A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Aperitiv pachetele umplute cu sunca...

Postat de: mirela0911 in Aperitive / Garnituri

Aluatul: se prepara mai intai maiaua. Se incalzesc usor cca 100 ml lapte, se adauga zaharul si 2 lg faina, apoi drojdia zdrobita. Se amesteca bine apoi se lasa pana se activeaza drojdia....Citeste continuarea

Aperitiv biscuiti cu branza si unt

Postat de: licurici_lra in Aperitive / Garnituri

Untul taiat cubulete se amesteca cu branza si faina. Se framanta cu mana sau cu mixerul, pana devine un aluat omogen. Se formeaza o bila, se inveleste in folie alimentara si se lasa la...Citeste continuarea

Aperitiv omleta cu marar si bacon...

Postat de: autodiag in Aperitive / Garnituri

Se ung placile de la Panini Maker Breville cu ulei. Se asaza feliile de bacon pe placa. Se conecteaza aparatul la sursa de curent electric. Ouale se bat cu sarea si mararul verde (spalat si...Citeste continuarea

Aperitiv rasucite cu branza

Postat de: GeorgianaGrigorescu in Aperitive / Garnituri

Am intins aluaturl decongelat, am presarat branza rasa pe toata suprafata. Am indoit aluatul pe jumatate, adica am pus o jumatate de aluat peste cealalta jumatate. Am portionat aluatul in fasii...Citeste continuarea

Amestecate, ca la tara, branzeturi...

Postat de: Constelatialeu in Mancaruri cu carne

Mai intai radem pe razatoarea mare branzeturile, separat taiem afumatura. Luam un castron incapator, punem branzeturile razuite, adaugam smantana si ouale si omogenizam amestecul, apoi...Citeste continuarea

Aperitiv ciuperci umplute

Postat de: trifadalia in Aperitive / Garnituri

Se pun ciupercile intr-o tava, in palarie punandu-se putina sare si unt pentru a se inmuia . Cotoarele se toaca si se calesc cu sare in putin unt. Se da pe razatoare branza, se...Citeste continuarea

Aperitiv grisine in mantou de...

Postat de: merisor67 in Aperitive / Garnituri

Alegem un dovlecel micuț, așa încât să-l putem felia de dimensiunea feliilor de jambon. Preparăm ușor feliile de dovlecel pe grillul încins, pentru a se înmuia...Citeste continuarea

Aperitiv saratele

Postat de: caroline in Aperitive / Garnituri

Intr-un bol punem branza si o maruntim cu ajutorul unei furculite. Adaugam apoi faina, margarina ( la temperatura camerei) si oul.  Amestecam bine toate ingredientele si formam o bila...Citeste continuarea

Aperitiv tarta cu branzeturi si...

Postat de: diaconta in Aperitive / Garnituri

Am pregatit mai întâi aluatul pentru foaia de tarta. El va trebui sa stea la rece cât pregatim umplutura. Am amestecat faina cu sarea si untul rece taiat cubulete. Am...Citeste continuarea

Aperitiv rulada din aluat fraged cu...

Postat de: mirela0911 in Aperitive / Garnituri

Aluatul:  Laptele se incalzeste usor. Se adauga 1 lgt zahar, 2 l faina si drojdia zdrobita. Se amesteca bine, apoi se lasa 10 minute sa se activeze drojdia. Intr-un bol se pune faina,...Citeste continuarea

Aperitiv cartofi crocanti la tigaie...

Postat de: Satisfyyourcravings in Aperitive / Garnituri

Cartofii necuratati de coaja se spala bine, se taie in sferturi, apoi se fierb in apa cu sare 10-12 minute, pana cand sunt frageti, dar isi pastreaza forma. Se scurg si se lasa putin la...Citeste continuarea

Aperitiv trei retete de turtite de...

Postat de: Oana in Aperitive / Garnituri

1. Turtite de cartofi fierti:   Se dau pe razatoarea cu ochiuri mari cartofii fierti (in coaja) si raciti si cheddar-ul. Se amesteca toate ingredientele intr-un castron. Se condimenteaza...Citeste continuarea

Aperitiv tarta cu ciuperci si piept...

Postat de: mirela0911 in Aperitive / Garnituri

Aluatul: Laptele se incalzeste usor. Se adauga 1 lgt zahar, 2 l faina si drojdia zdrobita. Se amesteca bine, apoi se lasa 10 minute sa se activeze drojdia. Intr-un bol se pune faina, sarea, 1...Citeste continuarea

Aperitiv placinte cu branza si...

Postat de: nico_nico in Aperitive / Garnituri

Punem intr-un castron faina cernuta, apoi adaugam laptele caldut in care am dizolvat drojdia, oul, uleiul si praful de sare. Amestecam pana obtinem un aluat un pic mai moale, dar care se desprinde...Citeste continuarea

Aperitiv omleta cu cartofi si...

Postat de: rocsi_1612 in Aperitive / Garnituri

Curatati cartofii, ii spalati si ii taiati cubulete. Ii puneti in apa la fiert, cu putina sare , pentru 15-20 de minute. Cand sunt gata, ii puneti intr-o sita si ii lasati sa se scurga bine....Citeste continuarea

Aperitiv omleta taraneasca

Postat de: caroline in Aperitive / Garnituri

Ceapa o curatam de coaja, o spalam si o tocam marunt.  Ardeiul gras il spalam, indepartam cotorul, curatam de seminte si il taiem fasii. Curatam cartofii de coaja, ii spalam si ii taiem...Citeste continuarea

Aperitiv cu ton si cartofi

Postat de: caroline in Aperitive / Garnituri

Cartofii se curata de coaja, se taie cuburi si se pun la fiert in apa sarata.  Cand cartofii sunt fierti, se scurg bine de apa, se pun intr-un bol si se zdrobesc (ca pentru piure). In...Citeste continuarea

Aperitiv ochiuri in cuib de sunca

Postat de: RODIMUR in Aperitive / Garnituri

În formele speciale de unică folosință (care sunt puțin mai încăpătoare) se pun feliile de șuncă presată. Se adaugă în fiecare dintre ele câteva așchii de...Citeste continuarea

Aperitiv oua scotiene

Postat de: rocsi_1612 in Aperitive / Garnituri

Intr-o cratita puneti niste apa cu sare, o transferati pe foc. Cand apa incepe sa clocoteasca, adaugati 4 oua si le lasati sa fiarba 4 minute si jumatate. Dupa ce ouale au fiert, le treceti pe sub...Citeste continuarea

Aperitiv chiftelute cu ton

Postat de: gaby_d in Aperitive / Garnituri

Mod de preparare Chiftelute cu ton Da prin masina de tocat, pe rand, ceapa curatata, cartoful spalat si curatat, sunca si patrunjelul. Pune-le pe toate intr-un bol. Scurge bine tonul si...Citeste continuarea

Andive umplute

Postat de: cristina1985 in Aperitive / Garnituri

Pieptul de pui se taie si se fierbe 1 ora si 30 minute. Apa in care a fiert poate fi folosita la o supa. Se taie cubulete. Se desprind frunzele de andiva si se spala. Maioneza: Se poate pune...Citeste continuarea

Aperitiv carnati cabanos in foietaj

Postat de: ancutsa in Aperitive / Garnituri

  Se lasă aluatul la dezgheţat la temperatura camerei.  Se taie aluatul în dreptunghiuri, se crestează uşor cu un cuţit pentru a crea un model, după plac, se adaugă...Citeste continuarea

Aperitiv tarta de cartofi cu sunca...

Postat de: Corina33 in Aperitive / Garnituri

Cartofii fierti se zdrobesc cu furculița sau îi putem da pe răzătoare, după care îi amestecăm cu uleiul de măsline și oul, sarea, făina și praful de copt la sfârșit....Citeste continuarea

Aperitiv briose cu spanac si cascaval

Postat de: rocsi_1612 in Aperitive / Garnituri

Mai intai puneti spanacul intr-o sita, pentru a se decongela si a se scurge de zeama. Ouale le bateti spuma cu putina sare si piper. Adaugati smantana, iaurtul, amestecati bine. Ceapa verde...Citeste continuarea

Aperitiv cosulete din foietaj

Postat de: cristina1985 in Aperitive / Garnituri

Carnatii se prajesc, dupa care se taie in bucatele. Se marunteste telemeaua cu furculita si se amesteca cu oua, smantana, maslinele taiate, carnatii taiati, putina sare,piper. Se intinde putin...Citeste continuarea

Aperitiv omleta cu crutoane

Postat de: Constelatialeu in Aperitive / Garnituri

Mai intai am taiat feliile de paine cubulete mici ca sa formez crutoanele. Cubuletele de paine le-am stropit cu ulei de masline si le-am pus in tigaia wok ( tigaia a fost incinsa inainte), le-am...Citeste continuarea

Aperitiv clatite cu branza si jambon

Postat de: sufletista in Aperitive / Garnituri

Intr-un bol amestecam branza de vaci cu smantana,mararul tocat, ardeiul tocat marunt, oul dat prin razatoare. Potrivim de sare si piper dupa gust, adaugam 2 felii de jambon rupte bucati, zeama...Citeste continuarea

Aperitiv bradut din crema de branza...

Postat de: Satisfyyourcravings in Aperitive / Garnituri

Rosiile, ardeiul si castravetii murati se toaca marut si se amesteca cu pudra de usturoi si cea de ceapa, crema de branza si sare (daca este nevoie). Se asaza o folie de plastic pe un tocator...Citeste continuarea

Aperitiv tarta cu ciuperci si spanac

Postat de: Oana in Aperitive / Garnituri

Se pregateste mai intai aluatul . In apa calduta se dizolva drojdia. In bolul cu faina se amesteca sarea, untul moale si uleiul. Se adauga treptat apa si se framanta aluatul pana nu se mai...Citeste continuarea

Aperitiv rulada Primavara

Postat de: amalia01 in Aperitive / Garnituri

Pornesti cuptorul. Tapetezi tava de copt cu hartie pentru copt. Daca vrei, poti sa o ungi cu putina margarina sau ulei. Ouale le speli cu apa calda si detergent de vase, apoi le bati cu...Citeste continuarea

Aperitiv coltunasi umpluti cu sunca...

Postat de: merisor67 in Aperitive / Garnituri

Pregătim aluatul. Cernem făina într-un bol și o amestecăm cu puțină sare. Facem o adâncitură la mijloc unde punem: ouăle, untul rece tăiat în cuburi și oțetul....Citeste continuarea

Aperitiv scones cu branza si chives

Postat de: Satisfyyourcravings in Aperitive / Garnituri

Făina cernută se amestecă cu praful de copt, sare şi untul tăiat bucăţi.  Separat se amestecă oul cu smântâna şi se adaugă peste mixul de ingrediente uscate. Se...Citeste continuarea

Aperitiv oua umplute pe pat de...

Postat de: mihaelar63 in Aperitive / Garnituri

Ouale se spala bine si se pun la fiert in apa cu sare si otet. Dupa 15-20 minute se scurg ouale de apa fierbinte si se pun in apa rece. In timpul in care fierb ouale preparati...Citeste continuarea

Aperitiv cu branzeturi si fructe

Postat de: mihaelar63 in Aperitive / Garnituri

Strugurii se spala si se desprind de pe ciorchine. Spalati capsunile. Spalati frunzele de menta. Feliati branza Brie si Gorgonzola. Scurgeti mozzarela de lichid....Citeste continuarea

Aperitiv oua cremoase cu legume de...

Postat de: Satisfyyourcravings in Aperitive / Garnituri

Dovlecelul si ardeiul se taie in cuburi mici si se prajesc in ulei de masline, presarate cu sare si piper intr-o tigaie (din fonta), pana se inmoaie si devin aurii. Se scot pe prosoape de hartie....Citeste continuarea

Aperitiv oua scotiene

Postat de: panacris in Aperitive / Garnituri

Feliile de pâine se pun la înmuiat în apă rece pentru 3 minute. Se amestecă energic cu carnea și codițele de ceapă verde tocate mărunt. Apoi se asezonează cu  sare...Citeste continuarea

Aperitiv pasta de broccoli

Postat de: ladydi in Aperitive / Garnituri

Punem broccoli la fiert in apa cu sare. Curatam si tocam ceapa verde. Preparam rapid o maioneza asa . Cand este fiert broccoli il punem la scurs si il lasam sa se racoreasca un pic,apoi il...Citeste continuarea

Aperitiv aspic de legume si oua de...

Postat de: ladydi in Aperitive / Garnituri

Punem oasele de vitel la fiert in apa cu sare. In alta oala punem la fiert si broccoli, tot in apa cu sare. Punem si ouale la fiert. Intre timp curatam si feliem morcovii si radacina de...Citeste continuarea

Aperitiv drob de miel traditional

Postat de: MotanLaOale in Aperitive / Garnituri

Organele de miel se curata, se spala si se pun la fiert in apa rece cat sa le acopere. Se lasa sa dea 2-3 clocote dupa care se arunca apa cu spuma maronie formata si se clatesc si organele de...Citeste continuarea

Aperitiv tartine cu salata de oua

Postat de: Oana in Aperitive / Garnituri

Taie ouale fierte pe jumatate si amesteca galbenusurile cu untul moale pana obtii o pasta. Adauga apoi telemeaua data pe razatoarea cu ochiuri fine, albusurile de ou taiate cubulete, ceapa...Citeste continuarea

Aperitiv chifle umplute

Postat de: caroline in Aperitive / Garnituri

Luam o chifla si taiem partea de sus ( ca o palarioara ). Scoatem apoi miezul chiflei si ungem cu unt in interior si pe margini. Asezam doua felii de sunculita si mozzarella taiata fasii...Citeste continuarea

Aperitiv mini ardei umpluti cu branza

Postat de: sufletista in Aperitive / Garnituri

Intr-un bol amestecam branza de vaci cu cascavalul si telemeaua date prin razatoare, untul moale la temperatura camerei. Adaugam smantana, ouale date prin razatoare, ceapa, mararul tocat...Citeste continuarea

Aperitiv tarta cu jambon si icre negre

Postat de: sufletista in Aperitive / Garnituri

Blat- intr-un bol faramitam feliile de paine, adaugam unt topit treptat amestecand continuu. Tapetam o tava de tarta cu folie alimentara, adaugam amestecul de paine si cu o lingura sau cu...Citeste continuarea

Aperitiv - Oua umplute cu avocado

Postat de: Oana in Aperitive / Garnituri

Taie ouale pe jumatate si amesteca galbenusurile cu avocado, zeama de lamaie, sare si piper pana obtii o pasta. Adauga apoi smantana si omogenizeaza pana obtii un amestec cremos. Adauga...Citeste continuarea

Aperitiv tarta sarata cu wursti si...

Postat de: cristiefect in Aperitive / Garnituri

Cartofii spalati se fierb in coaja in apa cu sare cam 20 de minute, apoi se lasa sa se raceasca, dupa care se curata si se taie felii sau cubulete. Se scoate aluatul din frigider si se asaza...Citeste continuarea

Aperitiv oua umplute cu branza de...

Postat de: RODIMUR in Aperitive / Garnituri

Ouăle se fierb tari în apă cu sare, se lasă să se răcească, după care se curăță de coji și se înjumătățesc. Se amestecă bine gălbenușurile cu brânza de...Citeste continuarea

Aperitiv morcovi pascali

Postat de: ancutsa in Aperitive / Garnituri

    Se lasă aluatul la dezgheţat la temperatura camerei. Se taie în fâşii subţiri, care se înfăşoară pe conuri din tablă unse cu grăsime. Se aşază...Citeste continuarea

Aperitiv oua in culori naturale...

Postat de: ancutsa in Aperitive / Garnituri

  Cum procedam: Se scot ouăle din frigider pentru a le aduce la temperatura camerei. Se spală şi se freacă uşor cu un bureţel curat pentru a îndepărta marcajul. Eu am...Citeste continuarea

Aperitiv oua vopsite in foi de ceapa

Postat de: Pungasa_Rogue in Aperitive / Garnituri

De seara se spala foile de ceapa foarte bine si se pun in doua vase separate, in circa 2 l apa fiecare. Se fierb aproximativ 5 minute dupa ce apa a dat in clocote, se opreste focul, iar vasele se...Citeste continuarea

Aperitiv Pascal Oua in Gelatina de...

Postat de: ctlina in Aperitive / Garnituri

Desenați un cerc pe fundul oului. Faceti o gaura cu vârful unui ac si incepeti sa decupati cercul. Gaura este destul de mare, albusul si galbenusul vor iesi rapid. Puteti...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

ieri la 10:06

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]