Ciorba de legume cu perisoare la...
Postat de: Bunica in Slow CookerPregătim perișoarele: Ceapa curățată, spălată si tocată mărunt se amestecă bine cu sare, carnea tocată, piper și ou. Se fac perișoare si se pun în vasul de la slow cooker...Citeste continuarea
Castane coapte
Postat de: claudiaO in Aperitive / GarnituriMsi intai ma crestat castanele in 3 locuri cu un cutit ascutit ca sa nu pocneasca de la caldura. Apoi am scos o tava in care am asezat toate castanele. Le-am stropit cu APA si le-am DAT la cuptor....Citeste continuarea
Chec cu raviolis si broccoli
Postat de: ctlina in PasteFierbeti buchețelele de broccoli în apă clocotită cu sare timp de 8 minute. Se scurg bine. Se încălzește uleiul de măsline într -o tigaie și se pun la...Citeste continuarea
Cascaval de casa
Postat de: stefy_a in Aperitive / Garnituri- se pune laptele la fiert - cand da in clocot se adauga branza de vaca si se amesteca bine la foc mic 6 minute - apoi se pune la scurs in tifon circa 2 ore - dupa cele doua ore, branza...Citeste continuarea
Chec cu banane
Postat de: RuxyRux in DulciuriDin aceasta cantitate ne iese un chec maricel, cam in jur de 10 felii. Bananele se pun la blender impreuna cu untul de arahide. Fulgii de ovaz impreuna cu fulgii de migdale ii facem pudra la...Citeste continuarea
Chec din albusuri cu...
Postat de: medioto59 in DulciuriMixam albusurile cu un praf de sare . Amestecam zaharul cu zaharul vanilat si il incorporam ,adaugandu-l in ploaie,in albusurile batute spuma. Mixam bine pana obtinem o bezea...Citeste continuarea
Coaste picante
Postat de: claudiaO in PorcSpalam coastele,le stergem bine cu in server. Amestecam kerchup-ul cu condimentele si aplicam pe coaste cu o pensula,apoi presaram si putins sare. Asezam coastele condimentate intro tava si turnam...Citeste continuarea
Cozonac cu cacao, stafide si rahat
Postat de: ancutsa in DulciuriMai intai pregatim maiaua: se farama drojdia intr-un castronel si se amesteca cu putin lapte caldut si 1 lingurita de zahar (care va activa drojdia), se adauga putina faina si se obtine o pasta...Citeste continuarea
Clafoutis cu prune
Postat de: ctlina in DulciuriIncalziti cuptorul la 210 °. Taiati prunele in 2 si scoateti samburii. Amestecati zaharul cu faina. Bateti ouale cu laptele si incorporati treptat compozitia la amestecul zahar-faina....Citeste continuarea
Ciorba de fasole pastai cu aripi de...
Postat de: gurita_ta2005 in CiorbeFasolea pastai se curata de capete,se rupe in bucati si se pune intr-un castron cu apa. Aripiile de pui le punem la fiert in oala de ciorba cam 15 minute. Morcovul il taiem rondele,ceapa o...Citeste continuarea
Ciuperci pane
Postat de: Bunica in Mancaruri de legumeCiupercile spalate se curata de picioruse,se taie rondele. Se sterg cu servetele absorbante. Ia un castorn, sparge ouale si amesteca-le bine cu o furculita. Adauga faina, sare, piper si...Citeste continuarea
Cheesecake cu visine (fara coacere)
Postat de: GeorgianaGrigorescu in DulciuriMacinam biscuitii, Topim ciocolata alba cu untul. Amestecam biscuitii cu untul topit cu ciocolata. Tapetam o forma rotunda de tort cu folie alimentara sau de aluminiu si asezam amestecul de...Citeste continuarea
Cannelloni cu carne de vitel
Postat de: Bucataras in CannelloniDa pe razatoarea cu ochiuri mici morcovul si ceapa Pune uleiul de masline intr-o tigaie si caleste-le putin. Adauga usturoiul si carnea de vitel Dupa ce carnea isi schimba...Citeste continuarea
Ciorba de perisoare din peste
Postat de: nycu_rm in CiorbePunem 4 litri de apa la fiert cu un praf de sare si 4 linguri de ulei. Pana fierbe apa curatam zarzavatul, il spalam bine sub jet de apa, tocam ceapa si ardeiul marunt, apoi tocam morcovul,...Citeste continuarea
Cornulete cu rahat
Postat de: diaconta in DulciuriAm mixat untul moale cu zaharul pudra si vanilia, apoi am adaugat oul. Am mai mixat pâna am obtinut o crema.Am pus si smântâna. Am adaugat faina amestecata cu...Citeste continuarea
Cotlet de porc in sos de rosii cu...
Postat de: ela2015 in PorcPentru început, am tăiat bucățile de carne rămasă în cuburi potrivite. Într-o tigaie adăncă, am încins uleiul și am pus bucățelele de carne. Am mai rumenit-o...Citeste continuarea
Castraveti murati in saramura...
Postat de: MotanLaOale in MuraturiCastravetii de marime potrivita se spala bine si se pun intr-o oala mare care sa-i cuprinda pe toti. Saramura se calculeaza in litri ca sa acopere castravetii din oala. Eu am pus castravetii...Citeste continuarea
Crumble cu mar si scortisoara
Postat de: RuxyRux in DulciuriSe amesteca nuca macinata cu untul de cocos, cu fulgii de ovaz si siropul de artar, se pune vanilia si este gata blatul. Tapetam un vas micut patrat de Jena cu hartie pergament si punem...Citeste continuarea
Cartofi inabusiti cu ardei si usturoi
Postat de: deyutzky in Mancaruri de legumeCuratam si spalam legumele. Intr-o tigaie topim untul, apoi adaugam ceapa taiata fideluta si usturoiul tocat marunt. Le lasam la calit 1-2 minute, apoi adaugam putina apa. Punem...Citeste continuarea
Crema de zahar ars
Postat de: Moni_alex in DulciuriIntr-o cratita cu peretii inalti am pus zaharul la caramelizat la foc mic . Se amesteca ocazional pentru a se topi uniform zaharul. Zaharul trebuie sa devina maroniu fara sa se arda. Dupa ce...Citeste continuarea
Cornulete cu rahat
Postat de: Dya in DulciuriIntr-un bol, cernem faina de grau si presaram putina sare. Drojdia o pasam cu zaharul tos si cu cel vanilat si o lasam 10-15 minute intr-un loc caldut. Formam o adancitura in faina cernuta,...Citeste continuarea
Cheesecake dietetic cu biscuiti -...
Postat de: deyutzky in PrajituriCrema: Intr-un bol am pus branza, indulcitorul si esenta. Am amestecat compozitia cu o lingura sau un tel. Am pus deoparte 2-3 linguri din crema de branza, iar restul de crema am dat-o la...Citeste continuarea
Ciorba cu ardei umplut
Postat de: mirela0911 in CiorbeArdeii trebuie sa fie cam de aceeasi marime, Se spala, se curata de cotor taind ca un fel de capac pentru a ramane ardeiul intreg, apoi se spala din nou si se lasa sa se scurga bine de apa....Citeste continuarea
Chec pufos cu nuca
Postat de: Bucataras in DulciuriCantitatile sunt pentru o tava de chec Mai intai separa ouale si mixeaza albusurile cu un praf de sare. Eu voi folosi un robot de bucatarie ca sa fie si mai simplu! Adauga apoi...Citeste continuarea
Compot de struguri albi
Postat de: Ina in Sirop / CompotDesfacem cu grija boabele de struguri de pe ciorchina, le spalam in mai multe ape si le punem in borcane curate, fara a umple complet borcanele. In fiecare borcan adaugam 2 linguri rase cu...Citeste continuarea
Chipsuri Nachos si Sos De Branza
Postat de: Meea in Aperitive / GarnituriPentru prepararea chipsurilor Nachos procedam astfel: cernem faina de grau si cea de porumb. Adaugam sarea, uleiul si apa (apa puneti in functie de...Citeste continuarea
Chiftele cu piept de pui si ciuperci
Postat de: deyutzky in PuiPieptul de pui il spalam si il tocam la robot sau il dam prin masina de tocat carne, apoi il punem intr-un bol. Curatam si spalam ciupercile si ceapa, apoi le tocam in robot. Turnam aceasta...Citeste continuarea
Cum se face sucul de rosii
Postat de: dantes in BulionCum se face sucul de rosii. Se spala bine rosiile si se taie in bucati mici care sa intre in dispozitivul de stors rosii.Am montat la masina de tocat carne dispozitivul pentru rosii si am dat de...Citeste continuarea
Ciorba de dovlecel a la grec
Postat de: Criss in CiorbeSe curata legumele si se toaca marunt ceapa si ardeiul. Se calesc in ulei, apoi cand ceapa devine translucida, se adauga radacinoasele taiate cubulete si se calesc si ele. Se toarna apoi 2 l apa...Citeste continuarea
Cornulete umplute cu mac
Postat de: privatelaura in DulciuriSe pregătește umplutura de mac. Eu nu am folosit măcinat. Se amestecă macul cu zahărul pudră, zahărul aromatizat, apoi se adaugă laptele călduț. Se lasă să se închege această...Citeste continuarea
Ceafa de porc la slow cooker Crock-Pot
Postat de: Constelatialeu in Slow CookerAm feliat ceafa de porc, am asezat-o in vasul slow cooker Crock-Pot 2.4 l, am presarat sare si ulei, am pus capacul si am setat optiunea high cca 2 ore. Dupa 2 ore, adaugam rosiile date pe...Citeste continuarea
Cornulete cu nuca
Postat de: Ina in DulciuriEste necesar ca untul sa fie rece, din frigider. Amestecam faina cu praful de copt si un praf sare. Adaugam apoi nuca macinata, oul intreg si cele 2 galbenusuri, zaharul, coaja de...Citeste continuarea
Chiftele de porc cu usturoi in...
Postat de: gurita_ta2005 in PorcCarnea tocata se pune intr-un castron,punem condimentele,oul,ceapa tocata marunt,usturoiul pisat si mararul tocat marunt. Cu mainiile umede se formeaza chiftelele,se pun pe o farfurie si se dau...Citeste continuarea
Crochete cu ton si ricotta
Postat de: ctlina in Aperitive / GarnituriSpalati si fierbeti cartofii întregi in apa cu sare . Prajiti ceapa verde într-un pic de ulei impreuna cu cubuletele de ardei. Se curata cartofii, se taie...Citeste continuarea
Clafoutis cu prune
Postat de: gospodariu in DulciuriSe spala prunele,se scot samburii si se aseaza jumatati intr-un vas yena uns cu unt. Pentru prepararea aluatului,se amesteca ingredientele solide cu cele lichide pana se omogenizeaza si...Citeste continuarea
Ciorba de fasole boabe noua cu...
Postat de: Constelatialeu in CiorbePunem fasolea intr-un castron adaugam apa si lasam la inmuiat peste noapte. A doua zi punem fasolea la fiert, am schimbat apa de 3 ori. Cand este fiarta fasolea calim gogosarul si...Citeste continuarea
Castraveti murati pentru iarna
Postat de: Constelatialeu in MuraturiMai intai pregatim toate ingredientele, spalam castravetii, curatam usturoil, morcovul, hreanul. Morcovul si hreanul le-am taiat pe lungime. Intr-un bol amestecam boabele de mustar, de piper si...Citeste continuarea
Ciulama de pui cu dovlecel
Postat de: gurita_ta2005 in PuiBucatiile de pui se curata de surplusul de grasime si se pun la fiert in apa cu sare. Se scot ,se cresteaza si se pun intr-o craticioara cu putin ulei de masline la prajit pentru cateva...Citeste continuarea
Chiftele de legume la Panini Maker
Postat de: mirela0911 in Aperitive / GarnituriDovleacul se curata de coaja, se spala si se taie in doua. Se scoate miezul cu samburi, apoi se da pe razatoarea cu gauri mici. Se presara putina sare si se lasa cateva minute deoparte....Citeste continuarea
Covrigi polonezi
Postat de: momo121 in DulciuriPentru inceput dizolvam drojdia cu o lingurita zahar pana obtinem o pasta, adaugam 1 lingura de faina si lasam cateva minute pana incepe sa se umfle putin. Intre timp...Citeste continuarea
Cheesecake cu fructe de padure
Postat de: GeorgianaGrigorescu in PrajituriMaruntim biscuitii.Topim untul.Amestecam untul topit cu biscuitii.Distribuim amestecul intr-o tava presand usor.Introducem la rece. Mixam albusurile spuma, adaugam zaharul maxand in continuare....Citeste continuarea
Compot de toamna
Postat de: GeorgianaGrigorescu in ConserveDe data aceasta am folosit prune, piersici, pere si nectarine. Am uitat sa cumpar struguri care dau o aroma deosebita. Am curatat de coaja perele si piersicile. Am spalat bine fructele, apoi...Citeste continuarea
Cheesecake cu banane si frisca - La...
Postat de: Corina33 in TorturiPentru blat: se zdrobesc biscuitii si se amesteca cu untul topit, apoi se toarna totul intr-o forma de tort rotunda cu margine detasabila si diametrul de 26 cm. Se niveleaza frumos cu o lingura...Citeste continuarea
Chiftele din carne de porc in...
Postat de: Pungasa_Rogue in Aperitive / GarnituriCarnea de porc se spala, se taie cubulete si se toaca la robotul de bucatarie. Ceapa se curata de foi, se spala si se toaca. Usturoiul se curata de foi, se spala si se preseaza. Painea se...Citeste continuarea
Creveti cu ananas si sos dulce...
Postat de: ctlina in Fructe de mareCuratam creveții (am folosit fierti cumparati proaspeti de la pescarie). Intr-un castron puneti crevetii si toate ingredientele de la marinada. Amestecati si rezervati la rece cel...Citeste continuarea
Chiftele din carne de porc
Postat de: eumimi in PorcSe taie ceapa marunt si se amesteca cu carnea tocata. Se adauaga bulionul, usturoiul dat pe razatoarea mica, ardei boia dulce, sare si piper. Curatam cartofii si ii dam pe razatoarea mica, apoi...Citeste continuarea
Copanele crocante
Postat de: AndrutzaP in PuiPentru inceput fierbeti copanele timp de 10-15 minute. Cat sunt inca fierbinti, desprindeti pielea de pe fiacare copan in parte. Intr-o tigaie antiaderenta...Citeste continuarea
Chifle cu seminte
Postat de: carmen in PiineSe face o maia din drojdia amestecata cu zaharul si lichidul caldut, care se lasa la crescut. Faina se cerne si se amesteca cu sarea. Mai apoi se pune maiaua si restul de lichid, la final...Citeste continuarea
Cozonac trandafir cu nuca, dietetic...
Postat de: carmen in DulciuriAm amestecat faina cu drojdia praf si cu indulcutor greensugar Am adugat laptele si uleiul incalzite usurel peste oul batut si apoi peste cele uscate si am pornit robotul. Am...Citeste continuarea
Cartofi aurii cu rozmarin
Postat de: RuxyRux in Aperitive / GarnituriDin aceasta cantitate hraniti 4 persoane. :))))) Cartofii i-am spalat, i-am curatat si i-am taiat in 4 sau in 6 in functie de marimea lor. Pe tava cuptorului am pus doua foi pergament...Citeste continuarea