Enchiladas cu pui

de RoXx in Pui, 15 Noi 2015 | 10227 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 lipii marime medie
  • 500 gr. piept de pui
  • 400 gr. rosii in bulion
  • 300 gr. cascaval
  • 100 gr. parmezan
  • ulei de masline
  • busuioc
  • oregano
  • sare
  • piper
  • boia de ardei dulce
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Enchiladas cu pui:

Pieptul de pui se taie fasii si se asezoneaza cu sare,piper si boia si se pune pe grill.In timp ce carnea se rumeneste,se pregateste sosul rosu.Intr-o cratita se pune ulei de masline cam o lingura si se adauga rosiile in bulion.Se paseaza cu blenderul pana ce devine sosul uniform.Se asezoneaza,se adauga oregano si busuioc si se lasa la foc mic cam 10 min.Intre timp pornim cuptorul la 200 de grade.Cand pieptul de pui este gata,se taie cubulete si se aseaza pe mijlocul lipiei intinse.Peste,se pun 2-3 linguri din sos si se impatureste din fiecare parte.Se face la fel cu fiecare lipie.Intr-o tava se pune hartie de copt si se aseaza lipiile umplute.Deasupra lor se pune restul de sos ,cascavalul si parmezanul ras.Se da la cuptor cam 20-25 min. Pofta buna!

TIPS-URI

1

ca sa nu se desfaca lipiile impaturite le-am prins cu o scobitoare

Daca ti-a placut reteta noastra "Enchiladas cu pui" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (14)

RoXx 1

15.11.2015, 20:59

multumesc

Gherca Daniela 1

16.11.2015, 10:01

miki_a 1

17.11.2015, 11:46

Imi place!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]