Aperitiv bradut din crema de branza cu masline, rosii uscate la soare si rozmarin

de Satisfyyourcravings in Aperitive / Garnituri, 22 Apr 2018 | 2991 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 grame crema de branza (eu am folosit cu ierburi)
  • 5 rosii uscate la soare
  • 1/2 ardei rosu
  • 2 castraveti murati
  • 2 lingurite pudra de ceapa
  • 1 lingurita pudra de usturoi
  • sare
  • Pentru ornat:
  • masline fara samburi (eu am folosit mix de masline negre, Kalamata si verzi)
  • rosii uscate la soare
  • frunze de rozmarin
  • ulei de masline
  • 1 fruct stea (carambola) sau 1 felie ardei galben taiat sub forma de stea
  • Pentru servit:
  • biscuiti sarati
  • salam
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv bradut din crema de branza cu masline, rosii uscate la soare si rozmarin:

Rosiile, ardeiul si castravetii murati se toaca marut si se amesteca cu pudra de usturoi si cea de ceapa, crema de branza si sare (daca este nevoie).

Se asaza o folie de plastic pe un tocator si se ase\aza compozitia pe o suprafata cat mai mica. Deasupra se adauga o alta folie de plastic si se modeleaza bradutul, sub forma de con, folosind mainile. Daca branza devine prea moale se transfera in frigider pentru 30 de minute si se reia procesul. 

Se indeparteaza foliile si se adauga crengute de rozmarin, masline si rosii uscate la soare, de jur impreujur, pe toata lungimea bradutului.  Se unge cu ulei de masline.

In varf, se aseaza o felie de fruct stea.

Se serveste cu biscuiti sarati si salam.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv bradut din crema de branza cu masline, rosii uscate la soare si rozmarin" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

ieri la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]