A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Chec pufos cu capsuni

Postat de: Alepaty in Prajituri

Albusurile se bat spuma cu un praf de sare,apoi se adauga treptat zaharul,eu l-am adaugat cam in 4 transe, apoi cand bezeaua e ferma se adauga galbenusurile impreuna cu praful de copt,cu o spatula...Citeste continuarea

Cartofi la gratar

Postat de: Pungasa_Rogue in Mancare copii

Se spala cartofii si se pun la fiert in apa cu sarea, cimbrul si piperul. Dupa ce s-au fiert de tot, se scot din apa si se lasa sa se raceasca. Se incinge gratarul. Se pun cartofii unsi cu...Citeste continuarea

Chifle rustice

Postat de: stefy_a in Piine

Intr-un vas se cerne faina si apoi se adauga sarea Intr-un castron se pune apa calduta si in ea se dizolva drojdia Apa cu drojdia se adauga peste faina, si apoi se amesteca cu o lingura de...Citeste continuarea

Ciuperci umplute cu telemea și mărar

Postat de: AndrutzaP in Aperitive / Garnituri

   Cuptorul se preincalzeste la 180 grade.    Ciupercile se spala bine si se lasa la scurs.    Telemeaua se taie cubulete. Fiecare ciuperca in parte se umple cu...Citeste continuarea

Ciuperci umplute cu somon și parmezan

Postat de: AndrutzaP in Aperitive / Garnituri

   Cuptorul se seteaza la 80 grade.    Ciuperci se spala bine si se pun la scurs.    Somonul se taie cubulete. In fiecare ciuperca se aseaza cubulete de somon...Citeste continuarea

Ciorba de porc cu dovlecei si ciuperci

Postat de: gurita_ta2005 in Ciorbe

Carnea de porc se taie cuburi si se pune la fiert in oala de ciorba. Dupa aproximativ 30 minute taiem ceapa marunt,morcovii rondele,iar ardeiul kapia cuburi si le punem la calit in ulei de...Citeste continuarea

Cozonac trandafir cu unt

Postat de: ancutsa in Mancare copii

Mai intai pregatim maiaua: se farama drojdia intr-un castronel si se amesteca cu putina apa calduta (cam 100 ml) + 1 lingurita de zahar + putina faina si se obtine o pasta care se lasa la crescut...Citeste continuarea

Conchiglioni umpluti(e) cu carne

Postat de: diaconta in Paste

Pastele le-am fiert în apa cu sare, aproximativ 10 minute. Pe pachet scria ca se fierb 18 minute, dare u am vrut sa le fierb doar de jumatate, pentru ca se vor mai gati la cuptor....Citeste continuarea

Cannelloni cu pui

Postat de: Dya in Mancaruri cu carne

Se toaca pieptul de pui ori se taie marunt. Se potriveste de gust cu sare si piper. Se adauga ceapa verde maruntita, branza si cascavalul trecute prin razatoare, smantana si un ou. Se...Citeste continuarea

Crema de zahar ars

Postat de: mikidaniro in Dulciuri

Pasul 1: Intr-un vas inalt si incapator se pun 250g de zahar, cca 50 ml apa, se pun pe aragaz la foc mediu si se lasa pana se caramelizeaza. Cand este gata rasuciti vasul usor pentru a tapeta...Citeste continuarea

Covrigi Bretzel in forma de Iepurasi

Postat de: ctlina in Mancare copii

Pregatim maiaua: facem un amestec din drojdie, 2-3 linguri de lapte si 2 linguri de faina. Lasam sa-si dubleze volumul . In castronul unde formam aluatul punem faina,untul moale, maiaua si...Citeste continuarea

Ciolan afumat cu cartofi noi

Postat de: gurita_ta2005 in Porc

Bucata de ciolan afumat se taie bucati (dupa placul fiecaruia) si se pune intr=o craticioara cu apa la fiert pentru circa 40 minute. Cand a trecut timpul mentinat scurgem de zeama bucatiile si...Citeste continuarea

Capsuni Surpriza

Postat de: amalia01 in Mancare copii

Capsunile se spala bine sub jet de apa rece si se taie codita, astfel incat frunzulitele sa ramane intacte si fructele sa stea frumos. Tai capsunile in 4 sau 6 fragmente, dar nu de tot....Citeste continuarea

Chec cu nuca si stafide

Postat de: eumimi in Prajituri

Se separa galbenusurile de albusuri. Albusurile se bat spuma cu zaharul. Galbenusurile se amesteca cu uleiul si se pun peste albusuri. Amestecam usor cu o lingura de lemn. Punem peste...Citeste continuarea

Chiftelute cu pesmet

Postat de: stefy_a in Porc

Legumele se curata de coaja, se spala si se dau prin masina de tocat carne sau la robot, si se amesteca cu carnea tocata si cu oul In cazul in care compozitia este prea moale se adauga 2-3...Citeste continuarea

Chec cu nesquik

Postat de: reisnaor_2006 in Mancare copii

     Separam albusurile de galbenusi si le mixam bine cu un praf de sare. Adaugam treptat zaharul si mixam. Galbenusurile le amestecam cu uleiul si le punem peste albusuri,...Citeste continuarea

Ceai de patrunjel

Postat de: AndrutzaP in Bauturi

   Apa se pune la fiert.    Patrunjelul se spala si se toaca marunt.    Patrunjelul se pune la infuzat in apa pentru aprox 20 minute.    Se...Citeste continuarea

Creveti cu sos satay

Postat de: ctlina in Fructe de mare

Curatam creveții, lăsând doar coada. Curatati legumele. Tocam marunt usturoiul și ghimbirul. Taiati ceapa marunt si taiati morcovul lamele. Într-un wok (tigaie), se...Citeste continuarea

Creier pane

Postat de: Constelatialeu in Porc

 Mai intai punem creierul intr-un vas cu apa rece pentru 20 min, ca sa iasa sangele din el. Apoi il scoatem si-l punem intr-o cratota cu apa rece si sare (1 lingurita de sare), cand incepe...Citeste continuarea

Chipsuri de bacon

Postat de: AndrutzaP in Aperitive / Garnituri

   Hmmm.....foarte complex modul de pregatire.    Feliile de bacon se pun intr-o tigaie antiaderenta, fara ulei. Se rumenesc pe ambele parti pana devin crocante....Citeste continuarea

Cartofi noi la cuptor cu sos de...

Postat de: Valclaudia in Aperitive / Garnituri

Radem coaja cartofilor noi, apoi spalam cartofii sub jet de apa rece. Ii taiem felii subtiri, apoi ii asezam in tavile cuptorului tapetate cu hartie de copt. Preincalzim cuptorul la 180...Citeste continuarea

Ciuperci umplute

Postat de: Anett in Vegan / Raw vegan

Curatam ciupercile si palariutele le asezam intr-o tava unsa cu ulei.  Maruntim prazul si calim in ulei pana se inmoaie putin. Scoatem din tigaie si amestecam impreuna cu nuca macinata....Citeste continuarea

Chec tigrat

Postat de: gospodariu in Mancare copii

 Pentru inceput vom separa galbenusuri de albus si vom bate albusurile spuma tare cu jumatate din cantitatea de zahar(125 g).    Separat,galbenusurile le frecam cu restul de...Citeste continuarea

Conopida cu maioneza de post

Postat de: Valclaudia in Mancaruri de post

Cartofii se curata, se spala, se taie cublete si se pun la fiert in apa cu sare. Conopida se spala, se pune in alta oala la fiert in apa cu sare. Lasam la fiert pana patrunde furculita usor in...Citeste continuarea

Ciorba de pastai congelate

Postat de: Valclaudia in Mancaruri de post

Ceapa, ardeii si morcovii se curata si se spala. Ceapa se taie marunt, ardeii se taie bucatele iar morcovii se taie rondele. Punem 3-4 linguri ulei de masline in oala, adaugam legumele...Citeste continuarea

Chiftelute speciale

Postat de: mihaelar63 in Vita

Feliati fasii subtiri carnea si grasimea de porc . Tocati carnea si grasimea astfel pregatite . Curatati si spalati usturoiul . Tocati-l. Spalati ceapa verde si o...Citeste continuarea

Cornulete fragede cu nuca

Postat de: Valclaudia in Dulciuri

Untul, galbenusurile, oul intreg se pun intr-un castron incapator peste faina cernuta in prealabil. Adaugam nuca macinata, praful de sare, zaharul,praful de copt, coaja de lamaie. Amestecam...Citeste continuarea

Ciulama de pleurotus cu bureti de roua

Postat de: Valclaudia in Aperitive / Garnituri

Curatam ciupercile si le spalam. Pleurotusul se taie fasii, buretii de roua ii lasam intregi. Curatam ceapa si usturoiul, apoi le spalam si le tocam marunt. Le punem la sotat in ulei de...Citeste continuarea

Calamar pane

Postat de: gurita_ta2005 in Fructe de mare

Se lasa bucatiile de calamar sa se decongeleze si se pun pe un servet de hartie pentru a absorbi apa. Intr-un castron amestecam cele 2 oua, punem faina cat cuprinde pentru a forma o compozitie...Citeste continuarea

Coaste de miel la cuptor

Postat de: Constelatialeu in Oaie

Asezam in tava hartie de copt in asa fel incat sa fie suficient de multa sa putem sa ''impachetam'' coastele in hartie de copt. Asezam bucata de coaste, o condimentam cu sare, piper, cimbru, ungem...Citeste continuarea

Cotlet de porc marinat cu mustar si...

Postat de: gurita_ta2005 in Porc

Intr-un castron adanc punem mustarul, 2 lingurite de apa si patrunjelul tocat marunt, se amesteca compozitia, se pun feliile de cotlet de porc, se ung pe ambele parti si se lasa la marinat timp de...Citeste continuarea

Cheesecake cu mousse de ciocolata...

Postat de: ela in Dulciuri

Topim untul cateva secunde in cuptorul cu microunde. Rupem biscuitii si ii dam prin robotul de bucatarie. Turnam untul topit peste biscuitii macinati si amestecam bine. Punem intr-o forma de tort...Citeste continuarea

Cornulete cu branza, cascaval si...

Postat de: Valclaudia in Aperitive / Garnituri

Drojdia se pune intr-un castron incapator impreuna cu sarea si zaharul. Amestecam pana devine drojdia lichida, adaugam apa calduta si untul sau margarina topita, apoi fulgii de ovaz si...Citeste continuarea

Cartofi frantuzesti - in stilul meu

Postat de: carla27carla in Aperitive / Garnituri

Cartofii i-am spalat si i-am pus la fiert in coaja. Intre timp am curatat ouale. Cand cartofii sunt fierti, se scurg de apa, se lasa sa se decojeasca si se curata de coaja.Intr-oun vas mai adanc...Citeste continuarea

Conopida gratinata cu sos de broccoli

Postat de: andaoana in Mancaruri de legume

Desfacem in buchetele conopida si brocolii si le punem in doua vase separate in apa rece cu bicarbonat ( la un vas cu apa de 3 litri pun 1 lingurita de bicarbonate de sodiu). Pe foc punem in...Citeste continuarea

Colac impletit in 6 - Challah

Postat de: ctlina in Piine

Se dizolvă drojdia în puțin la apa calduta cu un pic de zahăr.. Se amestecă bine și se lasă sa creasca aproximativ 5 minute. Intr-un bol se toarnă făina, sarea, zaharul și...Citeste continuarea

Chiftelute din naut cu somon

Postat de: simona72 in Aperitive / Garnituri

Nautul se pune de seara pana dimineata la inmuiat cu apa si 1 lingurita bicarbonat de sodiu. Dupa ce nautul s-a umflat il spalam in cateva ape. Il punem la fiert pana boabele sau inmuiat. Lasam...Citeste continuarea

Cheesecake cu unt de arahide si...

Postat de: mirela0911 in Dulciuri

Crusta: Se macina biscuitii fin. Se amesteca cu cacaoa apoi cu untul topit. Se omogenizeaza bine.  Se ia o tava rotunda cu pereti detasabili, se aseaza o folie alimentara si se toarna pe...Citeste continuarea

Churros cu sos de ciocolata

Postat de: eumimi in Prajituri

Mai intai cantarim toate ingredientele. Punem apa cu margarina si cu zaharul la fiert si lasam sa se topeasca margarina. Va clocoti. Adaugam toata faina si amestecam energic sa o incorporam si...Citeste continuarea

Cheesecake cu lavanda si pepene...

Postat de: simona72 in Prajituri

Pentru crusta: biscuitii se rup cu mana si se pun in vasul robotului de bucatarie. Puteti sa folositi doar biscuiti simpli, biscuiti populari, biscuiti digestivi, ce aveti si ce va place. Se...Citeste continuarea

Chiftele din sunca fiarta

Postat de: daniastefania in Porc

Aluatul de chiftele se pregateste foarte rapid. Avem nevoie de un robot de bucatarie. Inmuiem painea in putina apa si o stoarcem bine. O punem in robot alaturi de restul ingredientelor (cu...Citeste continuarea

Ciuperci cu zucchini cu unt

Postat de: gurita_ta2005 in Aperitive / Garnituri

Ciuperciile se curata,se spala bine si se taie feliute. Ceapa se taie solzisori se pune in ulei de masline cateva minute la foc mic sa nu se arda. Se adauga si ciuperciile taiate,amestecam...Citeste continuarea

Ciorba cu afumatura si cartofi

Postat de: eumimi in Ciorbe

Se taie ceapa marunt, iar morcovul se da prin razatoarea mare.Se pun la calit impreuna in 50 g ulei. Se lasa cateva minute, dupa care se adauga si afumatura taiata felii. Se lasa pana cand...Citeste continuarea

Cozonac cu branza, stafide si fulgi...

Postat de: Criss in Dulciuri

Pentru aluat, am pus din nou masina de paine la treaba. In cuva masinii de paine se introduc ingredientele in ordine, dupa cum urmeaza: laptele caldut, untul topit, uleiul, oul, galbenusurile,...Citeste continuarea

Creveti cu usturoi

Postat de: Ina in Fructe de mare

Incingem uleiul la foc mic, adaugam usturoiul tocat si calim usor pana ce usturoiul incepe sa se inmoaie. Marim usor flacara si punem crevetii, presaram sare, piper si boia, stropim cu suc de...Citeste continuarea

Chec aperitiv

Postat de: amalia01 in Mancare copii

Aprinzi focul la cuptor (hi-hi! eu mai uit...). Tava o tapetezi cu hartie pentru copt. Cascavalul, ardeiul, sunca si maslinele le tai cubulete, iar patrunjelul il toci marunt. Bati...Citeste continuarea

Ciuperci umplute cu peste afumat

Postat de: MotanLaOale in Aperitive / Garnituri

Ciupercile se curata si se spala. Coditele se toaca marunt. Ceapa se curata si se taie rondele. Intr-o tigaie se pune uleiul si se caleste ceapa si cu piciorutele ciupercilor pana se...Citeste continuarea

Cocktail Sex On The Beach pe limba...

Postat de: Mutulica in Cocktail

Turnati lichidele pe rand, intr-un pahar inalt. Adaugati 2-3 cuburi cu gheata si decorati cu  frunze de menta si o felie de portocala. Serviti cu paiul. Citeste continuarea

Cartofi umpluti cu carne tocata, in...

Postat de: merisor67 in Porc

Spălăm bine cartofii și îi punem la fiert în apă clocotită cu sare și o linguriță de zahăr. Zahărul adăugat în apa fiartă, va conferi cartofilor un plus de...Citeste continuarea

Chec aperitiv cu oua si fructe de mare

Postat de: CookieMonster in Aperitive / Garnituri

 Pentru ca dureaza foarte putin pana se prepara compozitia incingeti cuptorul la 150 grade (mediu spre mic) Verdeata se toaca marunt ( eu am folosit un blender). Scoicile...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

pe 03.05 la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]