Iahnie de cartofi cu pulpe de pui

de Miha in Pui, 16 Iun 2009 | 9661 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g cartofi
  • 4 copanele de pui
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras
  • 1 morcov
  • 2 rosii
  • verdeata
  • sare,piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iahnie de cartofi cu pulpe de pui:

Carnea o punem la fiert in apa cu putina sare.Spumuim de cate ori este nevoie.

Ceapa o tocam marunt si o inabusim in cateva linguri de ulei de masline.

Rosiile le decojim  si le mixam,impreuna cu morcovul si ardeiul,pana obtinem o pasta,pe care o adaugam peste ceapa.

Cartofii curatati se taie in 4,pe lungime si se pun peste ceapa si pasta de rosii.Totul se "stinge" cu supa cu carne.Se potriveste gustul de sare si piper si se firbe pana se inmoaie cartofii,fara sa se sfarame.

Mancarea de cartofi nu trebuie sa fie scazuta,ci sa ramana cu sos.

Se poate servi calda sau rece,presarata cu verdeata tocata marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Iahnie de cartofi cu pulpe de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâinici fără frământare - Super simple și gustoase

ieri la 11:02

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

pe 04.11 la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]