Rulada din fleica de porc

de Lau in Mancaruri cu carne, 25 Dec 2018 | 4662 vizualizari

 

Reteta romaneasca.

 

INGREDIENTE

  • o bucata de fleica de porc
  • sare
  • piper
  • 2 linguri ulei de masline
  • foie de dafin
  • 2 linguri mustar
  • 2 linguri dulceata de ardei iute
  • boia de ardei dulce
  • boia de ardei iute
  • 1 capatana usturoi
  • cimbru
  • 200 ml vin
Portii: 1
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din fleica de porc:

Alegem o bucata de carne sa aiba straturi egale cu grasime si carnea,eu am ales si o bucata de carne cu sorici.

Condimentam carnea cu sare cu piper si lasam 2 ore.

Intr-un bol amestecam condimentele cu vinul si condimentam carnea pe ambele parti.

Rulam strans si legam cu o sfoara,lasam peste noapte dupa care a 2 zi o afumam.

Daca nu avem afumatoare o invelim in folie alimentara si o adaugam intr-o tava la cuptor,dedesubt adaugam o tava cu apa.

Coacem cca 60 min dupa care luam folia de aluminiu si mai lasam 30 min.

Lasam sa se raceasca foarte bine dupa care o putem felia

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din fleica de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Panacris 1

27.12.2018, 15:30

Rocsi 1

28.12.2018, 20:51

Grozava este rulada aceasta. Bravo Lau, ai pregatit foarte multe retete delicioase!

Gherca Daniela 1

31.12.2018, 10:56

buna!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe superioare de pui la cuptor