A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Cheesecake fara coacere cu ananas

Postat de: Meea in Dulciuri

         Topim untul si il adaugam peste biscuitii maruntiti in blender. Amestecam bine,pana ce biscuiti se leaga si se pot modela. Putem folosi o tava cu peretii...Citeste continuarea

Chiftelute de legume

Postat de: Deny22 in Aperitive / Garnituri

Curatam si spalam bine legumele. Dovlecelul si cartofii le dam pe razatoarea mica si le stoarcem putin de apa. Morcovii ii dam pe razatoarea mica. Ceapa si ardeiul le taiem marunt....Citeste continuarea

Cozonac cu ciocolata

Postat de: eumimi in Prajituri

Laptele se pune pe foc impreuna cu 500 g de zahar sa se incalzeasca, nu il lasam sa fiarba. Se cerne faina de 2 ori. Se face o gropita in mijloc si se adauga maiaua facuta din drojdia...Citeste continuarea

Cheesecake (copt) cu vanilie si...

Postat de: licurici_lra in Dulciuri

1.             Se zdrobesc biscuitii, se amesteca cu untul topit, apoi se pun intr-o forma de tort cu peretii detasabili, de 22cm...Citeste continuarea

Cosulete cu spanac si branza

Postat de: GeorgianaGrigorescu in Aperitive / Garnituri

Lasam aluatul sa se decongeleze.Tocam rondelele de spanac congelat si le punem pe foc impreuna cu  untul.Lasam pe foc pana scade tot lichidul. Batem ouale si le amestecam cu telemeaua si...Citeste continuarea

Ciocanele pane cu salata orientala

Postat de: eumimi in Pui

Ciocanelele le-am crestat bine si le-am dat prin pesmetul amestecat cu sare , apoi le-am pus la prajit in uleiul incins. Cartofii i-am pus la fiert cu un praf de sare. Dupa ce s-au fiert,...Citeste continuarea

Ciorba de miel reteta cu legume...

Postat de: Bucataras in Supe/Ciorbe

Pregateste mai intai legumele! Toaca marunt morcovii, radacinile de patrunjel si pastarnac, telina si ceapa verde. Pune carnea la fiert intr-o oala incapatoare, in 3 litri de apa rece si...Citeste continuarea

Cozonac floare cu nuci crocante

Postat de: Bucataras in Prajituri

Poti framanta aluatul de cozonac cu mana sau cu ajutorul unui robot de bucatarie. Dizolva drojdia in laptele caldut, adauga 2 linguri de zahar si 2 de faina si las-o sa se odihneasca 10...Citeste continuarea

Crochete de pui cu sos tzatzichi

Postat de: eumimi in Pui

Se taie pieptul de pui in fasii subtiri. Galbenusul de ou se amesteca cu 2 linguri de faina si sarea , se adauga albusul batut spuma si se mai adauaga 1 lingura de faina, sau cat mai trebuie...Citeste continuarea

Ciocanele de pui aromatizate si...

Postat de: panacris in Pui

Ciocănele se pun în punga pentru coacere, se adaugă toate mirodeniile, inclusiv uleiul de măsline,  apoi se masează ușor pe din afara pungii , că să se înglobeze toate...Citeste continuarea

Chec cu ciocolata

Postat de: panacris in Dulciuri

Ouăle se separă și se pun în două vase mai înalte. Albușurile se bat energic, cu un praf de sare și oțetul până ce se obține o spumă fermă, apoi se adaugă zahărul...Citeste continuarea

Costita de porc cu cartofi la cuptor

Postat de: eumimi in Porc

Punem costita de porc in punga. Cartofii ii curatam si ii taiem cat mai mare, iar ceapa o taiem cerculete si le adaugam in punga peste carne. Condimentul din punga magica im presaram in...Citeste continuarea

Chec din albusuri in doua culori

Postat de: licurici_lra in Dulciuri

1.             Albusurile se bat spuma, cu un praf de sare, apoi se adauga zaharu vanilat si zaharul tos, putin cate putin....Citeste continuarea

Chiftelute din cartofi

Postat de: eumimi in Aperitive / Garnituri

Mai intai curatam cartofii, ii taiem cubulete si ii punem la fiert. Cand sunt fierti ii pasam ca pentru piure, adaugam ceapa taiata marunt si usturoiul, adaugam si oul, sare, ardei boia si...Citeste continuarea

Compot de mere Golden

Postat de: Monica1997 in Dulciuri

Intr-o oala punem apa la fiert. Merele le spalam, le taiem bucatele si le adaugam peste apa cand aceasta a inceput sa fiarba.  Separa intr-un bol punem 5 linguri de miere, 250 ml apa si...Citeste continuarea

Coaste de miel cu mustar si miere,...

Postat de: merisor67 in Oaie

Portionam coastele de miel in asa fel incat fiecare portie sa contina doua vertebre. Preparam marinata. Curatam usturoiul, il pisam in mojar impreuna cu sare, piper si ghimbirul ras si...Citeste continuarea

Cotlet de miel cu ciuperci...

Postat de: madi_marin in Mancaruri cu carne

Se spală carnea şi se şterge. Se pune în caserola de marinare FoodSaver , se condimentează cu sare, piper, seminţe de mărar şi sos de soia cu ciuperci, după care se adaugă...Citeste continuarea

Coastă de miel la cuptor...

Postat de: madi_marin in Oaie

Carnea o spălăm şi o ştergem cu şervete de hârtie. O condimentăm cu sare, piper şi condimente speciale, apoi o punem în caserolă alături de ceapa tocată, usturoiul tocat,...Citeste continuarea

Cheescake cu portocale

Postat de: Ela68 in Dulciuri

 1. Biscuitii se faramiteaza intr-un blender si se amesteca cu untul topit si racit. Se tapeteaza cu hartie de copt o forma cu fund detasabil cu diametrul de 20 cm, se toarna amestecul si se...Citeste continuarea

Chec bicolor

Postat de: ctlina in Dulciuri

Se incalzeste cuptorul la 180 ° C. Intr-un bol se bat ouale, se adaugă zahărul si se bat cu un tel pana se albesc. Puneți iaurtul, untul moale și  amestecati bine. Se adauga...Citeste continuarea

Ciorba de burta la multicooker

Postat de: gurita_ta2005 in Ciorbe

Burta se curata de pielite si se pune in vasul de la Multicooker, impreuna cu osul de vita la functia Boil pentru circa 2.5 -3 ore,intre timp se mai completeaza cu apa daca este nevoie si se pune...Citeste continuarea

Cartofi cu broccoli si rosii

Postat de: gurita_ta2005 in Dulciuri

Cartofii se curata de coaja si se taie in felii mai groase si ii punem la fiert pentru 10 minute. Broccoli se spala bine si se rupe in buchetele mici. Ceapa o tocam marunt si o punem la...Citeste continuarea

Covrig umplut cu oua de prepelita

Postat de: Satisfyyourcravings in Sandvisuri

Se taie bagelul longitudinal in 2.  Se incalezeste 1 lingurita de unt intr-o tigaie, la foc mediu spre mic. Se adauga o jumatate de bagel, cu partea expusa in jos. Se prajeste 1 minut. Se...Citeste continuarea

Ciorba din carne de miel marinata...

Postat de: CulinaryRainbow in Oaie

MODUL DE PREPARARE AL MARINADEI Am pregătit marinada direct în caserola de vidare. Am amestecat uleiul împreună cu ceapa și condimentele apoi am adăugat coastele de miel pe care...Citeste continuarea

Coaste de miel la cuptor pregatite...

Postat de: gaby_d in Oaie

Pregateste coastele de miel, aparatul de vidat Food Saver si caserola pentru marinare Food Saver . Intr-un vas amesteca toate ingredientele pentru marinare cu exceptia mierii. Unge cu...Citeste continuarea

Clatite umplute cu gem rapid de...

Postat de: Satisfyyourcravings in Dulciuri

Se amesteca toate  ingrediente  pentru clatite, folosind un tel. Se lasa la  frigider  30 de minute. Intre timp, se adauga toate ingredientele pentru gem intr- cratita, la...Citeste continuarea

Cartof dulce umplut cu branza de...

Postat de: Satisfyyourcravings in Mancaruri de legume

Se taie cartoful longitudinal in 2 si se gateste in cuptorul preincalzit la 200 de grade 30-40 de minute.  Se incalzeste untul intr-o cratita la foc mediu, pana prinde o culoare bruna,...Citeste continuarea

Clatite cu crema de branza aerata...

Postat de: Satisfyyourcravings in Dulciuri

Se amesteca toate ingrediente pentru clatite, folosind un tel. Se lasa la frigider 30 de minute.  Intre timp, se amesteca crema de branza si smantana rece intr-un bol si se mixeaza pana...Citeste continuarea

Costita de miel cu legume la gratar...

Postat de: merisor67 in Oaie

Mai intai curatam carnea, o pudram cu condimente si sare si o asezam in caserola pentru vidare. Curatam si taiem cateii de usturoi in rondele si ii adaugam in caserola, apoi completam cu vin...Citeste continuarea

Ciorba de porc cu bors

Postat de: AndrutzaP in Ciorbe

Carnea, taiata cubulete, se da un clocot, suficient cat sa se spumeze. Spalati apoi carnea si puneti-o in oala la fiert. Cand carnea este pe jumatate fiarta (cam 1 ora) adaugati legumele tocate...Citeste continuarea

Cartofi frantuzesti cu branza...

Postat de: Satisfyyourcravings in Aperitive / Garnituri

Se fierb cartofii in coaja, se curata si se taie felii.  Se fierb 3 oua tari. Se decojesc si se taie felii.  Se taie ceapa julienne si se prajeste in putin ulei, la foc mic, 15...Citeste continuarea

Ciuperci umplute

Postat de: DeliciidelaM in Aperitive / Garnituri

Mai intai spalam ciupercile . Rumenim pieptul de pui taiat in bucatele foarte mici asezonat cu sare si piper. Umplem ciupercile cu piept de pui si acoperim cu cascaval Le bagam la cuptor pentru...Citeste continuarea

Ciorba de scarita afumata

Postat de: AndrutzaP in Ciorbe

Spalati scaricica si puneti-o la fiert in oala sub presiune. Daca nu aveti, o puneti la fiert intr-o oala normala, numai ca va dura mai mult. Ceapa tocata se caleste intr-o lingura de ulei....Citeste continuarea

Chiftelute vegetariene cu spanac si...

Postat de: RuxyRux in Aperitive / Garnituri

Spanacul se fierbe intr-o cana de apa fix 3 minute, se scurge bine intr-o sita, se toaca. Quinoa se spala in cateva ape intr-o sita, se fierbe in doua cani pline cu apa timp de zece minute la...Citeste continuarea

Carne de vitel la cuptor

Postat de: Constelatialeu in Vita

Carnea de vitel o taiem cubulete mici, asezam tigaia wok pe aragaz si adaugam ulei, nu foarte mult, dupa ce s-a incins punem cubulete de carne si le lasam cca 15 min, pana isi schimba culoarea,...Citeste continuarea

Ciorba de cocos cu taietei de casa

Postat de: eumimi in Ciorbe

Mai intai punem carnea de cocos la fiert pentru 20-25 de minute. Adaugam ceapa si morcovul tocate dupa preferinta si lasam in continuare la fiert pentru inca 30 de minute. Adaugam pasta de...Citeste continuarea

Carne de porc cu piure la cuptor

Postat de: AndrutzaP in Porc

Eu am folosit piureul si carnea ramase de la cina din ziua anterioara. Reteta este foarte buna in cazul in care va raman carne si/sau piure nemancate si nu vreti sa le aruncati (dar nici nu le mai...Citeste continuarea

Cornulete cu rahat

Postat de: cristinutanicolita in Dulciuri

Se da drumul la cuptor. Rahatul se taie. Aluatul, dezghetat in prealbil, se intinde si se taie patrate,se pune rahatul si se ruleaza. Se coc la foc mediu pana se rumenesc frumos. Se...Citeste continuarea

Cartofi inabusiti

Postat de: AdrianUdrea in Mancaruri de post

Se curata carofii, se spala si se taie in doua sau in patru, in functie de marimea lor. Se ung cartofii cu uleiul de masline, se presara peste ei sare si piper si se aseaza in vasul crock...Citeste continuarea

Chec aperitiv cu dovlecei si ciuperci

Postat de: gurita_ta2005 in Aperitive / Garnituri

Ciupercile se curata de coaja de deasupra, se spala bine si se taie feliute. Dovlecelul il curatam de coaja si il taiem cubulete,ceapa o tocam marunt iar morcovul il dam pe razatoarea mare....Citeste continuarea

Cartofi cu branza si carnati la cuptor

Postat de: gurita_ta2005 in Mancaruri cu carne

Cartofii se pun la fiert in coaja in apa cu sare pentru circa 20-25 minute. Se pun in apa rece pentru cateva minute(pentru a se curata de coaja mai usor), se curata si se taie felii. Intr-un...Citeste continuarea

Chec din albusuri cu nuci, rahat si...

Postat de: GeorgianaGrigorescu in Dulciuri

Am mixat albusurile spuma cu praful de sare, am adaugat zaharul si am mixat in continuare pana s-a topit.Am adaugat treptat uleiul mixand in continuare, apoi iaurtul amestecand usor, treptat faina...Citeste continuarea

Chec delicios cu lamaie si glazura...

Postat de: RuxyRux in Dulciuri

Acum ce sa va spun despre numarul de portii...ies atatea cat va lasa inima sa taiati :)))...si sa dati ! :)))))  Pregatim intai si cantarim toate ingredientele. Cernem faina, radem coaja...Citeste continuarea

Cotlet de porc cu cascaval

Postat de: MotanLaOale in Porc

Cotletele de porc se fasoneaza, se spala si se usuca cu un prosop absorbant. Se presara cu boia, sare, piper pe ambele parti. Se prajesc intr-o tigaie in ulei incins, 5 minute pe fiecare...Citeste continuarea

Clatite pufoase reteta cu iaurt si...

Postat de: Dea_Dea in Dulciuri

Clatite pufoase reteta Punem faina, praful de copt, sarea, zaharul si oul intr-un bol. Amestecam si adaugam iaurtul, apoi treptat adaugam cate un pic de lapte pana obtinem un aluat potrivit,...Citeste continuarea

Clatite cu banane

Postat de: MotanLaOale in Dulciuri

Pana sa adun toate ingredientele a "disparut" o banana asa ca am fost nevoit sa fac reteta jumatate. Bananele se decojesc si se mixeaza cu zeama de lamaie. Se mixeaza ouale cu un...Citeste continuarea

Ciuperci si spanac in sos de rosii

Postat de: katty in Mancaruri de post

Trecem ciupercile printr-un jet de apa, le scurgem, apoi le taiem felii subtiri. Curatam ceapa si o tocam fin. In uleiul incins putem ceapa. Cand ceapa a devenit translucida adaugam ciupercile...Citeste continuarea

Couscous cu amestec de fructe

Postat de: katty in Dulciuri

Intr-o craticioara punem apa, melasa, zaharul si batonul de scortisoara. Lasam sa dea 2-3 clocote si zaharul si melasa sa se topeasca. Dam craticioara jos, punem coaja de portocala, fructele si...Citeste continuarea

Cosulete din foietaj cu oua si carnati

Postat de: merisor67 in Aperitive / Garnituri

Lasam foaia de aluat sa se decongeleze la temperatura camerei, apoi o portionam in patru parti egale. In patru forme de minitarte, tapetate cu hârtiuțe de brioșe, așezăm aluatul de...Citeste continuarea

Chiftelute din piept de curcan in...

Postat de: Monica1997 in Curcan

Pregatire chiftelute: Pasul1 : Carnea tocata se pune intr-un bol . Pasul2: Separat intr-un vas batem ouale cu un praf de sare,cu faina si le adaugam peste carne. Pasul3: Amestecam...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

„Pizza altfel”, pe blat de cartofi  – Reteta simpla si satioasa

de vasimur 4

la 15:08

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

pe 03.05 la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]