Eclere cu crema de vanilie si...
Postat de: reisnaor_2006 in DulciuriCrema:Intr-un bol se pun 400 ml de lapte rece de la frigider,se adauga plicul de crema si o lingura de zahar si se mixeaza bine.Cand crema este gata se...Citeste continuarea
Eros Pista - pasta de ardei iuti
Postat de: mihaelar63 in ConserveVa puneti manusile si va ,, mascati''. Ardeiul iute se spala si se scurge intr-o sita . Curatati ardeiul de coditele verzi si taiati eventualele zone patate . Taiati...Citeste continuarea
Empanadas cu cartofi, sunca si porumb
Postat de: daniastefania in Aperitive / GarnituriPrima data vom pregati aluatul. Dizolvam drojdia in laptele caldut Adaugam faina, sare si untura. Amestecam totul bine si framantam pana obtinem un aluat elastic si nelipicios. Punem...Citeste continuarea
Ștrudele cu prune
Postat de: cristinutanicolita in DulciuriSpeli prunele, le cureți de sâmburi și pielițe. Le tai felii și le amesteci cu zaharul, 1 ou, pesmetul. Foile de plăcintă dezghețate, le împărți în 4. Ungi...Citeste continuarea
Ștrudel "cosiță" cu mere si pere
Postat de: ctlina in DulciuriSe curata fructele și se taie în cuburi. Incalziti zaharul la foc mediu până cand se caramelizeaza. Adaugati untul si amestecati. Puneti fructele, scortisoara și gatiti 5-8...Citeste continuarea
Exotic Cream
Postat de: Adi_Caradeanu in CocktailCuratati ananasul de coaja si taiati-l in bucati Umpleti cu gheata jumatate din paharul in care urmeaza sa serviti bautura - adaugati apoi gheata in blender impreuna cu restul...Citeste continuarea
Eclere cu zmeura
Postat de: Oana in PrajituriPentru cojile de eclere, puneti la fiert apa cu uleiul si un praf de sare Cand apa a inceput sa clocoteasca adaugati toata faina si amestecati bine cu o lingura...Citeste continuarea
Eclere cu crema de lime si busuioc
Postat de: Oana in PrajituriPentru cojile de eclere, puneti la fiert apa cu uleiul si un praf de sare Cand apa a inceput sa clocoteasca adaugati toata faina si amestecati bine cu o lingura...Citeste continuarea
Eclere cu crema de mango si ganaj...
Postat de: AlexTeacher in DulciuriIncepem cu cojile de eclere: puneti la fiert apa cu uleiul si un praf de sare; Cand apa a inceput sa clocoteasca adaugati toata faina si amestecati bine cu o...Citeste continuarea
Evantai cu legume si branzeturi
Postat de: merisor67 in Aperitive / GarnituriIncepem cu cartoful si dovlecelul pe care le preparam separat. Curatam cartoful de coaja, il spalam si il feliem in rondele, apoi prajim rondelele in ulei de masline cateva minute, pe o parte...Citeste continuarea
Șnițel de porc în crustă de mălai
Postat de: CulinaryRainbow in PorcAm pregătit marinata omogenizând iaurtul cu untul moale. Am adăugat ardeiul și leușteanul tocat, apoi am condimentat. Am bătut puțin feliile de...Citeste continuarea
Șnițele din piept de pui
Postat de: iri_love in PuiSe bat ușor fâșiile din piept de pui. Intr-un castron se bat cu telul ouăle împreună cu un praf de sare (după gust). Fiecare fâșie din piept de pui se trece prin...Citeste continuarea
Șnițele de porc
Postat de: robert_badica in PorcIncepem cu muschiuletul, care trebuie foarte bine curatat de pielite. Taiem bucati mai grosute din muschiulet, si le batem bine pe ambele parti (cu ciocanul pentru snitele). Apoi asezonam cu sare...Citeste continuarea
Eclere inimioare
Postat de: sufletista in DulciuriIntr-o cratita adaugam apa, zaharul, zaharul vanilat, sarea, untul si punem pe foc, cand incepe sa fiarba luam de pe foc adaugam toata faina si amestecam pana ce se omogenizeaza, lasam sa se...Citeste continuarea
Eierschecke-Prajitura Corinutei
Postat de: cris2711 in Prajituri1.Pregatirea aluatului: Intr-un castron se pun faina si sarea.Apoi se adauga drojdia .Peste ea se pune o lingurita de zahar.Intre timp incalzim laptele,in el se topesc untul si zaharul.Se...Citeste continuarea
Eierschecke-prajitura cu branza si...
Postat de: Constelatialeu in PrajituriAluat: Intr-un castron cernem faina, adaugam praful de sare si oul. Separat frecam drojdia cu o lingura de zahar pana se lichefiaza. Laptele il punem la incalzit adaugam untul si zaharul, lasam...Citeste continuarea
Ștrudel cu mere
Postat de: CulinaryRainbow in PrajituriFramantam toate ingredientele, in afara de unt . Vom obține un aluat elastic pe care il vom lasa la dospit pana cand iși va dubla volumul. Intre timp, intindem o bucata de folie...Citeste continuarea
Escalop de viţel
Postat de: diaconta in VitaFeliile de carne le-am condimentat ,apoi le-am trecut prin faina. Intr-o tigaie am pus ulei de masline si am prajit un caţel de usturoi. Am lasat cât sa aromatizeze uleiul,apoi l-am...Citeste continuarea
Ștrudel cu mere tip Baclava
Postat de: ctlina in DulciuriSe curata merele și se taie în cuburi. Gatiti merele în 30g de unt, cu zahărul, mierea și scorțișoara timp de 10 minute. Se topește untul rămas. Intr-o tava,...Citeste continuarea
Eclere cu crema de cocos
Postat de: andaoana in PrajituriIntr-o craticioara de 1 litru se pun la fiert apa, grasimea si sarea. Cand da primul clocot se da deoparte craticioara si se adauga toata faina amestecand energic. Trecem din nou pe foc si...Citeste continuarea
Eclere cu aroma de fistic (reteta 700)
Postat de: Valclaudia in PrajituriCojile: punem apa, praful de sare si uleiul la foc pana aducem lichidul punctul de fierbere. Tragem vasul deoparte, adaugam faina toata si cu ajutorul mixerului omogenizam foarte bine...Citeste continuarea
Eclere a la Gaby_d
Postat de: Valclaudia in DulciuriPunem apa cu sarea si uleiul intr-o cratita si le lasam sa dea in clocot la foc iute. Tragem cratita deoparte, punem toata faina si amestecam repede ingredientele cu un tel pana obtinem o coca...Citeste continuarea
Ștrudel cu urda și stafide
Postat de: cristinutanicolita in DulciuriUrda o amestecam bine cu un ou, zaharul, stafide, coaja de lamaie. Aluatul, dezghețat, il impartim in 4 bucati. Luam o bucata de aluat, o intindem foarte bine, presaram putin gris, punem urda...Citeste continuarea
Eclere cu crema de vanilie
Postat de: andreea91 in DulciuriIntr-o cratita se pune apa , sarea si untul si trebuie sa fiarba pt circa 10 minute. Se da de pe foc se adauga faina si se amesteca bine pana ce compozitia se...Citeste continuarea
Empanadas cu cartofi si cascaval
Postat de: daniastefania in Aperitive / GarnituriIn laptele caldut se dizolva drojdia. Se adauga faina, untura si sarea. Se framanta aluatul cateva minute, pana este elastic si nelipicios. Se acopera cu un prosop de bucatarie si se lasa la...Citeste continuarea
Eclere cu jeleu de portocale si...
Postat de: simona72 in PrajituriPentru coji: punem intr-o craticioara cu fund dublu apa, uleiul si sarea. Cand da in clocot o luam deoparte adaugam toata faina deodata si amestecam energic cu un tel tip para. Lasam sa se...Citeste continuarea
Eclere cu crema de vanilie cea mai...
Postat de: gaby_d in DulciuriCum se prepara Eclere cu crema de vanilie cea mai simpla si buna reteta Mod de preparare coji de eclere Pune intr-un vas , pe foc, apa impreuna cu uleiul si sarea. Lasa sa...Citeste continuarea
Eclere cu crema de vanilie a la Gaby_d
Postat de: Corina33 in PrajituriMai intai pregatim aluatul : se pun la fiert apa cu putina sare si cu uleiul. Cand da in clocot se ia de pe foc si se adauga faina toata odata si se amesteca bine cu un tel pana se omogenizeaza....Citeste continuarea
Eclere
Postat de: andreea91 in PrajituriPunem apa la fiert cu uleiul si sarea, cand aceasta clocoteste o dam de pe foc si adaugam faina treptat si amestecam foarte bine ca sa nu facem cocoloase, amestecam pana aceasta devine...Citeste continuarea
Eclere
Postat de: gatiticuspor in DulciuriPuneti pe foc o cratita cu apa si laptele apoi adaugati untul si lasati pe foc mic pana ce acesta s-a topit complet. Cand untul s-a topit adaugati faina si amestecati energic cu o...Citeste continuarea
Șnițele din ghebe
Postat de: Alina26 in Mancaruri de legumeDupa ce am decongelat ghebele, le-am fiert pentru 10 minute si le-am lasat la scurs si racit. Punem tigaia la încins cu ulei. Batem ouale cu sare, piper si usturoi praf. In...Citeste continuarea
Escalop de porc cu ciuperci
Postat de: ralu_ca in PorcFeliile de pulpa le-am batut ca pe snitele, apoi le-am dat prin faina. Le-am prajit in tigaie cu ulei pe o parte si alta, apoi le-am scos si le-am asezat intr-un vas de yena cu capac, pt a se...Citeste continuarea
Știucă umplută
Postat de: merylow in PesteSe spală foarte bine știuca. Se curață de solzi apoi se taie pe burtă de la cap până la coadă, se scot intestinele și se curață bine în interior. Apoi se invelește...Citeste continuarea
Eclere
Postat de: katty in DulciuriIntr-un vas punem la fiert apa , untul , sarea si zaharul . Cand a inceput sa clocoteasca , dam vasul jos si punem toata faina dintr-o data .Frecam aluatul pana nu mai are cocoloase si se...Citeste continuarea
Escalop voievodal cu pui
Postat de: mihaelar63 in PuiSe feliaza pieptul de pui , se bate usor cu batatorul de snitele . Se condimenteaza cu sare , piper si oregano . Se da prin faina alba si se prajeste usor pe ambele parti in putin...Citeste continuarea
Eclere
Postat de: Adele in DulciuriPentru inceput am pus o oala cu apa ,ulei si sare pe foc,cand a dat in clocot am adaugat treptat faina si am amestecat in continu,pana a devenit aluat moale dar care se desprindea de pereti...Citeste continuarea
Escalop de ciuperci cu cotlet de porc
Postat de: reisnaor_2006 in Mancaruri cu carneIntr-o cratita punem untul sa se topeasca,adaugam ceapa taiata si o calim putin.Peste ceapa punem ciupercile,smantana o amesteca cu faina si putina apa rece si turnam peste ciperci peste care am...Citeste continuarea
Eggs Benedict
Postat de: gatiticuspor in Aperitive / GarnituriPentru sosul hollandaise: Folositi un vas de sticla pe care il puteti pune peste un alt vas cu apa care fierbe. Mixati galbenusurile cu otetul pana ce se deschid putin la culoare apoi asezati...Citeste continuarea
Eclere cu cremă de vanilie (2)
Postat de: diaconta in DulciuriAm pregatit mai întâi crema ca sa se raceasca complet cât timp regatesc cojile de eclere. Cele 3 oua le-am amestecat cu zaharul cu ajutorul unui tel. Am pus apoi amidonul...Citeste continuarea
Escalop de porc cu ciuperci
Postat de: panacris in PorcFeliile de carne se bat cu ciocanul pentru șnițele pe ambele părți. Aparatul Philips Multicooker se conectează la sursa de curent, se setează din meniu, programul FRY, timp de gătire 30 de...Citeste continuarea
Ecler
Postat de: Mokuska in PrajituriPrima data incepem sa pregatim crema. Punem la fiert laptele, lasam deoparte 100 ml rece. Amestecam galbenusurile cu zaharul, faina si laptele rece, varsam peste laptele dat in clocot si...Citeste continuarea
Eclere
Postat de: andaoana in PrajituriIntr-o craticioara de 1 litru se pun la fiert apa , grasimea si sarea. Cand da primul clocot se da deoparte craticioara si se adauga toata faina o data amestecand energic . Trecem din nou pe foc...Citeste continuarea
Escalop de vita
Postat de: Mokuska in VitaCarnea feliata se spala, se sterge de apa si se da prin faina alba. Se elimina excesul de faina de pe feliile de carne si se pun la prajit in ulei incins 1 -2 minut pe ambele parti. Zarzavatul...Citeste continuarea
Eclere cu mousse de capsuni
Postat de: Criss in PrajituriIntr-un vas se pune apa si margarina si se pune vasul pe foc mic. Cand margarina s-a topit si incepe sa fiarba, se ia de pe foc si se toarna toata faina. Se amesteca bine cu o lingura pana se...Citeste continuarea
Eclere cu crema de vanilie
Postat de: lacralacry in PrajituriPentru compozitia de ecler, am pus apa cu uleiul si sarea la fiert, am lasat un clocot si apoi am adaugat intreaga cantitate de faina o singura data. Am amestecat (atentie sa nu...Citeste continuarea
Experiment cu visine si banane
Postat de: papabundetot in PrajituriAm separat galbenusul de albus,galbenusurile le-am amestecat bine cu zaharul,apa de trandafiri si esenta de vanilie,pana cand si-au dublat volumul,am adaugat apoi uleiul,faina si praful de copt si...Citeste continuarea
Escalop voievodal
Postat de: mihaelar63 in VitaFeliati carnea de vacuta . Bateti carnea bine sa se subtieze .Sarati si piparati . Dati felia de carne usor prin faina alba , scuturati surplusul si prajiti in ulei incins pe ambele parti ,...Citeste continuarea
Escalop de porc cu ciuperci
Postat de: rocsi_1612 in PorcSpalam bucata de carne, o tamponam cu un servetel apoi o taiem felii potrivit de subtiri. Le batem putin cu ciocanul de snitele, apoi le condimentam cu sare si piper. Intr-o tigaie incingem...Citeste continuarea
Eclere cu vanilie
Postat de: BucatariaS in PrajituriDaca doriti totusi sa faceti si o glazura de ciocolata, puneti doar 80 g de zahar in crema. Pentru glazura recomand 100 g ciocolata alba topita in 50 ml smantana pentru frisca sau frisca lichida....Citeste continuarea
Eclere cu crema de vanilie
Postat de: sis in PrajituriCojile pentru eclere: Intr-o craticioara puneti apa la fiert impreuna cu uleiul si sarea. Amestecati faina cu zaharul vanilat. Cand apa fierbe luati craticioara de pe foc si adaugati faina....Citeste continuarea