Se pune apa la fiert pt gris cu putina sare.Cand fierbe apa incepem sa punem putin cate putin gris pana se face tare.Trebuie sa fie tare ,dupa care il lasam sa se raceasca foarte bine.Intre timp pasam cu mixerul foarte bine icrele pana cand iese o zeama din ele si se leaga foarte bine,dupa care adaugam si grisul si pasam bine de tot,dupa care incepem si adaugam ulei.Pasam bine pana se incrporeaza uleiul,ca altfel ai sanasa sa se taie.Si punem ulei.Sa nu uitam sa punem ceapa tocata marunt si sarea de lamie in functie cat de acre le dorim.La sfarsit va spun un secret pe ca eu il stiu si nu se taie niciodata si ies albe si pufoase.In timp ce faceti icrele puteti sa storpiti cu putina apa minerala .Puteti ca de doua -trei ori dar dupa ce ati incorporat bine uleiul.Si vor arata mult mai bine.Mie nu mi-sa intamplat sa se taie nici o data icrele .Este un sfat bun pe care l-am furat de la cineva.Si mie mi-se taiau icrele inainte,dar acum nu. :)