Aperitiv cornulete cu carnati de bere

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 13 Iun 2018 | 4448 vizualizari

 

Eiii, asta e o rețetă din aceea rapidă și cu ce ai prin frigider. E foarte potrivita pentru "picnicul bucatarasilor". Cornulețele aperitiv a fost savurate de Bucatarasii prezenti la picnic ;) 

 

INGREDIENTE

  • Aluat de foietaj Bella 1 pachet,
  • Cârnați de bere ALDIS cca. 500 g,
  • Sos de roșii cu busuioc de la Mutti cca. 100 ml,
  • Oregano uscat,
  • Mix de semințe SanoVita ( in, susan, dovleac) cca. 2 linguri,
  • Gălbenuș de ou pentru uns.
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cornulete cu carnati de bere:

Aluatul de foietaj se lasă la dezghețat, apoi se întinde pe masa de lucru, se taie fâșii dreptunghiulare, apoi pe diagonală, sub formă de patrulater :D

Se ung patrulaterele, cu sos de roșii, aromatizat cu busuioc, se presară oregano si așează câte un cârnat pe fiecare bucată. Se rulează strâns și se așează într-o tavă termorezistentă tapetată cu foaie de pergament.

Se ung cornulețele cu gălbenușul de ou, se presară mix-ul de semințe, apoi se pun la copt în cuptorul preîncins, cca 15 minute la foc mediu, cca. 180 grade C.

Spor și poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cornulete cu carnati de bere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitive oua umplute