Aperitiv cartofi umpluti cu ou si cascaval inveliti in bacon

de Andra_Constantinescu in Aperitive / Garnituri, 29 Mai 2018 | 5649 vizualizari

 

Am preluat aceasta reteta de la Merisor. Foarte gustosi au fost cartofii si arata si foarte bine! Multumesc, Merisor, pentru reteta!

 

INGREDIENTE

  • 2 cartofi mari fierti in coaja (impreuna au avut 1 kg)
  • 2 oua fierte
  • sare, piper macinat
  • 2 frunze verzi de busuioc
  • 65 g cascaval ras
  • 100 g bacon feliat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cartofi umpluti cu ou si cascaval inveliti in bacon:

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi.

Cartofii fierti in coaja se decojesc, se clatesc cu apa si se taie in jumatati. Fiecare jumatate se scobeste cu lingura pentru a crea un cuib, lasandu-se si o margine suficient de groasa in acelasi timp.

Se spala frunzele de busuioc si se toaca.

Pe fiecare jumatate de cartof se presara sare si piper macinat, se pune cascaval ras si frunze tocate de busuioc, iar in doua jumatati se pun ouale fierte. Se impreuneaza cartofii la loc si se infasoara in felii de bacon. Se presara sare si piper macinat peste ei, apoi se impacheteaza in hartii de copt.

Se pun cartofii intr-o tava la cuptor si se verifica din cand in cand daca sunt gata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cartofi umpluti cu ou si cascaval inveliti in bacon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

ieri la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv pogacele unguresti cu cascaval / Pogacsa