Cannelloni cu pui

de Dya Daniela Andrei in Mancaruri cu carne, 21 Mai 2016 | 5900 vizualizari

 

Delicios si usor de pregatit!

 

INGREDIENTE

Pentru umplut cannelloni ne sunt necesare:

  • 250 gr cannelloni Panzani
  • un piept de pui dezosat
  • 2 linguri cu smantana
  • 200 gr cascaval Delaco
  • 100 gr branza de oi in saramura
  • cateva fire de ceapa verde
  • sare si piper dupa gust
  • un ou mare

Suplimentar ne sunt necesare:

  • 2-3 oua potrivite
  • 150 gr smantana
  • 200 gr cascaval Delaco
  • o canuta cu suc de rosii
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cannelloni cu pui:

Se toaca pieptul de pui ori se taie marunt.

Se potriveste de gust cu sare si piper.

Se adauga ceapa verde maruntita, branza si cascavalul trecute prin razatoare, smantana si un ou.

Se omogenizeaza totul.

Cu compozitia astfel obtinuta se umplu cannelloni.

Se asaza intr-o tava de cuptor, unsa cu putin ulei.

Intre straturi se presara cascaval ras.

Se toarna peste cannelloni ouale batute cu smantana, se ung cu sos de rosii si se presara cascaval.

Se coc pentru 50 de minute la o temperatura aproximativa de 160 grade.

Se servesc calzi. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cannelloni cu pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Vermicelli cu pui si legume