Aperitiv oua cremoase cu legume de vara

de Satisfyyourcravings in Aperitive / Garnituri, 16 Apr 2018 | 3524 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 dovlecel
  • 1/2 ardei rosu
  • sare, piper
  • ulei de masline
  • 1/2 ceapa
  • 1 rosie
  • 2 oua
  • Pentru servit:
  • paine
  • branza Feta
  • masline
  • marar
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv oua cremoase cu legume de vara:

Dovlecelul si ardeiul se taie in cuburi mici si se prajesc in ulei de masline, presarate cu sare si piper intr-o tigaie (din fonta), pana se inmoaie si devin aurii. Se scot pe prosoape de hartie. Se indeparteaza excesul de ulei din ulei daca e nevoie. 

Intre timp, se adauga ceapa taiata in bucati mari si rosia in vasul unul blender si se transforma in piure. 

Se adauga legumele inapoi in tigaie impreuna cu sosul obtinut anterior si se gatesc la foc mediu spre mic pana se obtine un sos gros. Se adauga ouale batute ca pentru omleta cu sare si piper. Se reduce focul la mic, se amesteca bine si se acopera cu un capac. Se gateste pana cand ouale sunt aproape gatite, dar inca cremoase.

Se servesc imediat cu paine, branza Feta, masline si marar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv oua cremoase cu legume de vara" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

ieri la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua umplute cu ton