Aperitiv pachetele umplute cu sunca...
Postat de: mirela0911 in Aperitive / GarnituriAluatul: se prepara mai intai maiaua. Se incalzesc usor cca 100 ml lapte, se adauga zaharul si 2 lg faina, apoi drojdia zdrobita. Se amesteca bine apoi se lasa pana se activeaza drojdia....Citeste continuarea
Aperitiv biscuiti cu branza si unt
Postat de: licurici_lra in Aperitive / GarnituriUntul taiat cubulete se amesteca cu branza si faina. Se framanta cu mana sau cu mixerul, pana devine un aluat omogen. Se formeaza o bila, se inveleste in folie alimentara si se lasa la...Citeste continuarea
Aperitiv omleta cu marar si bacon...
Postat de: autodiag in Aperitive / GarnituriSe ung placile de la Panini Maker Breville cu ulei. Se asaza feliile de bacon pe placa. Se conecteaza aparatul la sursa de curent electric. Ouale se bat cu sarea si mararul verde (spalat si...Citeste continuarea
Aperitiv rasucite cu branza
Postat de: GeorgianaGrigorescu in Aperitive / GarnituriAm intins aluaturl decongelat, am presarat branza rasa pe toata suprafata. Am indoit aluatul pe jumatate, adica am pus o jumatate de aluat peste cealalta jumatate. Am portionat aluatul in fasii...Citeste continuarea
Amestecate, ca la tara, branzeturi...
Postat de: Constelatialeu in Mancaruri cu carneMai intai radem pe razatoarea mare branzeturile, separat taiem afumatura. Luam un castron incapator, punem branzeturile razuite, adaugam smantana si ouale si omogenizam amestecul, apoi...Citeste continuarea
Aperitiv ciuperci umplute
Postat de: trifadalia in Aperitive / GarnituriSe pun ciupercile intr-o tava, in palarie punandu-se putina sare si unt pentru a se inmuia . Cotoarele se toaca si se calesc cu sare in putin unt. Se da pe razatoare branza, se...Citeste continuarea
Aperitiv grisine in mantou de...
Postat de: merisor67 in Aperitive / GarnituriAlegem un dovlecel micuț, așa încât să-l putem felia de dimensiunea feliilor de jambon. Preparăm ușor feliile de dovlecel pe grillul încins, pentru a se înmuia...Citeste continuarea
Aperitiv saratele
Postat de: caroline in Aperitive / GarnituriIntr-un bol punem branza si o maruntim cu ajutorul unei furculite. Adaugam apoi faina, margarina ( la temperatura camerei) si oul. Amestecam bine toate ingredientele si formam o bila...Citeste continuarea
Aperitiv tarta cu branzeturi si...
Postat de: diaconta in Aperitive / GarnituriAm pregatit mai întâi aluatul pentru foaia de tarta. El va trebui sa stea la rece cât pregatim umplutura. Am amestecat faina cu sarea si untul rece taiat cubulete. Am...Citeste continuarea
Aperitiv rulada din aluat fraged cu...
Postat de: mirela0911 in Aperitive / GarnituriAluatul: Laptele se incalzeste usor. Se adauga 1 lgt zahar, 2 l faina si drojdia zdrobita. Se amesteca bine, apoi se lasa 10 minute sa se activeze drojdia. Intr-un bol se pune faina,...Citeste continuarea
Aperitiv cartofi crocanti la tigaie...
Postat de: Satisfyyourcravings in Aperitive / GarnituriCartofii necuratati de coaja se spala bine, se taie in sferturi, apoi se fierb in apa cu sare 10-12 minute, pana cand sunt frageti, dar isi pastreaza forma. Se scurg si se lasa putin la...Citeste continuarea
Aperitiv trei retete de turtite de...
Postat de: Oana in Aperitive / Garnituri1. Turtite de cartofi fierti: Se dau pe razatoarea cu ochiuri mari cartofii fierti (in coaja) si raciti si cheddar-ul. Se amesteca toate ingredientele intr-un castron. Se condimenteaza...Citeste continuarea
Aperitiv tarta cu ciuperci si piept...
Postat de: mirela0911 in Aperitive / GarnituriAluatul: Laptele se incalzeste usor. Se adauga 1 lgt zahar, 2 l faina si drojdia zdrobita. Se amesteca bine, apoi se lasa 10 minute sa se activeze drojdia. Intr-un bol se pune faina, sarea, 1...Citeste continuarea
Aperitiv placinte cu branza si...
Postat de: nico_nico in Aperitive / GarnituriPunem intr-un castron faina cernuta, apoi adaugam laptele caldut in care am dizolvat drojdia, oul, uleiul si praful de sare. Amestecam pana obtinem un aluat un pic mai moale, dar care se desprinde...Citeste continuarea
Aperitiv omleta cu cartofi si...
Postat de: rocsi_1612 in Aperitive / GarnituriCuratati cartofii, ii spalati si ii taiati cubulete. Ii puneti in apa la fiert, cu putina sare , pentru 15-20 de minute. Cand sunt gata, ii puneti intr-o sita si ii lasati sa se scurga bine....Citeste continuarea
Aperitiv omleta taraneasca
Postat de: caroline in Aperitive / GarnituriCeapa o curatam de coaja, o spalam si o tocam marunt. Ardeiul gras il spalam, indepartam cotorul, curatam de seminte si il taiem fasii. Curatam cartofii de coaja, ii spalam si ii taiem...Citeste continuarea
Aperitiv cu ton si cartofi
Postat de: caroline in Aperitive / GarnituriCartofii se curata de coaja, se taie cuburi si se pun la fiert in apa sarata. Cand cartofii sunt fierti, se scurg bine de apa, se pun intr-un bol si se zdrobesc (ca pentru piure). In...Citeste continuarea
Aperitiv ochiuri in cuib de sunca
Postat de: RODIMUR in Aperitive / GarnituriÎn formele speciale de unică folosință (care sunt puțin mai încăpătoare) se pun feliile de șuncă presată. Se adaugă în fiecare dintre ele câteva așchii de...Citeste continuarea
Aperitiv oua scotiene
Postat de: rocsi_1612 in Aperitive / GarnituriIntr-o cratita puneti niste apa cu sare, o transferati pe foc. Cand apa incepe sa clocoteasca, adaugati 4 oua si le lasati sa fiarba 4 minute si jumatate. Dupa ce ouale au fiert, le treceti pe sub...Citeste continuarea
Aperitiv chiftelute cu ton
Postat de: gaby_d in Aperitive / GarnituriMod de preparare Chiftelute cu ton Da prin masina de tocat, pe rand, ceapa curatata, cartoful spalat si curatat, sunca si patrunjelul. Pune-le pe toate intr-un bol. Scurge bine tonul si...Citeste continuarea
Andive umplute
Postat de: cristina1985 in Aperitive / GarnituriPieptul de pui se taie si se fierbe 1 ora si 30 minute. Apa in care a fiert poate fi folosita la o supa. Se taie cubulete. Se desprind frunzele de andiva si se spala. Maioneza: Se poate pune...Citeste continuarea
Aperitiv carnati cabanos in foietaj
Postat de: ancutsa in Aperitive / GarnituriSe lasă aluatul la dezgheţat la temperatura camerei. Se taie aluatul în dreptunghiuri, se crestează uşor cu un cuţit pentru a crea un model, după plac, se adaugă...Citeste continuarea
Aperitiv tarta de cartofi cu sunca...
Postat de: Corina33 in Aperitive / GarnituriCartofii fierti se zdrobesc cu furculița sau îi putem da pe răzătoare, după care îi amestecăm cu uleiul de măsline și oul, sarea, făina și praful de copt la sfârșit....Citeste continuarea
Aperitiv briose cu spanac si cascaval
Postat de: rocsi_1612 in Aperitive / GarnituriMai intai puneti spanacul intr-o sita, pentru a se decongela si a se scurge de zeama. Ouale le bateti spuma cu putina sare si piper. Adaugati smantana, iaurtul, amestecati bine. Ceapa verde...Citeste continuarea
Aperitiv cosulete din foietaj
Postat de: cristina1985 in Aperitive / GarnituriCarnatii se prajesc, dupa care se taie in bucatele. Se marunteste telemeaua cu furculita si se amesteca cu oua, smantana, maslinele taiate, carnatii taiati, putina sare,piper. Se intinde putin...Citeste continuarea
Aperitiv omleta cu crutoane
Postat de: Constelatialeu in Aperitive / GarnituriMai intai am taiat feliile de paine cubulete mici ca sa formez crutoanele. Cubuletele de paine le-am stropit cu ulei de masline si le-am pus in tigaia wok ( tigaia a fost incinsa inainte), le-am...Citeste continuarea
Aperitiv clatite cu branza si jambon
Postat de: sufletista in Aperitive / GarnituriIntr-un bol amestecam branza de vaci cu smantana,mararul tocat, ardeiul tocat marunt, oul dat prin razatoare. Potrivim de sare si piper dupa gust, adaugam 2 felii de jambon rupte bucati, zeama...Citeste continuarea
Aperitiv bradut din crema de branza...
Postat de: Satisfyyourcravings in Aperitive / GarnituriRosiile, ardeiul si castravetii murati se toaca marut si se amesteca cu pudra de usturoi si cea de ceapa, crema de branza si sare (daca este nevoie). Se asaza o folie de plastic pe un tocator...Citeste continuarea
Aperitiv tarta cu ciuperci si spanac
Postat de: Oana in Aperitive / GarnituriSe pregateste mai intai aluatul . In apa calduta se dizolva drojdia. In bolul cu faina se amesteca sarea, untul moale si uleiul. Se adauga treptat apa si se framanta aluatul pana nu se mai...Citeste continuarea
Aperitiv rulada Primavara
Postat de: amalia01 in Aperitive / GarnituriPornesti cuptorul. Tapetezi tava de copt cu hartie pentru copt. Daca vrei, poti sa o ungi cu putina margarina sau ulei. Ouale le speli cu apa calda si detergent de vase, apoi le bati cu...Citeste continuarea
Aperitiv coltunasi umpluti cu sunca...
Postat de: merisor67 in Aperitive / GarnituriPregătim aluatul. Cernem făina într-un bol și o amestecăm cu puțină sare. Facem o adâncitură la mijloc unde punem: ouăle, untul rece tăiat în cuburi și oțetul....Citeste continuarea
Aperitiv scones cu branza si chives
Postat de: Satisfyyourcravings in Aperitive / GarnituriFăina cernută se amestecă cu praful de copt, sare şi untul tăiat bucăţi. Separat se amestecă oul cu smântâna şi se adaugă peste mixul de ingrediente uscate. Se...Citeste continuarea
Aperitiv oua umplute pe pat de...
Postat de: mihaelar63 in Aperitive / GarnituriOuale se spala bine si se pun la fiert in apa cu sare si otet. Dupa 15-20 minute se scurg ouale de apa fierbinte si se pun in apa rece. In timpul in care fierb ouale preparati...Citeste continuarea
Aperitiv cu branzeturi si fructe
Postat de: mihaelar63 in Aperitive / GarnituriStrugurii se spala si se desprind de pe ciorchine. Spalati capsunile. Spalati frunzele de menta. Feliati branza Brie si Gorgonzola. Scurgeti mozzarela de lichid....Citeste continuarea
Aperitiv oua cremoase cu legume de...
Postat de: Satisfyyourcravings in Aperitive / GarnituriDovlecelul si ardeiul se taie in cuburi mici si se prajesc in ulei de masline, presarate cu sare si piper intr-o tigaie (din fonta), pana se inmoaie si devin aurii. Se scot pe prosoape de hartie....Citeste continuarea
Aperitiv oua scotiene
Postat de: panacris in Aperitive / GarnituriFeliile de pâine se pun la înmuiat în apă rece pentru 3 minute. Se amestecă energic cu carnea și codițele de ceapă verde tocate mărunt. Apoi se asezonează cu sare...Citeste continuarea
Aperitiv pasta de broccoli
Postat de: ladydi in Aperitive / GarnituriPunem broccoli la fiert in apa cu sare. Curatam si tocam ceapa verde. Preparam rapid o maioneza asa . Cand este fiert broccoli il punem la scurs si il lasam sa se racoreasca un pic,apoi il...Citeste continuarea
Aperitiv aspic de legume si oua de...
Postat de: ladydi in Aperitive / GarnituriPunem oasele de vitel la fiert in apa cu sare. In alta oala punem la fiert si broccoli, tot in apa cu sare. Punem si ouale la fiert. Intre timp curatam si feliem morcovii si radacina de...Citeste continuarea
Aperitiv drob de miel traditional
Postat de: MotanLaOale in Aperitive / GarnituriOrganele de miel se curata, se spala si se pun la fiert in apa rece cat sa le acopere. Se lasa sa dea 2-3 clocote dupa care se arunca apa cu spuma maronie formata si se clatesc si organele de...Citeste continuarea
Aperitiv tartine cu salata de oua
Postat de: Oana in Aperitive / GarnituriTaie ouale fierte pe jumatate si amesteca galbenusurile cu untul moale pana obtii o pasta. Adauga apoi telemeaua data pe razatoarea cu ochiuri fine, albusurile de ou taiate cubulete, ceapa...Citeste continuarea
Aperitiv chifle umplute
Postat de: caroline in Aperitive / GarnituriLuam o chifla si taiem partea de sus ( ca o palarioara ). Scoatem apoi miezul chiflei si ungem cu unt in interior si pe margini. Asezam doua felii de sunculita si mozzarella taiata fasii...Citeste continuarea
Aperitiv mini ardei umpluti cu branza
Postat de: sufletista in Aperitive / GarnituriIntr-un bol amestecam branza de vaci cu cascavalul si telemeaua date prin razatoare, untul moale la temperatura camerei. Adaugam smantana, ouale date prin razatoare, ceapa, mararul tocat...Citeste continuarea
Aperitiv tarta cu jambon si icre negre
Postat de: sufletista in Aperitive / GarnituriBlat- intr-un bol faramitam feliile de paine, adaugam unt topit treptat amestecand continuu. Tapetam o tava de tarta cu folie alimentara, adaugam amestecul de paine si cu o lingura sau cu...Citeste continuarea
Aperitiv - Oua umplute cu avocado
Postat de: Oana in Aperitive / GarnituriTaie ouale pe jumatate si amesteca galbenusurile cu avocado, zeama de lamaie, sare si piper pana obtii o pasta. Adauga apoi smantana si omogenizeaza pana obtii un amestec cremos. Adauga...Citeste continuarea
Aperitiv tarta sarata cu wursti si...
Postat de: cristiefect in Aperitive / GarnituriCartofii spalati se fierb in coaja in apa cu sare cam 20 de minute, apoi se lasa sa se raceasca, dupa care se curata si se taie felii sau cubulete. Se scoate aluatul din frigider si se asaza...Citeste continuarea
Aperitiv oua umplute cu branza de...
Postat de: RODIMUR in Aperitive / GarnituriOuăle se fierb tari în apă cu sare, se lasă să se răcească, după care se curăță de coji și se înjumătățesc. Se amestecă bine gălbenușurile cu brânza de...Citeste continuarea
Aperitiv morcovi pascali
Postat de: ancutsa in Aperitive / GarnituriSe lasă aluatul la dezgheţat la temperatura camerei. Se taie în fâşii subţiri, care se înfăşoară pe conuri din tablă unse cu grăsime. Se aşază...Citeste continuarea
Aperitiv oua in culori naturale...
Postat de: ancutsa in Aperitive / GarnituriCum procedam: Se scot ouăle din frigider pentru a le aduce la temperatura camerei. Se spală şi se freacă uşor cu un bureţel curat pentru a îndepărta marcajul. Eu am...Citeste continuarea
Aperitiv oua vopsite in foi de ceapa
Postat de: Pungasa_Rogue in Aperitive / GarnituriDe seara se spala foile de ceapa foarte bine si se pun in doua vase separate, in circa 2 l apa fiecare. Se fierb aproximativ 5 minute dupa ce apa a dat in clocote, se opreste focul, iar vasele se...Citeste continuarea
Aperitiv Pascal Oua in Gelatina de...
Postat de: ctlina in Aperitive / GarnituriDesenați un cerc pe fundul oului. Faceti o gaura cu vârful unui ac si incepeti sa decupati cercul. Gaura este destul de mare, albusul si galbenusul vor iesi rapid. Puteti...Citeste continuarea