A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Risotto rosu cu chorizo, spanac si...

Postat de: Satisfyyourcravings in Mancaruri cu carne

Ceapa si usturoiul se toaca marunt. Se incalzeste untul intr-o cratita cu fund dublu si se caleste ceapa 3 minute. Se adauga usturoiul si se mai lasa 1 minut. Se adauga orezul si se lasa 3...Citeste continuarea

Rulada de vita cu fistic la...

Postat de: timea in Vita

Carnea o taiem de-a lungul in doua si pe rand fiecare bucata, o batem usor cu ciocanul de batut carne, punand folie alimentara peste carne. Ceapa tocata marunt o amestecam cu pasta...Citeste continuarea

Rulada din piept de curcan, cu...

Postat de: diaconta in Multicooking

Pieptul de curcan se taie astfel încât sa se poata obtine o bucata pe care sa o putem rula. Se acopera cu o folie si se bate usor. Se condimenteaza si se lasa la frigider pentru...Citeste continuarea

Rulada de curcan cu tocanita de...

Postat de: miha in Multicooking

Bucata de pulpa de curcan se acopera cu o bucata de folie alimentara si se bate usor cu ciocanul de snitele cat sa se aplatizeze usor. Se presara sare si piper, apoi putin cimbru uscat. Se aseaza...Citeste continuarea

Racituri cu ciolan afumat

Postat de: mihaelar63 in Porc

 Pentru inceput am oparit ciolanul afumat si soricii cu apa clocotita . Am aruncat apa . Se curata ceapa , morcovul si se spala . Caciulia de usturoi ramnr fara primul...Citeste continuarea

Reteta traditionala de varza calita...

Postat de: cristina1985 in Mancaruri de post

Cum se prepara Reteta traditionala de varza calita cu orez - Simpla si gustoasa Varza se toaca, se sareaza si se amesteca cu mana cateva secunde. O lasati asa pana va ocupati de celelalte...Citeste continuarea

Rulada cu carnati si cascaval

Postat de: Pungasa_Rogue in Mancaruri cu carne

Se cerne o parte din faina intr-un castron. Se adauga oul, sarea, untul, apa si otetul. Se amesteca totul si se framanta, adaugand faina, pana cand se obtine un aluat nelipicios. Se formeaza o...Citeste continuarea

Rata pe varza rosie

Postat de: trifadalia in Rata

Carnea de rata se spala apoi se unge cu usturoiul razuit, sare, cimbru si piper si se lasa pentru 2-3 ore sa intre condimentele in ea. Daca timpul permite, ar fi bine sa stea asa peste noapte....Citeste continuarea

Rulouri aperitiv cu legume trase la...

Postat de: merisor67 in Aperitive / Garnituri

Spălăm bine vânăta și dovlecelul și le tamponăm cu prosoape de hârtie absorbante. Le feliem transversal în 6-8 felii de 4-5 mm grosime și le așezăm pe suprafețe plane,...Citeste continuarea

Rulouri din piept de pui invelite...

Postat de: Pungasa_Rogue in Pui

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Pieptul de pui se spala, se bate putin cu ciocanul si se da cu sare si cu condimente. Se asaza doua felii de bacon pe un tocator, se pune o felie...Citeste continuarea

Reteta Pilaf cu urzici, reteta...

Postat de: vasimur in Mancaruri de post

 Cum se prepara Reteta Pilaf cu urzici, reteta gustoasa si sanatoasa, perfecta pentru perioada postului: Într-un vas potrivit, punem apă la fiert, cu puțină sare. Curățăm...Citeste continuarea

Rulouri pizza

Postat de: mitinita in Pizza

Aluatul de foietaj se lasa la decongelat. Cuptorul se preincalzeste. Se desface si se aplica pe toata suprafata lui pasta de tomate. Se unge cu pasta de tomate, se presara oregano, sare...Citeste continuarea

Ratatouille

Postat de: elucubratiiculinare in Mancaruri de legume

Ceapa se taie fideluta. Usturoiul se toaca marunt. Se curata de coaja  dovlecelul si vanata. Dovlecelul si vanata se taie felii, rosiile se taie cubulete. Ardeii se curata de seminte si...Citeste continuarea

Ridichi murate

Postat de: Ina in Muraturi

Dupa ce spalam bine ridichile, le portionam in sferturi sau felii, in functie de cum vrea fiecare.   Punem feliile de ridichi  in borcan, iar printre ele punem si cateii de...Citeste continuarea

Ravioli cu ciuperci si afumatura

Postat de: oanapl in Paste

Taie carnea afumată cubulețe mici și o călești în uleiul încins. Adaugi usturoiul tăiat feliuțe. Speli ciupercile și le tai mărunt, le adaugi peste afumătură. Speli...Citeste continuarea

Rulouri de curcan, umplute cu...

Postat de: mirela0911 in Curcan

Pieptul de curcan se spala, se sterge de apa si se taie in doua felii pe lungime. Se ia fiecare felie si se bate cu ciocanul de snitele nu foarte tare. Se condimenteaza cu sare si piper. Se asaza...Citeste continuarea

Reteta de prajitura Raffaello

Postat de: merisor67 in Prajituri

Iata cum se prepara Reteta de prajitura Raffaello Preîncălzim cuptorul la 180 de grade C. Îl pornim în momentul când ne apucăm de lucru. Separăm albușurile de...Citeste continuarea

Rulada din carne tocata cu legume...

Postat de: GeorgianaGrigorescu in Mezel de casa

Am amestecat carnea tocata cu condimentele, cele doua oua si 50 g cascaval ras. Am intins carnea tocata pe o bucata de hartie de copt. Peste carne am presarat legumele congelate si  50 g...Citeste continuarea

Raffaello home edition

Postat de: simona72 in Dulciuri

Pentru aluat: se mixeaza ouale intregi impreuna cu sarea si indulcitorul. Se adauga untul topit, laptele, vanilia, bicarbonatul stins cu zeama de lamaie. Se mixeaza la viteza mica pana la...Citeste continuarea

Racituri de porc

Postat de: vasimur in Porc

La r ă cituri le din porc este de preferat carnea mai pu ț in gras ă pentru ca aspicul să nu fie tulbure . Oricum gr ă simea se va solidifica la suprafa ță și se...Citeste continuarea

Rulada din fleica de porc

Postat de: sufletista in Mancaruri cu carne

Alegem o bucata de carne sa aiba straturi egale cu grasime si carnea,eu am ales si o bucata de carne cu sorici. Condimentam carnea cu sare cu piper si lasam 2 ore. Intr-un bol amestecam...Citeste continuarea

Rom macerat cu portocala, lime si...

Postat de: ctlina in Bauturi

Taiati portocala si lamaia in felii cu tot cu coaja. Intr-un borcan de 1 l turnati romul si puneti zaharul. Amestecati bine. Adaugati feliile de portocala si lamaie , scortisoara si...Citeste continuarea

Rata pe varza acra

Postat de: Pungasa_Rogue in Rata

Rata curatata si spalata se pregateste de seara pentru marinare. Se da cu sare si piper. Se pune in tava in care urmeaza sa fie pregatita si se adauga peste si pe langa ea ceapa (curatata de foi,...Citeste continuarea

Rulada cu frisca, cappuccino si banane

Postat de: AndreeaDuta in

Pentru blat : Preincalzim cuptorul la 170 grade C si tapetam o tava cu diametrul de 35×25 cm, cu hartie de copt.  Punem ouale intr-un castron, adaugam zaharul, sarea si extractul...Citeste continuarea

Risotto din orzo cu dovlecel copt,...

Postat de: Satisfyyourcravings in Mancaruri de legume

Ceapa se toaca marunt. Dovlecelul si rosiile se taie cuburi mici. Rosiile se adauga intr-un bol impreuna cu sucul de lamaie, 1 lingura de ulei si 1/3 din cantitatea de ceapa si se amesteca...Citeste continuarea

Rondele de ardei iuti, in otet

Postat de: vasimur in Conserve

Se spală ardeii iuți și după ce se se scurg de apă, se taie rondele (de grosimea dorită) cu cuțitul, fără să ne străduim să îndepărtăm toate semințele. Se așează feliile de...Citeste continuarea

Ravioli proaspete cu sos de...

Postat de: ctlina in Paste

Curatati si taiati ciupercile felii. Sautati-le intr-o tigaie in 15 g de unt timp de 8 minute. Curatati si tocati marunt ceapa salota. Prajiti-o in 15 g de unt fara s-o colorati, turnati...Citeste continuarea

Rulada de pui cu legume

Postat de: caroline in Pui

Batem feliile de piept de pui sa le intindem bine si le asezam pe o folie alimentara.  Ardeiul copt il curatam bine si il taiem in trei parti si le asezam peste carne.  Peste ardei...Citeste continuarea

Rosii umplute cu friptura

Postat de: sufletista in Aperitive / Garnituri

Rosiile le spalam, le stergem cu un prosop, scoatem miezul cu cutitul. Taiem bucati friptura de porc, cascavalul il dam prin razatoare. Umplem rosiile cu bucati de friptura, adaugam cate o...Citeste continuarea

Rigatoni cu branza albastra,...

Postat de: Satisfyyourcravings in Paste

Ceapa, usturoiul si ierburile se toaca marunt. Ciupercile se feliaza. Cabanosul se taie in bucati mici.  Se fierb pastele conform instructiunilor de pe ambalaj, in apa cu sare. ...Citeste continuarea

Reteta delicioasa de paste cu somon...

Postat de: gurita_ta2005 in Paste

Preparare Reteta delicioasa de paste cu somon si smantana Intr-o cratita se pune apa cu sare, se lasa sa clocoteasca si se pun pastele, se lasa cat scrie pe punga/sau cutie. Cand sunt...Citeste continuarea

Ratatouille cu fasole si friptura...

Postat de: Satisfyyourcravings in Porc

Se preincalzeste cuptorul la 200 de grade Celsius. Intre timp, se indeparteaza frunzele rozmarinului de pe crengute si se taie marunt.  Vanata se taie in cuburi mici, la fel si dovlecelul....Citeste continuarea

Rosii umplute cu sardine

Postat de: ctlina in Peste

Fierbeti ouale in apa cu sare timp de 10 minute . Curatati ceapa si tocati-o marunt. Spalam rosiile, le taiem capacul apoi scobim interiorul. Scurgem bine lichidul din ele, punem...Citeste continuarea

Rulada din sunculita umpluta cu...

Postat de: AdrianUdrea in Porc

Curatam cartofii, ii spalam,ii taiem in cuburi si ii punem la fiert in apa cat sa fie bine acoperiti. Adaugam si o lingurita de sare. Cand sunt bine fierti, ii pasam incorporand si untul....Citeste continuarea

Rosii, ardei si dovlecei umpluti

Postat de: dantes in Porc

Se da carnea prin masina de tocat carne, se taie ceapa marunt si se caleste putin in ulei, apoi se amesteca cu patrunjelul tocat, carnea tocata se adauga orezul, oul si amestecam totul bine si se...Citeste continuarea

Rulouri din piept de pui

Postat de: MotanLaOale in Pui

Pieptii de pui se curata, se feliaza si se bat cu ciocanul ca la snitele intre doua folii alimentare. Se pun pe o farfurie si se presara cu sare si piper. Celelalte ingrediente se toaca...Citeste continuarea

Rata umpluta cu mere, gutui,...

Postat de: abetina in Slow Cooker

Se foloseste o rata intreaga, se scot din ea toate maruntaile.   Se taie marul, dovleacul, gutuia si cartoful cubulete, se pun intr-un vas. Se adauga ierburile aromate, sarea si boiaua de...Citeste continuarea

Rulouri de vinete pane, reteta...

Postat de: trifadalia in Mancaruri de legume

Vanata se curata de coaja, apoi se feliaza pe lung cat se poate de subtire si se lasa cu sare sa se inmoaie pentru 30 de minute. Apoi se pun la strecurat feliile. Intre timp kaiserul si...Citeste continuarea

Reteta cu nr. 400: Prajitura pentru...

Postat de: ancutsa in Prajituri

  Pentru blat: se bat spumă, cu mixerul, albuşurile cu un praf de sare şi 2 linguri cu zahăr. În alt vas, se amestecă untul cu 5 linguri de zahăr, cu mixerul, se adaugă...Citeste continuarea

Rulada de porc cu branza cheddar

Postat de: ctlina in Porc

Curatati ceapa si usturoiul si tocati-le marunt. Bateti cotletele. Se condimenteaza cu sare si piper. Punem peste cotlet: carnea tocata (sare si piper), 2 felii de cheddar si rosii cherry...Citeste continuarea

Rulouri de curcan gratinate

Postat de: miha in Curcan

Feliile de piept de curcan se bat usor cu ciocanul de snitele. Se condimenteaza dupa gust cu sare, fulgi de ardei iute si fulgi de usturoi. Asezam pe fiecare felie de carne cate o felie de branza,...Citeste continuarea

Reteta de tocanita de ciuperci...

Postat de: vasimur in Mancaruri de legume

Preparare Reteta de tocanita de ciuperci champignon, cu ceapa si usturoi Curăţăm ciupercile, apoi le spălăm bine şi le tăiem felii. Spălăm roșia, o curățăm de pieliță și...Citeste continuarea

Rosii intregi in suc propriu

Postat de: eumimi in Bulion

Mai intai taiem in foarma de x rosiile in jumatate. Punem o cratita cu apa sa dea in clocot, apoi oparim pret de 3-4 minute rosiile.  Le scoatem intr-un bol mare si le lasam sa se...Citeste continuarea

Rosii uscate, in ulei de masline

Postat de: Ina in Conserve

Rosiile se spala bine si se taie pe lung, in jumatati. Am ales rosii prunisoare pentru ca sunt carnoase si nu foarte zemoase. Captusim tavile de aragaz cu folie de aluminiu si aranjam pe folie...Citeste continuarea

Rulada din carne de pui umpluta cu...

Postat de: Pungasa_Rogue in

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Se spala pieptul de pui, se taie astfel incat sa se obtina o bucata mai mare si se bate cu ciocanul. Se unge pe ambele parti cu sare si cu amestecul...Citeste continuarea

Rasol de vitel, cu legume si mujdei...

Postat de: RODIMUR in Vita

Pentru prepararea rasolului cu legume, se procedează ca la supa de rasol, conform rețetei: https://www.bucataras.ro/retete/supa-din-rasol-de-vitel-cu-galuste-de-gris-87590.html În...Citeste continuarea

Rasol de pui cu galuste imperiale

Postat de: panacris in Supe/Ciorbe

Puiul curățat, spălat se pune la fiert în vasul minunat de la Zepter (sunt în criză de timp!)  pentru cca. 15 minute, până ce se ajunge la punctul de fierbere. Apoi...Citeste continuarea

Risotto din paste cu naut si scoici...

Postat de: Satisfyyourcravings in Fructe de mare

Se incalzeste uleiul de masline intr-o tigaie mare si se soteaza 1 catel de usturoi tocat fin, iar celalalt zdrobit usor cu podul palmei, tulpinile de patrunjel si chiliul tocat. Se lasa 1 minut,...Citeste continuarea

Risotto cu mazare, ardei gras si somn

Postat de: katty in

Spalam capetele de peste si le punem la fiert la foc mic intr-o oala cu apa, putina sare, foile de dafin, boabe de piper si ienibahar. Spumam de cate ori este nevoie pentru a obtine o zeama...Citeste continuarea

Rulada de pui cu ficatei picanti si...

Postat de: madi_marin in

Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in putin ulei. Se adauga si cateii de usturoi, apoi ficateii condimentati din belsug cu sare, oregano, condiment pentru gratar si un praf de chilli si...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de linte - Rețeta delicioasă de post

ieri la 09:54

Covrigi cu semințe - Rețeta simplă din 3 ingrediente de bază

pe 12.03 la 09:45

Chiftele de post din linte - Reteta gustoasa si usoara

de Rocsi 9

pe 11.03 la 20:54

Paste Aglio, Olio e Peperoncino – Gust și savoare într-o rețetă simplă de post

pe 11.03 la 09:08

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]