Chiftele din sunca fiarta

de daniastefania in Porc, 10 Mai 2016 | 3375 vizualizari

 

Daca nu stiti ce sa faceti cu sunca de porc fiarta ramasa de la Pasti, va dau o idee rapida si foarte buna! Sa faceti niste chiftele.

 

INGREDIENTE

  • 250 gr sunca de porc fiarta
  • 2 oua
  • 1 ceapa verde
  • 5 felii paine
  • Piper
  • 1 lingura lapte
  • Ulei pentru prajit
Portii: 10
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele din sunca fiarta:

Aluatul de chiftele se pregateste foarte rapid. Avem nevoie de un robot de bucatarie. Inmuiem painea in putina apa si o stoarcem bine. O punem in robot alaturi de restul ingredientelor (cu exceptia uleiului). Pornim robotul si trebuie sa obtinem o pasta omogena. Cu mana formam chiftelele. Puteti sa le dati o forma rotunda sau mai aplatizate, cum am facut eu. Punem intr-o tigaie ulei si cand s-a incins punem chiftelele. Le prajim pe ambele parti pana se rumenesc frumos. Le scoatem pe hartie absorbanta. Le servim calde sau reci. Pofta mare!

TIPS-URI

1

Nu adaugam sare in compozitia de chiftele, sunca e suficient de sarata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele din sunca fiarta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

ieri la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

ieri la 10:51

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

pe 11.09 la 08:44

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 10.09 la 08:05

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Evantai din carne de porc cu legume