaza in vas cu apa calduta cca 1 ora se poate lasa si peste noapte(ca si fasolea). Se aseaza in oala cu apa pe foc si se lasa sa fiarba pana devine moale, consistenta untoasa.Se...Citeste continuarea

Iahnie de fasole

Postat de: pana_luminita in Mancaruri de post

fasolea ( o pun in apa o seara si apoi o fierb) o fierb cu sare, dupa ce a fiert o las sa se raceasca , dupa fasolea o pasez pana devine pasta adug usturoiul pisat impreuna cu 1 lung de ulei si...Citeste continuarea

Iahnie de fasole boabe

Postat de: yammy in Mancaruri de post

Fasolea se spala si se da in clocot prin trei ape. Se separa cojile daca s-au desprins, se schimba apa (atit cit sa acopere boabele) si se adauga legumele tocate dupa cum doriti (ceapa,...Citeste continuarea

Iepure marinat cu sos de legume si...

Postat de: ala_oancea in Mancaruri cu carne

Se pune carnea de iepure la marinat in vin si se adauga sare, usturoiul tocat, condimentele. Se lasa la rece de pe o zi pe alta, apoi se scoate din marinata, se spala si se aseaza intr-un vas cu...Citeste continuarea

Inghetata cu unt de alune de casa

Postat de: Adinuta in Dulciuri

 Pasul 1: Am inceput cu alunele, pentru ca dureaza un pic realizarea untului. Se pun alunele in vasul robotului de bucatarie (iese mai usor daca vasul este mai mic) si se mixeaza bine....Citeste continuarea

Islere

Postat de: sandytza in Dulciuri

Preparare Se prepara mai intai biscuitii. Se pun toate ingredientele intr-un bol , praful de copt se stinge cu zeama de lamaie si se adauga la restul ingredientelor. Se framanta bine cu mana...Citeste continuarea

Ia gogoasa neamuleee!

Postat de: miha in Dulciuri

Aluatul l-am preparat la masina de paine,programul framantare+dospire,in total 1 ora si jumatate.Am pus ingredientele in cuva masinii si am scos aluatul pe masa infainata cand a fost gata crescut....Citeste continuarea

Indiene cu frisca

Postat de: miha in Prajituri

Galbenusurile se freaca foarte bine cu zahara pana devin o spuma albicioasa.Se adauga faina,amestecata cu praf de copt si se omogenizeaza. Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare si se...Citeste continuarea

Ishlere :)

Postat de: Anamaria7 in Dulciuri

Pentru aluat, untul se mixeaza cu oul, apoi se adauga pe rand smantana, sucul de lamaie, esenta de vanilie si faina. Se intinde o foaie de aluat de cca. 0,5cm grosime din care se taie cerculete de...Citeste continuarea

Inghetata cu frisca si stracciatella

Postat de: miha in Dulciuri

Laptele,zaharul si galbenusurile se pun la fiert,la foc mic,amestecand continuu sa nu se afume sau sa se formeze cocoloase.Se lasa la racit. In compozitia bine racita se incorporeaza frisca...Citeste continuarea

Iahnie de fasole cu ciolan afumat

Postat de: ANCA in Porc

Fasola o lasam in apa, la inmuiat, peste noapte. Se fierbe apoi in 2 ape, apoi se pune la fiert in oala cu presiune, impreuna cu ciolanul, ceapa mare, telina si morcovii, intregi, 20 de minute de...Citeste continuarea

Ice Coffe

Postat de: miha in Cafea

Cafeaua preparata dupa preferinta de dulce se toarna in pahare inalte,pana la 3/4 din capacitate. Se adauga laptele si 2 linguri de inghetata. Se orneaza cu frisca si inghetata ramasa. Citeste continuarea

Inghetata cu cafea

Postat de: miha in Dulciuri

Galnenusurile se mixeaza cu zaharul pana devin ca o crema. Se adauga laptele si se pune la fiert,pana se ingroasa putin,amestecand continuu.Dupa aceea se toarna si cafeaua,cate putin.Se da...Citeste continuarea

Inghetata cu mure

Postat de: miha in Dulciuri

Oul il mixam bine cu zahar.Adaugam laptele si punem vasul pe foc sau la bain-marie,pana se ingroasa putin.Lasam la racit. Murele spalate si curatate le mixam pana obtinem un piure delicios. Eu am...Citeste continuarea

Inghetata de pepene galben

Postat de: miha in Dulciuri

Pepenele curatat si taiat cuburi,l-am pus intr-un vas si am adaugat restul ingredientelor. Cu mixerul vertical,am zdrobit bucatile de pepene si am mixat pana am obtinut o pasta fina. Am dat...Citeste continuarea

Inghetata cu ciocolata

Postat de: miha in Dulciuri

Galbenusurile le frecam bine cu zaharul si vanilia,pana devin ca o crema si isi dubleaza volumul. Ciocolata o topim impreuna cu laptele si in momentul in care da in clocot,turnam peste crema de...Citeste continuarea

Ice frappe

Postat de: meosiris in Cafea

-Eu ador acest simplu frappe.Cumpar o cutie de praf-frappe...stiu ca in Romania se gaseste si la pliculete, pun o lingura intr-un pahar, adaug putina cola si amestec bine, apoi mai pun cola :) ca...Citeste continuarea

Inghetata cu lamaie

Postat de: miha in Dulciuri

Zaharul se pune la fiert impreuna cu apa,in jur de 5 minute.Se poate pune si coaja de lamaie daca va place. Se lasa la racit dupa care se pune sucul stors cu nadejde :)) de la cele 2 lamai. Se...Citeste continuarea

Italia intr-o ceasca...de cafea

Postat de: klausenburger in Cafea

1. Puneti ciocolata in cana si topiti-o la microunde, sau un bain marie. Adaugati peste o lingura de frisca, apoi laptele si la sfarsit cafeaua in care ati amestecat mai intai putina scortisoara....Citeste continuarea

Inghetata de afine

Postat de: Sabina in Dulciuri

Punem toate ingredientele intr-un recipient cu pereti inalti. Mixam totul bine. Punem compozitia intr-un vas de inox si introducem la congelator. Dupa aproximativ trei ore, scoatem vasul si mixam...Citeste continuarea

Inele de ceapa

Postat de: Lily_Musat in Aperitive / Garnituri

Se amesteca ingredientele solide intr-un castronel, cele lichide la fel, apoi se amesteca intre ele. Se obtine o pasta ca o ciulama. Ceapa se taie rondele si se tine la frigider cam 1 ora,...Citeste continuarea

Inghetata de nectarine si piersici

Postat de: Sabina in Dulciuri

Curatam piersicile si nectarinele de coaja si le taiem bucatele. Amestecam iaurtul cu mierea, zaharul vanilinat, putina sare si fructele. Mixam bine. Dam amestecul optinut la congelator. Este...Citeste continuarea

Idei pentru micul dejun

Postat de: Sabina in Aperitive / Garnituri

Prajim ouale de prepelita, tartinam painea Wassa cu crema de branza. Servim cu feliute de rosie si castrevete. Citeste continuarea

Iaurt cu fructe

Postat de: Irina in Mancare copii

Se paseaza caisele cu o furculita si se indeparteaza coaja. Se amesteca cu iaurtul si cu mierea de albine si gata! Se toarna intr-un recipient atragator pentru copil si se decoreaza cu fructe....Citeste continuarea

Inghetata de pepene galben

Postat de: Sabina in Dulciuri

Se mixeaza toata ingredientele. Se pune la congelator pentru 12 ore. Pofta buna! Citeste continuarea

Inghetata cu Nesquik

Postat de: miha in Dulciuri

Galbenusurile le mixam impreuna cu zaharul si mierea,pana devin pufoase ca o crema. Adaugam si cacaoa Nesquik. Laptele il punem la fiert si cand da in clocot il turnam peste crema de...Citeste continuarea

Inghetata de frisca si mascarpone

Postat de: Michelle in Prajituri

Nuca macinata + alunele bucatite + zaharul se pun intr-o cratita pentru a le carameliza. Mascarpone se freaca bine pana se omogenizeaza,frisca se bate bine (bat). Crema...Citeste continuarea

INGHETATA DE CIOCOLATA

Postat de: Roda in Dulciuri

1.Intr-o cratita, se amesteca cele 2 cani de lapte si smantana cu praful de cacao pana devine o pasta.Se pune pe foc si se lasa sa clocoteasca ,apoi se ia de pe foc, se adauga esenta de vanilie si...Citeste continuarea

Inghetata de zmeura

Postat de: leoflori in Prajituri

Zmeura zdrobita la pasator si apoi strecurata se amesteca cu sucul de portocala si fructoza. Smantana se bate (fiind cu 15 % grasime nu se face frisca) si se amesteca cu piureul de...Citeste continuarea

Inghetata de cafea

Postat de: Sabina in Prajituri

Sa-ncepem cu aceasta inghetata: punem laptele la fiert, in timp ce amestecam galbenusurile cu mierea, zaharul vanilinat, smantana si un praf de sare. Cand laptele este aproape de punctul de...Citeste continuarea

Inghetata de pepene galben

Postat de: Oana in Dulciuri

Galbenusurile se bat bine cu zaharul pudra si zaharul vanilat pana se albesc, apoi se fierb la bain-marie pana devin cremoase. Se racesc si se amesteca cu smantana. Pepenele se paseaza cu...Citeste continuarea

INGHETATA DE LEVANTICA

Postat de: Roda in Dulciuri

1.Se spala florile de levantica;se fierbe apa cu laptele si cu zaharul,se adauga 20g. flori de levantica.Se lasa sa se infuzeze in cratita acoperita 5 ore. 2.Se filtreaza pentru a se retine...Citeste continuarea

Inghetata cu portocale

Postat de: miha in Dulciuri

Portocalele le spalam si le taiem capacele. Scoatem pulpa si o mixam. Cojile se pun in congelator. Galbenusul se bate in bain-marie cu zaharul si pulpa de portocala, pana devine o crema...Citeste continuarea

Icre de fasole boabe

Postat de: Bunica in Aperitive / Garnituri

Se alege fasolea, se spala si se lasa in apa de seara pana dimineata pentru a fierbe mai usor. Se pune la iert. dupa ce a dat cateva clocote se schimba apa.Eu schimb apa de 2-3 ori.Se lasa la...Citeste continuarea

Iahnie de fasole uscata

Postat de: miha in Mancaruri de post

Fasolea muiata in prealabil cateva ore in apa rece,se pune la fiert.Se schimba apa dupa primul clocot,se umple din nou cu alta apa fiarta si se fierbe pana este complet muiata.Pe parcursul...Citeste continuarea

INGHETATA DE CAPSUNI

Postat de: Roda in Dulciuri

1.Se curata capsunile, se spala sub jet de apa , se scurg si se taie in bucati. 2.Se pun bucatile de capsuni, branza, zaharul si sucul de lamaie intr-un blender.Se mixeaza ingredientele pana se...Citeste continuarea

Iahnie de cartofi cu pulpe de pui

Postat de: miha in Pui

Carnea o punem la fiert in apa cu putina sare.Spumuim de cate ori este nevoie. Ceapa o tocam marunt si o inabusim in cateva linguri de ulei de masline. Rosiile le decojim   si le...Citeste continuarea

Inghetata Mars

Postat de: ala_oancea in Dulciuri

Se amesteca frisca lichida cu laptele, se adauga batoanele Mars taiate in bucati si se pun pe foc pana cand ciocolata se topeste. Galbenusurile se mixeaza cu zaharul si se adauga din compozitia...Citeste continuarea

Inghetata de caramel

Postat de: sandytza in Prajituri

Inainte de toate se baga in congelator un vas de inox gol, in care se va pune inghetata. Se pune laptele la fiert. Galbenusurile se freaca cu zaharul ,cu o lingura de plastic sau de lemn , pana...Citeste continuarea

INGHETATA DE PIERSICI SI MIGDALE

Postat de: Roda in Dulciuri

1.Se spala piersicile, se scot samburii si se fierbe pulpa cu 200ml. apa si zaharul pana scade siropul,obtinandu-se un gem fin.Amidonulse dizolva in putin lapte rece si se pune la fiert in restul...Citeste continuarea

Inghetata de cacao

Postat de: Bunica in Dulciuri

9linguri de apa, 9 linguri de zahar,2-3 linguri de cacao se pun intr-o cratita de 1l. si se fierb la foc potrivit, amestecandu-se mereu ca sa nu se prinda de cratita, pana se omogenizeaza. Se...Citeste continuarea

Inghetata de capsuni

Postat de: Bunica in Dulciuri

Se curata de codite capsunile. Se spala si se mixeaza. Albusurile se bat spuma impreuna cu 4 linguri de zahar pana intorci vasul de mixer si albusurile nu cad din vas. Se bate smantana...Citeste continuarea

Inghetata de capsuni / banane

Postat de: ala_oancea in Dulciuri

Se bate frisca lichida si se adauga capsunii mixati bine, bine cu iaurtul. Se adauga si zahar praf dupa gust. Delicios ! O parte din spuma am papat-o asa, n-am mai pus-o la congelator....Citeste continuarea

Inghetata cu ciocolata

Postat de: miha in Dulciuri

Nuca o prajim la cuptor si o lasam sa se raceasca. Zaharul il caramelizam impreuna cu 4 linguri de apa,apoi adaugam nuca prajita,omogenizam si punem totul pe o farfurie unsa cu unt.Dupa ce s-a...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

ieri la 10:06

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]